"אברה אני רוצה לנסות איתך משהוא חדש" אומר לאברה והתסכל עליו בהאדה "תנסה להיתרכז כמה שאתה יכול ולהישתמש במתקפה על חושית כדי לעצור את עלי התער!"
"אם הם יתקרבו מידי ולא תציל תשתמש בשיגור לעבר מקום שיוכל להסתיר אותך ואז תנסה להיתרכז בשנית ולהרים את הפוקימון באוויר!" אומר לו בנחישות וז אבדוק את הפוקימון היריב בפוקדע שלי.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
לונדון ~
אתה ממהר לעבר האחות ג'וי ורואה כי מאריפ מתנשפת בכבדות, היא מסתכלת עליך ומפחדת, דמעות עולות בעיניה ונראה שהיא זקוקה לתמיכה. דרטיני החל להילחם בארבוק, הוא שלח טוויסטר רציני לעברו מה שגרם לו לאבד שיווי משקל ולעוף לעבר רחבת הכניסה. "ארבוק ניבי קרח!" פקד לבוש השחורים. הוא זינק לעבר דרטיני כשניביו הפכו תכולים... ארבוק היה מהיר כחץ.
בנתיים, סקווירטל פער את האדמה כדי לדחוף את הרגל השניה שלו כלפי מטה, אך הוא דרך עליו בכל הכח וניסה לשחרר את רגלו השניה.סקווירטל לא ויתר וזינק במהירות לעבר הרגל השניה וכלא אותה בהצלחה.
אנדי ~
אתה מביט במאמן הנועז שהיפך את כל המצב, אתה לפתע מרגיש שגפן מתלפפת סביבך ומושכת אותך מעט קדימה ואתה רואה את זור ונידו עפים לעברך בתושייה רבה, ברווז ופוני שעטו לעברך מהכיוון השני, כשפוני אוחז בפיו בפוקדורים שלהם. הם מרגישים כאילו הסכנה חלפה... רק שלמעשה אתה יודע היטב שהיא לא.
דילן ~
אתה משקיע שעות רבות בלאמן את גראולייט. לפתע אתה שומע פיצוץ מכיוון מרכז הפוקימונים ושומע סירנות של משטרה, משהו מאוד חשוד מתרחש שם וגראולייט עם האינסטינקטים של יושר שלו ממהר מבלי להסס לעבר מרכז הפוקימונים...
ג'ון ~
אברה מושיט את ידיו לפנים בבילבול, הוא רואה שהעלים מתקרבים מדי אך לא מצליח לחמוק ומועף לאחור. טנגלה לא מבזבז זנן ושולח גפנים ארוכים מגופו שלופתים את אברה ומונעים ממנו את היכולת לזוז. הוא גם לא יכול להשתגר.
ג'ייק ~
אתה מבחין באנג'ל שממהר לעברך, הוא מוותר באלגנטיות על הקרב נגד נוספאס ומאמנו שנראה די נעלב. אתם מחליטים להמשיך לעבר ברודי ואתה נכנס ראשון, כשהאחראי מסמן לאנג'ל להמתין, רק אחד נכנס בכל פעם. אתה נכנס פנימה וברודי יושב על כבא מלכותי מאבן. אמייה שלך היה עסוק בלאכול מתוך צלחת אוכל של פוקימונים ענקית שנראית מפנקת בהחלט...
אנג'ל ~
אתה ממהר להיכנס יחד עם ג'ייק אך אחראי המכון מונע ממך. "צר לי אך רק אחד יכול לראות את אדון ברודי בכל פעם. את מוזמן להילחם נגד הבחור שהזמין אותך לקרב, זה יחסוך לך קצת זמן." מציע לבסוף, קולו היה בריטי להחריד.
לא רשמתי לי מה אמר הפוקדע על טנגלה.
אני מקווה שעכשיו זה יצא יותר מובן
'אברה לכוד וזה הכול בגללי' אחשוב בתסכול רב, 'טוב אני חייב לעשות משהו ו שיגור לא בא בחשבון, ככה שרק נשאר אגרוף שאיבה!'
