[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מאט:
הגעתה לעיר אולדייל ונכנסתה למרכז הפוקימונים השעה כבר 3 בלילה ואתה חייב לישון לקראת התחרות מחר, האחות ג'וי אמרה שהיא יכולה לרפא לך את הפוקימונים רק בבוקר, היא מזמינה אותך לישון כאן,
לי:
צ'רמנדר משתמש בלהביור על זובאט ומדביק אותו לקיר, זובאט מגיב בבום על קולי שפוגע בצורה קריטית בצ'רמנדר!
קופינג משתמש במסך עשן וצ'רמנדר לא יודע לאיפה לכוון את הלהביור, הוא מתחיל להילחץ ולפחד מה תעשה!?
ג'ק:
המאמן זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצאסקוירטל מתקיף אותו בסיחרור אך זה בקושי משפיע, וויזינג משתמש בפצצת בוץ! שפוגעת חזק בסקווירטל מה תעשה!?
*כשתסיימו את המשימות תתחילו להיתקדם לעבר אגם אקוטי,
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
מאט:
האחות ג'וי מובילה אותך לחדר בקומה שלישית מספר 9
לי:
צ'רמנדר משתמש בזנבו כדי לקפוץ מעל העשן! והוא גילה את מיקומם של קופינג וזובאט, בעודו באוויר הוא משתמש בלהביור על קופינג שמביא לו עוד קצת תנופה וכשהוא מתחיל לתפוס תאוצה כשהוא יורד לאדמה הוא מתקיף את זובאט בתופר מתכת ומחסל אותו, קופינג מתאושש ומשתמש ביריית בוץ על צ'רמנדר שנפגע קשה, מה תעשה!?
ג'ק:
סקוירטל חזר וצ'ימצ'אר יצא לקרב, הוא משתמש בשריטה עך וויזינג אך הוא משתמש בבלימה וחוסם את השריטה, לפתע צ'ימ'צאר השתמש בלהביור אך וויזינג השתמש בתותח פלאש! שחסם את הלהביור בקלילות ופגע קשה בצ'ימצ'אר
מה תעשה!?
בויזל:
*יש מקום לך ולעוד אחד אחרון... כדי שיהיה שישה ויותר מתח!!
~~~~~~~~~
השופט של המכון אומר "שהוא קרב של שלושה על שלושה רק למאמן יש זכות להחליף פוקימונים בקרב, רק כאשר כול שלושת הפוקימונים של אחד מהמשתתפים בקרב יחוסלו יוכרז המנצח!"
אתה מוציא אתשניראה מוכן ומזומן לקרב ורוארק מוציא את
אתה תוקף ראשון, מה תעשה?
הודעה!! לאיוונט נוספו עוד 2 משתתפים ביניהם בויזל מהכר יש רק מקום אחד !!!!
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
סטיבן:
מארשטופ נראה חזק מתמיד, הוא משתמש באקדח בוץ על ויבראוה וגורם לו נזק רב! מהר גמור את הקרב הזה!
ג'ק:
צ'ימצ'אר נפגע קשה מהקרב והוא מתושתש לפתע וויניזג משתמש בדחיפת רעל!! חזקה ביותר שכמעט מחסלת את צ'ימצ'אר לפתע, משהו מוזר קורה! צ'ימצאר נעטף אור לבן ובוהק, הוא משנה את צורת גופו לעבר זמן מה כאשר האור נעלם אתה מגלה שצי'מצאר הפך להוא התפחתח!!!
לפתע צילצול בפוקדע: מונפורנו סוג אש מלחמה בזמן קרב הוא מגביר את האש שעל זנבו מתקפות: אגרוף מאך קרב צמוד חימום יתר בעיטת אש להביור מתקפת להבה* (flare blitz) מהר עכשיו יש לך הזדמנות לנצח עם מונפרנו כזה חזק
*לאיוונט יש 6 מקומות בנתיים רשומים באיוונט: בויזל, ג'ק, מאט, לי, סטיבן
נשאר מקום אחד פנוי הבא שמגיב מצתרף לאיוונט
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)