Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 24 ראשוןראשון ... 1321222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה מחזיר את מאריפ וממשיך לצעוד. אתה מטפס במדרגות ועולה לקומה הבאה, אתה רואה שהיא די דומה לקודמת. אתה ממשיך לצעוד ולפתע עוד נזיר מפתיע אותך "אולי ניצחת את הראשון מבינינו, אבל אותי לא" הוא אומר לך ומוציא גם הוא באלספראוט מהפוכדור שלו.
    קרב 1-1.

קאי~
    תבחר אחד מצורה ראשונה שהוא מסוג לוחם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זיגזגון, גם אתה" אומר המאמן. שני הפוקימונים משתכפלים ותוקפים במתקפה מהירה שנפגשת, שניהם לא נפגעים כל כך "נשיכה!" קורא המאמן, וזיגזגון קופץ לעבר איווי עם נשיכה.

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה
    עומר~
    אתה מחזיר את מאריפ וממשיך לצעוד. אתה מטפס במדרגות ועולה לקומה הבאה, אתה רואה שהיא די דומה לקודמת. אתה ממשיך לצעוד ולפתע עוד נזיר מפתיע אותך "אולי ניצחת את הראשון מבינינו, אבל אותי לא" הוא אומר לך ומוציא גם הוא באלספראוט מהפוכדור שלו.
    קרב 1-1.

"טוב באנירי בואי נשחק אותה!" אקרא ואשחרר אותה מהפוקדור. "תתחילי עם חבטה ואז מתקפה מהירה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    עומר~
    "באלספראוט, התחמק והשתמש בעלי תער!" מצווה הנזיר. באנירי מפספסת את החבטה ובאלספראוט שולח עלי תער שבאנירי מתחמקת מהם בעזרת מתקפה מהירה. שני הפוקימונים לא נפגעו מההתקפות "השתמש באבקת שיתוק!" קורא הנזיר ובאלספראוט משחרר אבקת שיתוק.

4. the bitch is back
    עומר~
    "באלספראוט, התחמק והשתמש בעלי תער!" מצווה הנזיר. באנירי מפספסת את החבטה ובאלספראוט שולח עלי תער שבאנירי מתחמקת מהם בעזרת מתקפה מהירה. שני הפוקימונים לא נפגעו מההתקפות "השתמש באבקת שיתוק!" קורא הנזיר ובאלספראוט משחרר אבקת שיתוק.

"תתחמקי בעזרת מתקפה מהירה ואז תיסכול!" אקרא
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    קאי~
    תבחר אחד מצורה ראשונה שהוא מסוג לוחם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זיגזגון, גם אתה" אומר המאמן. שני הפוקימונים משתכפלים ותוקפים במתקפה מהירה שנפגשת, שניהם לא נפגעים כל כך "נשיכה!" קורא המאמן, וזיגזגון קופץ לעבר איווי עם נשיכה.
    *ריולו, אם אי אפשר אז קרוגאנק.*
    "איווי מתקפת חול מתי שהוא קרוב עליך עם הפה פתוח, ואחרי זה תשתמש בדחיפה."אני אומר לאיווי

6. משתמש מנוסה
    [quote=Tamir;608784]
    מור~
    לרביטר משתמש בצווחה תוך כדי ריצה ובידריל לא מסוגל לזוז ואז הוא חוטף נשיכה מאוד חזקה ונופל מעולף על הקרקע "לא!" צועקת המאמנת בחוזקה. לפתע נשמעים צעדים לכיוון הדלת מבחוץ "לעזאזאל" היא אומרת, מחזירה את בידריל וזורקת את חגורת הפוקימונים שלך על הרצפה "אנחנו עוד נתראה, אתה תראה" היא אומרת, וזורקת לעברך ורד שחור, רצה למרפסת וקופצת למטה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ואל החדר נכנסת במהירות האחות גו'י "מה קורה פה?!" היא שואלת אותך בתקיפות "שמעתי צרחות" היא מוסיפה ומביטה בך.

quote]
    "אוי אני מצטער נורא, פשוט לרביטר שלי, הוא חשב שראה משהו והחל לצרוח במעט בהלה, אבל אל תדאגי הכל בסדר עכשיו" אומר ואחייך אליה, אנסה שלהסתיר ממנה את מה שקרה מדאגה שיקרה לה משהו.

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אוקיי קודם לכ מצטער שלא הגבתי. נסעתי לכמעט שבוע אצל סבתא שלי במרכז ולכן לא הגבתי במשחק.
    בגלל שיום ראשון אני מתגייס כל אחד יזכה לקבל פוקימון לוחם בצורה ראשונה ^^

רומה~
    פיצ'ו מזנק ושולח גל הלם לעברו של בויזל אבל בויזל מתחמק ומשתמש באקדח מים, ופיצ'ו מנסה לתקוף עם מכת ברק אבל גל ההלם פגע גם בעצמו! הוא מסוחרר והוא סופג אקדח מים ישיר. פיצ'ו נופל וקם לאט לאט. בויזל משתמש כעת בסילון אקווה, שמתקרב במהירות לעבר פיצ'ו!
    ראלטס זכר
    =======
    פיצ'ו תיקפוץ הצידה ואז תרוץ אל כיוון סלע או עץ שקרוב אליך ואז תיתקוף במכת ברק.

8. משתמש מנוסה
    רומה~
    ראלטס לא נחשב כפוקימון לוחם, רק הצורה האחרונה שלו.
    תבחר אחר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו משתלט על עצמו ומצליח לחמוק מאקדח המים, אבל בויזל מפתיע אותו עם בום על קולי שפוגע בפיצ'ו ישירות ומעלף אותו. בויזל מצחקק בבוז וחוזר לתוך המים.

מור~
    "סתם ככה?" אומרת לך האחות גו'י בזעף. היא מסתובבת ובאה לצאת מהחדר כשלפתע היא מבחינה בורד השחור שנשאר מאחורה "מזה?" היא מסתובבת ושואלת אותך, תוקעת בך מבט חד.

קאי~
    קיבלת :] ימתין לך במעבדה של הפרופסור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי ממתין ואז שזיגזגון פוער את פיו איווי שולח מתקפת חול היישר אל תוך פיו, וזיגזגון משתנק, ואיווי מנצל זאת כדי לדחוף אותו "אל תוותר! חפירה!" קורא המאמן. זיגזגון, עדיין משתעל כתוצאה מהחול, חופר באדמה ונעלם.

עומר~
    באנירי משתמשת במתקפה מהירה ומתחמקת מאבקת השיתוק, ומשתמשת בתסכול (שלידיעתך, גורמת ליריב לתקוף שוב ללא הפסקה, ומחלישה את כוחו כתוצאה מכך). באלספראוט משחרר עוד ועוד אבקת שיתוק שבאנירי מתחמקת בקלות, ולבסוף באלספראוט נהיה עייף לחלוטין "אל תוותר! צמיחה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט מתחיל להיות מוקף באור ירוק.

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה~
    ראלטס לא נחשב כפוקימון לוחם, רק הצורה האחרונה שלו.
    תבחר אחר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו משתלט על עצמו ומצליח לחמוק מאקדח המים, אבל בויזל מפתיע אותו עם בום על קולי שפוגע בפיצ'ו ישירות ומעלף אותו. בויזל מצחקק בבוז וחוזר לתוך המים.
    טיירוג
    -----
    אני אחזיר אותו לפוכדור ואומר לעצמי אז אחרי הכל הוא סתם פס פוקימון מהסוג שהוא אמור לנצח המכה מנצח אותו. ואמשיך בדרך.

10. משתמש מנוסה
    קאי~
    קיבלת :] ימתין לך במעבדה של הפרופסור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי ממתין ואז שזיגזגון פוער את פיו איווי שולח מתקפת חול היישר אל תוך פיו, וזיגזגון משתנק, ואיווי מנצל זאת כדי לדחוף אותו "אל תוותר! חפירה!" קורא המאמן. זיגזגון, עדיין משתעל כתוצאה מהחול, חופר באדמה ונעלם.
    אני מסתכל אם יש עצים בסביבה, ואחרי שאני רואה כמה אני אומר לאיווי "איווי תעלה על אחד העצים במהירות, ומתי שהוא יוצא מתקפה מהירה.".

11. משתמש מנוסה
    מור~
    "סתם ככה?" אומרת לך האחות גו'י בזעף. היא מסתובבת ובאה לצאת מהחדר כשלפתע היא מבחינה בורד השחור שנשאר מאחורה "מזה?" היא מסתובבת ושואלת אותך, תוקעת בך מבט חד.
    אני בוחר ריולו אם אי אפשר אז מדיטייט
    ~~~~
    "אה, זאת חברה שלי היא גרה במהגוני ולא יוצא לנו להתראות הרבה אז בדואר היא שולחת לי כל מיני מכתבים ודברים שכאלו" אומר לה ואני ידי מאחורי ראשי, אשתדל שלחייך ולהיראות אמין.

12. the bitch is back

עומר~
    באנירי משתמשת במתקפה מהירה ומתחמקת מאבקת השיתוק, ומשתמשת בתסכול (שלידיעתך, גורמת ליריב לתקוף שוב ללא הפסקה, ומחלישה את כוחו כתוצאה מכך). באלספראוט משחרר עוד ועוד אבקת שיתוק שבאנירי מתחמקת בקלות, ולבסוף באלספראוט נהיה עייף לחלוטין "אל תוותר! צמיחה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט מתחיל להיות מוקף באור ירוק.
    על מה אתה מקשקש?
    תסכול או באנגלית Frustration היא מתקפה שכוחה מתחזק ככל שהפוקימון המישתמש במתקפה שונא את המאמן שלו.
    המתקפה לא גורמת לשום אפקט נוסף לפוקימון המותקף ממנה Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "באנירי, מתקפה מהירה ואז חבטה שוב!"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    עומר~
    צודק, טעות שלי.
    אבל חוץ מזה, באנירי לא שונאת אותך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי תוקפת עם מתקפה מהירה וחבטה שפוגעות ישירות בבאלספראוט והוא נופל. נראה שזה גמור, אבל אז באלספראוט מתרומם ונעמד שוב על רגליו! "עלי תער!" קורא הנזיר, ובאלספראוט משחרר פתאום עלי תער מהירות שפוגעות ישירות בבאנירי. היא מופתעת מהעוצמה ומתחילה להתעצבן.

מור~
    בגלל שבחרו את ריאולו כבר אז אתה תקבל מדיטייט, יחכה לך במעבדה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ובמקרה היא אוהבת לשלוח לך ורד שחור, שהוא במקרה סימן היכר של פושעת?" היא אומרת ונועצת בך מבט חם "אל תזוז, אני מזעיקה עכשיו את השוטרת ג'יני" היא אומרת ושולפת פלאפון מכיסה.

קאי~
    אתה נמצא בשדה פתוח....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מצווה על איווי לקפוץ על איזשהו עץ אבל אין אחד כזה בסביבה הקרובה אליך ואיווי מסתכל עליך בבילבול. כעבור כמה שניות זיגזגון מגיח החוצה מהאדמה ומעיף אותו גבוה, ואיווי נופל על הקרקע נפצע בינוני. הוא מתקשה מעט לעמוד על רגליו "עכשיו זו ההזדמנות שלך! דחיפה!" קורא המאמן שלו.

רומה~
    יחכה לך במעבדה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את פיצ'ו המעולף לפוכדור שלו ואתה ממשיך בדרכך. כעבור חצי שעה אתה מבחין מרחוק בעיר צארינג'רוב.

14. the bitch is back
    עומר~
    צודק, טעות שלי.
    אבל חוץ מזה, באנירי לא שונאת אותך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי תוקפת עם מתקפה מהירה וחבטה שפוגעות ישירות בבאלספראוט והוא נופל. נראה שזה גמור, אבל אז באלספראוט מתרומם ונעמד שוב על רגליו! "עלי תער!" קורא הנזיר, ובאלספראוט משחרר פתאום עלי תער מהירות שפוגעות ישירות בבאנירי. היא מופתעת מהעוצמה ומתחילה להתעצבן.

טוב בגלל שכולם לקחו אני אז גם אקח XP
    אני רוצה מנקי 3=
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יופי באנירי תנצלי את הזעם ותישמשי בתיסכולף אבל במקום ממני ממנו!" אקרא "קדימה חסלי אותו, אם הוא לא ניפגע חבטה אחרונה תחבל אותו!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני יודע שזו טעות שלך 3=
    אתה זקן כבר (;
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    מור~
    בגלל שבחרו את ריאולו כבר אז אתה תקבל מדיטייט, יחכה לך במעבדה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ובמקרה היא אוהבת לשלוח לך ורד שחור, שהוא במקרה סימן היכר של פושעת?" היא אומרת ונועצת בך מבט חם "אל תזוז, אני מזעיקה עכשיו את השוטרת ג'יני" היא אומרת ושולפת פלאפון מכיסה.
    "אוקיי אוקייף אני אספר לך את האמת" אומר לה.
    "איזו אחת התפרצה לפה, היא קשרה אותי בעזרת הבידריל שלה, אך איכשהו נפלתי על הפוכדור של לארביטאר והבסנו אותה, כשהגעת היא ברחה, לא רציתי להדאיג אתכם פשוט" אומר לה ואתן לה תיאור מדוייק של הפושעת.

עמוד 23 מתוך 24 ראשוןראשון ... 1321222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •