Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 27 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 395
  1. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;699019]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה נותן מכות אגרוף נמרצות ופורץ חור. לפתע הלסת שלך צונחת מהפתע ואתה רואה שהסלע כבר בנוי מבפנים. יש בו הכל, רהיטים, אוכל הכל. אבל אין שם עוד שום דבר מוזר.
    חוץ מ...
    אתה רואה גרם מדרגות שיורד למטה, כאילו יש מרתף. אבל המדרגות מעופפות ושום דבר לא מחבר בינהן. כמוכן הן נעלמות וחוזרות כל דקה.
    ------------
    'זה חייב להיות או פוקימון על-חושי או רוח'אני חושב כאשר אני מסתכל על המדרגות,ואז אני נכנס לבית,ויורד במדרגות לאט לאט.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה
    [B]
    אתה מקבל שוב את אותו חיזיון. הפעם אתה משתדל לשים לב לפרטים הקטנים-

איווי קשור בכבלים מפלדה לסלע עצום. זאקרום עומד בצד ומדבר עם מישהו שחבוי בצללים. אחר כך הוא מהנהן ומתקרב לאיווי הצורח. הוא מלטף את לחיו של איווי ומתחיל למלמל מילים מוזרות, במקצב שנשמע כמו תפילה. איווי זועק ואז מתחיל לזהור ומתפתח לאמבריאון עם עיגולים אדומים ושנאה בעיניים שוב.

החיזיון נפסק ואתה פותח עיניים.
    אני אומר לאספיאון"לצערי הרב שמעתתי תפילה לפנישהתפתח לאמביאון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

אוקיי תרגע טוב?
    בקשר לזורא- מלכתחילה תכננתי את היכולת שלו- קריאת מחשבות -.- עוד בחלק שמצאת את סנדי... כנרראה שכחת שהכוכב נותן לפוקימונים יכולות, ושלו היא קריאת מחשבות כמו ששלך היא שינוי צורה...
    ובקשר לסנדי- אם אני הייתי משאיר אותכם להתמזמז שם מי יודע לאיזה שלב היינו מגיעים XD
    -------
    "אני לא רודף אחריך ספציפית" הוא אומר ומניד בראשו כאילו אמרת משהו מטופש מאוד. "אני רודף אחרי כל פוקימון שאני רואה. ככה אני לומד להשתנות אליהם. הנה למשל אתה-" הוא מחייך ברשעות וקופץ. תוך כדי הקפיצה הוא מתחיל להתגלגל במהירות וזוה באור סגול ורוד. ואז הוא מפסיק ונוחת ומולך ניצב- אתה! מולך יש גרסא מרושעת שלך.
    ...
    אה,אוקייי,אם ככה זה מובן...
    XD
    ---
    "אז?" אני אומר "גם לי יש יכולות משלי" אני אומר ומתרכז בצורה של זורואה שראיתי מקודם,ומפעיל את כוח השינוי צורה שלי כדי להפוך אליו(זה אומר שאני גם מקבל את הכוחות שלו,או סתם אשליה?)*
    "עכשיו,איך בכלל השתלטת עליו?אתה פוקימון ממש חזק,יחסית לזה שאתה לא מפותח" אני אומר ומסתכל על גופי החדש,אבל מוכן לכל תגובה עויינת מצידו,ומשתדל לא לחשוב על תוכנית לברוח (גם את זה הוא יכול לקרוא? XD).

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    זורוארק מחייך אליך ואז מתפוגג בערפל שחור. אתה מביט למקום שממנו נעלם, מופתע. לפתע האדמה רועדת ואתה שומע שאגות רחוקות, קוראות לעזרה. הן נפסקות בבת אחת ואז זורוארק מופיע שוב ואומר לך "טוב, וינזאור אחד מת. מזל שקודם ראיתי אותו" הוא מחייך ברשעות ואז שומע קופץ ומתחיל להתגלגל ולזהור באור סגול ורוד. כשהוא מפסיק ונוחת הוא משתנה לוינוזאור!
    "למה אתה הורג פוקימונים??" אני צועק אליו "הגיע הזמן שתפסיק אם זה! אם אתה חושב שאני פוחד ממך אתה טועה!" אני אומר לו בצעקות

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

אתה מעביר את המבט על האוניקסים והסטיליקסים אאבל משהו נראה לא כשורה- כולם צועדים בקצב אחיד חוץ מסטיליקס אחד שמחזיק משהו בזנב. אתה סורק אותו במבטך שוב ורואה משהו לבן עם כתמים. אתה מופתע כי הדבר דומה לביצה!

'ביצה?, זה או גנבה או ביצה של אחד הסטיליסקים או האוניקסים.' אני חושב לעצמי.
    'כדאי מאוד שאני אשתוק עד שנגיע לראש השוות.' אני חושב לעצמי וקופא במקום כמו פסל.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. משתמש מנוסה

"למקום מבטחים" הוא עונה ומגביר את המהירות. לפתע הוא מתחיל לזהור ולהשתנות. הוא גודל קצת ומקבל צורה עגולה, וידיו הופכות לרגליים וכל זה תוך כדי ריצה. כשהוא נעלם את מוצאת את עצמך רוכבת עלשלגון!
    "התפתחת לשלגון באגי !" אני אומרת לו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    אני חוזר בשקט למערה "האונדורים מוזרים"
    אתה נכנס לישון וכשאתה נרדם אתה חולם חלום על הלילה האחרון שלך בכדור הארץ-

אתה רץ ברחבי השדות בעודך בורח מקבוצת הציידים שרודפת אותך. אתה חייב להגיע לחללית בזמן. לפתע אחד מהם מוציא אבן וזורק אותה. האבן משתנה לאחד מהיצורים של הזן החדש. הוא שואג עליך ומתחיל לזרוק סלעים בדיוק ועוצמה קטלניים. הסלעים פוגעים בך שוב ושוב עד שנמאס לך ואתה קופץ אחורה ומטיח בפרצופושל היצור אגרוף ממוקד. היצו כושל אחורה אבל זה רק בגלל ההדף. הוא לא נפגע. אתה נמלט לכיוון שדה ההמראה וקופץ לחללית שלך ושל חבריך. אתם מתחילים להמריא ואז החללית נוטה הצידה- משהו לא כשורה. אתה מביט אחורה ורואה את היצור נאחז בכנפי החללית ומחייך חיוך מרושע...

אתה מתעורר בצרחות.

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    אני יורד מהחללית ואומר "כאן אין בני אדם מרושעים" ומסתובב באזור
    אתה מטייל באזור ואז מוצא מעיין קטן. אתה מרגיש את הצמא. ואז אתה מרחרח את האוויר. ריח מתקתק עולה מהמים. אתה מביט בהם שוב ורואה המון תפוחים בקרקעית המעיין, תפוחים גדולים כמון אבטיחים ואדומים כמו דם... מפתים להחריד.

[quote=METAGROSS16;699031]

------------
    'זה חייב להיות או פוקימון על-חושי או רוח'אני חושב כאשר אני מסתכל על המדרגות,ואז אני נכנס לבית,ויורד במדרגות לאט לאט.
    אתה יורד במדרגות לאט לאט, דרוך כמו קפיץ. לפתע מישהו מאחורייך אומר "בו!" ואתה קופץ עד לתיקרה וצונח בכבדות. אתה מביט אחורה ורואה גנגר מתפתל מצחוק. הוא כבר בוכה מרוב צחוק ומתחיל לעופף ואומר "איך קפצת! פחדן!"

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"לצערי הרב שמעתתי תפילה לפנישהתפתח לאמביאון"

אספיאון חושפת שיניים וזעמה מתפרץ. העולם מטלטל והכול נעשה סגול ורוד. עצים ואבנים מתחילים להלך חופשי והמים מתגבשים לדמויות. כל זה מחמת כוחה העל חושי והעל טבעי. העיניים שלה בוהקות באדום עז ואז עוד פיצוץ מטלטל הכל. המים חוזרים לצורתם, העצים נחבטים חזרה באדמה ואבנים צונחות בשקט. הכל חוזר לצבע הרגיל ואתה שם לב שכל אותו זמן את צעקת.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    ...
    אה,אוקייי,אם ככה זה מובן...
    XD
    ---
    [b]"אז?" אני אומר "גם לי יש יכולות משלי" אני אומר ומתרכז בצורה של זורואה שראיתי מקודם,ומפעיל את כוח השינוי צורה שלי כדי להפוך אליו(זה אומר שאני גם מקבל את הכוחות שלו,או סתם אשליה?)*
    "עכשיו,איך בכלל השתלטת עליו?אתה פוקימון ממש חזק,יחסית לזה שאתה לא מפותח" אני אומר ומסתכל על גופי החדש,אבל מוכן לכל תגובה עויינת מצידו,ומשתדל לא לחשוב על תוכנית לברוח (גם את זה הוא יכול לקרוא? XD).
    זורא מביט מופתע בך ורואה כי אתה הוא. (אתה מקבל את כוחותיו עד שתפסיק להיות הוא חוץ מהיכולות המיוחדות שלו.) הוא מתעשת ואז אומר "זה היה קל. השתניתי להיפנו עוצמתי והיפנטתי אותו. תוך שניות הוא היה בשליטתי, והוא לא יכל לעשות נגד זה כלום.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "למה אתה הורג פוקימונים??" אני צועק אליו "הגיע הזמן שתפסיק אם זה! אם אתה חושב שאני פוחד ממך אתה טועה!" אני אומר לו בצעקות
    וינוזאור-זורוארק מחייך ברשעות ואז אומר "כי הם מפריעים לתוכניות שלי. אני הרי הפוקימון הכי חזק בעולם, נכון? למה שיפריע לי לפנות כמה זבל מדרכי? אני עושה את זה בקלות וביעילות. מי שמפריע הולך. מי שמצטרף עוזר. מה אני צריך יותר מזה כדי להשתלט על הכוכב הארור הזה?"

