Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    לי:
    מנטי מסתכל בעצבנות על צ'ריזארד ומשתמש בנחשול מים! וצ'ריזארד ניסחף איתו ונפגע קשה! לאחר מכן מנטי מסיים את הקרב עם אקדח מים חזק במיוחד! ניצחתה! המאמן מודה לך ומשחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור אך דודו מתחמק ומתקיף בניקור כפול וטורצ'יק נפגע, מה תעשה!?

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    לי:
    מנטי מסתכל בעצבנות על צ'ריזארד ומשתמש בנחשול מים! וצ'ריזארד ניסחף איתו ונפגע קשה! לאחר מכן מנטי מסיים את הקרב עם אקדח מים חזק במיוחד! ניצחתה! המאמן מודה לך ומשחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?
    למערת החרקים אני ימשיך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    אלי:
    צ'יקוריטה מאושר מההתקפה החדשה חוזר לפוקדור, זהוא תיקו, 2-2 נטאלי מוציאה רוזרייד ואתה מוציא את קוליאבה, קוילאבה משתמש בחימום יתר על רוזרייד, אך הוא מתחמק בקלילות ומתקיף בצמח משתולל! מזה! אתה מופתע! קוילאבה נפתס מהצמח ונפגע קשה! רוזרייד מחייכת חיוך זדוני, קוילאבה מופתע מהמיתקפה הזאת! מה תעשה!?
    אוי לא צמח משתולל! קוילאבה השתמש במכת להבה כדי להיתקרב אליו ותתקיף בטפר להבה ואז תתקיף בגלגל להבה מהר!

4. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה מגיע למערת החרקים ולפתע אתה רואה מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה ומנצל את ההיזדמנות שאי אפשר לתקוף תור אחד אחרי צמח משתולל! ומתקיף את רוזרייד בטפר להבה, לאחר מכן הוא מתקיף בגלגל להזה אך רוזרוויד מתקיף בריקוד עלי כותרת חזק במיוחד! והמתקפות מתנגשות, ומכיוון שלקוילאבה יש יתרון אש הוא משפיע יותר ורוזרייד נדבק לקיר! מה תעשה!?

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אתה מגיע למערת החרקים ולפתע אתה רואה מה תעשה!?
    אני מתעלם ומחפש פוקימונים יותר חזקים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    אלי:
    חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש במכת להבה ומנצל את ההיזדמנות שאי אפשר לתקוף תור אחד אחרי צמח משתולל! ומתקיף את רוזרייד בטפר להבה, לאחר מכן הוא מתקיף בגלגל להזה אך רוזרוויד מתקיף בריקוד עלי כותרת חזק במיוחד! והמתקפות מתנגשות, ומכיוון שלקוילאבה יש יתרון אש הוא משפיע יותר ורוזרייד נדבק לקיר! מה תעשה!?
    קוילאבה עכשיו! חימום יתר!

7. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה מתעלם מהפורטרס וממשיך לטייל כשלפתע אתה רואה על העצים מה תעשה!?

אלי:
    קוילאבה טוען חימום יתר חזק במיוחד כשלפתע שוב צמח משתולל מפתיע אותו! הוא שוב נתפס על ידי הצמח והוא נופל על הריצפה בכוח! קוילאבה מפוחד נורא מהמיתקפה הזאת! מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה
    אביב:
    חשיבה נכונה! היפופוטאס משתמש בחפירה ומתחמק מפעימת המים! לפתע גם קורפיש משתמש בחפירה! שני הפוקימונים נמצאים מתחת לאדמה וקורפיש בעמדת יתרון! מה תעשה!?
    "היפופוטס,תישתמש בקבר אבן! מתחת לאדמה הוא לא יוכל לעשות הרבה!" אצעק להיפופוטס ואקווה שהוא ישמע אותי.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה ומדיצ'אם מתרגשים מהגמר כשלפתע! השופט קורא לכם לגמר, לזירה עולים אתה ו רון מוציא את המאמן מוציא את ואתה מוציא את השופט מקריא את החוקים:"זהוא קרב של כולם נגד כולם, כול אחד בוחר את מי לתקוף ועל מי להגן אם הוא רוצה, המנצח יוכרז רק כאשר שנים מהפוקימונים בזירה לא יכולים להילחם, יציאה מהזירה לא נחשבת כפסילה ומי שיוצא מהזירה יכול להמשיך להילחם, בקיצור זה קרב עד המוות! תתחיל אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
    "יש לי רעיון למתקפה שתפגע בשניהם" אני אומר לעצמי
    "עכשיו מדיצ'אם כוח נסתר!"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אלי:
    קוילאבה טוען חימום יתר חזק במיוחד כשלפתע שוב צמח משתולל מפתיע אותו! הוא שוב נתפס על ידי הצמח והוא נופל על הריצפה בכוח! קוילאבה מפוחד נורא מהמיתקפה הזאת! מה תעשה!?
    אוי לא קוילאבה תפסיק עם זה אתה יותר חזק ואתה יודע את זה תשתמש בחפירה כדי להפתיע אותו ואז תצא מהאדמה עם מכת להבה חזקה במיוחד קדימה!!

11. משתמש מנוסה
    אביב:
    אין אפשרות ליצור קבר אבן מתחת לאדמה, בבקשה תתקן את התגובה!

בויזל:
    חשיבה נכונה! מדיצ'אם משתמש בכוח נסתר על שני הפוקימונים אך משום מה רון מחליט שהוא מגן על פוליוארט הוא רוצה לעשות קרב בינן לבינו ומאצ'ומפ משתמש בשבירת לבנים חזקה על מדיצ'אם והוא נפגע קשה! מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש בחפירה ונעלם לרוזרייד! לאחר כמה שניות הוא יוצא במפתיע ממש מתחת לרוזרייד ומכה אותו במכת להבה חזקה במיוחד! שמעיפה את רוזרייד לאוויר! לאחר מכן רוזרייד מתעשט על עצמו ומתקיף את קוילאבה בכדור מזג אוויר! יוצא כדור מים!! וקוילאבה נפגע קשה! מה תעשה!?

12. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    חשיבה נכונה! מדיצ'אם משתמש בכוח נסתר על שני הפוקימונים אך משום מה רון מחליט שהוא מגן על פוליוארט הוא רוצה לעשות קרב בינן לבינו ומאצ'ומפ משתמש בשבירת לבנים חזקה על מדיצ'אם והוא נפגע קשה! מה תעשה!?
    "מדיצ'אם אגרוף ירח על מאצ'ומפ!"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

אלי:
    חשיבה נכונה! קוילאבה משתמש בחפירה ונעלם לרוזרייד! לאחר כמה שניות הוא יוצא במפתיע ממש מתחת לרוזרייד ומכה אותו במכת להבה חזקה במיוחד! שמעיפה את רוזרייד לאוויר! לאחר מכן רוזרייד מתעשט על עצמו ומתקיף את קוילאבה בכדור מזג אוויר! יוצא כדור מים!! וקוילאבה נפגע קשה! מה תעשה!?
    קוילאבה! קדימה חבר אני מאמין בך השתמש בחימום יתר ואז גלגל להבה!

14. משתמש מנוסה
    אביב:
    אין אפשרות ליצור קבר אבן מתחת לאדמה, בבקשה תתקן את התגובה!
    כן התבלבלתי,התכוונתי למכת חול.
    --------------------------
    "היפופוטס,תשתמש במכת חול! מתחת לאדמה הוא לא יוכל לעשות הרבה בשביל להתחמק!" אצעק להיפופוטס ואקווה שישמע אותי.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

15. משתמש מנוסה
    בויזל:
    מדיצ'אם משתמש באגרוף ירח על מאצ'ומפ שנפגע קשה, אך פוליוארט משתמש באגרוף אקווה על מאדיצ'אם ופוגע בוא גם קשה, לאחרמכן מאצ'ומפ משתמש באגרוף כפול על מדיצ'אם ואז בשבירת לבנים! מדיצ'אם נפגע ממש קשה! מה תעשה!?

אלי:
    קוילאבה משתמש בחימום יתר אך רוזרייד מצליח לחסום אותו בעזרת סופת עלים, לאחר מכן קוילאבה משתמש בגלגל להבה ורוזרייד משתמש בריקוד עלי כותרת והמתקפות מתנגשות, רוזרייד משתמש שוב בצמח משתולל! וקוילאבה מחוסל! הצמח משתולל הזה זאת מתקפה חזקה מדיי אתה חושב, מה תעשה!?

אביב:
    היפופוטאס מגלה את המקום של קורפיש ומשתמש עליו בחפירה שמעיפה אותו לשמיים, לאחר מכן הוא משתמש במכת חול חזקה במיוחד וקורפיש נפגע, אך הוא משיב מלחמה בקרן בועות וגם היפופוטאס נפגע! מה תעשה!?

עמוד 85 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •