למה אני נראה כמו מחבל?
תנסה את זה למשל:
בנאדם סדיסט לא רוצה שיראו את זה עליו בד"כ...
--
"תודה" אני אומר לפרופסור בגסות,חוטף ממנו את הפוכדורים והפוכדור של מדקיפ,ואומר לו:"אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו,אלא אם כן אתה רוצה שאני אראה לך את מה שיש בו בכוח" אני מחייך חיוך סדיסטי מעט,מתחיל ללכת,ומנפנף לאחור בזלזול.
לאחר שאני מתרחק מעט מהמעבדה אני מוציא את מדקיפ מהפוכדור,וכמו שלימדו אותי,אני מתכופף ומלטף קלות את ראשו,חיוך קטן על פני.
"היי מדקיפ,אני המאמן החדש שלך ראין" אני אומר לו,מסתכל על תגובתו,ושואל:"אתה רוצה להתאמן קצת?" ובלי לחכות לתשובה מתחיל לתור בעיני אחרי פוקימונים.
יובל-
אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר דארקר כשלפתע הפוקידע מצלצל.
תמיר-
אני נגד הרקע והאופי אבל אני מסכים לך לשחק איתו כי רציתי לנסות משו חדש אבל בלי היתנהגות כזאת כמו שעשית בהודעה זה מעצבן אותי ליקרוא את זה..
תשנה תהודעה היא מוגזמת בהיתנהגות..
אלמוג
את מתעלמת מהקטרפי וממשיכה בדרכך שלפתע עפים לכיוון שלך ושל צ'יקוריטה מספר עוקצי רעל מהירים.
...
אני לא אשם,אתה עיצבת אותי בתור טרוריסט עצבני,אז ניסיתי להתאים את הדמות למה שאתה חושב עליה...
----
"מה שתגיד" אני אומר,וחוטף את הפוכדורים ואת החפצים לידי.
"תודה" אני אומר בזריזות ומסתלק משם.
לאחר שאני מתרחק מעט מהמעבדה אני מוציא את מדקיפ מהפוכדור,וכמו שלימדו אותי,אני מתכופף ומלטף קלות את ראשו,חיוך קטן על פני.
"היי מדקיפ,אני המאמן החדש שלך ראין" אני אומר לו,מסתכל על תגובתו,ושואל:"אתה רוצה להתאמן קצת?" ובלי לחכות לתשובה מתחיל לתור בעיני אחרי פוקימונים.
תמיר-
לחטוף? אתה מתכוון שאתה לוקח ..
ונראה לי שכדי שתשנה תרקע אני לא מסתדר עם אופי מהסוג הזה מצטער...
אוקיי תמיר אני מודע לך. על זה שאתה מקל עליי ...אתה תקבל פרס מיוחד בהמשךd:
תגיב לתגובה שבה אתה מגיעה למעבדה של הפרוספור...
תמיר-
איזה פרוטקצית ^_*?
~~~~~~~~~~
"איזה תרצה?
אלמוג-
מהה?? עוקצי רעל=עוקץ רעל ברבים- עוקת רעל זאת מתקפה אשר נראית כמו מחט ארוכה ודקה בצבע סגול ...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)