Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1488
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מייק;
    עא בגלל שזה לא בדיוק כמו באנימה, אז מעולף~לא יכול להילחם~1hp די חופפים.
    ---
    סידוט תוקף בקליע זרעים, אך אזוריל מתחמק בכוחותיו האחרונים.
    אזוריל מנסה לשלוח עוד אקדח מים עוצמתי אל עבר סידוט.
    כשלפתע סידוט זוהר, ויוצר קרע אדיר באדמה אשר מגיע לכיוון אזוריל, ומפיל אותו, מעולף שוב..
    "סידוט למד... רעידת אדמה?!" שואלת קורה בהפתעה. סידוט מניד בראשו

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charizard צפה בהודעה
    מייק;
    עא בגלל שזה לא בדיוק כמו באנימה, אז מעולף~לא יכול להילחם~1hp די חופפים.
    ---
    סידוט תוקף בקליע זרעים, אך אזוריל מתחמק בכוחותיו האחרונים.
    אזוריל מנסה לשלוח עוד אקדח מים עוצמתי אל עבר סידוט.
    כשלפתע סידוט זוהר, ויוצר קרע אדיר באדמה אשר מגיע לכיוון אזוריל, ומפיל אותו, מעולף שוב..
    "סידוט למד... רעידת אדמה?!" שואלת קורה בהפתעה. סידוט מניד בראשו
    "שווה!" אלטף את סידוט. "פוקדור, צא שוב!"

3. לא ברור בכלל
    מייק;
    רק לפרוטוקול, זה לא רעידת אדמה 0:
    זה למה סידוט הניד בראשו
    ---
    אתה מלטף את סידוט, וזורק פוכדור אל אזוריל.
    שלשם שינוי, נתפס!
    "חבר חדש לצוות!" קוראת קורה בשמחה.

Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    מייק;
    רק לפרוטוקול, זה לא רעידת אדמה 0:
    זה למה סידוט הניד בראשו
    ---
    אתה מלטף את סידוט, וזורק פוכדור אל אזוריל.
    שלשם שינוי, נתפס!
    "חבר חדש לצוות!" קוראת קורה בשמחה.
    עוד פוקימון נהדר לצוות בלתי מנוצח. אחשוב בהתלהבות. אני חייב להיות חזק מספיק כדי להביס את ברנדון!
    "אז מתי אנחנו ממשיכים?" אשאל את קורה ואחייך. "תפסת את הווארמפל הזה?"

5. לא ברור בכלל
    מייק;
    קורה תופסת בפוכדור, ומהנהת בחיוך.
    ״פלבבה, חזור״ היא קוראת לעברו ומחזירה אותו לפוכדור. ״היית נהדר״ היא מוסיפה
    ״מבחינתי נמשיך כבר עכשיו. שניכנס לחורשה?״ היא אומרת ומובילה

6. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן

אייס;

ווינגאל, פוקימון השחף. ווינגאל תופס רוחות ים עם כנפיו הארוכות, כמו דאון. הוא מקפל את כנפיו על מנת לנוח

אתה מוציא את טיילו מהפוכדור שלו, וטיילו ממהר להשתמש במיקוד אנרגיה, ולא מבזבז זמן- ושועט עם מקורו קדימה.
    ווינגאל קולט את טיילו, מצליח לעוף- טיילו פוגע באדמה, ועף בעקבותיו רגע אחרי זה.
    הקרב מגיע לאוויר, ווינגאל מתחיל לתקוף עם אקדחי מים, מנצל את היתרון שלו במתקפות מרחוק, אך טיילו מצליח להתחמק מכולם.
    "טיילו תמשיך ככה, תשתמש במתקפת כנף."

7. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    רהיהורן שועט לכיוון שילדון, אך מאט, ועוצר. הוא רץ אל שילדון ומצליף בו עם זנבו, מצליח לעצור לרגע את שילדון.
    "כוח עתיק!" מורה המאמן לשילדון, שיוצר כדור אנרגיה לבנה. לפני שהוא מספיק לתקוף, רהיהורן שולח בליסטרה שמפוצצת את כדור האנרגיה ופוגעת בשילדון, שילדון נפגע ישירות אך נראה כי בקושי נשרט
    שילדון מתחיל לרוץ אל רהיהורן, משתמש בנגיחה.
    "רהיהורן, נשתמש בראש גם כן! מתקפת קרן!"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    מגל;
    לא להפעיל את השיר עד שלא רשום לך. או שאתה מקבל באן.
    ---
    מיאו משתמש בצוות כפול, ומקיף את חשילד המבולבל.
    כל המיאו משתמשים בגל הלם אל עבר חשילד, הנראה מבוהל. הלם הרעם פוגע ישירות בחשילד ונוצר פיצוץ.. אך חשילד יוצר ממנו ללא כל פגע.
    "ילד ילד ילד!" הוא קורא בחיוך. "מה אבל איך?!" קורא המאמן מולך בהפתעה, ואתה לא יודע מה לענות.
    "כמובן! היכולת של אלקיד, הוא שואב מתקפות חשמל ונהיה מהיר יותר!" מסביר מייקל.
    אלקיד מתחיל לרוץ אל עבר מיאו וחובט בו, במהירות כפולה.
    מוזיקה אינטנסיבית מתחילה להתנגן* חובה עליך לנגנה
    https://www.youtube.com/watch?v=wv87lkkSr18
    חשילד מסתובב סביב מיאו, שלא מצליח לעשות שום דבר בנידון.
    הוא מקיף אותו כשמאחוריו חשמל, ולבסוף חובט בו בחזקה אל עבר הקיר, מטיח אותו בו.
    מיאו נפגע מהקיר, ונופל על הרצפה, מנסה לקום ונופל שוב.
    חשילד למד אגרוף רעם! ניצחת בקרב! חשילד רץ אליך בשמחה.
    לא בטוח מאיפה הבאת לו את היכולת הזאת, היכולת שלו היא סטאטיק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מצוין חשילד, אני ממש מופתע שאנחנו רק יום ביחד וכבר אתה לומד מתקפות וקורע אנשים אבל סבבה!" אצעק לחשילד במטה-ציניות בזמן שאשמח שניצחתי.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. משתמש מתקדם
    [B]
    שון;
    הו, קצר ומהיר. הבנתי
    רק תרשום לאן אתה ממשיך
    ---
    אתה מספר לקייטי על תחילת המסע והחלום שלך, ומאחל לה בהצלחה.
    "גם לך, נתראה!" היא אומרת ורצה חזרה לעיירה אולדייל, מחזיקה בגוט'יטה.
    אתה עוצר בדרך 103, ומביט סביבך. אתה מבחין בפוקימון קטן ומוזר- בו מעולם לא נתקלת קודם.

'מעניין מי זה' אחשוב לעצמי,אז אסתכל בפוקידע ואגלה שזהו סקטרבג-פוקימון מסוג חרק. אחשוב לכמה שניות אם לנסות לתפוס אותו, אוציא את ליטוויק ואומר לה להשתמש בגחלת בזמן שהוא לא מוכן ויופתע.

10. מנהל ראשי
    מייק;
    קורה תופסת בפוכדור, ומהנהת בחיוך.
    ״פלבבה, חזור״ היא קוראת לעברו ומחזירה אותו לפוכדור. ״היית נהדר״ היא מוסיפה
    ״מבחינתי נמשיך כבר עכשיו. שניכנס לחורשה?״ היא אומרת ומובילה
    מוצאץ חן בעיניי הקורה הזאת אחלה גבר.
    "אני בא!" מראה בה הרבה יותר עניין. "בואי נתחרה!" אתחיל לרוץ...

11. Surgeon of Death
    מייק;
    "אמממ.. בוא נראה" תוהה קורה, "אה כמובן! פלב'בה, חתוך את החוטים עם הגפנים שלך!".
    פלב'בה משתמש בהצלפת גפן ומצליח לשחרר את סידוט, שמצליח להתחמק מהחבטה האחרונה של אזוריל, הנופל על הרצפה.
    סידוט נראה מוכן להתקפה, ומשחרר קרן לבנה ואדירה אל אזוריל, הנופל מעולף.
    בינתיים ווארמפל מתעלף גם הוא ע"י פלבבה

סטיבן;
    איווי חופרת עם רגליה האחורות, מעיפה חול על נידורן, שמפספס את הניקור.
    איווי תוקפת עם בלימה, ולשם שינוי נידורן לא יכול לעצור אותה עם ניקור משלו, היא פוגעת בו שוב ושוב, עד שהוא מצליח להתחמק, ורואה טוב יותר. נידורן תוקף עם עוקץ רעל שעף במהרה אל עבר איווי
    "איווי! תתחמקי!" אצעק במהרה בתקווה שאיווי תצליח להתחמק ממתקפתו של נידורן,"תנסי להשתמש בזעקה! ואז תמשיכי להשתמש בבלימה!" אגיד לה אחר כך בזריזות.

