לי:
צ'רמיליון מנסה להישתמש בלהביור אבל גל הבוץ משפיע עליו חזק ובנוסף צ'רמיליון היה עייף מהקרב הקודם והוא חוסל, את מי תוציא!?
ג'ק:
במקרה של יותר מ6 פוקימונים הם נשלחים אוטומטית לאחות ג'וי, והפוקדורים שלך זה לפי הפוקימונים שאתה תופס בשטח, הפוקימונים שאתה מקבל בהגרלות באים עם פוקדורים משלהם,
~~~~~~~~~~~~
באגון משתמש בציפורן דרקון ומחסל את סקורפי לגמרי! לאיפה תמשיך עכשיו!?
אלכס:
את ריפאת את הפוקימונים שלך והתקדמת למערת החרקים, את מגיע למערה כשלפתע את רואהשמעוניין בקרב! מה תעשי!?
בויזל:
חשיבה נכונה! מדיטייט משתמש בבילבול ומביא את ברלום לקצה הזירה! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד אך זה לא היה מעשה נכון! ברלום גדול ומאסיבי יותר ממדיטייט והוא לא הצליח להעיף אתו לעומת זאת הוא כן הצליח להעיר אותו מהבלבול, לאחר מכן ברלום השתמש בזנב ברזל שפגע קשה במדיטייט ואז הוא השתמש בראשייה! מדיטייט נמצא בקצה הזירה וברלום תקרב לעברו בחתך שמיים מה תעשה!?
מקס:
טורקול מצליח לקום והוא משתמש במכת להבה על אבסול, שמתחמק מימנה בקלילות, לאחר מכן אבסול מתקדם לעבר טורקול בחיתוך צל! מה תעשה!?
ג'ון:
נינג'אסק משתמש בריקוד חרבות ומחזק את עצמו, לאחר מכן הוא משתמש על פארסקט במספרי X ופוגע בשריון שלו, המתקפה לא כולכך השפיע! כי זה פגע רק בשיריון! לאחר מכן פרסקט השתמש בחפירה! מה תעשה!?
אביב:
סינדקוויל משתמש בלהביור על האנטר שנפגע! ומתקיף בשיסוע לילה! היפופוטאס משתמש בנשיכה על גולבאט ותוקף אותו קריטי!, גולבאט מחזיר מתקפה בבום על קולי! היפופוטאס מבולבל לגמרי ומתחיל לתקוף את עצמו! מה תעשה!?
אלי:
חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה מהירה במיוחד כדי להיתקרב לארקניין לאחר מכן כשהוא ממש מולו הוא משתמש בטפר להבה ישר לפנים שלו! וארקניין נפגע קשה! ארקניין מחזיר מלחמה בגלגל להבה! מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ק:
באגון מרגיש שמח יותר מאי פעם! אתה ממשיל לטייך לטייל במערה כשלפתע אתה רואהוהוא רוצה מולך קרב של 3-3 מה תעשה?
בויזל:
מדיטייט עדיין מבולבל מכות המכות כשלפתע! פגע בוא חתך שמיים אדיר!! כשלפתע! אור לבן ובוהק מקיף את מדיטייט והוא מתחיל לשנות את צורת גופו! לאחר כמה שניות מדיטייט הפך ל*המתקפות עודכנו בעמוד ההרשמה
עכשיו יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
לי:
גליילי משתמש בקרן קרח על סוומפרט שקופא במקום! לאמר מכן הוא מעיף אותו בכדור קרח ענקי! סוומפרט נפצע קשה! אך לפתע הוא מצליח לנפץ את הקרח! ולהתקיף את גליילי בשבירת לבנים! מה תעשה!?
ג'ון:
נינג'אסק ממתין הרבה זמן לפרסקט שיצא מהחפירה, אך שום דבר לא קורה כול אחד ממתין עם אסטרטגיה שונה לאחר כשלפתע פורץ מבין השיחים(רון הוא חבר ילדות שלך הייתה ביניכם ועדיין יש בינייכם יריבות גדולה מי יותר טוב) הוא שואל אותך מה אתה עושה כאן, ולמה אתה נלחם מול הפרסקט שלי! מה תגיד לו!?
אלכס:
המאמן עונה בחיוב והוא רוצה קרב של 1-1, הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא אתאת תוקפת ראשונה, תוציאי את הפוקימון שלך ותתחילי בקרב!
אביב:
חשיבה נכונה! סינדקוויל משתמש במסך עשן מה שמונע מהאויבים שלך לראות משהו! לאחר מכן הוא מעיר את היפופוטאס מהבילבול והוא חוזר להילחם! ובנוסף הוא משתמש בלהביור אדיר שמעיף את הונטאר לקיר! אך לפתע העשן מתפוגג וסוויפר מתקיף בזנב רעל חזק את היפופוטאס! ובנשיכה את סינדקוויל! מה תעשה!?
אלי:
חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה מהירה במיוחד כדי להיתחמק מהמכה של ארקניין כשהוא בעצמו משתמש בגלגל להבה מאחוריו ופוגע בוא קריטי! לאחר מכן ארקניין מתקיף בנשיכה! מה תעשה!?
נערך לאחרונה על ידי noam121211, 07-02-2010 בשעה 07:43 AM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סתם,כי בא לי לדבר
-------------------------
הזיופים שלי:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
עוד בהמשך!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)