"אברה תשתמש באגרוף שאיבה על הגפנים של טנגלה ותנסה להשתחרר מהאחיזה, ברגע שאתה מצליח תמצע מקום מסתור בעזרת שיגור ואז תנסה שוב את מהלך הבלבול , תתרכז בטנגלה ובכוח שבא מבפנים ואז תנסה להרים את טנגלה באוויר!" אפקוד על אברה בנחישות ובתקווה רבה שיצליח.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
ספוילר
״פוני גחלת על הנחש הגדול המכוער״ אגד לפוני ״תודה ״ עוסיף ״זור תעזור לצב הזה להפיל את האיש הזה ותשתמש אליו במתקפת זרע״ אגיד לו ״מגיע לו למות״ אוסיף ״אל תרחם אליו״ אגיד לו ״״ברווז תעוף מעל כולם ותחפס את סם בחוץ ״ אגיד לו ״תוביל אותו לשוטרים שיגנו אליו״ אגיד ״נידו תישאר לידי״ אגיד לו ״תקשיב טוב טוב לסביבה״ אגיד ״ברגע שאתה שומע סכנה כלפי אתה הקו הגנה שלי״ אגיד לו ״אני סומך עליך שאתה תגן עלי״ אגיד ׳נתתי לכל פוקימון תפקיד חשוב׳ אחשוב ׳נכווה שהם יצליחו׳
כמו תמיד. עמיטריד.
ג'ייק ~
אתה ממהר לעבר אמייה שקופץ עליה באהבה רבה ומחבק אותך חזק. אתה רואה כי הוא טופל היטב ומריח ריח טוב נודף ממנו. טיפלו בו כמטפלים במלך. צ'ארמנדר שמח להתאחד איתך.
ברודי קופץ לעברך ותופס תנוחה. "אל תדאג, לא אעשה לך כלום. באת לחלום או באת להילחם מולי? אם תנצח, תזכה בתג שלי כמובן."
אנג'ל ~
"אני מניח שלהסתכל בקרב אתה יכול." אומר האחרי בבילבול. " רק אל תפריע להם!" הוסיף כלאחר יד.
אנדי ~
אתה שולח את פוני לעבר ארבוק אך אתה רק גורם לפורץ להוציא פוקימון נוסףהוא ממהר לעבר פוניטה שלך ומנחית עליו מכת זנב שכמעט ומעלפת אותו. זור מסייע לסקווירטל בעזרת גפניו לתקוע את ידיו של הפורץ ונראה כי הוא מתקשה להשתחרר, הוא זורק לעברו גפן אך אוניקס עוצר אותו בחבטת זנב ולא מאפשר לו להיפתח בכלל...
ברווז עף לעבר סם מהחלון מה שהעיד כי כולכם בסדר. הפורץ התרגז עליך מאוד מאוד.
דילן ~
אתה מגיע מרכז הפוקימונים מבחוץ ואתה רואה המון שוטרים. בניהם אתה רוא את השוטרת ג'ני שאתה מכיר כה היטב מהעיר ורידיאן. היא ממהרת לעברך "שלום, אני מצטערת אך המקום נמצא בסכנה. יש בפנים פורץ וארבעה בני ארובה. לא אוכל להרשות לך להיכנס." גראולייט מתיישב על ידך ומיילל בעצב.
״באלבזור פורני״ אצעק ״תחליפו תפקידים״ אגיד ״באל זור אני רוצה שתעשה את החלק הראשון שהתאמנו אליו לתחרות על אוניקס קדימה מתקפת זרע ואז אפקת רעל״ אפקוד ״פוני תזיז את הצב משולי הבור ואז אני רוצה שתפזרי על השוליים גחלים בוערים כדי שהוא לא יכול לצאת אחרת הוא ישרף״ אפקוד אליה ״אתה תצתער על היום שנולדתי״ אגיד לאיש החותף ״כי אני ארדוף אותך כל עוד אתה חי״ אגיד ״פוני תזרכי כמה גחלים לבפנים שיתחמם״. אגיד ״או ישרף זה לא משנה לי ״ אגיד
כמו תמיד. עמיטריד.
ג'ייק ~
"אני לא חטפתי לך שום דבר." ענה ברודי. "ראיתי שהצ'ארמנדר והקיובון האלו היו נטושים מאחור. יש הרבה פוקימונים שנחטפים בימים אלו, לכן לקחתי אותו לכאן והבאתי לו מקום מסתור עד שתדגיע. ידעתי למעשה שהוא הפוקימון שלך, אבל אתה מאמן חלש שלא למד לקח מאודו. הייתי חייב לנדב לך אחד, לפחות על חוסר האחראיות שלך. למזלך קיובון האמיץ נלחם בי והתחבא..."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)