12. מורחקים
    שם במשחק: לוקאס
    פוקימון התחלתי: Dafuq זה פיה? אש
    הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: כי אתה משחק lol

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מקווה שיש מקום פנוי
    שם במשחק: לילי נייט
    פוקימון התחלתי: מים (יש לי פרוטקציות?)
    הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: שונאים אותך כי הרסת מסורת ולא רשמת שתייה כלשהי בסלשים פה. (הערות\קפה\...)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. לא ברור בכלל

דור;
    יאללה טיפה'לה רציני עכשיו
    --
    אתה וסניזל מגיעים אל חורשת פטלבורג הגדולה והנינוחה, ומחליטים להיכנס אליה.
    במהרה מאוד אתה שומע רשרושים מתוך אחד השיחים, סניזל קופצת לעבר השיח- וממנו יוצא פוקימון שחום.
    "ליף!" הוא קורא ומכה את סניזל.

אייס;
    טיילו מצליח להתחמק מאקדח מים נוסף של ווינגאל, ותוקף בעזרת מכת כנף- גם ווינגאל תוקף עם מכת כנף.
    הם מכים זה בזה עם כנפיהם, שווים בכוחם.
    ווינגאל משתמש בסופר-על קולי, וצווח בחזקה אל טיילו. טיילו, ששועט אל עבר ווינגאל במטרה לפגוע שוב עם מכת הכנף- מתחיל להתבלבל, ולאבד שליטה. ווינגאל עף לעברו עם מכת כנף

מליפאן;
    רהיהורן שועט אל עבר שילדון, כשהקרן על צמחו גודלת וזוהרת באור לבן, והשניים נתקלים זה בזה.
    השניים נראים שווים בכוחם, כשפתאום רהיהורן מחליט להוריד מעט את הקרן, ולהעיף את שילדון אחורה, דבר אשר מצליח ושילדון מועף ונחבט באדמה- מתקשה לעמוד ונושם בכבידות.

מגל;
    וואלה אני השה"מ, עושה מה שבאלי.
    אתה מתעסק אתה מתרסק שמעת אותי?
    ---
    אתה ציני קצת יותר מידי, וחשילד מעניש אותך עם אגרוף לביצים. דבר הגורם לך לא להתעסק איתו עד סוף המ"ת
    "ובכן, ניצחת." אומר המאמן, ומוכר החנות מביט מהצד, מחזיק בשקית.
    "הנה שישה פוכדורים, שני תרסיסים, מרפא-כל.."
    "-וכדור אפילה, כדור בעל אחוזי תפיסה גבוהים ביותר במקומות חשוכים" אומר בעל החנות ומגיש לך אותם.

שון;
    אתה מוציא את ליטוויק אל מול סקאטברג, שמצליח להבחין בה.
    ליטוויק תוקפת בגחלת, ומצליחה לפגוע חלקית בסקטרבאג, סקאטרבאג שועט אל עבר ליטוויק- אך מפספס, מכיוון והיא לא מושפעת ממתקפות נורמל כמו בלימה.
    לפתע סקאטרבאג פולט אבקה שחורה הפוגעת בליטוויק- שמשתתקת במגע איתה, ומיד לאחר מכן דואג לקשור אותה עם ירי חוטים, דבר אשר לגמרי לא מאפשר לה לזוז.
    סקאטרבאג מנצל את זה ומתחיל לנשוך את ליטוויק בחזקה, אשר צווחת בכאב, ובקושי מצליחה לזוז.

מייק;
    אתה וקורה מתחילים לרוץ אל עבר החורשה, ונכנסים אליה. "יאללה בוא כבר!" היא צוחקת ורצה
    אתה רץ בעקבותיה, כשלפתע אתה נופל על הפרצוף, אתה מסתכל ורואה שדרכת על פוקימון.
    הוא ממלמל "פאראס."
    הפוקימון נראה כעוס, ומפזר לעבריכם אבקה זהובה.

סטיבן;
    איווי מסתכלת עליך ומחייכת, כשלפתע היא קופצת באוויר והזנב שלה זוהר בצהוב- יורה כוכבים זוהרים שחוסמים את התקפתו של נידורן, וגורמים ל'ביטול' שתי ההתקפות. -איווי למדה זריזות-
    "איווי!" היא קוראת בשמחה, ושולחת עוד כמה התקפות זריזות אל נידורן, המנסה להתחמק מכולן, אך לבסוף נפגע ונופל.

ציטוט פורסם במקור על ידי יוסי הגבר צפה בהודעה
    שם במשחק: לוקאס
    פוקימון התחלתי: Dafuq זה פיה? אש
    הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: כי אתה משחק lol
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    מקווה שיש מקום פנוי
    שם במשחק: לילי נייט
    פוקימון התחלתי: מים (יש לי פרוטקציות?)
    הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: שונאים אותך כי הרסת מסורת ולא רשמת שתייה כלשהי בסלשים פה. (הערות\קפה\...)
    יאללה שניכם רשומים
    וטל בטח שישלך פרוטקציות רק הישמרי לך.

התחלה ללוקאס;

אתחיל בזה שחובה עלייך להפעיל את הסרטון לפני קריאת ההודעה.https://www.youtube.com/watch?v=LB5PWnM6AlA
    ----
    אתה קם מוקדם מאוד בבוקר, כמה ציפורים מנעימות את זמנך בזמן שאתה מתארגן ליום הגדול.
    אתה יורד למטה בזריזות ומביט בהורים שלך ואחותך הקטנה, הם מחכים לך. אביך מחזיק חבילה
    "זה הגיע מהפרופסור" הוא אומר ומושיט לך.
    על החבילה כתוב:
    שלום רב לוקאס,
    מאחל לך בהצלחה בצאתך אל המסע.
    אני מצטער אך אני לא במעבדה כעת, ולכן שלחתי את כל מה שאתה זקוק לו- כאן.
    ציידתי אותך במיטב פוכדורים, בהם תוכל להשתמש על מנת ללכוד פוקימונים חדשים, ופוקידע- יחידה דיגיטלית על מנת לזהות פוקימונים חדשים בדרך.
    כמו כן, הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך כאן. אני מקווה שתתחברו זה אל זה, הוא בהחלט פוקימון מיוחד!
    ברכות להתחלת מסעך, בירץ'
    אתה פותח את החבילה, בתוכה יחידה דיגיטלית אדומה הנראית כמו פלאפון ומשמשת לזיהוי פוקימונים, ושישה פוכדורים- חמישה קטנים וריקים ועוד אחד קצת יותר גדול.
    אתה מניח את חמישתם בחגורתך, ושם את הפוקידע בכיס. נותר על החבילה רק הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי
    "נו תוציא אותו!" מאיצה בך אחותך, ואתה לוחץ על הכפתור של הכדור.. ממנו יוצא פוקימון זעיר דמוי שועל.
    "קקקקקין!" הוא מפהק, כאילו שרק התעורר. ואז מביט סביבו, קצת בביישנות
    Spoiler ספוילר

התחלה ללילי;

אתחיל בזה שחובה עלייך להפעיל את הסרטון לפני קריאת ההודעה.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ah6h6xMMUvw
    ----
    "יאללה בואי כבר!" מאיץ בך קאיטו, את מביטה מהחלון ורואה אותו עומד שם, מוכן למסע שלכם. הוא לובש את הג'ינס ההוא שנראה טוב על כל אחד, ואת הג'קט האדום הייחודי לו. בידו פוכדור, ועל גבו התיק שארגנתם ביחד. את מבחינה בפוקימון קטן מאחורי הג'ינס, מציץ, ככל הנראה הפוקימון הראשון שלו סופסוף הגיע.
    את ממהרת לסדר את השיער, ויורדת ללמטה, נפרדת מהורייך. "שמרי על עצמך!" אומר אבא, "ואל תשכחי להתקשר כל יום!" אומרת אמא כשדמעות בעיניה. "לי לי לי!" קורא אחיך הקטן, שעוצר לרגע את הצפייה בדורה ואיפום, כדי לברך אותך לקראת מסעך הגדול. את מניחה את התיק על גבך, ונזכרת בכל מה שקיבלת מהפרופסור אתמול- חמישה פוכדורים על מנת לתפוס חברים חדשים לצוות, ופוקידע- יחידה דיגיטלית לזיהוי פוקימונים.
    את ממהרת לבחוץ, כשלפתע אמא שלך קוראת, "לילי?", ומצביעה על הפוכדור.
    כמובן, את הפוקימון הראשון שלך קיבלת רק היום ושכחת אותו, אופייני לך. את תופסת בפוכדור, הפוכדור המכיל בתוכו את הפוקימון הראשון שלך, ויוצאת לבחוץ אל קאיטו. "הגיע הזמן" הוא אומר, "מאז שעברתי לכאן אנחנו מחכים לרגע הזה, להתחיל את המסע. תשע שנים זה קצת הרבה!" הוא אומר ושניכם צוחקים. "אגב, תכירי את סאנדייל, הפוקימון הראשון שלי. אז מי הפוקימון שאת קיבלת מהפרופסור?" הוא שואל ומסתכל על הפוקימון הקטן דמוי התנין, הצמוד לרגלו. את מספרת שאת עוד לא יודעת מי ההתחלתי, "ובכן, זה הזמן לבדוק".
    את אוחזת בפוכדור, ולוחצת על הכפתור. הפוכדור נפתח ואור אדום נורה ממנו, ומתחיל לקבל צורה- שהופכת במהרה לפוקימון, פוקימון כחול ועגלגל, עם חיוך גדול מרוח על פניו. "פיל פיל פיל!" הוא קורא, ומוחה כפיים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

התחלה ללילי;

אתחיל בזה שחובה עלייך להפעיל את הסרטון לפני קריאת ההודעה.
    https://www.youtube.com/watch?v=ah6h6xmmuvw
    ----
    "יאללה בואי כבר!" מאיץ בך קאיטו, את מביטה מהחלון ורואה אותו עומד שם, מוכן למסע שלכם. הוא לובש את הג'ינס ההוא שנראה טוב על כל אחד, ואת הג'קט האדום הייחודי לו. בידו פוכדור, ועל גבו התיק שארגנתם ביחד. את מבחינה בפוקימון קטן מאחורי הג'ינס, מציץ, ככל הנראה הפוקימון הראשון שלו סופסוף הגיע.
    את ממהרת לסדר את השיער, ויורדת ללמטה, נפרדת מהורייך. "שמרי על עצמך!" אומר אבא, "ואל תשכחי להתקשר כל יום!" אומרת אמא כשדמעות בעיניה. "לי לי לי!" קורא אחיך הקטן, שעוצר לרגע את הצפייה בדורה ואיפום, כדי לברך אותך לקראת מסעך הגדול. את מניחה את התיק על גבך, ונזכרת בכל מה שקיבלת מהפרופסור אתמול- חמישה פוכדורים על מנת לתפוס חברים חדשים לצוות, ופוקידע- יחידה דיגיטלית לזיהוי פוקימונים.
    את ממהרת לבחוץ, כשלפתע אמא שלך קוראת, "לילי?", ומצביעה על הפוכדור.
    כמובן, את הפוקימון הראשון שלך קיבלת רק היום ושכחת אותו, אופייני לך. את תופסת בפוכדור, הפוכדור המכיל בתוכו את הפוקימון הראשון שלך, ויוצאת לבחוץ אל קאיטו. "הגיע הזמן" הוא אומר, "מאז שעברתי לכאן אנחנו מחכים לרגע הזה, להתחיל את המסע. תשע שנים זה קצת הרבה!" הוא אומר ושניכם צוחקים. "אגב, תכירי את סאנדייל, הפוקימון הראשון שלי. אז מי הפוקימון שאת קיבלת מהפרופסור?" הוא שואל ומסתכל על הפוקימון הקטן דמוי התנין, הצמוד לרגלו. את מספרת שאת עוד לא יודעת מי ההתחלתי, "ובכן, זה הזמן לבדוק".
    את אוחזת בפוכדור, ולוחצת על הכפתור. הפוכדור נפתח ואור אדום נורה ממנו, ומתחיל לקבל צורה- שהופכת במהרה לפוקימון, פוקימון כחול ועגלגל, עם חיוך גדול מרוח על פניו. "פיל פיל פיל!" הוא קורא, ומוחה כפיים.
    Spoiler ספוילר
    [/quote]

ב"אומאגד! זה סיל!" אתחיל להתלהב. אני אתכופף ואלטף את סיל על הראש. "אני לילי, ואנחנו הולכים להיות השותפים הכי טובים שיש!" אומר לסיל באושר.
    "לאן קודם קאיטו?" אשאל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 29 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •