פורסם במקור על ידי
Eustass Kid
אני אומר לאספיאון"איפה אנחנו את יודעת"
"כן, ברור!" היא אומרת אבל אתה מזהה שהפה שלה רועד קצת. היא קמה ומתחילה ללכת. אתה נאנח והולך אחריה. אחרי זמן מה אתה מתכל על הסלים ומרגיש הרגשה משונה של דב ז'וו. אתה מביט באספיאון ורואה שהיא די לחוצה וההליכה שלה איטית מאוד- כאילו היא לא באמת יודעת את הדרך.

פורסם במקור על ידי
chimcharboy
"וואו אני יתפתחתי!" אני מיתלהב מאוד "עכשיו אני הרבה יותר חזק ממך" אני אומר לזורואק
זורוארק נלחץ מאוד. הוא מתחיל לרעוד ואתה מחליט שהגיע הזמן ללמד אותו לקח ומנסה לתקוף אותו.
רתה מפספס ואז מביט בו. אתה רואה שהוא השתנה לאברא. אתה כבר יודע מה הצעד הבא שלו ולא מופתע בכלל, אם כי מתוסכל, כשהוא משתגר משם.

פורסם במקור על ידי
בר.
"מזל טוב" אני אומרת לו בשמחה.
"תודה!" הוא אומר בשמחה ואז מתחיל לרוץ שוב. את שמה לב שלמרות המשקל שנוסף לו בגלל השיריון, המהירות שלו לא הואטה בכלל. להפך- הוא נעשה מהיר יותר ובקושי נגע בקרח כשרץ.
הוא שוב התחיל לרוץ על המים אלה שהפעם הוא יותר דהר. את לא מבינה לאן אתם הולכים עד שפתאום את רואה משהו באופק- מי רצועת חול והמון עצים.

פורסם במקור על ידי
killerbee
'אני יודע אני אעשה את זה!' אני חושב לעצמי "חפירה!" אני אומר וחופר בור גדול ומכניס את התפוחים והשתייה שלי
אתה נכנס לתוך הבור הקטן שחפרת כדי לבדוק אם הוא מתאים לך לשינה. אתה רואה שה"בור הקטן" שחפרת מתרחב בהתאם לצורך שלך לגור בו. רגע אחד הוא קטן, וברגע שחשבת על בית הוא גדל למימדים של בית. זה מפתיע אותך לראות שהוא גם מתחלק לחדרים ומצמיח רהיטים.
*שים לב! כרגע גילית את אחת היכולות המיוחדות שלך- בנייה מחשבתית. ראה עוד בדף הרשומים.
[quote=METAGROSS16;704231]

פורסם במקור על ידי
The Spaceman
[b]
"וואו,לא ידעתי שיש במקום הזה כל כל הרבה אבנים יקרות!"אני אומר בהתפעלות,ומוסיף לדברי:"עם כל אלה אני יוכל לבנות את אחד הבתים המרשימים ביותר שיכולים להיות"ולאחר מכן אני ניגש בהתלהבות לבניית הבית.
אתה מתחיל לחבר בין חלקים של אבנים ומופתע מאוד איך הם מתחברים לך בקלות. עד מהרה אתה בונה בית קטן שמתאים לאחד. אתה נכנס ומתרשם לראות איך האור מבחוץ פוגע בכל האבנים השקופות למחצה/שקופות ונשבר לקשתות. כל הבית מואר ומרשים.

פורסם במקור על ידי
Tiger
"קצה גבול היכולת?" אני אומר במבט של 'למה-נראה-לך' "אני יכול הרבה יותר מזה"
"טוב,אז נתראה,ונקווה שלא תרצח יותר מידי פוקימונים בעתיד" אני אומר וחוזר לביתי
אתה מסתובב ומתחיל ללכת הביתה. כשאתה חוצה את הגבול אתה רואה את סנדי מחכה לך, רועדת כולה מפחד.
כשהיא רואה אותך היא נופלת לך על הכתף ומחבקת אותך. תוך כדי זה היא אומרת "איך יכולת! כל כך פחדתי!". אז היא מתחילה לנשק אותך.
כשהיא משחררת את החיבוק והנשיקה היא אומרת "אז מה קרה שם?!"

פורסם במקור על ידי
DoR_RoD
אני מקווה שאפשר עוד להירשם כי ראיתי שתדיאורסה פנוי...
שם משתמש: DoR_RoD
פוקימון שבחרתם: תדיאורסה
כינוי במשחק: תדי
בקשות מיוחדות: אין
רשום.
התחלה:
אתה מתעורר על הכוכב. הראש שלך כואב ויש לך חבלה על היד. אתה מביט סביב ורואה שאתה במערה אפלה מאוד. אתה מנסה להזכר בשמך אבל לא מצליח. אתה מנסה להזכר במשהו, אבל לא מצליח להזכר בשום דבר. מישהו מחק לך את הזיכרון!
אתה מכנה את עצמך תדי בתוך כל הלחץ הזה.
נ.ב.- כתבתי את הקטע עם האיבוד זיכרון על ההתחלה כי אתה בעצם השחקן הקודם רק שנמחק לך הזיכרון לצמיתות אז אתה מתחיל חיים חדשים.

פורסם במקור על ידי
darkon10000
אני מחייך חיוך מסופק, "מה שלא ידעתם שהמאמן שלי כמעט העלה אותי לגרוטל אבל זרק אותי באמצע הפיתוח, אני טרטוויג שיודע מה זה קרב, ואני גם עומד להתפתח עוד כמה קרבות לצורה השנייה שלי.." אני אומר, קופץ הצידה ממכת הזנב לאוויר, ואז בשבריר שנייה - מביט באוניקס, וצורח "כדור אנרגיה!.", מפתח בפה שלי בעודי באוויר כדור אנרגיה ירקרק ויורה אותו על האוניקס.
אני נוחת וצועק הפעם "עלי תער!." ומזיז את גופי ליריית קובץ של עלים חדים כחרב משוייפת..
האוניקס חוסם את כדור האנרגיה בזנבו ומטיח אותו על עלי התער. העלים פוגעים בכדור אנרגיה ואז מתרחש פיצוץ קטן שמוחק את כדור האנרגיה ואת עלי התער. הסטיליקס המנהיג אומר לך "אם אתה רוצה להצטרף אלינו, תפסיק להסתמך על מה שאתה יודע ואל תצעק את השם של ההתקפות שלך... קל כל כך לחסום אותך ככה. תנסה לפתח את הכוח שהכוכב נותן לך" ואז הוא מהנהן לעבר אוניקס. אוניקס מחייך ואז נעלם. אתה שומע את התנועה שלו על הקרקע אבל הוא הפך לבלתי נראה!
הודעה לכל השחקנים-
אני מבקש מכל השחקנים להסתכל מדי פעם בדף הרשומים! אתם לא מסתכלים ואז שוכחים שבכלל יש לכם יכולות!