Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 121 ראשוןראשון ... 1018192021223070120 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    נייט:

הילד ניהיה נבוך ואמר: "לא מת, התבלבלתי התכוונתי להגיד הובס", הוא מחזיר את יאנמה וקורא: "תן את הכי טוב שלך עכשיו!"

קווין:

אתה מוצא את הביצה ורואה יוצא ממנה

סמיט:
    אלקטאבז מחשמל ומביס בקלות את מאדקיפ, לפתע אביו של מאדקיפ סוואמפרט מגיע ומשתמש על אלקטאבז בזרוע פטיש, אלקטאבז טוען אגרוף חשמל חזק, בעוד שהמדען אמר: "אלו שתי פוקימונים שתקפו, מה שאומר שגם לי מותר להוציא אחד, צא טאנגרווט'".

יצא ותקף את סוואמפרט בשאיבת ג'יגה מתקפה עם יתרון רב עליו, לפתע אלקטאבז פגע בסוואמפרט בעוד טאנגראווט' מחזיק אותו ושאוב ממנו אנרגיה, אלקטאבז היה מוכן לעוד אגרוף חשמל בעוד טאנגראווט' ממשיך לשאוב מסוואמפראט אנרגיה

ליאור:

אתה מגיעים למכרה ורואים שסלעים חסמו את הכניסה, על זה יש שלט: "צוות ריקווי היה כאן"
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-08-2010 בשעה 07:13 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    [quote=roi857;629573]
    נייט:

הילד ניהיה נבוך ואמר: "לא מת, התבלבלתי התכוונתי להגיד הובס", הוא מחזיר את יאנמה וקורא: "תן את הכי טוב שלך עכשיו!"
    אני אומר לילד בחיוך "אתה לא יודע עם מי הסתבכת צאי מגבי,מגבי הינאמה הזה פגע בפיג'י! אגרוף אש כנקמה"

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    נייט:

קווין:

אתה מוצא את הביצה ורואה יוצא ממנה
    "צאי סניזל, קרן קרח!"

אנשים הצעתי למכירה וורמפל זוהר רק 450 שקלים!! כל הקודם זוכה! D:
    *כמובן שאם יש לכם הצעות מעניינות להחלפה בעד פוקימון אחר שלחו לי פרטית

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

אתה מגיעים למכרה ורואים שסלעים חסמו את הכניסה, על זה יש שלט: "צוות ריקווי היה כאן"
    [/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר" ,תשתמש בגלגל להבה על הסלעים האלו".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:
    אלקטאבז מחשמל ומביס בקלות את מאדקיפ, לפתע אביו של מאדקיפ סוואמפרט מגיע ומשתמש על אלקטאבז בזרוע פטיש, אלקטאבז טוען אגרוף חשמל חזק, בעוד שהמדען אמר: "אלו שתי פוקימונים שתקפו, מה שאומר שגם לי מותר להוציא אחד, צא טאנגרווט'".

יצא ותקף את סוואמפרט בשאיבת ג'יגה מתקפה עם יתרון רב עליו, לפתע אלקטאבז פגע בסוואמפרט בעוד טאנגראווט' מחזיק אותו ושאוב ממנו אנרגיה, אלקטאבז היה מוכן לעוד אגרוף חשמל בעוד טאנגראווט' ממשיך לשאוב מסוואמפראט אנרגיה
    "זה לא טוב הוא זקוק לעזרה של פוקימון חזק באזור שיעזור לו!תמשיך סווארמפרט להילחם אני יחפש לך עזרה כי לא תצליח להתמודד לבד!"אני אומר וחושב שהמילוטיק הזה בהחלט חזק עם האיש הזה רוצה אותו."תגיד מה דעתך לזור?"אני שואל את מילוטיק בנימוס.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    נייט:

הילד צחק וקרא: "עם מה הסתבכתי? יודע מה הנה יאנמה חוזר לקרב!", מאגבי נכנסה לקריזה של החיים, היא קפצה גבוה לאוויר וירדה עם הפנים לאדמה התנופה והמהירות גרמו לאש לבהור עוד יותר, יאנמה לא הספיק להתחמק והובס במכה אחת, הילד הופתע וקרא: "רוצה לראות משהו מצחיק? צא פרינפלאפ", הפוקדור יצא

קווין:

גרימר מגדיל את עצמו, הקרן קרח פוגעת באמצע הבטן ומקפיאה קצת, גרימר חוזר לגודל הרגיל ובגלל זה הקרח נשבר מההתנגשות של הצד העליון עם התחתון, הוא יורה פיצצת בוץ

ליאור:

אחרי מאמץ רב צ'ימצ'אר מצליח לפרוץ את הסלעים, אתם נכנסים ורואים אנשים בתלבושת שחורה וכפפות שחורות שמונעות זיהוי דנ"א, לפתע אתה רואה שבמערה נמצא
    הגדול בכבודו ובעצמו, ריקוויזה מבחין בכם ויורה עליכם קרן על, אתה וצ'ימצ'אר עפים לשמיים ונוחתים בגג של מרכז הפוקימונים, אתה וצ'ימצ'אר לא יכולים לזוז מהפגיעה

סמיט:

מילוטיק משתמש בתותח הבזק שפוגע באלקטאבז טאנגרווט' וסוואמפארט, הוא מכניס את סוואמפרט למים ומשתמש בטבעת אקווה כדי לרפא אותו, ואז מילוטיק מעיף אותם משם בעזרת מתקפת טוויסטר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

אחרי מאמץ רב צ'ימצ'אר מצליח לפרוץ את הסלעים, אתם נכנסים ורואים אנשים בתלבושת שחורה וכפפות שחורות שמונעות זיהוי דנ"א, לפתע אתה רואה שבמערה נמצא
    הגדול בכבודו ובעצמו, ריקוויזה מבחין בכם ויורה עליכם קרן על, אתה וצ'ימצ'אר עפים לשמיים ונוחתים בגג של מרכז הפוקימונים, אתה וצ'ימצ'אר לא יכולים לזוז מהפגיעה

[/COLOR][/COLOR]
    אני צועק" הצילו מישהו שיציל אותי האחות ג'וי תצילי אותי מישהו הצילו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    [quote=roi857;629601]
    נייט:

הילד צחק וקרא: "עם מה הסתבכתי? יודע מה הנה יאנמה חוזר לקרב!", מאגבי נכנסה לקריזה של החיים, היא קפצה גבוה לאוויר וירדה עם הפנים לאדמה התנופה והמהירות גרמו לאש לבהור עוד יותר, יאנמה לא הספיק להתחמק והובס במכה אחת, הילד הופתע וקרא: "רוצה לראות משהו מצחיק? צא פרינפלאפ", הפוקדור יצא

אני אומר "אוקיי חזרי צא טריקו שאיבה"

9. משתמש מנוסה

קווין:

גרימר מגדיל את עצמו, הקרן קרח פוגעת באמצע הבטן ומקפיאה קצת, גרימר חוזר לגודל הרגיל ובגלל זה הקרח נשבר מההתנגשות של הצד העליון עם התחתון, הוא יורה פיצצת בוץ

"תתחמקי מיזה וויביל, השתמשי ברוח כפואה כדי להקפיא את האיזור, תתקרבי לגרימר ותשתמשי בחבטות זעם!"

10. משתמש על פעיל
    סמיט:

מילוטיק משתמש בתותח הבזק שפוגע באלקטאבז טאנגרווט' וסוואמפארט, הוא מכניס את סוואמפרט למים ומשתמש בטבעת אקווה כדי לרפא אותו, ואז מילוטיק מעיף אותם משם בעזרת מתקפת טוויסטר
    "מילוטיק אחלה מהלכים,ביי!מתקיפ אני הולך לרפאות אותך!"אני אומר ומחפש מקום לראפות את מאתקיפ שנלחם קשה בשבילו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    קווין:

הרוח קפואה מאוד הזיקה לגרימר, לפתע וויבייל קפצה והשתמשה על גרימר באגרוף קרח, היה הצליחה וחייכה אליך במבט של הצלחה, וויבייל הראתה כוח אדיר, גרימר נפל על האדמה והתרכח, אבל הוא מאוד תשוש

נייט:

הילד הראה מבט רציני וקרא: "ניקור מקדחה!", פרינפלאפ התחיל להסתובב ויצר מעצמו מקדחה, הוא ירה את עצמו לעבר טריקו

ליאור:

אתה צעקת בכוחות אחרונים והתעפלת, אחרי שעה ראית את עצמך במרכז פוקימונים, האחות ג'וי ריפאה גם אותך, היא אמרה: "אנחנו יודעים על הפריצה של צוות רייקווי אבל היה שלט ולא הייתה צריך לפרוץ פנימה בכוחות עצמך"

סמיט:

לפתע אתה רואה צלצול במכשיר, אתה עונה ורואה את שיון

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

אתה צעקת בכוחות אחרונים והתעפלת, אחרי שעה ראית את עצמך במרכז פוקימונים, האחות ג'וי ריפאה גם אותך, היא אמרה: "אנחנו יודעים על הפריצה של צוות רייקווי אבל היה שלט ולא הייתה צריך לפרוץ פנימה בכוחות עצמך"

[/COLOR]
    אני אומר לאחות ג'וי" תודה רבה שהצלת אותי, חשבתי שהשלט זה סתם. תוכלי לספר לי עוד על צוות רייקווי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    קווין:

הרוח קפואה מאוד הזיקה לגרימר, לפתע וויבייל קפצה והשתמשה על גרימר באגרוף קרח, היה הצליחה וחייכה אליך במבט של הצלחה, וויבייל הראתה כוח אדיר, גרימר נפל על האדמה והתרכח, אבל הוא מאוד תשוש

"חסלי אותו במתקפה מהירה!"

14. משתמש על פעיל
    סמיט:

לפתע אתה רואה צלצול במכשיר, אתה עונה ורואה את שיון
    "שלום שיון,אני כרגע במערה,שומר על מתקיפ קטן שרוצה לעזור ונפלו עלי משימה בה מילוטיק של האזור היה מדהים בכוחו!"אני אומר לו את הפרטיים העיקריים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. משתמש מנוסה
    סמיט:

שיון אמר: "והוא השתמש בהבזק תותח גם, אני יודע בני, יש לנו הרבה פעילים ביער הזה, רק רציתי שתדע שאני מרוצה ממך"

קווין:

וויבייל חיסלה אותו לגמרי, גרימר היה מוכן לגמרי לתפיסה

ליאור:

אתה עדיין לא מוכן לדעת, כל מה שאני אגיד לך זה שהם רוצים להחזיר לריקוויזה את הכוחות ואת המלחמה

עמוד 20 מתוך 121 ראשוןראשון ... 1018192021223070120 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •