קאי:
בלבזור לא למד את המתקפה הזאת ולא הצליח, באותו הזמן קראבי הפעיל את המהלך יריית בוץ, בלבזור נדבק בתוך עצמו, בינתיים קראבי קפץ והכין את הצבט מתכת החזקה
סמיט:
מהמדרגות עולה כמו זחל גדולשיורה לעברך להביור, במזל מאדקיפ מרחיק קצת את הלהביור ואיטהרן לוקח אותה אחורה כדי לפגוע בלוקאריו, לוקאריו קפץ ואיטהרן הפעיל את המהלך התפרצות, זה להבה ענקית ורוטחת יותר מלבה, לוקאריו ירה בחזרה דופק אפל אבל זה לא יכל להשתוות להתפרצות של איטרן
ברנדון:
מריפ יצאה וגולדק ירה עליה אקדח מים, הצמר שלה גדל ומאגר חשמל גדול יוצר נוצר אצלה
נועם:
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, הדלת סגורה, בזמן שאתה נוקש אתה רואה קלף ישן שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה"
נועם:
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, הדלת סגורה, בזמן שאתה נוקש אתה רואה קלף ישן שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מרים את הקלף מהריצפה מתבונן פה קצת ולא מבין מזה אומר... אני דופק בדלת של המעבדה של הפרופסור בחוזקה בתיקווה שמישהו שמה ישמע אותי
סמיט:
מאדקיפ נבהל מאוד מהכוח העצום ושוב התעלף מהבעלה, הארטרן פגע בדרגונייט עם להביור חזק ויצא לעבר העיר
ברנדון:
מריפ ירתה גל רעם שחישמל את גולדק ושיתק אותו, אבל לפתע גולדק הניף את ידיו לצדדים וירה לעבר מריפ כוח חבוי שהביס אותה
קאי:
העלי טער לא השפיעו וצבט מתכת עבר אותם בקלות, לפתע בלבזור הצליח להוציא את האבקת שינה, קראבי נירדם
נועם:
פרופסור אלן צעק: "אני בא", הוא פתח את הדלת והרים קצת את חולצתו, נראה שישן ברגע זה, הוא אמר: "בוא תיכנס", ותוך כדי שאתם הולכים הוא אמר: "חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
נועם:
פרופסור אלן צעק: "אני בא", הוא פתח את הדלת והרים קצת את חולצתו, נראה שישן ברגע זה, הוא אמר: "בוא תיכנס", ותוך כדי שאתם הולכים הוא אמר: "חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לו שכן ובלי להיתבלבל אני אומר סקוירטל בביטחון
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ברנדון:
לא נשמע שיש שם מישהו, גולדק התחיל להשתמש בחפירה ויצר תעלה דרכה יצא מהבור
סמיט:
אין בתוך המערה פוקימון חזק במיוחד, הפוקימון הכי חזק שהמכשיר מצא זהאימתני
נועם:
פרופסור אלן אמר בביטחון: "בחירה מ-צ-וייינת!", הוא נתן לך את הפוקדור של סקווירטל ואמר: "הפוקימון הראשון שלי הוא טריקו, הפוקימון הראשון שתפסתי הוא סקווירטל"
ליאור:
פאנפי היה קפוא יותר מדי זמן בגלל זה כשהקרח הפשיר ראו אותו מובס, רק פיפלאפ וצ'ימצ'אר נשארו
[COLOR=DarkRed]נועם:
פרופסור אלן אמר בביטחון: "בחירה מ-צ-וייינת!", הוא נתן לך את הפוקדור של סקווירטל ואמר: "הפוקימון הראשון שלי הוא טריקו, הפוקימון הראשון שתפסתי הוא סקווירטל"
אני מודה לפרופסות ומוציא את סקוירטל מהפוקדור שלו ואומר לו "שלום חבר אני המאמן החדש שלך אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד" ומתחיל ללכת איתו לכיוון דרך 3 שמעתי שיש שמה פוקימוני אש שיהיה טוב לנו להילחם נגדם
* אתה יכול לעדכן את המיתקפות של סקוירטל בהרשמה שלי אם אתה יכול...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)