אנג'ל ~
"שלא תעיזו לגעת בתיק שלי." צרחה טסה. "שחררו אותנו! אמא שלך רוצחת ילדים, אנחנו בעצמינו ילדים אתה לא רואה?"
האיש מתעלם ממנה ושופך את תכולת התיק שלה. הגביע נחשף לעיניכם והאיש מחייך.
"מעולם לא אמרנו שאת רוצחת עלמתי. סלחי לי על הטעות הזאת." חייך האדון ושחרר אותה מהחבל על ידי הנפת מטה קסמים עתיק.
אנג'ל ~
"אני מצטער נער." אמר האיש בקול קר. "את ההחלטה הזאת יחליט הוא האחראי הראש של שבטינו. זה כל זה קורה מחר בוקר במשפט שלך על רצח חלל, ניפגש מחר במשפט."
הוא היכה במטהו שוב ונעלם יחד עם טסה. פאנג הופיע במקום.
'אני מציע לך להוכיח להם מחר את הכל. לפי מה ששמעתי ילד קטן נהרג לפי מספר שעור על ידי אלף שנדמון שלו הותיר סימני קרח.' אמר פאנג. 'הם אנשים טובים בסוו של דבר, קצת איטיים אבל נחמדים.'
אנג'ל ~
לא הרבה ניתן לספר על יכולות הגבר לישון בשעת מצוקה. זה כנראה קסם שניתן לכל גבר באשר הוא.
שנתך היתה עמוקה ונעימה. פשוט שכחת מכל העניין. בשעות הבוקר המוקדמות שמש כבר הספיקה להכות בעוצמה בפניך. החום בתוך האוהל המצחין כבר דאג להשיב לך את הזכרונות.
"רוצח לקום." אמר האיש ששמר עליך אתמול. הוא הכין אותך וביקש ממך להתלוות אליו לבית המשפט. נכנסת אל בית המשפט, שהיה אוהב מעט יותר גדול מהקודם. מאחורי שולחן עץ עתיק ישב אדם זקן שאחז בשרביט ובספל קפה שחור.
"שב!" הצביע הקוסם. "אתה להשתמש באלמנט קרח?"
וונדי ~
את לא יכולה לצאת מהקניון. קוסמים ואלפים חמושים באים מכל עבר והלחץ וההיסטריה גורמים לאנשים סביב לצרוח ולרוץ באימה.
את מספיקה לראות במו עינייך את מכשיר הבזוקה מסתובב במהירות ויוצר שאיבה שמזכירה לך באופן מחליא את הרכישה שאת עצמך מבצעת כשאת רכשת את הדמון שלך.
גופתה של אמך הפכה לכדור אנרגיה בוהק בצבע לבן מסנוור לא לפני שהביטה בך והותירה בזכרונך את אותו חיוך אוהב שהכרת תמיד. אמא שלך נעלמה לנצח. ידעת את זה.
באותו רגע שאת מעכלת את כל העניין, אבא שלך מופיע משום מקום ותופס אותך בעוצמה. דייזי מזנקת לעברך ואת מרגישה אותה רועדת מעל לראשך. הוא מפלס דרך ומוציא אותך מהקניון. הוא מביט בך. לא ראית אותו אומלל כך בחייך.[/QUOTE]
היית חייב להרוג אותה?-_-
_______________________________
''אבא!'' אני יאמר ואחבק אותו בבכי.
''מה לעזעזל קרה שם?! למה הקוסם הזה ניסה להרוג אותי, ולמה אמא התחלפה איתי?!'' אשאל בדמעות.
'דייזי אני מפחדת' אדבר לדייזי בפחד במחשבותיי.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מה קורה לקופסא הזאת?" אשאל את המוכר תוך כדי הצבעה על הקופסא הימנית.ג'ואי ~
אתה פותח את הקופסא השמאלית ופיצוץ רם נשמע משם. אתה מביט מקרוב כשהעשן מתפזר ואתה מגלה שיש שם מנורה מוזהבת שמזכירה קצת את המנורה של הג'יני של אלאדין.
'מצאת את זה כל כך מהר!' קרא סנדמן. הוא היה נשמע ממש שמח בשבילך.
בנתיים הקופסא הימנית החלה לזוז ולרעוד.
NYO HO HO BITCH
אנג'ל ~
"אתה להביא ספל חברות?" שאל השופט. "לאונרד מביא אותך?"
הוא הביט בך במבט מעט חושש. היית יכול להשבע ששמעת מישהו אומר את שמה של אחותך ברעדה בקהל.
וונדי ~
אביך פשוט הביט בך וליטף את שיערותיך. דמעות זלגו מעיניו. הוא היה נראה חסר אונים.
'וונדי, אני מצטערת.' אמרה דייזי. 'אני הייתי צריכה לעשות יותר. מהיום תמיד אשמור עליך ולא אתן לאיש לפגוע בך.'
'וונדי, אימך שלטה ביכולת ההחלפה. תמיד לחמה למען האחרים. היא לא יכלה לתת לך למות ועל כן הקריבה את עצמה למענך. אנחנו לוחמים בקוסמים כבר שנים וכעת הם נקמו בנו. הם ניסו להרוג אותך."
לוק ~
אתה פונה לדרכך כשאתה מתעלם משרוליק. שרוליק ממשיך איתך בשמחה. 'סוף סוף השארנו את את הילד מאחור. מה אתה בכלל צריך אותו?!'
"אההה" צרח הילד, הדמון המצחין זינק עליו והחל לחבוט בו בעוצמה.
ג'ואי ~
"אני מניח שיש משהו בתוך הופסא והוא משתולל. לעיתים קרובות מסתתרים דמונים זוחליים מתחת לקופסאות הסחורה שלי. תוכל לעזור לי להתפטר ממנו?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)