ג'ק:
צ'יצ'אר משיב מלחמה בעזרת שריטה, מורקרו חוסל המאמן מסתכל עלייך במבט עצבני ורץ לכיוון היער, לפתע אתה שם לב שהתג שלו על הריצפה ועל התג כתוב "צוות אלקטריק",
מה תעשה?
רונאל:
רון אומר לך:"אני לא צריך בהצלחה ממך אני יודע שאני עומד לנצח פה את כולם" הוא אומר ומשתחצן, הגיע השלב השני, קראו לך לעלות, אתה עולה לבמה עם צ'יקוריטה ומולך עומדתהיא אומרת:"שלום לך שמי אמנדה, זאת פעם ראשונה שאני רואה אותך בתחרות, אני מקווה שלא תתאכזב יותר מידי מההפסדר הראשון שלך. היא משתחצנת ומנסה להפחיד אותך, הקריינית מסבירה את החוקים והקרב מתחיל, היא שולפת פוקדור ומימנו יוצא
אתה מתחיל את הקרב, מה תעשה!?
בויזל:
פוליואג עדיין מבולבאל ותוקף את עצמו בעל חושי, המצב אומר שזה אתה על 2...
טריקו משתמש במכת זנב כשלפתע, הוא מסתכל עלייך עם חיוך קטן ומתחיל לרוץ לעבר קופינג, אתה לא כולכך מבין מה קורה כאן כשלפתע! טריקו משתמש בזנב ברזל ומחסל את קופינג במכה!!
הוא משתמש בקליע זרעים לעבר הזובאט ומחסל גם אותו!!!
בויזל:
צוות אלקטריק הסתלק מהמקום מהר, והמדען אמר לך "תודה רבה הצלתה מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס," אני חייב לך אחת."
מה תעשה עכשיו?
בויזל:
לא חוץ מהפוליואג שלי אין לי שום פוקימונים נוספים, אבל בויזל אתה תאכל למצוא באגם אקוטי שמימין לעיר זה ממש ממול למרכז הפוקימונים...
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בויזל:
*ביקשתה אבן מונעת התפתחות בחפצים בהרשמה, ואתה נרשמתה רביעי ועדיין לא בחרתה את האבן שלך אתה רוצה אבן מונעת התפתחות?
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם לעבר דרך 202 לאגם אקוטי, אתה מגיע לאגם אתה נרגע מהשקט והיופי באזור כשלפתע אתה רואה במים מין זנב כפול ומוזר כזה, אתה מתקרב ואתה רואהפראי שנראה די חזק, מה תעשה?
ג'ק:
אחרי שהמאמן ברח אתה שם לב שטדיאורסה מתחבא בין הרגליים שלך מפוחד, מה תעשה?
מאט:
אתה מתקדם לכיוון העיר כשלפתע אתה רואה את המדען!
הוא אומר לך אוי תודה רבה בטח פרופ' בירץ' שלח אותכם, אני רוצה להביא לך בתמורה את זה , זה פוקגיר, הינה אני רק יוסיף את המספר שלי.
מה תעשה עכשיו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)