Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 130
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    קווין:
    "אני חושב שאתה לא מבין,לצבא קוברה אין טיפת טכנולוגיה מבחינה טכנולוגית קוברה כצבא נמצאת במקום נמוך מאוד,אין להם שום חידושים צבאיים ואף אחד מהם לא מחזיק אפילו לא אקדח. מה שכן הם ללא ספק הצבא המסוכן ביותר שיש, הם מתפצלים ל2 סוגים של כוחות,כוח פיזי כמו במקרה של אקסגראניז'ור וכוח מאגי, יש להם בצבא קוסם מאגי חזק ברמות מפחידות, אני יודע שזה נשמע לך ימי הביניים אבל הקוסם הזה,שנדמה לי ששמו הוא וולף אקווס-פיירוס הוא מסוכן ברמות שאתה לא מתאר לעצמך,והרי קראתי לצבא הזה הכי מסוכן,אז זהו שאקווס-פיירוס לא לבד ויש לו אלפי תומכים שלמדו את שיטותיו ומסוכנים טיפה פחות ממנו,אבל עדיין אלפים.
    מה שאני מנסה להגיד פה,זה שבעזרת אקווס-פיירוס,אקסגראניז'ור ובעיקר בעזרת דאסופ, הצבא של קוברה הוא הצבא הכי מסוכן בעולם ללא ספק, והמקדש הזה שנבנה בקוברה, אספליר, מסתיר סודות מאגיים מסוכנים מאוד. מול אף אחד מהכוחות של קוברה רובים,טילים ואפילו נשק גרעיני לא יעזרו." הוא אומר לך מודאג.

סופי:
    את מגיעה אל הביניין הירוק
    "ברוכים הבאים,אני האנק באריוס מנהל הפנימיה, בסך הכל באתי כדי לאחל לכם בהצלחה. המורה שלכם לאומנויות הלחימה השונות והנשקים,אלכס קרייג יפתח כעת את דבריו". אומר איש שנמצא בחדר,איתכם נמצאים עוד כ50 חיילים,ואז נכנס לחדר אדם ומתחיל לדבר.
    "כן כפי שהציג אותי האנק, אני אלכס והמטרה שלי היא לעזור לכם להתמודד עם צבא הרשע ולאמן אתכם. באימון של היום אני אדחק אתכם עד קצה גבול היכולת, והסיבה שתרצו לשתף פעולה היא שמי שמנצח,ויהיו רק 5 כאלה מתוך ה50, ייקבל 20 נקודות לדירוג ויהפך לטוראי רשמי.
    ובכן המבחנים של היום הם:ריצת 5,000 מטר, זריקת כדור למרחק,צליפה עם רובי דמה, ומבחן אומנויות לחימה שבו תצטרכו להלחם מול רובוט המופעל באמצעות סימולטור.
    רק ה2 שיעברו בהצלחה את כל המבחנים ייזכו לנקודות דירוג.
    אתם רשאים כעת לצאת החוצה וללכת לביתן אשר לו המספר של המבחן בו אתם רוצים להתחיל,לאחר מכן תמשיכו למבחן הבא. המספרים הם לפי מה שתיארתי 5,000 מ' זה 1, ומבחן אומנויות הלחימה הוא 4." אומר אלכס.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סופי:
    את מגיעה אל הביניין הירוק
    "ברוכים הבאים,אני האנק באריוס מנהל הפנימיה, בסך הכל באתי כדי לאחל לכם בהצלחה. המורה שלכם לאומנויות הלחימה השונות והנשקים,אלכס קרייג יפתח כעת את דבריו". אומר איש שנמצא בחדר,איתכם נמצאים עוד כ50 חיילים,ואז נכנס לחדר אדם ומתחיל לדבר.
    "כן כפי שהציג אותי האנק, אני אלכס והמטרה שלי היא לעזור לכם להתמודד עם צבא הרשע ולאמן אתכם. באימון של היום אני אדחק אתכם עד קצה גבול היכולת, והסיבה שתרצו לשתף פעולה היא שמי שמנצח,ויהיו רק 5 כאלה מתוך ה50, ייקבל 20 נקודות לדירוג ויהפך לטוראי רשמי.
    ובכן המבחנים של היום הם:ריצת 5,000 מטר, זריקת כדור למרחק,צליפה עם רובי דמה, ומבחן אומנויות לחימה שבו תצטרכו להלחם מול רובוט המופעל באמצעות סימולטור.
    רק ה2 שיעברו בהצלחה את כל המבחנים ייזכו לנקודות דירוג.
    אתם רשאים כעת לצאת החוצה וללכת לביתן אשר לו המספר של המבחן בו אתם רוצים להתחיל,לאחר מכן תמשיכו למבחן הבא. המספרים הם לפי מה שתיארתי 5,000 מ' זה 1, ומבחן אומנויות הלחימה הוא 4." אומר אלכס.[/QUOTE]

''אוקיי'' אומר ''אומ..אומנויות לחימה גופניות או למשל בחרב או רובה?'' אשאל את אלכס קרייג.
    לאחר מכן אומר לעצמי ''עם כל האימונים שעשיתי בבית אני לוקחת את ריצת ה5000 בדקה'' אומר לעצמי ואלך לעשות מתיחות, לאחר מכן אלך לביתן מספר ארבע ואחכה לזינוק, אני אתחיל בקצר קבוע עד ל1000 מטר שם אתחיל לעלות את הקצב עד 2500 ושם אתן ספרינט עד הסוף
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ventriloquist צפה בהודעה
    קווין:
    "אני חושב שאתה לא מבין,לצבא קוברה אין טיפת טכנולוגיה מבחינה טכנולוגית קוברה כצבא נמצאת במקום נמוך מאוד,אין להם שום חידושים צבאיים ואף אחד מהם לא מחזיק אפילו לא אקדח. מה שכן הם ללא ספק הצבא המסוכן ביותר שיש, הם מתפצלים ל2 סוגים של כוחות,כוח פיזי כמו במקרה של אקסגראניז'ור וכוח מאגי, יש להם בצבא קוסם מאגי חזק ברמות מפחידות, אני יודע שזה נשמע לך ימי הביניים אבל הקוסם הזה,שנדמה לי ששמו הוא וולף אקווס-פיירוס הוא מסוכן ברמות שאתה לא מתאר לעצמך,והרי קראתי לצבא הזה הכי מסוכן,אז זהו שאקווס-פיירוס לא לבד ויש לו אלפי תומכים שלמדו את שיטותיו ומסוכנים טיפה פחות ממנו,אבל עדיין אלפים.
    מה שאני מנסה להגיד פה,זה שבעזרת אקווס-פיירוס,אקסגראניז'ור ובעיקר בעזרת דאסופ, הצבא של קוברה הוא הצבא הכי מסוכן בעולם ללא ספק, והמקדש הזה שנבנה בקוברה, אספליר, מסתיר סודות מאגיים מסוכנים מאוד. מול אף אחד מהכוחות של קוברה רובים,טילים ואפילו נשק גרעיני לא יעזרו." הוא אומר לך מודאג.

.
    "יכול להיות שמה שאתה אומר זה נכון לגבי נשק שרואים אותו אבל צלף מאומן יכול לירות ואפחד לא ידע מי ירה ומאיפה הוא ירה ויותר מי זה: עד שהכדור יפגע בבנאדם אפחד לא ידע שיש שם צלף בכלל!" אני אומר בהתלהבות "ובוא נגיד שבקוסמים באמת אי אפשר לפגוע, אבל לפחות חצי מהצבא שלו אנחנו יכולים להשמיד! את כל האלה עם האומנויות לחימה כמה טילים טובים או צלפים מאומנים יכולים להרוס בקלות!"

4. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    "איזה תמים אתה.." אומר גארי ומוציא משהו שנראה כמו מחשב כף יד, הוא מראה לך סרטון.
    "זה סרטון של אקסגראניז'ור וצבאו של 50 חיילים,אלה החזקים, נגד 250 צלפים ו1000 אנשים עם באזוקות ונשקים כבדים."
    אתה רואה בסרטון אדם ענק ומפלצתי וצבא כמוהו ללא נשקים, אתה רואה את הצלפים על הביניינים והחיילים האלו פשוט עוקרים את הביניינים ממקומם ומפילים את הביניינים והצלפים בתוכם, הבזוקות וכדורי הצלפים שנורים לעברם לא פוגעים בהם ואם כן הם אפילו לא שורטים, לפי השעה שכתובה בסרטון אתה מבין שלקח לצבא אקסגראניז'ור רק שעה להרוג את כל החיילים של הצבא השני ולצאת בלי שריטה, כל איזור הקרב הרוס.
    "זה סרטון שצולם על ידי אחד מאנשיו כדי להדגים את כוחו,תאמין לי אתה לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה חושב שטילים וצלפים יעזרו מולם."

סופי:
    "אומנויות לחימה ברובים או חרבות,בחירה שלך"
    את מגיעה ורוצה להתחיל את הריצה אך להפתעתך את רואה שם מכשולים, בריכה של 1400 מ' מים, בריכה של 1600 מ' בוץ ובריכת כדורים של 1600 מ' של כדורים(כמו בריכות כדורים של ילדים קטנים) סך כל המרחק של הקטעים הקטנים של אדמה רגילה שמחברים בין הבריכות ובין קו הסיום הוא רק 400 מ'.
    "קדימה חיילים צאו לדרך!" אומר אלכס קרייג
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "אומנויות לחימה ברובים או חרבות,בחירה שלך"
    את מגיעה ורוצה להתחיל את הריצה אך להפתעתך את רואה שם מכשולים, בריכה של 1400 מ' מים, בריכה של 1600 מ' בוץ ובריכת כדורים של 1600 מ' של כדורים(כמו בריכות כדורים של ילדים קטנים) סך כל המרחק של הקטעים הקטנים של אדמה רגילה שמחברים בין הבריכות ובין קו הסיום הוא רק 400 מ'.
    "קדימה חיילים צאו לדרך!" אומר אלכס קרייג[/QUOTE]

אפשרות 1
    שאצא ארגיש מעט עייפה אך אמשיך במרץ, אני אכנס לבריכת הכדורים ואלך בעדינות אך בזריזות לצד השני ואצא.
    ואז אתיעל לדפוק ספרינט לקו הסיום
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'קסון:
    "למה? כי אני עלי דאסופ קאמייני השליט האחד והיחיד של קוברה,למזלך,או לרוע מזלך אין לי זמן לשחק איתך."
    הוא מסתכל ואתה מרגיש שאתה לא יכול לברוח "אקסגראניז'ור! טפל בו!" הוא אומר והולך ופתאום אדם ענקי בגובה של כ2 מטרים עומד מולך,הוא נראה חזק מאוד ואתה משותק מפחד
    "אתה רוצה להלחם באקסגראניז'ור? כי אני לא אתן לך לברוח!"
    *רודריק גוסטב אקסגראניז'ור יתווסף מיד לדף הדמויות,תמונה בקרוב*
    אני אומר לדאסופ" אני להילחם נגד הענק הזה? זה לא כוחות בכלל, זה די ברור שענק 2 מטר הזה יכסח אותי בקלי קולות. אין לך איזה חייל בגובה שלי שהקרב יהיה הוגן.".
    בזמן הזה שאשאל את דאסופ אסתכל מסביבי ו אחפש כל דבר שישמש לי כלי נשק נגד הענק.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    *אוקיי*
    ---------------
    את מצליחה לפי התוכניות ומסיימת ראשונה,קרייג מאוד מרוצה.
    "אוקיי עכשיו תבחרי את התחרות הבאה" הוא אומר בשמחה.
    "הטבלה של ה5 בתחנה הראשונה של כולם כרגע היא:
    במקום הראשון:סופי
    במקום השני:מיקאל מקדרמוט
    במקום השלישי:סבסטיאן דה מונט
    במקום הרביעי:ג'ורג' ווטרסון
    ובמקום החמישי:איתן טיילור

מזל טוב לכולם ותבחרו את התחרות הבאה שלכם"

ג'קסון:
    "הוגן? הרגע רצחנו 20 אלף אנשים למה נראה לך שאני אדם הוגן?" הוא צוחק בפראות.
    "ולגבי חייל בגובה שלך,יש אותי,אבל אם אתה תלחם מולי אתה תמות בשניה
    זה לא שאקסגראניז'ור לא יכול להרוג אותך בשניה זה פשוט שהוא לא מספיק נמוך לך."
    אקסגראניז'ור מתקרב אליך,הוא מרים אותך מהצוואר ומעלה אותך לגובה ואז הוא מטיח אותך ברצפה
    נפער חור די גדול ברצפה וכואב לך מאוד. אתה לא מצליח לראות שום נשק פרט לאבנים קטנות
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Ventriloquist;1404056]סופי:
    *אוקיי*
    ---------------
    את מצליחה לפי התוכניות ומסיימת ראשונה,קרייג מאוד מרוצה.
    "אוקיי עכשיו תבחרי את התחרות הבאה" הוא אומר בשמחה.
    "הטבלה של ה5 בתחנה הראשונה של כולם כרגע היא:
    במקום הראשון:סופי
    במקום השני:מיקאל מקדרמוט
    במקום השלישי:סבסטיאן דה מונט
    במקום הרביעי:ג'ורג' ווטרסון
    ובמקום החמישי:איתן טיילור

מזל טוב לכולם ותבחרו את התחרות הבאה שלכם"

''אומנויות לחימה דא'' אומר לו ואלך לביתן בו מתחרים באומנויות לחימה.
    אני אוציא את החרב שלי ואשאל עם יש לי יריב\בובת לחימה להראות עליה\להראות תנועות בסיסיות?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [u][b]

ג'קסון:
    "הוגן? הרגע רצחנו 20 אלף אנשים למה נראה לך שאני אדם הוגן?" הוא צוחק בפראות.
    "ולגבי חייל בגובה שלך,יש אותי,אבל אם אתה תלחם מולי אתה תמות בשניה
    זה לא שאקסגראניז'ור לא יכול להרוג אותך בשניה זה פשוט שהוא לא מספיק נמוך לך."
    אקסגראניז'ור מתקרב אליך,הוא מרים אותך מהצוואר ומעלה אותך לגובה ואז הוא מטיח אותך ברצפה
    נפער חור די גדול ברצפה וכואב לך מאוד. אתה לא מצליח לראות שום נשק פרט לאבנים קטנות
    מעניין אותי לדעתם מאיפה המצאת את השם של הענק.
    --------
    אני אומר בליבי" יש לי רעיון " ואז אפנה אל דאסופ" איך יכולתי לשכוח שאתה לא אדם הגון. היתי מפגגר ששאלתי שאלה כזאת".
    אחרי זה ארוץ הר לעבר האבנים הקטנות שאני רואה, ארים אותם ואז אתחיל להשליך את האבנים בכל הכוח שלי לעבר העניינים של אקסגראניז'ור כדי לגרום לו להתעבר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    סתם חרבשתי שם,אין באמת שם כזה
    -------------------------------
    אתה זורק אבנים אל העיניים שלו אבל הוא מתחמק בקלות,בינתיים הוא מתעצבן ודורך עליך,הבור באדמה הופך יותר ויותר לעמוק,ואז לפתע אתה רואה מתוך חור קטן באדמה,שכנראה יש חדר סודי מתחתיכם.

סופי:
    "יש לך בובת אימונים(רובוט),אני שם אותה על דרגה 8 מתוך 10 כי לדעתי את די מנוסה צאי לדרך!" אומר לך אלכס קרייג
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "יש לך בובת אימונים(רובוט),אני שם אותה על דרגה 8 מתוך 10 כי לדעתי את די מנוסה צאי לדרך!" אומר לך אלכס קרייג[/QUOTE]

ברגע שהרובוט יתחיל לזוז אראה את כושר המהירות והזריזות שלי ואתחמק מכל מכות החרב של הבובה, כאשר יד הבובה האוחזת בחרב תתקרב אליי אחסום את החרב בחרבי וכאשר היא פנה לתת תנופה אכה עם חרבו מלמטה במטרה לחתוך את יד הרובוט.
    לאחר מכן עם לא אצליח אנסה להשתמש בחרבי ולנעוץ אותה בבטן הבובה ואז שוב לקטוע את היד האוחזת בחרב, לבסוף שאצליח אלך לאריק קרייג ואומר מעט מותשת ''אפשר בבקשה כוס מים?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    מה שאני לא אוהב בהמשכים שלך זה שאת קופצת קרב שלם בתגובה אחת ואני לא אוהב את זה בכלל,במקרה הזה אני מתייחס רק לחלק הראשון ביותר של התגובה.
    ------------------------------------------------------------------
    את רוצה לנסות ולהכות את הבובה אבל היא רק מחכה,זזה במהירות אבל לא תוקפת.
    בשניה שאת לא שמה לב היא מפילה לשניה את החרב,בועטת בך ברגליים ומפילה אותך
    ואז היא מרימה את החרב שלה ומחכה למהלך הבא
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. student of Gakuen Alice
    סופי:
    מה שאני לא אוהב בהמשכים שלך זה שאת קופצת קרב שלם בתגובה אחת ואני לא אוהב את זה בכלל,במקרה הזה אני מתייחס רק לחלק הראשון ביותר של התגובה.
    ------------------------------------------------------------------
    את רוצה לנסות ולהכות את הבובה אבל היא רק מחכה,זזה במהירות אבל לא תוקפת.
    בשניה שאת לא שמה לב היא מפילה לשניה את החרב,בועטת בך ברגליים ומפילה אותך
    ואז היא מרימה את החרב שלה ומחכה למהלך הבא
    'אומ...' אחשוב במוחי.
    אני אתכופף במהירות ואשסף (ככה אומרים? ) את רגליה בתקווה להצליח.
    אני ינסה לששסף (עם ככה אומרריםXD) את שאר חלקי גופה של הבובה ולאחר שאראה איך היא מגיבה אחליט מה לעשות במשך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'קסון:
    סתם חרבשתי שם,אין באמת שם כזה
    -------------------------------
    אתה זורק אבנים אל העיניים שלו אבל הוא מתחמק בקלות,בינתיים הוא מתעצבן ודורך עליך,הבור באדמה הופך יותר ויותר לעמוק,ואז לפתע אתה רואה מתוך חור קטן באדמה,שכנראה יש חדר סודי מתחתיכם.
    אני אומר בליבי" יש ניצלתי, אני לא עומד למות כאן".
    אני אנסה להתגנב אל המתור במהירות ולחפש שם מחסה מן הענק שרוצה להרוג אותי.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש וותיק מאוד
    ג'קסון:
    אתה מנסה להכנס דרך החור ולא מצליח,כנראה שתצטרך לגרום לו להפיל אותך עוד פעם אחת בשביל שהחור ייתרחב עוד קצת.
    הוא עומד ומחכה,כועס מאוד

סופי:
    את מנסה לשסף את רגליה אבל היא קופצת ודורכת לך על הרגליים,החרב נופלת לך מהידיים ואלכס קרייג מסתכל עלייך בחוסר רצון
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •