"קיובון, עוד מאמץ קטן!" אלהיב אותו ואוסיף "זנק לאחור והצידה אל כיוון ארון החשמל והתחמק, לאחר מכן הכה בו כמה בכוח ואז תתגרה בגריימר וגרום לו לקפוץ לכיוונך!"
לאחר שאסביר לו אחכה בשקט כשאני מחביא חיוך, ברגע שיגיע הרגע הנכון אבקש מקיובון לקשר אמצעות העצם בין ארון החשמל אל גריימר. (בדקתי בוויקיפדיה, עצם זה מוליך)
אנדי ~
בלבאזור מזנק הצידה וחומק ואז תוקף מהצד של נידורן, היא מתגלגלת ומתעלפת על הקרקע בתבוסה. נראה שבלבאזור מרוצה מאוד מעצמו והוא קופץ עליך ומלקק את הפנים שלך. אחר כך הוא מתחיל לרחרח שוב את הדשא ומתחיל לאכול ממנו שוב. הוא כנראה רעב מאוד.
אליס ~
רוח כסופה פגעה בגריימר וייבשה אותו לחלוטין, מה שהביא לעלפונו. הזר מיהר להחזיר את הפוקימון לפוקדור והסתלק מהאזור. ניצחת אותו. בטרפריי נראה מרוצה מאוד מעצמו והוא ריחף מעליך במעגלים בשמחה.
עשית את זה, הגנת על פרופ' אוק וניצחת בקרב הפוקימונים הראשון שלך.
דילן ~
חשבתי שזה יהיה יותר נחמד אם אני אחלי בשבילכם על כל ההתפתחויות. אם אתה נגד תודיע לי.
------------------------------
אתה ממהר לצאת לעבר דרך מס' 1. אתה עוזב את פאלט ומגיע למדשאות הירוקות. פוקימונים נראו במדשאות ומאמנים נראו מתאמנים סביב. היו כאלו שגם בחרו להילחם אחד בשני.
ג'ון ~
אתה מרים את הפוקדור שלך בהתרגשות וזורק אותו קדימה בתקווה כשנחשף בפניך הפוקימון שלך.![]()
הוא הביט עליך במבט בוחן ולבסוף חייך.
ג'ייק ~
(אני יודע שעצם מוליך חשמל...)
-------------------------------
קיובון עקב אחרי הוראותיך בקפידה. הוא מיהר לחמוק מחבטת הגוף והדזרז לעבר ארון החשמל. ארון החשמל נפתח ואכן לקיובון היתה אפשרות לנעוץ את העצם של בגריימר, מה שאכן גרם לו להתעלף על הרצפה. הזר לא איבד זמן ונעלם מהאופק כשקיובון מיהר לזנק עליך ולהביא לך חיבוקים מאוד נרגשים.
אליס ~
רוח כסופה פגעה בגריימר וייבשה אותו לחלוטין, מה שהביא לעלפונו. הזר מיהר להחזיר את הפוקימון לפוקדור והסתלק מהאזור. ניצחת אותו. בטרפריי נראה מרוצה מאוד מעצמו והוא ריחף מעליך במעגלים בשמחה.
עשית את זה, הגנת על פרופ' אוק וניצחת בקרב הפוקימונים הראשון שלך.
''יש!!!'' אומר בשמחה ''כל הכבוד בטרפרי'' אשבח את הפוקימון ואחזיר אותו לפוקדור. אני ירוץ לפרופסור ויאמר ''פרופסור! אתה בסדר?!'' לאחר שאני יעזור לו לקום ''אני אליס אדוני, באתי להתחיל אאת מסע הפוקימונים שלי אם אני יכולה''אומר מעט בביישנות
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טוב אני אודיע לך בהמשךפורסם במקור על ידי ★StarManתוקף מהצד של נידורןלת ומתעלפת על הקרקע בתבוסה.
דילן ~
חשבתי שזה יהיה יותר נחמד אם אני אחלי בשבילכם על כל ההתפתחויות. אם אתה נגד תודיע לי.
------------------------------
[IMG
אחשוב על איווי שמנמנם בתוך הפוכדור ואמשיך ללכת,אחפש פוקימונים מעניינים שנמצאיםמבסביבה ואבדוק אלו מתקפות איווי יודע
אנדי ~
בלבאזור עוצר לאכול עוד עשב אך נראה כי זה לא משביע אותו. הוא מוותר ומזנק קדימה במטרה להמשיך להתקדם בדשא. לפתע אתה מבחין בפוקימון!הוא נעמד מולך עם זנב מורם, מחכה להזדמנות שתלחם מולו.
אליס ~
"אני בסדר גמור, תודה רבה." הזדקף פרופ' אוק. הוא ניער את חליפתו הלבנה "אז את רוצה להיות מאמנת הא? יש לי הרגשה שתהיי מאמנת מצוינת. בואי אחרי בבקשה."
הוא הוביל אותך אל תוך המעבדה והציג בפניך מכשיר אדום גדול שנראה קצת כמו מכונת צילום.
הוא הראה לך היכן להכניס את היד לצורך זיהוי והמכשיר החל לדבר בקול מכני. "אליס. פרטיך מעודכנים בפוקדע, בבקשה קח את הציוד שלך מהפתח השמאלי של המכונה." את ממהרת למלא אחר ההוראות כשפוקדור נוצץ עלה מהפתח העליון. זה הפוקימון ההתחלתי שלך!
ג'ייק ~
"הבאת שם קרב לתפארת ג'ייק!" קרא פרופ' אוק בחיוך. "אני מודה לך שהצלת את המעבדה מפני פריצה, התפקיד שלי הוא להגן על הפוקימונים פה יותר מכל דבר אחר. אני מניח שאתה הגעת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך, אני מאוד אכעס אם לא. ילד עם כישורים כמו שלך מחוייב לצאת למסע!"
עוד לפני שאתה מצליח להשחיל מילה, פרופ' אוק מסמן לך לבוא אחריו. "יש לי את כל הציוד המתאים! מכשיר פוקדע מרהיב שיתן לך מידע על כל פוקימון ברמת אינדיגו. תוכל לחקור כל מיני דברים בשבילי ואני אשמור איתך על קשר מצויין! אם אתה שואל את עצמך איך אני מכיר את שמך הרי שאתה שכחת את שם משפחתה של אמך החורגת לפני שהיא התחתנה. השם משפחה שלה הוא אוק, היא אחיינית שלי!"
הוא הוביל אותך אל תוך המעבדה והציג בפניך מכשיר אדום גדול שנראה קצת כמו מכונת צילום.
הוא הראה לך היכן להכניס את היד לצורך זיהוי והמכשיר החל לדבר בקול מכני. "ג'ייק. פרטיך מעודכנים בפוקדע, בבקשה קח את הציוד שלך מהפתח השמאלי של המכונה." אתה ממהר למלא אחר ההוראות כשפוקדור נוצץ עלה מהפתח העליון. זה הפוקימון ההתחלתי שלך!
ג'ון ~
"דרך צלחה!" קרא פרופ' אוק לעברך עם חיוך גדול על הפנים. "חבל שלא נגעת בנודלס, הכנתי אותם בעצמי. אם כי זה לא ממש משנה, שמור על עצמך!"
כנראה שכזהו פרופ' אוק. אדם חביב שמרבה להתעלם מהצרות שפוקדות אותו.
דילן ~
אתה מטייל בדשא בתקווה למצוא פוקימון מעניין. בנתיים אתה שולף את הפוקדע שכאילו קרא את מחשבותיך והחל לצייץ: "איווי, פוקימון ההתפתחות. פרוותו המטופחת נשארת נקייה בזכות לשונו הארוכה. מהירותו וחדות ראייתו מהווים יתרון רב בקרב. יש לו התנהגות מאוד תמימה וילדותית והוא נוטה לסמוך על כל אחד ולהתמסר אליו. אומרים שצורת ההתנהגות של המאמן אליו משפיעה על ההתפתחות שלו.
איווי משתמש בכשכוש זנב ודחיפה. איווי מסוגל לברוח מכל פוקימון פראי למעט פוקימונים שמשתמשים במתקפות שמונעות את זה ממנו."
אתה מסיים את השיחה הנעימה שלך עם פוקידע לפתע אתה מבחין בפוקימון פראי מביט בך בעיניים בוחנות.
ג'ון ~
אתה מגיע אל דרך מס' 1. פוקימונים משתובבים במדשאות ומאמנים נראו נהנים מהשמש של שעת בוקר מוקדמת. אתה מבחין בנוף הסלעי היפה ובמדשאות שטופות השמש. בזמ שאתה מתפעל מעצמך כי הנה ואתה מתחיל את מסעך מאמן פוקימונים נמוך למראהניגש אליך במבט עצוב.
"מישהו גנב לי את הפוקדורים הריקים שלי!" ילל בבכי. "אני לא יודע מה לעשות! מישהו פילח לי אותם, זה ממש לא פאייר!"
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)