סטיבן:
אתה מתקדם בדרך 203 לעיר אולדייל שמימנה מגיעים לאגם אקוטי, אתה מגיע למרכז הפוקימונים לחפש מקום לישון, היא מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 7 ולפתע אתה רואה את מאט! שגם משתתף באיוונט
סטיבן:
אתה מתקדם בדרך 203 לעיר אולדייל שמימנה מגיעים לאגם אקוטי, אתה מגיע למרכז הפוקימונים לחפש מקום לישון, היא מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 7 ולפתע אתה רואה את מאט! שגם משתתף באיוונט
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
סטיבן:
*פתחתה את עמוד 25 וקיבלתה פוקימון אקראי שאני בוחר והוא![]()
~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאט צריכים לדבר עם עצמכם בקטע הזה עד שכולם יגיעו...
ג'ק:
*כן אתה יכול אני אפילו ישמח כי באמת מעצבן לכתוב את השם שלו חח
~~~~~~~~~~
וויזינג מביט בפחד במונפרנו החדש שלך ! אח הוא מנסה להישתמש שוב בדחיפה רעל, אח מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועוצר אותו בקלילות מייד לאחר מכן מונפנו משתמש במכת להבה שמחסל אותו לגמרי, ניצחתה, והחזרתה לילדה את הפוקימון היא מודה לך מאוד, אתה צריך ללכת לכיוון האיוונט
בויזל:
סליחה שלא הגבתי,
~~~~~~~~~
מאמן המכון רצה להתחיל את הקרב אך לפתע מישהו רץ לעברו ואומר לו שיש לו עיסוקים אחרים, והוא מציע לך קרב בעוד יומיים, ואתה צריך ללכת לאיוונט שבאגם אקוטי זה גם אפשרות לאימונים ולטקטיקות חדשות, איך תגיב?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
מאט:
המשכתי לך את העלילה אתה הייתה עם סטיבן דיברתה איתו, כששני שחקנים פוגשים אחד את השני אין לי מה להמשיך את העלילה זה ביניכם אין לי זכות התערבות בין 2 שחקנים אני לא יכול לקבוע לך מה להגיד,
ג'ק:
השעה כבר 3 וחצי בלילה ואתה צריך ללכת לעיר אולדייל, גם הפוקימונים שלך עייפים כדאי שתתקדם ותחפש מקום לשיון במרכז הפוקימונים בעיר אולדייל, חוצמיזה גם סטיבן ומאט שם מחכים לאחרים,
בויזל:
אתה מתקדם בדרך 203 ולפתע אתה מגיע לעיר אולדייל אתה נכנס למרכז הפוקימונים לחפש מקום שינה השעה כבד 3:50 אתה חייב לישון לפתע אתה רואה את סטיבן ומאט מדברים
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)