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    וינוזאור-זורוארק מחייך ברשעות ואז אומר "כי הם מפריעים לתוכניות שלי. אני הרי הפוקימון הכי חזק בעולם, נכון? למה שיפריע לי לפנות כמה זבל מדרכי? אני עושה את זה בקלות וביעילות. מי שמפריע הולך. מי שמצטרף עוזר. מה אני צריך יותר מזה כדי להשתלט על הכוכב הארור הזה?"
    "אתה סתם לוזר פחדן שניתפל לחלשים! זה מה שאתה באמת!" אתה צועק אליו

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה מטייל באזור ואז מוצא מעיין קטן. אתה מרגיש את הצמא. ואז אתה מרחרח את האוויר. ריח מתקתק עולה מהמים. אתה מביט בהם שוב ורואה המון תפוחים בקרקעית המעיין, תפוחים גדולים כמון אבטיחים ואדומים כמו דם... מפתים להחריד.
    אני לוקח אחד מהם ונותן ביס ואז שותה מהמים...

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;701167]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה יורד במדרגות לאט לאט, דרוך כמו קפיץ. לפתע מישהו מאחורייך אומר "בו!" ואתה קופץ עד לתיקרה וצונח בכבדות. אתה מביט אחורה ורואה גנגר מתפתל מצחוק. הוא כבר בוכה מרוב צחוק ומתחיל לעופף ואומר "איך קפצת! פחדן!"
    -----------
    'אני לא מאמין שהפוקימון הזה הצליח להפחיד אותי עם טריק כל-כך מפגר!'אני חושב בכעס,ואז אני אומר לו בכעס רב:"תסתום את הפה שלך!"ולאחר מכן אני יוצא מהבית ומחפש לי בית חדש.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

זורא מביט מופתע בך ורואה כי אתה הוא. (אתה מקבל את כוחותיו עד שתפסיק להיות הוא חוץ מהיכולות המיוחדות שלו.) הוא מתעשת ואז אומר "זה היה קל. השתניתי להיפנו עוצמתי והיפנטתי אותו. תוך שניות הוא היה בשליטתי, והוא לא יכל לעשות נגד זה כלום.
    ואם אני ראיתי אותו משתנה למשהו,אני גם יכול להשתנות לזה?
    --
    "אתה חזק מאוד,וגם חכם.מה האינטרס שלך לעשות את זה?להשתלט על דארקאי?להרוג אותי?למה?"
    --
    נ.ב:מתקפות על חושי לא עובדות על אופל

12. היכל התהילה
    אני פורש מהמשחק

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

אספיאון חושפת שיניים וזעמה מתפרץ. העולם מטלטל והכול נעשה סגול ורוד. עצים ואבנים מתחילים להלך חופשי והמים מתגבשים לדמויות. כל זה מחמת כוחה העל חושי והעל טבעי. העיניים שלה בוהקות באדום עז ואז עוד פיצוץ מטלטל הכל. המים חוזרים לצורתם, העצים נחבטים חזרה באדמה ואבנים צונחות בשקט. הכל חוזר לצבע הרגיל ואתה שם לב שכל אותו זמן את צעקת.

אני אומר לאספיאון"תירגעי בסדר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    'ביצה?, זה או גנבה או ביצה של אחד הסטיליסקים או האוניקסים.' אני חושב לעצמי.
    'כדאי מאוד שאני אשתוק עד שנגיע לראש השוות.' אני חושב לעצמי וקופא במקום כמו פסל.
    אתם מגיעים לבסוף לארמון עשוי אבן ומתכת. סטיליקס שקשר אותך צולל אל החלון שבקומה האחרונה של הארמון והאוניקסים והסטיליקסים האחרים נכנסים דרך הכניסה.
    סטיליקס מניח אותך על שטיח גדול ואז מחכה לחבריו. כשהם מגיעים סטיליקס מתחיל לדבר: "היום פלש לטריטוריה שלנו טרטוויג. אנחנו לא יודעים את מטרותיו, ולכן נצטרך לשמוע מה יש לו לומר. אם אין לו רצון לפגוע בנו ניתן לו לבחור אם ללכת או להצטרף אלינו. אם נגלה כי רצונו לחסל אותנו, נכלא אותו."

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "התפתחת לשלגון באגי !" אני אומרת לו.
    באגי כל כך מופתע ממה שאת אומרת שהוא מפסיק לרוץ, והוא מתחיל להחליק על המים. הוא רואה שהוא עומד לשוע וממהר להקפיא את המים עם היכולת המיוחדת שלו. "מה?" הוא שואל ובוחן את גופו "את צודקת!" הוא קורא בשמחה "יש!!!" הוא צועק "סוף סוף!"

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "אתה סתם לוזר פחדן שניתפל לחלשים! זה מה שאתה באמת!" אתה צועק אליו
    "תקרא לזה איך שאתה רוצה" הוא אומר "אני קורא לזה 'השתלטות בזול'. מה הכוכב יפסיד? יש עוד כמה דרטינים כמוך. לא יקרא כלום אם אני אחסל אותך. אבל לא נראה לי שאתה רוצה.." הוא מחייך חיוך זדוני "אחרת כבר היית משתמש ביכולת שלך נגדי, לא? היכולת המיוחדת שלך..."

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    אני לוקח אחד מהם ונותן ביס ואז שותה מהמים...
    התפוח טעים מאוד. הוא גורם לך להרגיש שאתה עף באוויר. אתה טועם את המים ומרגיש אפילו יותר טוב. לאחר המסע הארוך שבמהלכו לא שתית או אכלת, התפוח והמים האלו הם יותר מסתם מתנה- הם נס לדעתך.

[quote=METAGROSS16;701228]

-----------
    'אני לא מאמין שהפוקימון הזה הצליח להפחיד אותי עם טריק כל-כך מפגר!'אני חושב בכעס,ואז אני אומר לו בכעס רב:"תסתום את הפה שלך!"ולאחר מכן אני יוצא מהבית ומחפש לי בית חדש.
    גנגר, עדיין צוחק נעלם לך מול העיניים. אתה כל כך זועם עד שבדרך החוצה מהבית אתה משלח בעיטה אדירה לקיר. הקיר רועד וקורס כולו ואתה עובר דרך הפירצה. אתה הולך כמה מטרים ומסתובב, עדיין זועם להביט בבית. לפתע קורה משהו שמפתיע אותך. מחמת הזעם העיניים שלך בוהקות ויוצא מתוך כל אחת מהן קרן אור כתומה. הקרניים פוגעות בבית ואתה שומע את הצרחות של גנגר, כשהבית שלו קורס בפיצוץ.

*שים לב! גילית את אחת היכולות המיוחדות שלך- עיני לייזר. ראה עוד בדף הרשומים.

ואם אני ראיתי אותו משתנה למשהו,אני גם יכול להשתנות לזה?
    --
    "אתה חזק מאוד,וגם חכם.מה האינטרס שלך לעשות את זה?להשתלט על דארקאי?להרוג אותי?למה?"
    --
    [b]נ.ב:מתקפות על חושי לא עובדות על אופל
    אתה יכול להשתנות לכל דבר שאתה רואה.
    ----------------------------------
    זורא מחייך ואומר "מה האינטרס? טוב קודם כל, אני אולי חזק הרבה יותר מדארקראי, אבל עדיף שיהיה לי שומר ראש. אין לי כוח להלחם בקרבות מסויימים, אז דארקראי נלחם במקומי. הוא כלי פשוט. למה להרוג אותך? למה לך להרוג אותי?"
    המשחק הזה לא הולך לפי סוגים.
    נ.ב.- שכחתי לציין שיש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    אני פורש מהמשחק
    למה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"תירגעי בסדר"
    העשתונות של אספיאון שבים אליה לאט לאט. היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת "סלע עצום, כלים מפלדה, מתחת לאדמה" היא ממלמלת את כל הדברים שאתם יודעים ואז אומרת "זה מקדש האופל! בוא מהר!"

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    התפוח טעים מאוד. הוא גורם לך להרגיש שאתה עף באוויר. אתה טועם את המים ומרגיש אפילו יותר טוב. לאחר המסע הארוך שבמהלכו לא שתית או אכלת, התפוח והמים האלו הם יותר מסתם מתנה- הם נס לדעתך.
    'כדי שאני אשמור מספר תפוחים...' אני חושב לעצמי ולוקח שתי תפוחים ומחפש כלי שאפשר לקחת איתו קצת מים להמשך הדרך...

עמוד 14 מתוך 27 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •