Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 100 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1489
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    בויזל:
    פוליואג מתקיף בהצלפת זנב על זובאט, זובאט מחזיר לו בבילבול ופוליואג מתבלבל.
    טריקו מתקיף בשאיבה על קופינג, קופינג נפגע ממכה קריטית!!, ומשיב מלחמה ביריית בוץ
    מה תעשה?

ג'ק:
    צ'ימצ'אר משתמש בצעקה שמוציאה את מורקרו לגמרי מריכוז, לאחר מכן הוא משתמש בלהביור שמעיף את מורקרו על עץ ונפגע קשור, אך מורקרו קם במהרה ומתקיף את צ'ימצ'אר בניקור מה תעשה?
    "מהר שריטה לפנים שלו ולהביור!!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    רונאל:
    אתה ממחכה מרוגש לקרב השני כשלפתע אתה שומע:
    רון עברתה לשלב הבא!, החבר שלך רון עבר וכניראה הוא ילחם נגדך בשלב הבא, איך תגיב?
    'סוף סוף יצא לי להילחם בו' אחשוב ויגש עליו "בהצלחה בשלב הבא רון" אומר.

3. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    פוליואג מתקיף בהצלפת זנב על זובאט, זובאט מחזיר לו בבילבול ופוליואג מתבלבל.
    טריקו מתקיף בשאיבה על קופינג, קופינג נפגע ממכה קריטית!!, ומשיב מלחמה ביריית בוץ
    מה תעשה?

ג'ק:
    צ'ימצ'אר משתמש בצעקה שמוציאה את מורקרו לגמרי מריכוז, לאחר מכן הוא משתמש בלהביור שמעיף את מורקרו על עץ ונפגע קשור, אך מורקרו קם במהרה ומתקיף את צ'ימצ'אר בניקור מה תעשה?
    "תשתמש במכת זנב כדי להעיף את הבוץ ואז בקליע זרעים על קופינג!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    צ'יצ'אר משיב מלחמה בעזרת שריטה, מורקרו חוסל המאמן מסתכל עלייך במבט עצבני ורץ לכיוון היער, לפתע אתה שם לב שהתג שלו על הריצפה ועל התג כתוב "צוות אלקטריק",
    מה תעשה?

רונאל:
    רון אומר לך:"אני לא צריך בהצלחה ממך אני יודע שאני עומד לנצח פה את כולם" הוא אומר ומשתחצן, הגיע השלב השני, קראו לך לעלות, אתה עולה לבמה עם צ'יקוריטה ומולך עומדת היא אומרת:"שלום לך שמי אמנדה, זאת פעם ראשונה שאני רואה אותך בתחרות, אני מקווה שלא תתאכזב יותר מידי מההפסדר הראשון שלך. היא משתחצנת ומנסה להפחיד אותך, הקריינית מסבירה את החוקים והקרב מתחיל, היא שולפת פוקדור ומימנו יוצא אתה מתחיל את הקרב, מה תעשה!?

בויזל:
    פוליואג עדיין מבולבאל ותוקף את עצמו בעל חושי, המצב אומר שזה אתה על 2...
    טריקו משתמש במכת זנב כשלפתע, הוא מסתכל עלייך עם חיוך קטן ומתחיל לרוץ לעבר קופינג, אתה לא כולכך מבין מה קורה כאן כשלפתע! טריקו משתמש בזנב ברזל ומחסל את קופינג במכה!!
    הוא משתמש בקליע זרעים לעבר הזובאט ומחסל גם אותו!!!

5. bbuuuii
    [COLOR="Green"]

בויזל:
    טריקו משתמש במכת זנב כשלפתע, הוא מסתכל עלייך עם חיוך קטן ומתחיל לרוץ לעבר קופינג, אתה לא כולכך מבין מה קורה כאן כשלפתע! טריקו משתמש בזנב ברזל ומחסל את קופינג במכה!!
    "כל הכבוד לך טריקו!" אני אומר ויורד על הברכיים ומתכונן לחיבוק.
    "אוקיי ניצחנו אותכם עכשיו תכתלקו למכאן!" אני אומר לצוות אלקטריק

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בויזל:
    צוות אלקטריק הסתלק מהמקום מהר, והמדען אמר לך "תודה רבה הצלתה מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס," אני חייב לך אחת."
    מה תעשה עכשיו?

7. bbuuuii
    בויזל:
    צוות אלקטריק הסתלק מהמקום מהר, והמדען אמר לך "תודה רבה הצלתה מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס," אני חייב לך אחת."
    מה תעשה עכשיו?
    "יש לך אולי בוויזל? או איזה פוקימון זוהר?" אני שואל את הפרופ'

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    בויזל:
    לא חוץ מהפוליואג שלי אין לי שום פוקימונים נוספים, אבל בויזל אתה תאכל למצוא באגם אקוטי שמימין לעיר זה ממש ממול למרכז הפוקימונים...

9. bbuuuii
    בויזל:
    לא חוץ מהפוליואג שלי אין לי שום פוקימונים נוספים, אבל בויזל אתה תאכל למצוא באגם אקוטי שמימין לעיר זה ממש ממול למרכז הפוקימונים...
    "אוקיי תודה רבה לך..." אני אומר לפרופ'
    " אהה כן ואתה יודע אולי איפה אני יכול להשיג אבן מונעת התפתחות?" אני שואל אותו ומתכונן לצאת.

Spoiler ספוילר

10. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    צ'יצ'אר משיב מלחמה בעזרת שריטה, מורקרו חוסל המאמן מסתכל עלייך במבט עצבני ורץ לכיוון היער, לפתע אתה שם לב שהתג שלו על הריצפה ועל התג כתוב "צוות אלקטריק",
    מה תעשה?

רונאל:
    רון אומר לך:"אני לא צריך בהצלחה ממך אני יודע שאני עומד לנצח פה את כולם" הוא אומר ומשתחצן, הגיע השלב השני, קראו לך לעלות, אתה עולה לבמה עם צ'יקוריטה ומולך עומדת היא אומרת:"שלום לך שמי אמנדה, זאת פעם ראשונה שאני רואה אותך בתחרות, אני מקווה שלא תתאכזב יותר מידי מההפסדר הראשון שלך. היא משתחצנת ומנסה להפחיד אותך, הקריינית מסבירה את החוקים והקרב מתחיל, היא שולפת פוקדור ומימנו יוצא אתה מתחיל את הקרב, מה תעשה!?

בויזל:
    אקח את התג 'אולי המדען יבין מה זה.'אחשוב לעצמי "רגע איפה טדיאורסה? אני מקווה שהוא לא ברח." אגיד ואכניס את צ'ימצ'אר לפוקדור.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

11. משתמש מנוסה
    בויזל:
    *ביקשתה אבן מונעת התפתחות בחפצים בהרשמה, ואתה נרשמתה רביעי ועדיין לא בחרתה את האבן שלך אתה רוצה אבן מונעת התפתחות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר דרך 202 לאגם אקוטי, אתה מגיע לאגם אתה נרגע מהשקט והיופי באזור כשלפתע אתה רואה במים מין זנב כפול ומוזר כזה, אתה מתקרב ואתה רואה פראי שנראה די חזק, מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אחרי שהמאמן ברח אתה שם לב שטדיאורסה מתחבא בין הרגליים שלך מפוחד, מה תעשה?

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מאט:
    *תיקנתי חלק מהמתקפות תסתכל...
    ~~~~~
    טורצ'יק משתמש בלהביור שמחסל את זובאט לגמרי...
    כשאתה מביט פעם נוספת על המאמנת אתה רואה שהיא מאוד עצבנית, לפתע היא ברחה לכיוון היער.
    אתה מסתכל על הריצפה ואתה רואה שהיא שכחה כאן את התג שלה , אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" מה תעשה?
    "זה בטח הצוות שהזכירו לא מזמן בחדשות אומר בעודי מרים את התג ושם בכיס לאחר מכן אגיד:"עבודה טובה טורצ'יק " ואתן לו חטיף שהוציא מהתיק שלי. לאחר מעכן אומר:"טוב בו ניתקדם לכיוון היער הבאה ואתחיל ללכת בעודי מרים את טורצ'יק ומושיב אותו על התכף הימנית שלי.

14. bbuuuii
    בויזל:
    *ביקשתה אבן מונעת התפתחות בחפצים בהרשמה, ואתה נרשמתה רביעי ועדיין לא בחרתה את האבן שלך אתה רוצה אבן מונעת התפתחות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר דרך 202 לאגם אקוטי, אתה מגיע לאגם אתה נרגע מהשקט והיופי באזור כשלפתע אתה רואה במים מין זנב כפול ומוזר כזה, אתה מתקרב ואתה רואה פראי שנראה די חזק, מה תעשה?
    כן אני רוצה אבן מונעת התפתחות....
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה טריקו בוא נתפוס אותו יש לך יתרון עליו אז זה יהיה קל! קדימה קליע זרעים"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    מאט:
    אתה מתקדם לכיוון העיר כשלפתע אתה רואה את המדען!
    הוא אומר לך אוי תודה רבה בטח פרופ' בירץ' שלח אותכם, אני רוצה להביא לך בתמורה את זה , זה פוקגיר, הינה אני רק יוסיף את המספר שלי.
    מה תעשה עכשיו?

עמוד 9 מתוך 100 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •