Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 100 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ואומרת לך: "אלי הגיע לכאן משלוח לא מזמן עם פוקימון בשבילך הינה כך: אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא משם טריקו נרגש ואנרגתי במיוחד! לאיפה תמשיך עכשיו!?

לי:
    מנטי משתמש בסילון אקווה על אוניקס אך הוא השתמש בקבר אבן כדי להגן על עצמו! לאחר מכן מנטי השתמש במערבולת שהרטיבה את קבר האבן וחיסלה את אוניקס לגמרי! כול הכבוד לך רוארק אומר ניצחתה! לפתע רוארק מחזיר את אוניקס וזורק פוקדור שלישי לאוויר, הוא מוציא את מהר אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

ג'ון:
    טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ומעיף את עצמו לאוויר ובזמן שהוא באוויר הוא משתמש בסופת עלים חזקה במיוחד! ואוניקס נופל על הפנים! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?

ג'ק:
    אין בעיה אני יחחליף לך
    ~~~~~~~
    מונפרנו משתמש בחימום יתר על סאנדספלאש ששוב הופך לכדור קוצים ושוב חוסם את ההתקפה! לפתי סאנדספלאש מתקדם לעבר מונפרנו בסיחרור ומעיף אותו לאוויר מה תעשה!?

2. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    מצחיק לכתוב את השם שלך בויזל ואז את הפוקימון בויזל חח
    ~~~~~~~~~~
    בויזל השתמש בפעימת מים שגם אותה טורקול חסק בחימום יתר (אל תשכח שכול פעם שמשתמשים בחימום יתר הכוח של ההתקפה יורד) לפתע בויזל התקדם לעבר טורקול בסילון אקווה טורקול ניסה שוב להישתמש בחימום יתר אבל הכוח של ההתקפה התחלש מידי והוא נפגע קשה, לפתע בויזל סיים את הקרב עם ניב קרח וטורקול הובס לאיפה תילך!?
    ----------------------
    אני אמשיך לדרך שליד דרך 204....

Spoiler ספוילר

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    אין בעיה אני יחחליף לך
    ~~~~~~~
    מונפרנו משתמש בחימום יתר על סאנדספלאש ששוב הופך לכדור קוצים ושוב חוסם את ההתקפה! לפתי סאנדספלאש מתקדם לעבר מונפרנו בסיחרור ומעיף אותו לאוויר מה תעשה!?
    "תשתמש בגלגל להבה! ואז מהר באגרוף מאך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ומעיף את עצמו לאוויר ובזמן שהוא באוויר הוא משתמש בסופת עלים חזקה במיוחד! ואוניקס נופל על הפנים! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
    -------------
    "קדימה טרטוויג תשתמש בעלי-תער על הראש שלו,ותכוון לנקודה אחת בשביל לגרום לו את מירב הסבל מהמכה!"אני אומר,כשתחושת הניצחון ממלאת אותי.

5. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    חשיבה נכונה! מארשטופמ משתמש בזרוע פטיש על אחד הקירות במבנה כשלפתי אתם מרגישים רעד קל והמון סלעים מתחילים לרדת על אוניקס! לפתע מארשטומפ מתקיף בסילון אקווה! וואוו מכה קריטית ואוניקס נפגע קשה מאוד!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
    " כל הכבוד מארשטומפ עכשיו תקשיב מה תעשה צשתמש בגל בוץ' ותזרוק מסביב לאוניקס שלא יראה אותך ומתוך הבוץ' תסיים את זה באקדח מים "
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ואומרת לך: "אלי הגיע לכאן משלוח לא מזמן עם פוקימון בשבילך הינה כך: אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא משם טריקו נרגש ואנרגתי במיוחד! לאיפה תמשיך עכשיו!?
    אני הולך לדרך 204 ונכנס למערת החרקים כדי לאמן את הפוקימונים החדשים שלי

7. משתמש מנוסה
    בויזל:
    פתחתה את עמוד 53 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה
    ~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרך 204 ומגיע למערת החרקים! מה תעשה!?

ג'ק:
    חח מעצבן לכתוב סאנדספלאש אני לא בוחר לך יותר פוקימונים עם שמות כאלה מעצבנים חחחח
    ~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו משתמש בגלגל להבה על סאנדספלאש שגם משתמש בסיחרור אבל גלגל הלהבה היה יותר חזק וזה פגע משמעותית בסאנדספלאש מיד לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך שמעיף אותו לאוויר מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

ג'ון:
    טורטוויג משתמש בעלי תאר שמשפיע קשה על אוניקס, אך לפתע אוניקס משחרר תותח פלאש! שפוגע חזק בטורטוויג ושניהם פצועים קשה מה תעשה!?

סטיבן:
    חשיבה נכונה! מארשטומפ פוגע בראייה של אוניקס כדי ליצור מתקפת פתע אך בדיוק כשמארשטומפ יורה אקדח מים לעברו הוא רואה שאוניקס נעלם! הוא השתמש בחפירה מה תעשה!?

אלי:
    אתה נכס למערת החרקים כשלפתי אתה נתקל ב ענקי! מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה נכס למערת החרקים כשלפתי אתה נתקל ב ענקי! מה תעשה!?
    ואו ינמגה! אני חייב לראות את היכולות של סינדקוויל קודם צא סינדקוויל גלגל להבה!

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    פתחתה את עמוד 53 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה
    ~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרך 204 ומגיע למערת החרקים! מה תעשה!?
    "צאו בוויזל וגרוויל" אני אומר וממשיך לתוך המערה...

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוויג משתמש בעלי תאר שמשפיע קשה על אוניקס, אך לפתע אוניקס משחרר תותח פלאש! שפוגע חזק בטורטוויג ושניהם פצועים קשה מה תעשה!?
    --------------------------
    'אולי עם אני יתקוף מתחתיו הוא לא יוכל להתנגד...'אני חושב לעצמי,ואז אני אומר:"טרטוויג חזור,נינקאדה צא,ותשתמש בחפירה על אוניקס!"

11. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים עם הפוקימון החדש שלך! אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מרפאת לך את הפוקימונים, לאיפה תילך עכשיו!?
    בחזרה למאמן המכון רוארק להילחם נגדו
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    חח מעצבן לכתוב סאנדספלאש אני לא בוחר לך יותר פוקימונים עם שמות כאלה מעצבנים חחחח
    ~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו משתמש בגלגל להבה על סאנדספלאש שגם משתמש בסיחרור אבל גלגל הלהבה היה יותר חזק וזה פגע משמעותית בסאנדספלאש מיד לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך שמעיף אותו לאוויר מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    אז אני מבין שאבומאסנוו(המפותח של סנובר,דור רביעי) לא יהיה לי...אה וזה סנדלאש לא סאנדספלאש
    -------------------------------------------------------------
    מהר קפוץ אל האוויר,עוד אגרוף מאך וגלגל להבה כל עוד הוא באוויר.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. משתמש מנוסה
    אלי:
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אבל לא מצליח לפגוע בנימגה לפתע צהוא השתמש בבום על קולי שהעיף את סינדקויל והוא מתקדם לעברו בחתך כנף! מה תעשה!?

בויזל:
    ערכתי לך הגרלה ויצא הוא מחכה לך אצל האחות ג'וי
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בויזל וגרוויל מתקדמים במערה כשלפתע אתם רואים מה תעשה!?

ג'ון:
    טורטוויג חוזר ובמקומו יוצא נינכאדה שמשתמש בחפירה, אך לפתע גם אוניקס השתמש בחפירה! מה תעשה!?

מקס:
    אתה מתקדם לעבר המכון ואתה רואה את רוארק הוא אומר לך שהוא ישמח לקרב מכון, השופט מסביר את החוקים: "זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב הראשון שכול 3 הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" אתה מוציא פוקימון ותוקף ראשון מה תעשה!?

ג'ק:
    אם אתה רוצה אמבוסנאו קודם תמצא לו קיצור לשם חח
    ~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועולה לאוויר עכשיו הוא נמצא מול סאנדסלאש והוא משתמש בגלגל להבה! סאנדסלאש נפגע קשה! מהר עכשיו כשאתם על האדמה יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    מנטי משתמש בסילון אקווה על אוניקס אך הוא השתמש בקבר אבן כדי להגן על עצמו! לאחר מכן מנטי השתמש במערבולת שהרטיבה את קבר האבן וחיסלה את אוניקס לגמרי! כול הכבוד לך רוארק אומר ניצחתה! לפתע רוארק מחזיר את אוניקס וזורק פוקדור שלישי לאוויר, הוא מוציא את מהר אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
    אני אומר למנטי" כל הכבוד לך עכשיו סילון אקוה ומערבולת על כרינדוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    לי:
    מנטי מנסה להישתמש בסילון אקווה על קארנידוס אך הוא חוסם אותו עם ראשייה, לאחר מכן מנטי משתמש במערבולת אך קארנידוס חוסם אותו בעזרת גלישת סלעים! ומנטי נפגע קשה! מה תעשה!?

עמוד 53 מתוך 100 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •