Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 27 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 395
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה מחפש מקלות וקרשים אבל מוצא קצת מאוד... מספיק אולי בשביל תפוח אחד וזהו. אתה נאנס בקול. תצטרך כנראה למצוא מקום אחר לבית. אתה מסתובב במקום ושם לך שהאדמה רכה מאוד. מתאימה לחפירה... לפתע אתה נזכר במשהו מחייך הקודמים-

"פיקאצ'ו! חפירה!" צועק המאמן שלך.
    אתה קופץ קדימה ומתחיל לחפור במהירות וביעילות ובתוך שניות חופר מנהרה שמספיקה בשביל שבן אדם יוכל לגור בה כמה ימים...

אתה יוצא מהפלאשבק שתקף אותך בדיוק בזמן מתאים.
    'אני יודע אני אעשה את זה!' אני חושב לעצמי "חפירה!" אני אומר וחופר בור גדול ומכניס את התפוחים והשתייה שלי

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;704074][B]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    [b]אתה מביט סביב ומנסה את הכוח שלך על אבנים וסלעים. כולם מתפוצצים לרסיסים. לפתע אתה רואה שכמות השברימם שיצרת מספיקה לבית שלם עשוי אבן. אתה בוחן את האבנים ונופל אחורה בהפתעה. לא שמת לבשפוצצת אבנים יקרות- יהלומים, ספירים, איזמרגדים, זהב ועוד... כל אלו יכולים לשמש לבית מרשים ומושך צומת לב.
    "וואו,לא ידעתי שיש במקום הזה כל כל הרבה אבנים יקרות!"אני אומר בהתפעלות,ומוסיף לדברי:"עם כל אלה אני יוכל לבנות את אחד הבתים המרשימים ביותר שיכולים להיות"ולאחר מכן אני ניגש בהתלהבות לבניית הבית.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה

"כי ראיתי שני פוקימונים חדשים. אתם. אף פעם לא נתקלתי במשהו שדומה לכם, לכן חטפתי אותה כדי שאדע לשנות צורה אליה ואז אתה באת להציל אותה. לכן אני יכול לשנות צורה אליך. אבל אז הרגשתי כמה אתה שונא אותי, בתור מי שחטף אותה אז התכוננתי לקרב. שיקרתי לגבי החומצה. אלו היו רק מים רותחים. ידעתי שזה יטרטר אותך להשתמש בכוח שלך עד קצה גבול היכולת וצפיתי בך."
    "קצה גבול היכולת?" אני אומר במבט של 'למה-נראה-לך' "אני יכול הרבה יותר מזה"
    "טוב,אז נתראה,ונקווה שלא תרצח יותר מידי פוקימונים בעתיד" אני אומר וחוזר לביתי

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    אני מקווה שאפשר עוד להירשם כי ראיתי שתדיאורסה פנוי...
    שם משתמש: DoR_RoD
    פוקימון שבחרתם: תדיאורסה
    כינוי במשחק: תדי
    בקשות מיוחדות: אין

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    B]

"אוקיי, אז נצטרך לבחון אותך! הוא קורא ואז שורק בקול. אחד האוניקסים הגדולים מתקדם לעברך בשקט. אתה מביט בגודל העצום שלו וחושב על כמה קטן אתה. לפתע אתה מתמלא דחף לברוח אבל אין דרך כי האוניקסים והסטיליקסים האחרים יצרו מעגל צפוף סביבכם. לפתע האוניקס מטיח לעברך את הזנב האדיר שלו במהירות עצומה תוך כדי שאגה. אתה שם לב שחבריו מטיחים אתזנבם בריצפה הרבה פעמים במקצב מסויים ויוצרים מוזיקה שמשרה אווירה קרבית.

אני מחייך חיוך מסופק, "מה שלא ידעתם שהמאמן שלי כמעט העלה אותי לגרוטל אבל זרק אותי באמצע הפיתוח, אני טרטוויג שיודע מה זה קרב, ואני גם עומד להתפתח עוד כמה קרבות לצורה השנייה שלי.." אני אומר, קופץ הצידה ממכת הזנב לאוויר, ואז בשבריר שנייה - מביט באוניקס, וצורח "כדור אנרגיה!.", מפתח בפה שלי בעודי באוויר כדור אנרגיה ירקרק ויורה אותו על האוניקס.
    אני נוחת וצועק הפעם "עלי תער!." ומזיז את גופי ליריית קובץ של עלים חדים כחרב משוייפת..
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"איפה אנחנו את יודעת"
    "כן, ברור!" היא אומרת אבל אתה מזהה שהפה שלה רועד קצת. היא קמה ומתחילה ללכת. אתה נאנח והולך אחריה. אחרי זמן מה אתה מתכל על הסלים ומרגיש הרגשה משונה של דב ז'וו. אתה מביט באספיאון ורואה שהיא די לחוצה וההליכה שלה איטית מאוד- כאילו היא לא באמת יודעת את הדרך.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "וואו אני יתפתחתי!" אני מיתלהב מאוד "עכשיו אני הרבה יותר חזק ממך" אני אומר לזורואק
    זורוארק נלחץ מאוד. הוא מתחיל לרעוד ואתה מחליט שהגיע הזמן ללמד אותו לקח ומנסה לתקוף אותו.
    רתה מפספס ואז מביט בו. אתה רואה שהוא השתנה לאברא. אתה כבר יודע מה הצעד הבא שלו ולא מופתע בכלל, אם כי מתוסכל, כשהוא משתגר משם.

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "מזל טוב" אני אומרת לו בשמחה.
    "תודה!" הוא אומר בשמחה ואז מתחיל לרוץ שוב. את שמה לב שלמרות המשקל שנוסף לו בגלל השיריון, המהירות שלו לא הואטה בכלל. להפך- הוא נעשה מהיר יותר ובקושי נגע בקרח כשרץ.
    הוא שוב התחיל לרוץ על המים אלה שהפעם הוא יותר דהר. את לא מבינה לאן אתם הולכים עד שפתאום את רואה משהו באופק- מי רצועת חול והמון עצים.

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    'אני יודע אני אעשה את זה!' אני חושב לעצמי "חפירה!" אני אומר וחופר בור גדול ומכניס את התפוחים והשתייה שלי
    אתה נכנס לתוך הבור הקטן שחפרת כדי לבדוק אם הוא מתאים לך לשינה. אתה רואה שה"בור הקטן" שחפרת מתרחב בהתאם לצורך שלך לגור בו. רגע אחד הוא קטן, וברגע שחשבת על בית הוא גדל למימדים של בית. זה מפתיע אותך לראות שהוא גם מתחלק לחדרים ומצמיח רהיטים.

*שים לב! כרגע גילית את אחת היכולות המיוחדות שלך- בנייה מחשבתית. ראה עוד בדף הרשומים.

[quote=METAGROSS16;704231]
    [b]

"וואו,לא ידעתי שיש במקום הזה כל כל הרבה אבנים יקרות!"אני אומר בהתפעלות,ומוסיף לדברי:"עם כל אלה אני יוכל לבנות את אחד הבתים המרשימים ביותר שיכולים להיות"ולאחר מכן אני ניגש בהתלהבות לבניית הבית.
    אתה מתחיל לחבר בין חלקים של אבנים ומופתע מאוד איך הם מתחברים לך בקלות. עד מהרה אתה בונה בית קטן שמתאים לאחד. אתה נכנס ומתרשם לראות איך האור מבחוץ פוגע בכל האבנים השקופות למחצה/שקופות ונשבר לקשתות. כל הבית מואר ומרשים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "קצה גבול היכולת?" אני אומר במבט של 'למה-נראה-לך' "אני יכול הרבה יותר מזה"
    "טוב,אז נתראה,ונקווה שלא תרצח יותר מידי פוקימונים בעתיד" אני אומר וחוזר לביתי
    אתה מסתובב ומתחיל ללכת הביתה. כשאתה חוצה את הגבול אתה רואה את סנדי מחכה לך, רועדת כולה מפחד.
    כשהיא רואה אותך היא נופלת לך על הכתף ומחבקת אותך. תוך כדי זה היא אומרת "איך יכולת! כל כך פחדתי!". אז היא מתחילה לנשק אותך.
    כשהיא משחררת את החיבוק והנשיקה היא אומרת "אז מה קרה שם?!"

ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    אני מקווה שאפשר עוד להירשם כי ראיתי שתדיאורסה פנוי...
    שם משתמש: DoR_RoD
    פוקימון שבחרתם: תדיאורסה
    כינוי במשחק: תדי
    בקשות מיוחדות: אין
    רשום.
    התחלה:
    אתה מתעורר על הכוכב. הראש שלך כואב ויש לך חבלה על היד. אתה מביט סביב ורואה שאתה במערה אפלה מאוד. אתה מנסה להזכר בשמך אבל לא מצליח. אתה מנסה להזכר במשהו, אבל לא מצליח להזכר בשום דבר. מישהו מחק לך את הזיכרון!
    אתה מכנה את עצמך תדי בתוך כל הלחץ הזה.

נ.ב.- כתבתי את הקטע עם האיבוד זיכרון על ההתחלה כי אתה בעצם השחקן הקודם רק שנמחק לך הזיכרון לצמיתות אז אתה מתחיל חיים חדשים.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    אני מחייך חיוך מסופק, "מה שלא ידעתם שהמאמן שלי כמעט העלה אותי לגרוטל אבל זרק אותי באמצע הפיתוח, אני טרטוויג שיודע מה זה קרב, ואני גם עומד להתפתח עוד כמה קרבות לצורה השנייה שלי.." אני אומר, קופץ הצידה ממכת הזנב לאוויר, ואז בשבריר שנייה - מביט באוניקס, וצורח "כדור אנרגיה!.", מפתח בפה שלי בעודי באוויר כדור אנרגיה ירקרק ויורה אותו על האוניקס.
    אני נוחת וצועק הפעם "עלי תער!." ומזיז את גופי ליריית קובץ של עלים חדים כחרב משוייפת..
    האוניקס חוסם את כדור האנרגיה בזנבו ומטיח אותו על עלי התער. העלים פוגעים בכדור אנרגיה ואז מתרחש פיצוץ קטן שמוחק את כדור האנרגיה ואת עלי התער. הסטיליקס המנהיג אומר לך "אם אתה רוצה להצטרף אלינו, תפסיק להסתמך על מה שאתה יודע ואל תצעק את השם של ההתקפות שלך... קל כל כך לחסום אותך ככה. תנסה לפתח את הכוח שהכוכב נותן לך" ואז הוא מהנהן לעבר אוניקס. אוניקס מחייך ואז נעלם. אתה שומע את התנועה שלו על הקרקע אבל הוא הפך לבלתי נראה!

הודעה לכל השחקנים-
    אני מבקש מכל השחקנים להסתכל מדי פעם בדף הרשומים! אתם לא מסתכלים ואז שוכחים שבכלל יש לכם יכולות!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    זורוארק נלחץ מאוד. הוא מתחיל לרעוד ואתה מחליט שהגיע הזמן ללמד אותו לקח ומנסה לתקוף אותו.
    רתה מפספס ואז מביט בו. אתה רואה שהוא השתנה לאברא. אתה כבר יודע מה הצעד הבא שלו ולא מופתע בכלל, אם כי מתוסכל, כשהוא משתגר משם.

"ידעתי שהוא סתם פחדן עלוב" אני אומר לעצמי "טוב... מה יש לי לעשות עכשיו?" אני שואל את עצמי

[B]
    אתה מסתובב ומתחיל ללכת הביתה. כשאתה חוצה את הגבול אתה רואה את סנדי מחכה לך, רועדת כולה מפחד.
    כשהיא רואה אותך היא נופלת לך על הכתף ומחבקת אותך. תוך כדי זה היא אומרת "איך יכולת! כל כך פחדתי!". אז היא מתחילה לנשק אותך.
    כשהיא משחררת את החיבוק והנשיקה היא אומרת "אז מה קרה שם?!"

הודעה לכל השחקנים-
    אני מבקש מכל השחקנים להסתכל מדי פעם בדף הרשומים! אתם לא מסתכלים ואז שוכחים שבכלל יש לכם יכולות!
    אני מספר לה על זורואה ודארקאי,ולבסוף אומר לה "אל תדאגי,הכל בסדר,לא נראה לי שהוא יחזור לפה שוב"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    "כן, ברור!" היא אומרת אבל אתה מזהה שהפה שלה רועד קצת. היא קמה ומתחילה ללכת. אתה נאנח והולך אחריה. אחרי זמן מה אתה מתכל על הסלים ומרגיש הרגשה משונה של דב ז'וו. אתה מביט באספיאון ורואה שהיא די לחוצה וההליכה שלה איטית מאוד- כאילו היא לא באמת יודעת את הדרך.

[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
    אני ממשיך לעקוב אחרי אספיאון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: דור

רשום.
    התחלה:

נ.ב.- כתבתי את הקטע עם האיבוד זיכרון על ההתחלה כי אתה בעצם השחקן הקודם רק שנמחק לך הזיכרון לצמיתות אז אתה מתחיל חיים חדשים.
    [/COLOR][/SIZE]
    [/CENTER]
    "מה אני עושה פה?" אשאל את עצמי בלחץ ואחזיק את ידי החבולה. 'וואו המקום הזה מפחיד...' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לאיזשהו כיוון.

11. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]

האוניקס חוסם את כדור האנרגיה בזנבו ומטיח אותו על עלי התער. העלים פוגעים בכדור אנרגיה ואז מתרחש פיצוץ קטן שמוחק את כדור האנרגיה ואת עלי התער. הסטיליקס המנהיג אומר לך "אם אתה רוצה להצטרף אלינו, תפסיק להסתמך על מה שאתה יודע ואל תצעק את השם של ההתקפות שלך... קל כל כך לחסום אותך ככה. תנסה לפתח את הכוח שהכוכב נותן לך" ואז הוא מהנהן לעבר אוניקס. אוניקס מחייך ואז נעלם. אתה שומע את התנועה שלו על הקרקע אבל הוא הפך לבלתי נראה!

הודעה לכל השחקנים-
    אני חורק שיניים, עוצר שנייה ואז מסתובב במעגל בעודי מטיח עלי תער לכול הכיוונים, ברגע שאני רואה עלה תער שהתרסק על מטרה בלתי נראת אני תופס את האוניקס בגפן מצליפה ויורה עליו כדור אנרגיה, אחרי זה אני מצליף בו ומתרכז להשתמש בכוח הלא ידוע שלי.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה נכנס לתוך הבור הקטן שחפרת כדי לבדוק אם הוא מתאים לך לשינה. אתה רואה שה"בור הקטן" שחפרת מתרחב בהתאם לצורך שלך לגור בו. רגע אחד הוא קטן, וברגע שחשבת על בית הוא גדל למימדים של בית. זה מפתיע אותך לראות שהוא גם מתחלק לחדרים ומצמיח רהיטים.
    "וואו רגע אני אביא את התפוחים והמים" אני אומר והולך להביא את המזון והשתייה שאספתי

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;709220][B
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה מתחיל לחבר בין חלקים של אבנים ומופתע מאוד איך הם מתחברים לך בקלות. עד מהרה אתה בונה בית קטן שמתאים לאחד. אתה נכנס ומתרשם לראות איך האור מבחוץ פוגע בכל האבנים השקופות למחצה/שקופות ונשבר לקשתות. כל הבית מואר ומרשים.
    [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
    -------------------
    'וואו,זה בית ממש,אבל ממש יפה!'אני חושב בהתפעלות רבה,ולאחר מכן אני יוצא מביתי החדש,ללכת ולחפש לי מזון ומים.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

14. משתמש מנוסה

"תודה!" הוא אומר בשמחה ואז מתחיל לרוץ שוב. את שמה לב שלמרות המשקל שנוסף לו בגלל השיריון, המהירות שלו לא הואטה בכלל. להפך- הוא נעשה מהיר יותר ובקושי נגע בקרח כשרץ.
    הוא שוב התחיל לרוץ על המים אלה שהפעם הוא יותר דהר. את לא מבינה לאן אתם הולכים עד שפתאום את רואה משהו באופק- מי רצועת חול והמון עצים.

[/COLOR][/SIZE]
    [/CENTER]
    "זה נראה מקום יפה " אומרת לבאגי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

15. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    [/center]

"ידעתי שהוא סתם פחדן עלוב" אני אומר לעצמי "טוב... מה יש לי לעשות עכשיו?" אני שואל את עצמי
    אתה מנסה להזכר למה בכלל באת לכאן. אתה לא מצליח, אבל אתה זוכר משהו על שטחים ועל שסואלו הוא מדריך... אתה מביט בסואלו ורואה שהוא עוד נושם. אמנם בקושי אבל נושם! אתה מנסה לעזור לו אבל הוא פולט כמה מילים חסרות פשר, בינהן 'שלטון', 'מים', 'זורוארק' ועוד... לבסוף אחת העינים שלו רואה אותך. הוא ממלמל 'טריטוריה' ואז נודם. הוא מת עכשיו סופית, ואתה נזכר שעליך להקים טריטוריה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    אני מספר לה על זורואה ודארקאי,ולבסוף אומר לה "אל תדאגי,הכל בסדר,לא נראה לי שהוא יחזור לפה שוב"
    אתה מבין במהרה שאתה טועה. אתה רואה שסנדי צורחת פתאום ומסתובב. אתה רואה את זורא מתקרב, אלה שהוא נראה כנוע יותר מתוקפני. בפה שלו הוא מחזיק חבילה. הוא מתקרב וסנדי מנסה למשוך אותך משם אבל אתה לא זז. אתה מביט בזורא שמניח את החבילה מולך ומסתלק בזריזות ובחינניות ליער האפל. בדרך הוא משנה צורה לסטארלי ונעלם ביער האפל.

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני ממשיך לעקוב אחרי אספיאון
    עם הזמן אתה רואה שאספיאון נראית יותר ויותר מודאגת. אתם נתקלים כמה פעמים במבוי סתום וכמה פעמים אתה יכול להשבע שחזרתם לנקודת ההתחלה. אספיאון רועדת מדאגה ומצליפה בזנבה קלות. כשאתם מגיעים למבוי הסתום השישי אתה רואה שהיא מתעצבנת ושוב העולם מתחיל לרעוד כמו שקרה קודם.

ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    "מה אני עושה פה?" אשאל את עצמי בלחץ ואחזיק את ידי החבולה. 'וואו המקום הזה מפחיד...' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לאיזשהו כיוון.
    אתה מסתובב במקום הזר לך ורואה שהוא נראה שומם אבל אתה מצליח לקלוט עם השמיעה החדה שלך נהמות מרוחקות, טפיפת צעדים ועוד... אתה מתחיל להלחץ ומחפש מקום מוגן. אתה לא מוצא שום מקום מסתור ובינתיים הכאב ביד נחלש והמוח שלך מצטלל.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    אני חורק שיניים, עוצר שנייה ואז מסתובב במעגל בעודי מטיח עלי תער לכול הכיוונים, ברגע שאני רואה עלה תער שהתרסק על מטרה בלתי נראת אני תופס את האוניקס בגפן מצליפה ויורה עליו כדור אנרגיה, אחרי זה אני מצליף בו ומתרכז להשתמש בכוח הלא ידוע שלי.
    אתה מתחיל להיות מתוסכל כשאתה לא פוגע בשום דבר. אתה מתחיל גם להצליף לכל עם ולהשתמש בכל מתקפה שאתה מכיר. לבסוף אתה צועק מתיסכול ואז משהו קורה סוף סוף-
    יש הד חזק מאוד, שקודם לא היה. מהפה של יוצאת טבעת לבנה בוהקת. כל הלהקה נסוגה כשהטבעת פוגעת בקירות וממלאת את המקום בלובן. לבסוף הלובן נחלש ואתה רואה את אוניקס. אתה מחייך ומטיח אליו עלי תער. אוניקס מופתע שאתה מכוון אליו ישירות ולא מספיק לבלום. העלים החדים פוגעים בו והוא נופל אחורה מעולף.
    הלהקה מביטה בו שנייה ואז מריעה לך בקולי קולות. הסטיליקס המנהיג טופח לך על השיריון ואומר "התקבלת"

*שים לב! למדת כרגע יכולת מיוחדת- חשיפה. ראה עוד בדף הרשומים

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "וואו רגע אני אביא את התפוחים והמים" אני אומר והולך להביא את המזון והשתייה שאספתי
    אתה הולך למנהרה השנייה ורואה שהיא מרוקנת. אתה מביט סביב ורואה עוד מנהרה, שלא אתה חפרת. גם היא ריקה. לפתע אתה רואה שבין כל מחילה החול הפוך- כלומר שמשהו שנע מתחת לאדמה חפר את המחילות ואז, צבע הפנים שלך הופך לאדום מרוב זעם, גנב אתה האוכל שלך. אתה כועס מאוד...

[quote=METAGROSS16;709379]
    [B

-------------------
    'וואו,זה בית ממש,אבל ממש יפה!'אני חושב בהתפעלות רבה,ולאחר מכן אני יוצא מביתי החדש,ללכת ולחפש לי מזון ומים.
    אתה מחפש מקום שתייה אבל לא מוצא. לפתע אתה רואה שהאדמה במקום שאתה דורך עליו שוקעת קצת מתחת לכפות רגליך. אתה מביט בה ואז מרים את הרגל.
    לרגע לא קורה כלום ואז טביעת כף הרגל שלך מתמלאת במים. אתה טועם אותם והם מתאימים לשתייה. אתה מביט אחורה ורואה שכל טביעות הרגל שלך מלאות במים. בהתרגשות אתה נשכב על האדמה. כשאתה קם ממנה אתה רואה מקור מים קטן בצורה שלך. כנראה יש מתחת לאדמה מעיין!

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "זה נראה מקום יפה " אומרת לבאגי.
    באגי אומר "הוא באמת יפה. זו הטריטוריה האמיתית שלי. קודם רק חיפשתי אוכל ואז פגשתי אותך. ויחד עם זאת- שם זו התחנה הבאה של המעיין ההוא עם האור." הוא מאיץ ועכשיו הוא בקושי נוגע במים בכל צעד ולא פוגע בך יותר רסס מים. הוא נעצר על החוף ואז נשכב כדי שתוכלי לרדת ממנו בקלות. את נוגעת בקרקע ומביטה בנוף היפה של המקום הטרופי.

עמוד 16 מתוך 27 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •