Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1489
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

לי:
    קופינג משתמש ביריית בוץ על רטאטה שמחסלת אותו, זה נראה קרב של 2 על 1 והסיכויים לא לטובתך!
    אך צ'רמנדר משתמש בלהביור חזק ביותר על זובאט, אך הוא משיב מלחמה במכת כנף צ'רמנדר נפגע
    אני אומר לצ'רמנדר" תשתמש בלהביור על זובאט ולהביור ותפר ברזל על קופינג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    מאט:
    קןמבסקין עצבני ומאוכזב מעצמו בגלל שפגע בחר שלו לכן הוא אוסף את כול כוחותיו ומתקיף בבעיטת אש שמפילה את מונלוק לריצפה, מיד לאחר מכן הוא מסיים זאת עם להביור חזק ביותר, זה היה קרב קשה, המאמנים מודים לך על קרב נפלא, מה תעשה עכשיו?

לי:
    אתה נכס למעבדה ואתה רואה את המדען עומד מול 2 חברי צוות אלקטריק הם זרקו פוקדורים לאוויר ומהפוקדורים יצאו והמדען גם זורק פוקדור ומימנו יוצא המדען מבקש מימך את העזרה בקרב כפול נגדם כי הם גנבו מסמכים שקשורים לפוקוירוס האים תסכים?!

ג'ק:
    אתה מגיע למקור הצעקות ואתה רואה ומולה חבר צוות אלקטריק שגונב לה את הפוקימון מה תעשה?

סטיבן:
    מאדקיפ מנסה להגן על אייפום בגופו, הוא נפגע קשה ובאותו זמן התעצבן נורא כשלפתע! משהו מוזר קורה אור בוהק וזוהר עוטף את מאדקיפ ונראה כאילו הוא משנה את צורת גופו, לפתע האור נעלם ומדקיפ הפך ל... הוא התפתח!! לפתע צילצול בפוקדע: מארשטופ, סוג מים אדמה הוא אוהב לישון במקומות בוציים, מתקפות: אקדח בוץ פעימת מים גל בוף זרוע פטיש ניב קרב סילון אקווה.
    מהרר עכשיו יש לך הזדמנות לנצחח עם מארשטומפ כזה חזקק
    ~~~~~~~~~~~

*מתקפות נוספות הוספו בדף ההרשמה,

הודעה!! ארבעתכם סטיבן ג'ק לי ומאט התקבלתם לאיווט שיערך באגם אקוטי, הוא יתחיל כשתגיעו לשם, שבסופו המנצח מקבל גיבל זוהר מאומן ברמה גבוה!!!
    "חוצפן! אסור לך לגנוב פוקימון מילדה!" אגיד לו "סקווירטל צא! סחרור וקרן בועות!" אגיד כשאוציא את הפוקדור של סקווירטל
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    מאט:
    הגעתה לעיר אולדייל ונכנסתה למרכז הפוקימונים השעה כבר 3 בלילה ואתה חייב לישון לקראת התחרות מחר, האחות ג'וי אמרה שהיא יכולה לרפא לך את הפוקימונים רק בבוקר, היא מזמינה אותך לישון כאן,

לי:
    צ'רמנדר משתמש בלהביור על זובאט ומדביק אותו לקיר, זובאט מגיב בבום על קולי שפוגע בצורה קריטית בצ'רמנדר!
    קופינג משתמש במסך עשן וצ'רמנדר לא יודע לאיפה לכוון את הלהביור, הוא מתחיל להילחץ ולפחד מה תעשה!?

ג'ק:
    המאמן זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא סקוירטל מתקיף אותו בסיחרור אך זה בקושי משפיע, וויזינג משתמש בפצצת בוץ! שפוגעת חזק בסקווירטל מה תעשה!?

*כשתסיימו את המשימות תתחילו להיתקדם לעבר אגם אקוטי,

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    הגעתה לעיר אולדייל ונכנסתה למרכז הפוקימונים השעה כבר 3 בלילה ואתה חייב לישון לקראת התחרות מחר, האחות ג'וי אמרה שהיא יכולה לרפא לך את הפוקימונים רק בבוקר, היא מזמינה אותך לישון כאן,

"טוב רק איפה החדר נמצא" אומר לה..

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:
    צ'רמנדר משתמש בלהביור על זובאט ומדביק אותו לקיר, זובאט מגיב בבום על קולי שפוגע בצורה קריטית בצ'רמנדר!
    קופינג משתמש במסך עשן וצ'רמנדר לא יודע לאיפה לכוון את הלהביור, הוא מתחיל להילחץ ולפחד מה תעשה!?

אני אומר לצ'רמנדר" תנסה לקפוץ מעל העשןה ואז להביור על קופינק וטופר מתכת על זובאט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש וותיק מאוד
    מאט:

לי:

ג'ק:
    המאמן זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא סקוירטל מתקיף אותו בסיחרור אך זה בקושי משפיע, וויזינג משתמש בפצצת בוץ! שפוגעת חזק בסקווירטל מה תעשה!?

"זה לא עוזר.. סקווירטל חזור!" אגיד ואחזיר את סקווירטל. "צ'ימצ'אר צא שריטה ולהביור!" אצעק כשאוציא את צ'ימצ'אר.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. bbuuuii
    שם: עידן
    [COLOR="Red"][B][U]

בויזל:
    אתה והפוקימונים שלך מתקדמים לכיוון מנהיג המכון ולפתע אתם רואים את ואתם מאתגרים אותו לקרב, הוא אומר" שלום ידידי אתה רוצה להילחם מולי בקרב מכון? אני מוכן להילחם נגדך שנתחיל?"
    הוא אומר הוא נותן לך את הזכות להתחיל תוציא פוקימון והתחיל בקרב!
    למה אני לא משתתף באיוונט?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה הרגע שלי להוכיח מה אני שווה" אני אומר לעצמי.
    "צא..... פיצ'ו!" אני אומר וזורק את הפוכדור של פיצ'ו לאוויר.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    מאט:
    האחות ג'וי מובילה אותך לחדר בקומה שלישית מספר 9

לי:
    צ'רמנדר משתמש בזנבו כדי לקפוץ מעל העשן! והוא גילה את מיקומם של קופינג וזובאט, בעודו באוויר הוא משתמש בלהביור על קופינג שמביא לו עוד קצת תנופה וכשהוא מתחיל לתפוס תאוצה כשהוא יורד לאדמה הוא מתקיף את זובאט בתופר מתכת ומחסל אותו, קופינג מתאושש ומשתמש ביריית בוץ על צ'רמנדר שנפגע קשה, מה תעשה!?

ג'ק:
    סקוירטל חזר וצ'ימצ'אר יצא לקרב, הוא משתמש בשריטה עך וויזינג אך הוא משתמש בבלימה וחוסם את השריטה, לפתע צ'ימ'צאר השתמש בלהביור אך וויזינג השתמש בתותח פלאש! שחסם את הלהביור בקלילות ופגע קשה בצ'ימצ'אר
    מה תעשה!?

בויזל:
    *יש מקום לך ולעוד אחד אחרון... כדי שיהיה שישה ויותר מתח!!
    ~~~~~~~~~
    השופט של המכון אומר "שהוא קרב של שלושה על שלושה רק למאמן יש זכות להחליף פוקימונים בקרב, רק כאשר כול שלושת הפוקימונים של אחד מהמשתתפים בקרב יחוסלו יוכרז המנצח!"
    אתה מוציא את שניראה מוכן ומזומן לקרב ורוארק מוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה?

הודעה!! לאיוונט נוספו עוד 2 משתתפים ביניהם בויזל מהכר יש רק מקום אחד !!!!

9. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    מאדקיפ מנסה להגן על אייפום בגופו, הוא נפגע קשה ובאותו זמן התעצבן נורא כשלפתע! משהו מוזר קורה אור בוהק וזוהר עוטף את מאדקיפ ונראה כאילו הוא משנה את צורת גופו, לפתע האור נעלם ומדקיפ הפך ל... הוא התפתח!! לפתע צילצול בפוקדע: מארשטופ, סוג מים אדמה הוא אוהב לישון במקומות בוציים, מתקפות: אקדח בוץ פעימת מים גל בוף זרוע פטיש ניב קרב סילון אקווה.
    מהרר עכשיו יש לך הזדמנות לנצחח עם מארשטומפ כזה חזקק
    ~~~~~~~~~~~

" מהר מארשטופ גמור אותו בקדח בוץ'
    פרישה

10. משתמש וותיק מאוד
    מאט:

לי:
    צ'רמנדר משתמש בזנבו כדי לקפוץ מעל העשן! והוא גילה את מיקומם של קופינג וזובאט, בעודו באוויר הוא משתמש בלהביור על קופינג שמביא לו עוד קצת תנופה וכשהוא מתחיל לתפוס תאוצה כשהוא יורד לאדמה הוא מתקיף את זובאט בתופר מתכת ומחסל אותו, קופינג מתאושש ומשתמש ביריית בוץ על צ'רמנדר שנפגע קשה, מה תעשה!?

ג'ק:
    סקוירטל חזר וצ'ימצ'אר יצא לקרב, הוא משתמש בשריטה עך וויזינג אך הוא משתמש בבלימה וחוסם את השריטה, לפתע צ'ימ'צאר השתמש בלהביור אך וויזינג השתמש בתותח פלאש! שחסם את הלהביור בקלילות ופגע קשה בצ'ימצ'אר
    מה תעשה!?

בויזל:
    ~~~~~~~~~
    השופט של המכון אומר "שהוא קרב של שלושה על שלושה רק למאמן יש זכות להחליף פוקימונים בקרב, רק כאשר כול שלושת הפוקימונים של אחד מהמשתתפים בקרב יחוסלו יוכרז המנצח!"

"אל תוותר צ'ימצ'אר! בכל הכח צעקה ולהביור!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:

אני אומר לצ'רמנדר" תשתמש בלהביור ואז בטופר מתכת על קופינג"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. bbuuuii
    שם: עידן
    מאט:

בויזל:
    ~~~~~~~~~
    "קדימה פיצ'ו אני מאמין בך! תשתמש בטעינה ואז בניצוץ!"

Spoiler ספוילר

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:

"תודה " אומר בעודי נכנס לחדר , תחילה אני יתקלח לאחר מכן יאכל ולבסוף אלך לישון..

14. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    מארשטופ נראה חזק מתמיד, הוא משתמש באקדח בוץ על ויבראוה וגורם לו נזק רב! מהר גמור את הקרב הזה!

ג'ק:
    צ'ימצ'אר נפגע קשה מהקרב והוא מתושתש לפתע וויניזג משתמש בדחיפת רעל!! חזקה ביותר שכמעט מחסלת את צ'ימצ'אר לפתע, משהו מוזר קורה! צ'ימצאר נעטף אור לבן ובוהק, הוא משנה את צורת גופו לעבר זמן מה כאשר האור נעלם אתה מגלה שצי'מצאר הפך ל הוא התפחתח!!!
    לפתע צילצול בפוקדע: מונפורנו סוג אש מלחמה בזמן קרב הוא מגביר את האש שעל זנבו מתקפות: אגרוף מאך קרב צמוד חימום יתר בעיטת אש להביור מתקפת להבה* (flare blitz) מהר עכשיו יש לך הזדמנות לנצח עם מונפרנו כזה חזק

*לאיוונט יש 6 מקומות בנתיים רשומים באיוונט: בויזל, ג'ק, מאט, לי, סטיבן
    נשאר מקום אחד פנוי הבא שמגיב מצתרף לאיוונט

15. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    מארשטופ נראה חזק מתמיד, הוא משתמש באקדח בוץ על ויבראוה וגורם לו נזק רב! מהר גמור את הקרב הזה!
    " אייפום , מארשטופ חזרו! , הייתם מצוינים , תודה רבה על קרב האימון מקווה שהפוקימונים שלך בסדר " כעת אלך לכיוון האיוונט ( אקם אקוטי )
    פרישה

עמוד 24 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •