[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
...
אה,אוקייי,אם ככה זה מובן...
XD
---
"אז?" אני אומר "גם לי יש יכולות משלי" אני אומר ומתרכז בצורה של זורואה שראיתי מקודם,ומפעיל את כוח השינוי צורה שלי כדי להפוך אליו(זה אומר שאני גם מקבל את הכוחות שלו,או סתם אשליה?)*
"עכשיו,איך בכלל השתלטת עליו?אתה פוקימון ממש חזק,יחסית לזה שאתה לא מפותח" אני אומר ומסתכל על גופי החדש,אבל מוכן לכל תגובה עויינת מצידו,ומשתדל לא לחשוב על תוכנית לברוח (גם את זה הוא יכול לקרוא? XD).
אתה נכנס לישון וכשאתה נרדם אתה חולם חלום על הלילה האחרון שלך בכדור הארץ-
אתה רץ ברחבי השדות בעודך בורח מקבוצת הציידים שרודפת אותך. אתה חייב להגיע לחללית בזמן. לפתע אחד מהם מוציא אבן וזורק אותה. האבן משתנה לאחד מהיצורים של הזן החדש. הוא שואג עליך ומתחיל לזרוק סלעים בדיוק ועוצמה קטלניים. הסלעים פוגעים בך שוב ושוב עד שנמאס לך ואתה קופץ אחורה ומטיח בפרצופושל היצור אגרוף ממוקד. היצו כושל אחורה אבל זה רק בגלל ההדף. הוא לא נפגע. אתה נמלט לכיוון שדה ההמראה וקופץ לחללית שלך ושל חבריך. אתם מתחילים להמריא ואז החללית נוטה הצידה- משהו לא כשורה. אתה מביט אחורה ורואה את היצור נאחז בכנפי החללית ומחייך חיוך מרושע...
אתה מתעורר בצרחות.
אתה מטייל באזור ואז מוצא מעיין קטן. אתה מרגיש את הצמא. ואז אתה מרחרח את האוויר. ריח מתקתק עולה מהמים. אתה מביט בהם שוב ורואה המון תפוחים בקרקעית המעיין, תפוחים גדולים כמון אבטיחים ואדומים כמו דם... מפתים להחריד.
[quote=METAGROSS16;699031]אתה יורד במדרגות לאט לאט, דרוך כמו קפיץ. לפתע מישהו מאחורייך אומר "בו!" ואתה קופץ עד לתיקרה וצונח בכבדות. אתה מביט אחורה ורואה גנגר מתפתל מצחוק. הוא כבר בוכה מרוב צחוק ומתחיל לעופף ואומר "איך קפצת! פחדן!"
אספיאון חושפת שיניים וזעמה מתפרץ. העולם מטלטל והכול נעשה סגול ורוד. עצים ואבנים מתחילים להלך חופשי והמים מתגבשים לדמויות. כל זה מחמת כוחה העל חושי והעל טבעי. העיניים שלה בוהקות באדום עז ואז עוד פיצוץ מטלטל הכל. המים חוזרים לצורתם, העצים נחבטים חזרה באדמה ואבנים צונחות בשקט. הכל חוזר לצבע הרגיל ואתה שם לב שכל אותו זמן את צעקת.
זורא מביט מופתע בך ורואה כי אתה הוא. (אתה מקבל את כוחותיו עד שתפסיק להיות הוא חוץ מהיכולות המיוחדות שלו.) הוא מתעשת ואז אומר "זה היה קל. השתניתי להיפנו עוצמתי והיפנטתי אותו. תוך שניות הוא היה בשליטתי, והוא לא יכל לעשות נגד זה כלום.
וינוזאור-זורוארק מחייך ברשעות ואז אומר "כי הם מפריעים לתוכניות שלי. אני הרי הפוקימון הכי חזק בעולם, נכון? למה שיפריע לי לפנות כמה זבל מדרכי? אני עושה את זה בקלות וביעילות. מי שמפריע הולך. מי שמצטרף עוזר. מה אני צריך יותר מזה כדי להשתלט על הכוכב הארור הזה?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אתם מגיעים לבסוף לארמון עשוי אבן ומתכת. סטיליקס שקשר אותך צולל אל החלון שבקומה האחרונה של הארמון והאוניקסים והסטיליקסים האחרים נכנסים דרך הכניסה.
סטיליקס מניח אותך על שטיח גדול ואז מחכה לחבריו. כשהם מגיעים סטיליקס מתחיל לדבר: "היום פלש לטריטוריה שלנו טרטוויג. אנחנו לא יודעים את מטרותיו, ולכן נצטרך לשמוע מה יש לו לומר. אם אין לו רצון לפגוע בנו ניתן לו לבחור אם ללכת או להצטרף אלינו. אם נגלה כי רצונו לחסל אותנו, נכלא אותו."
באגי כל כך מופתע ממה שאת אומרת שהוא מפסיק לרוץ, והוא מתחיל להחליק על המים. הוא רואה שהוא עומד לשוע וממהר להקפיא את המים עם היכולת המיוחדת שלו. "מה?" הוא שואל ובוחן את גופו "את צודקת!" הוא קורא בשמחה "יש!!!" הוא צועק "סוף סוף!"
"תקרא לזה איך שאתה רוצה" הוא אומר "אני קורא לזה 'השתלטות בזול'. מה הכוכב יפסיד? יש עוד כמה דרטינים כמוך. לא יקרא כלום אם אני אחסל אותך. אבל לא נראה לי שאתה רוצה.." הוא מחייך חיוך זדוני "אחרת כבר היית משתמש ביכולת שלך נגדי, לא? היכולת המיוחדת שלך..."
התפוח טעים מאוד. הוא גורם לך להרגיש שאתה עף באוויר. אתה טועם את המים ומרגיש אפילו יותר טוב. לאחר המסע הארוך שבמהלכו לא שתית או אכלת, התפוח והמים האלו הם יותר מסתם מתנה- הם נס לדעתך.
[quote=METAGROSS16;701228]גנגר, עדיין צוחק נעלם לך מול העיניים. אתה כל כך זועם עד שבדרך החוצה מהבית אתה משלח בעיטה אדירה לקיר. הקיר רועד וקורס כולו ואתה עובר דרך הפירצה. אתה הולך כמה מטרים ומסתובב, עדיין זועם להביט בבית. לפתע קורה משהו שמפתיע אותך. מחמת הזעם העיניים שלך בוהקות ויוצא מתוך כל אחת מהן קרן אור כתומה. הקרניים פוגעות בבית ואתה שומע את הצרחות של גנגר, כשהבית שלו קורס בפיצוץ.
*שים לב! גילית את אחת היכולות המיוחדות שלך- עיני לייזר. ראה עוד בדף הרשומים.
אתה יכול להשתנות לכל דבר שאתה רואה.
----------------------------------
זורא מחייך ואומר "מה האינטרס? טוב קודם כל, אני אולי חזק הרבה יותר מדארקראי, אבל עדיף שיהיה לי שומר ראש. אין לי כוח להלחם בקרבות מסויימים, אז דארקראי נלחם במקומי. הוא כלי פשוט. למה להרוג אותך? למה לך להרוג אותי?"
המשחק הזה לא הולך לפי סוגים.
נ.ב.- שכחתי לציין שיש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.
למה?
העשתונות של אספיאון שבים אליה לאט לאט. היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת "סלע עצום, כלים מפלדה, מתחת לאדמה" היא ממלמלת את כל הדברים שאתם יודעים ואז אומרת "זה מקדש האופל! בוא מהר!"
'כדי שאני אשמור מספר תפוחים...' אני חושב לעצמי ולוקח שתי תפוחים ומחפש כלי שאפשר לקחת איתו קצת מים להמשך הדרך...התפוח טעים מאוד. הוא גורם לך להרגיש שאתה עף באוויר. אתה טועם את המים ומרגיש אפילו יותר טוב. לאחר המסע הארוך שבמהלכו לא שתית או אכלת, התפוח והמים האלו הם יותר מסתם מתנה- הם נס לדעתך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)