טוני ~
תקרא את התגובה שוב בבקשה! צוות רוקט עפו מהמתקפה של פידג'יוט!
לונדון ~
השוטרת ג'ני הביטה בך מספר שניות בהלם. לאחר כמה שניות היא נרגעת ולוקחת נשימה עמוקה. "אבן אש הינה מוצר נדיר מאוד. לא ניתן להשיג אותה. כלומר אני לא יכולה, כלומר אין לי איך!" התפתלה ג'ני כמו ילדה קטנה. לאחר כמה שניות היא נרגעה. היא הביטה סביב ורכנה ללחוש לך "תדבר עם השוטרת ג'ני שבעיר ורמיליון. תאמר לה ששלחתי אותך, אני באופן אישי אדבר איתה עליך."
היא הביטה סביב פעם נוספת, התרחקה ממך, קרצה ופנתה לעזור לג'וי.
אנג'ל ~
גולם יצא מהפוקדור שלו ושאג בעוצמה אדירה. הוא מתח את אבריו והביט לעבר ברודי בזעם.
"מה?" ברודי הביט בך בהלם. הוא המניח את גבותיו וכל מבנה פניו כאילו השתנה, הוא נראה כועס מאוד לפתע והוא שלף את הפוקדור שלו. משם הגיח אוניקס עצום שזרק את עצמו על גולם מבלי לחכות לפקודה. עיניו של אוניקס בהקו באור כחול ומגופו אבנים קטנות החלו להסתחר בשני טבעות. הוא עמד לתקוף בקצות אבנים.
דילן ~
"אני שמחה שאתה רוצה להצטרף אליי!" קראה אנבל. "אגב, אני צריכה ללכת עכשיו לתחרות הסרט, זה מתחיל בעוד שעה, כדאי לי להתארגן והכל אז אני זזה עכשיו. הנה מספר הטלפון שלי, תתקשר אלי הערב ונפגש, נוכל למלא את המשימה יחד!"
אני אומר לאש "איזה פידג'יוט חזק!" בוא זמנית שאני מחייך לעבר פידג'יוט ואומר "כל הכבוד! עשית עבודה נפלאה, תודה רבה!". אני מסל לעבר פידג'י המנקר את צ'ימיצ'אר בהתלהבות ואומר "פידג'י, עשית עבודה נפלאה! אתה רוצה להצטרף אלי? אם כן בוא נערוך דו קרב!" "מה אתה אומר?"טוני ~
אתה קורא לעזרה ומתבלבל, כולך לחוץ ומתוסכל. לפתע אתה מבחין בפידג'י שיוצא לקראתך ובא לעזור. הוא תוקף את צוות רוקט באמצעות מערבולת רוח.
"מה אתה חושב שאתה עושה?" צרחה עליו ג'סי בכעס, היא שלפה את הפוקדור שלה והוציאה את הארבוק שלה. "יקירי, התגעגעתי אליך כל כך! קדימה, עכשיו ההזדמנות שלך לתקוף את הפידג'י הזה לאות הערכתך אליי!" קראה בקול מגוחך. ארבוק זינק מהסלע עליו צוות רוקט עמד וליפף את עצמו על פידג'י.
הוא עמד לתקוף אותו כשבהבזק מהיר הוא לפתע נעלם, אתה מסית את ראשך ורואה כי פידג'יוט ענק מימדים אחז בפידג'י, מציל אותו מזרועו של ארבוק.
"פידג'יוט?" אש קרא בהפתעה. "פידג'יוט!" נראה שהוא מכיר את הפידג'יוט הזה. פידג'יוט נסק גבוה ואז הדף את צוות רוקט לאחור. מיאו מיהר להוציא טיל אדום וגדול וירה אותו לעבר פידג'יוט, פידג'יוט חמק בקלילות ותקף אותם במתקפת ציפור אמיצה, הפיצוץ החזק העיף את צוות רוקט גבוה ופיקאצ'ו וצ'ימצ'אר נפלו על הרצפה, ממהרים חזרה אליכם.
פידג'יוט נחת באלגנטיות בעוד הפידג'י נפל בצורה מרושלת על הרצפה והמשיך לצייץ.
"הפידג'י הזה ניסה לעזור לך טוני!" קרא אש בהתלהבות. "והרשה לי להציג בפניך את פידג'יוט שלי!"
פידג'י מיהר לעברך והחל לנקר את צ'ימצ'אר בהתלהבות עם חיוך על הפנים...
"אני קורא לצ'ימיצ'אר להשתמש בגחלת על פידג'י!"
לונדון ~
"בוסט לפוקימונים שלך." ג'ני חזרה אחריך. "למשל?"
טוני ~
צ'ימצ'אר יורה גחלת עוצמתית לעבר פידג'י שמועף לאחור. פדג'י הנחוש קופץ קדימה ועף במהירות לעבר צ'ימצ'אר ותוקף במתקפה מהירה, אז הוא יוצר מערבולת חזקה שגורמת לצ'ימצ'אר לקחת כמה צעדים לאחור.
אנג'ל ~
קצות האבנים שהסתחררו סביב אוניקס נשלחו לעבר גולם ופגעו בו בעוצמה רבה. ניכר שאוניקס ברמה גבוהה אף הוא. "גרווווו!" שאג גולם בכאב, הוא תפס בחולייה אחת של אוניקס וחבט בחולייה באגרוף דינמיט. פיצוץ רב עוצמה נוצר שגרם לאוניקס לשאוג ולעוף לאחור. גולם התייצב שוב מלפניך בחבטה רמה וחבט בקרקע בעוצמה, יוצר רעידת אדמה שגרמה לך ליפול על הטוסיק.
"אוניקס, חפירה!" קרא ברודי. הוא נמנע מליצור איתך קשר עין, הוא נראה פשוט זועם מכעס.
אוניקס נעלם מתחת לאדמה.
גולם בנתיים מביט בך לשבריר שניה.
"זה בשבילך סם" אגיד לעצמי בלחש ואחזיק את הפוקדור של זור בידי "מוכן?" אשאל אותו "אז צא ותפזר כמה שיותר זרעים ואז ממש שניות ליפני שהם יגדלו לצמח המסוכן אני רוצה שתפזר כמות גדולה של אבקת רעל אליהם" אלחש לו "ואז לאחר שהזרעים יגדלו לגודל המירבי שלהם אני רוצה שתתפס למעלה בעזרת הגפנים ותיזהר לא להיפגע מהצמח ואז תימצא כמה עלים שלא יפגעו בךך ופשות תתגלש כמו ילד קטן וחמוד ואל תישכח תמיד לחיך בשובבות ותיראה חמוד" אגיד לו ושניה ליפני שאלץ על הקפטור אלחש לו "אני סומך עליך" ואעיף את הכדור באוויר ואתן לזור את המקום להופיעאנדי ~
אתה לוקח את המדבקות ונכנס לתחרות. השומר בכניסה מבקש ממך למהר לעבר הכניסה לתחרות כי כולם מחכים רק לך, אתה ממהר לחדר ההלבשה ומחליף בגדים באחד מהתחפושות שנתנו לך שם.אתה לובש חליפה כחולה ונעלים שחורות אלגנטיות וממהר להדביק את המדבקות החדשות על הפוקדורים שלך.
"הודיעו לנו שאנדי הגיע, אז במחיאות כפים סוערות, קבלו אותו! אנדי!!!" נשמע קולו של הקריין. אתה עומד שם כשלבך פועם בסערה... זו התחרות הראשונה שאתה באמת מוכן אליה.
כמו תמיד. עמיטריד.
"צ'ימצ'אר הקרב הזה שלנו" אני אומר בקול בטוח לעבר צ'ימצ'אר. "קפוץ לאוויר לכיוון פידג'י כיוון שלפידג'י יש יתרון באוויר נסה להיות בתנועה כל הזמן, והשתמש בגחלת! מיד לאחר מכן תהדוף אותו לרצפה בעזרת שריטות!"טוני ~
צ'ימצ'אר יורה גחלת עוצמתית לעבר פידג'י שמועף לאחור. פדג'י הנחוש קופץ קדימה ועף במהירות לעבר צ'ימצ'אר ותוקף במתקפה מהירה, אז הוא יוצר מערבולת חזקה שגורמת לצ'ימצ'אר לקחת כמה צעדים לאחור.
אנג'ל ~
"רעידת אדמה!" פקד ברודי בקול רם. הוא כיווץ את פיו בכעס כששמע את מה שאמרת לו.
האדמה רעדה בעוצמה, שכן גולם חבט באדמה ואוניקס הפעיל רעידת אדמה נגדית. סדקים עמוקים נפערו באדמה וגולם איבד מעט שיווי משקל כשלפתע אוניקס הגיח מתחתיו והכה בו בכל הכח, גולם התכנס לכדור ונחבט בתקרה בעוצמה ובסחרור מהיר, מוריד חתיכה מהתקרה יחד איתו אך שב להסתחרר ישירות לעבר אוניקס. שניהם ספגו נזק, אך לשניהם היה עוד הרבה מה לתת.
"אוניקס תקוף בזנב ברזל מלמעלה, הכה בפלג גופו העליון במטרה להקפיץ אותו לאוויר!" קרא ברודי. "בוא ואראה לך איך מקפיצים את אחד הפוקימונים הכבדים ביותר על האדמה, הכה את זנבך בעוצמה שיכולה להרים לאוויר שלוש מאות קילו!"
לונדון ~
אתה פונה לעבר היציאה מהעיר ומתארגן לנוח לך. אתה מציץ בשעון, השעה כעת היא שמונה וחצי בבוקר. אתה רואה שני מאמנים ממהרים ללכת לכיוון העיר. אתה שומע אותם מדברים על תחרות סרטים שמתחילה בעוד כשעה ואתה גם שומע שהמאמנת אומרת כי ההרשמה עדיין פתוחה. המחנה סודר ונראה שהכל מוכן.
אתה מקבל הודעה באייפון ומגלה שאוק מודיע לך שהוא בדרך ליער ורידיאן והוא מקווה לפגוש אותך שם.
דילן ~
גראולייט עבד על המתקפה שלו במשך כחצי שעה ונראה שהוא עושה את זה מושלם. הוא מביט בך מאושר ומתחיל לירות גחלים קטנים שיורדים על הקרקע ונשארים נוצצים מעט לכמה שניות. גראולייט המאושר רץ אליך ומלקק לך את הפנים.
אנדי ~
זור יוצא החוצה במכת ברקים ירוקה ועוצמתית שמסנוורת את כל הקהל, הקהל מוחא כפיים לשניה לאור מראהו של זור החייכן והמתוק. הוא נהנה מהקהל ומחייך לעברם פעם נוספת והם כולם מוחאים כפיים. אז, זור קופץ לאוויר ומשגר מפקעתו זרזיף של זרעים שתופסים את מקומם במעגל סביב זור. זור ממהר לשחרר אבקת רעל אל תוךהזרעים מה שגורם להם לנצנץ באור עדין ואז הם גדלו במהירות, כשהניצנים גרמו לפקיעת האבקה בזה אחר זה בצורה מרהיבה. הקהל מחא כפיים בהשתוללות ואז הנבטים צללו במהירות לעבר זור, מסכנים אותו. זור המתין לרגע המתאים ושניה לפני שהנבט פגע בו הוא רכב על גפניו גבוה גבוה, כשהוא צלל למטה ומתגלש על אחד הענפים וירד לרצפה מגבש את הפרצוף הכי חמוד שלו.
טוני ~
בכל פעם שצ'ימצ'אר ניסה לפגוע בפידג'י במתקפה ישירה הוא פשוט חמק ותקף בניקור. נראה שצ'ימצ'אר מתחיל להתעייף מזה...
'מעניין' אחשוב לעצמי כשאחשוב על התחרות סרט 'שיהיה נלך לראות מה קורה' אמשיך לחשוב לעצמי בסיפוק ואלך אחרי המאמנים וארשם לשם.
"בכל מקרה אני צריך גם ללכת למכון. אז למה לא להעביר את הזמן בינתיים?" אשאל את עצמי בקול. בינתיים אשלח לפרופסור אוק הודעה שאני נרשם לתחרות הסרט ושהוא מוזמן לפגוש אותי שם.
לונדון ~
אתה ממהר לעקוב אחרי צמד המאמנים ואתה רואה שהם נכנסים לבניין שמזכיר אצטדיון גדול. האחות ג'וי עמדה בכניסה וחייכה לעברך. "אני חייבת להודות על כל מה שעשית למעני. אתה מאמן חזק. אני מקווה שאתה נרשם לתחרות, הפעם אנחנו מאפשרים לכל מי שרוצה להירשם לאור מה שקרה למרכז, אנשים פשוט לא יכלו להירשם בזמן. עם מי אתה מתכוון להופיע? צריך שני פוקימונים."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)