Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 44 ראשוןראשון ... 273536373839 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנגל ~

טסה הביטה בך בהלם. היא העריצה את הבגרות במשפט דאמרת עכשיו. דיה דהרה במהירות לעבר אחד מהדמונים והעיפה אותו לאחור וכבר ניתבה אותו לקרב משלהם.
    "אני אטפל בו!" צרחה טסה בקול מלא רצינות.

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    וונדי ~

"אני אשמח להסביר לך את הכל. את תלכי לגלאריה סקול פה. לא תוכלי להמשיך בבית ספרך. את כבר רשומה לבית הספר מהיום הראשון לחייך." אמרה אמך וחייכה אליך בחיוך אמהי.
    לפתע פתאום נוצר פיצוץ בכניסה לקניון ואדם שירירי כהה עור וקירח עף לעברך על מטאטא וחטף אותך וזרק אותך לצד השני של האולם. הכאב שחווית לא היה ניתן לתיאור בכלל.
    "וונדי!!!" צרחה אמך. האדם הקירח התקרב לעברך עם אגרופים שלובים, כשחבר שלו התקרב לעברך עם מכשיר שנראה כמו בזוקה.

לוק ~

'אני לא מעוניין. אם בא לך תתעסק איתו לבד.' נחר הדמון שלך. הוא הסתובב והתיישב על הרצפה. מפנה אליך את הגב.

אנג'ל ~

פאנג ניסה לזוז כדי לתקוף אח משום מה הוא פשוט לא יכל לזוז.
    "דמון עצלן" אמלמל. "טוב.." אפנה אל הילד. "בוא ננסה לפנות את הג'לי הרוטט הזה טוב?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנגל ~

טסה הביטה בך בהלם. היא העריצה את הבגרות במשפט דאמרת עכשיו. דיה דהרה במהירות לעבר אחד מהדמונים והעיפה אותו לאחור וכבר ניתבה אותו לקרב משלהם.
    "אני אטפל בו!" צרחה טסה בקול מלא רצינות.
    'פאנג, נרגעת ?'אשאל, בלי קשר לתשובה אנשום עמוק ואנסה להרגיש את הטמפרטורה של פאנג.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=The Charmander;1380281]וונדי ~

"אני אשמח להסביר לך את הכל. את תלכי לגלאריה סקול פה. לא תוכלי להמשיך בבית ספרך. את כבר רשומה לבית הספר מהיום הראשון לחייך." אמרה אמך וחייכה אליך בחיוך אמהי.
    לפתע פתאום נוצר פיצוץ בכניסה לקניון ואדם שירירי כהה עור וקירח עף לעברך על מטאטא וחטף אותך וזרק אותך לצד השני של האולם. הכאב שחווית לא היה ניתן לתיאור בכלל.
    "וונדי!!!" צרחה אמך. האדם הקירח התקרב לעברך עם אגרופים שלובים, כשחבר שלו התקרב לעברך עם מכשיר שנראה כמו בזוקה.

למה אני לא בדף הרשומים?0-ם
    'וואלה אני אוהבת להשתמש באוויר' אחשוב לעצמי בהומור עצמי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    לוק~

אתה עומד מול הדמון המכוער וניגש למלאכה. 'תפסיק לעשות שטויות!' אתה שומע את הדמון שלך אומר לך 'אתה הרי יודע שאני לא אתן לך להילחם מולו לבד. תתעלם מזה כולם עושים את זה!'

אנג'ל ~

'אני לא יודע מה עובר עליי! זה כאילו שאני לגמרי משותק!' לחש פאנג בראשך. 'אגב הטמפרטורה של חום גופי היא מינוס 34 מעלות. הקרח שלי בעל אנרגיות קרות.'
    טסה נלחמה בדמון בכל הכח. התפלאת לראות את המיומנות שלה בקרב.

וונדי ~

את מנסה ליצור כדורי אוויר בצורה נואשת אבל זה פשוט לא מצליח לך. אולי משום שאת עדיין לא למדת להתמודד עם מצבי לחץ. דייזי הופיעה לידך במהירות הבזק והביטה באדם הרשע שהחזיק את הבזוקה.
    "וונדי התכופפי!" צרחה לפתע אמא שלך וחפץ ענק(!) הוטח באחד הפושעים. לפי נפנופי ידיה של אמך ניכר שהיא אחראית לעניין. "וונדי! תברחי!!! תצאי לאבא!"
    האולם כבר התמלא בכוחות ביטחון שניסו להשתלט עליהם. מכשיר הבזוקה עשה רעש צורם לאוזן ופעולת יניקה מטרידה שלטה באוויר.
    "אנחנו נראה לה מה זה להתעסק איתנו!" צרח הפושע. "תיפרדי יפה מהבת שלך!"
    כל מה שנגלה לענייך ברגעים השבריריים הללו היה לא טבעי. לרגע אחד עוד היית מול הבזוקה כשברגע האחר ניכר שאת עמדת באותה נקודה שאמך עמדה קודם. שאת עינייך וראית את אמך נמצאת בדיוק במקום שאת היית קודם.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

'אני לא יודע מה עובר עליי! זה כאילו שאני לגמרי משותק!' לחש פאנג בראשך. 'אגב הטמפרטורה של חום גופי היא מינוס 34 מעלות. הקרח שלי בעל אנרגיות קרות.'
    טסה נלחמה בדמון בכל הכח. התפלאת לראות את המיומנות שלה בקרב.
    'אוקי אז הבעיה היא לא הטמפרטורה,כנראה היכולת של הדמון 'אחשוב לעצמי.
    'פאנג אמרתי לך כבר תרגע!היינו במצבים גרועים יותר'אומר לפאנג,אקח נשימה עמוקה ואנסה להעלות(יותר קר ~) את הטמפרטורה שבגופו של פאנג כמו שעשיתי בקרב הקודם.

7. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אם כבר להנמיך Xd

אתה עומד עם ידיים מושטות קדימה ולא ממש יודע מה לעשות. רק ידיעה אחת בראשך שאתה מעוניין להמניך לפאנג את הטמפרטורה. הפעם מסיבה כלשהי זה פשוט לא עובד.
    נראה שהדמון איבד סבלנות ועף לעבר פאנג במטרה אחת בלבד. לפגוע בו.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אם כבר להנמיך Xd

אתה עומד עם ידיים מושטות קדימה ולא ממש יודע מה לעשות. רק ידיעה אחת בראשך שאתה מעוניין להמניך לפאנג את הטמפרטורה. הפעם מסיבה כלשהי זה פשוט לא עובד.
    נראה שהדמון איבד סבלנות ועף לעבר פאנג במטרה אחת בלבד. לפגוע בו.
    ><
    ------------------------------------------
    'פאנג אני אעסיק אותו בינתיים תנסה לנשוך את השפה אולי הכאב יעביר את ההשפעה 'אומר לפאנג ואקפוץ לכיוונו של הדמון במטרה לבעוט בראשו.

9. מנהל ראשי
    אנג'ל~

אנג'ל 19
    עפר הארץ 9

'אני לא חושב שאני מסוגל לנשוך את השפה שלי אנג'ל. השפתיים שלי לא כמו של בני האדם, הם תמיד מתחת לתפר השיניים שלי.'
    אתה מזנק קדימה ובועט בראשו של הדמון. נחיתה על הגב כתוצאה מכך שגופו של הדמון התפרק לחול דק ואז חזר לעצמו לא איחרה לבוא.

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל~

אנג'ל 19
    עפר הארץ 9

'אני לא חושב שאני מסוגל לנשוך את השפה שלי אנג'ל. השפתיים שלי לא כמו של בני האדם, הם תמיד מתחת לתפר השיניים שלי.'
    אתה מזנק קדימה ובועט בראשו של הדמון. נחיתה על הגב כתוצאה מכך שגופו של הדמון התפרק לחול דק ואז חזר לעצמו לא איחרה לבוא.
    ' אל תהיה קטנוני תנשוך מעט את הלשון במקום, תנסה לשלוח קרן קרח'אומר לפאנג.
    בינתיים אשלח בעיטה נמוכה לעבר רגליו על מנת לתת עוד קצת זמן לפאנג להתרפאות.

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אנג'ל 19
    עפר הארץ 7

אתה מביט לעבר רגליו ש הדמון והוא נכנס פנימה. מספיק קרוב כך שאתה יכול לראות את רגליו בבירור. החלטת לשלוח רגל ולבלבל אותו. מה שגרם לו ליפול ולשקוע בקרקע באיטיות.

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אנג'ל 19
    עפר הארץ 7

אתה מביט לעבר רגליו ש הדמון והוא נכנס פנימה. מספיק קרוב כך שאתה יכול לראות את רגליו בבירור. החלטת לשלוח רגל ולבלבל אותו. מה שגרם לו ליפול ולשקוע בקרקע באיטיות.
    "כוח האנרגיה הטמון בחול בוא אני מצווה עליך בזכות שלטתי" אומר בקול ואעשה את צורת הכדור עם ידי "השתחרר!" אומר ואדמיין בראשי את החול שמסביב תוקף את הדמון וחותך אותו לחתיכות קטנות.

13. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

לאחר הפעולה הזאת הרגשת כאבים עצומים בגוף. הרגשת כאילו מגרדים את העור שלך במטחנת בשר.
    הבטת בזרועותיך וגילית נקבים נקבים מתפוררים להם באדמה. עד מהרה, גילית שכל גופך התפורר לעפר בתוך הקרקע.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

לאחר הפעולה הזאת הרגשת כאבים עצומים בגוף. הרגשת כאילו מגרדים את העור שלך במטחנת בשר.
    הבטת בזרועותיך וגילית נקבים נקבים מתפוררים להם באדמה. עד מהרה, גילית שכל גופך התפורר לעפר בתוך הקרקע.
    "מה לעזאזל,תרגע אנג'ל כבר הייתה במצבים יותר גרועים"אומר לעצמי ואנסה להזיז את ידי הימנית על מנת לבדוק עם אני מרגיש אותה.

15. מנהל ראשי
    אנג'ל -

אתה מנסה להזיז את מה שהיה עד לאותו הרגע ד ימין ואתה מזהה לפתע את יד ימין מחוץ לחול. עשויה חול בעצמה.

עמוד 37 מתוך 44 ראשוןראשון ... 273536373839 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •