אתה מתוח מאוד בכל הנוגע לקרב, מביט בשניים התשושים וחושב על איזה מהלך בתקווה לסיים את העימות. "אוקיי באלבזור רק עוד קצת, הולכים על כל הקופה" אתה צועק לו ומנסה להלהיב אותו, להחדיר בו מוטיבציה. הוא במאמץ רב עומד שוב יציב על רגליו ואתה מדבר אליו מס' פקודות. הוא משתמש שוב בניחוח מתוק ופיקאצ'ו שוב אוטם אפו בדיוק כמו קודם, לכן הוא בלבאזור מפסיק וכשפיקאצ'ו מרוצה מעצמו שכבר חשב שהתייאשת מהמלך באלבזור משחר עוד גל. חודר לפיאקצ'ו לאף שלא מתנגד והולך שבי אחריי הריח, באלבזור מפסיק וממשיך. בגלים של הלוך ושוב פשוט מהפנט את העכבר הקטן ומתקרב אליו בצעדים נוקשים וקטנים... כשהוא מספיק קרוב באלבזור חדל לגמריי מהניחוח ודוחף את פיקאצ'ו בעצמה ומסחרר אותו אחורנית היישר אל תוך גזע עץ. בלאבזור מתקדם עוד וסוגר על פיקאצ'ו שתשוש כבר מכדי להתחמק או להגיב במהלך מרשים.
מטח עלים קסומים חזק ומרובה מסיים את הקרב ומותיר את פיקאצ'ו חבול ומעולף לחלוטין!
אנדרו:
"אני רוצה להילחם בך!" אתה צועק בקול גדול אשר מרגיז את הסובבים אותך. ומזדרז לרוץ אל הזירה שבה עומדת. מקפץ בהגיעך ולכשבא לדבר אליה כמעט ושוב צועק באופייניות. אך אתה בולם את עצמך ובהדרכה פנימית את משקיט ומרגיע את עצמך, מגלה כלפיה כבוד ואדיבות יתרה "שלום לך, שמי אנדרו דוויס ואני מאמן מתחיל. אשמח אם תתני לי את ההזדמנות להילחם מולך" היא מביטה בך מוקסמת ואומר "הו איזה בחור חביב אתה, וודאי שכן! אין ממה לחשוש, מעטים כאן הם המאמנים המנוסים. גם אני לא כלכך... ישלי תג אחד בלבד מהעיר וורמיליון ממנה הגעתי הנה" בנוסף מוסיפה "אגב, שמי הוא רוז" היא קורצת אליך בעוד היא מחטטת בתיקה אחר פוקדור להשתמש בו. "כמה פוקימונים יש ברשותך?" שואלת ואתה עונה לה ש-2. היא מספרת שלה יש 3 ושואלת עם מתאים לך קרב של 2-2 (אחד אחריי השני לא ביחד) אתה נרגש מאוד, זה יהיה דומה מאוד לקרב מכון ואף פעם לא ניסית, את פשוט הר גועש של התרגשות ברגע זה. אין לך כלל מושג איך אתה עוצר את עצמך עד עכשיו!
היא בעדינות רבה משחררת את הפוקימון הראשון שלה על ידה, שואל אדום ומטופח שאתה מזהה כוולפיקס. היא מתכופפת אליו מלטפת אותו ומאחלת לו בהצלה והוא נעמד מוכן על בצד הזירה שלו ושל רוז.