מתן~
לפני שמדקיפ מספיק לתקוף בסטירת בוץ, הוא נפגע מדחיפה כפולה די עוצמתית של מטאפוד וסידוט.
מאדקיפ מופל על הארץ וקם במהרה כאשר הרגליים שלו רועדות,הוא מסתכל עליך ואומר:"מאד מאד" במבט נלהב.
דארקון~
"הוהו ילדון,פוקמוני רוח הם כמו פוקימונים רגילים-הם פגיעים לכל המתקפות אך תזכור שמתקפות לחימה לא משפיעות עליהם,הייתי ממליץ לך לתקוף אותם במתקפות אופל או חרק" הארדן משיב לך בחיוך מלא ביטחון.
פוקמוני הרוח מסתכלים עליכם באכזבה שהתעלול הקטן שלהם לא הצליח ומתקרבים אליכם בזהירות,נראה שהם קצת מפחדים.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
[/QUOTE]
רד~
אתה עומד ומגן על צ'רמנדר,פותח את הידיים שלך אומר "אתה לא תנצח אותנו!!".
טרטוויג תוקף אותך ומטיח אותך באחד העצים הקשים ביותר ביער,אתה יכול להישבע שפגעת בבטון.
אתה פוקח את העיניים ורואה את צ'ארמנדר מחליק,'כנראה שכשטרטוויג הטיח אותי בקיר פגעתי לצ'ארמנדר בראש' אתה חושב בליבך.
טרטוויג מסתכל עליך במבט מרושע ומסופק,אך לפתע צ'ארמנדר מחליק עליו ונוצר של כמה שניות בין הזנב של צ'ארמדר לעלה של טרטוויג,העלה של טרטוויג מתחיל לבעור והשריפה מתפשטת תוך שניות ספורות לכל הגוף שלו-מה שגורם לו להתעלף.
"אתה לא סתם ילד,ברור לי שהמהלך הזה היה מתוכנן!!!,אתה עוד תשמע ממני ומצוות בלור!"
ברוגי צועק,מחזיר את טרטוויג לפוקדור ועוזב את המקום במהירות.
אתה ממשיך בדרכך בדרך 2 ומגיע לדוכן שבראשו עומדת עלמת החן.
"שלום,אני דאונסי ואני עובדת פה בדוכן "אמצע הדרך",אתה מעוניין שאני אציג לך את המוצרים שלנו?" היא שואלת.
"אם למה לא" אומר לה כשאני חושב 'או אם כול מי שאני אפגוש במסע תראה כך אני מסודר לכול החיים' ומחזיק את צ'רמנדר בידי.
"אז מה את מוכרת לי היום" אני מוסיף.
אני מחייך "יש לי פוקימון אש, נראה לי שזה יספיק בשביל דאסקל.." אני אומר.
"תפוס בבקשה את צומת ליבם של האחרים." אני מבקש ממנו ומוציא את סינדקוויל.
"שלום חבר, והפעם אל תשתגע לי." אני אומר לסינדקוויל ומלטף אותו.
"אתה רואה את דאסקל?." אני שואל אותו. "תשתמש עליו בגחלת, רק עליו, ואז גלגל להבה!."
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
שם: דיפ
ספרייט דמות:
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: טריקו
רקע: רקע: דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן. דיפ תמיד חלם על טריקו ועל איך שהוא יתפתח בסופו של דבר לסקפטייל , לא היה לילה שדיפ לא חלם על טריקו.
דיפ הוא ילד חביב ומנומס , לא אוהב שמתגרים בו. אוהב להלחם בכל הכוח.
אביו ניסה ליצור איתו דרך לדבר. איך נכשל , לפני כשנה אביו בא אליו והציג לו את כל הפוקימונים היפים שיש לו , דיפ התלהב ובסופו של דבר דיפ התלהב והחליט לצאת למסע גם.
הדבר הכי אהוב על דיפ זה הפוקימון שלו , הוא לעולם לא יתן שהפוקימון שלו יושפל או יובס , כמו שאמרתי תמיד ילחם בכל הכוח ובכל הנשמה.
רוצה להלחם נגד חברו הטוב ביותר "ברי" ברי הוא שובב וממש ההפך מדיפ , כל הזמן מרמה במשחקים אך למרות זאת הם נשארים תמיד החברים הכי טובים.
המטרה שלו היא הייתה להיות מנהיג מכון , ולהביס את כל מי שיעמוד בדרכו , כיום הוא רק רוצה להיות מאמן פוקימונים ולהביס מאמני מכון.
ועכשיו דיפ מוכן להתחיל מסע חדש ומלא הרפתקאות ומאוד מקווה שלעשות אותם עם טריקו.
שותף:
רומאנס: לא , תודה חח
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: אני יכול לקבל או לוקריו או קריינדוס?
נערך לאחרונה על ידי BeHappy, 07-31-2010 בשעה 10:42 PM
Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them
רד~
"OK דוקי,בוא איתי ואני יראה לך את המוצרים" היא משיבה.
היא מציגה לך את החנות ואתה רואה מס' מצומצם של מדפים שעליהם מונכים הדברים הבאים:
פוקדור: 200 ₪
סופר פוקדור: 300 ₪
אולטרה פוקדור: 500 ₪
חבל הצלה:200 ₪ הסבר:עוזר לצאת ממערות/מקומות נידחים.
חכה ישנה:₪1000 סבר:ניתן לדוג בעזרתה פוקמוני מים שנמצאים במים.
דאונסי שולחת יד לכיס שלך ושולפת משם את הארנק שלך,"בוא נראה.. יש לך פה 1000 ש"ח!
גאד אתה עשיר!!" היא צועקת בהתלהבות.
מה תעשה?
דראקון~
סינדקוויל יוצא מהפוקדור אך הוא נראה חבול ומותש,הוא משתמש בגחלת ופוגע בדאסקל פגיעה ישירה,דאסקל שלא הבין מאיפה זה בא לו שרוע על הרצפה בעוד פוקמוני הרוח האחרים בורחים להם.
"לא ממש חברים טובים אה?" הארדן אומר לך ברצינות.
מה תעשה?
עומר~
"מ..מה פתאום!!!" פיני משיב לך בגמגום חשוד ולאחר כמה דקות של שתיקה מתוודה ואומר:"הם רשעים!,הם הרגו את אבא שלי וזה הגיע להם!,חוץ מזה שלפוקימון "הזה" לא הגיע לסבול,אם הם ישיגו אותו הם יתאכזרו אליו וישתמשו בו למטרות המרושעות שלהם!!".
פיני מוציא פוקימון מהפוקדור שלו,הפוקימון נראה מוזר ובעיקר מפחיד,יש כאלה שיגידו אפילו מרושע.
לפתע אתה שומע קול מאחוריך שקורא:"אז הנה הפרחח",אתה מסתובב לאחור ורואה את אחד מהחיילים שצוטטת להם.
מה תעשה?
Be Happy~
מצטער,בנתיים אני לא מקבל עוד רשומים...
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
עומר~
אתה מוציא אתאך הם פצועים ועייפים מהקרבות הקודמים שלהם.
"חעחעחעחעחעחעח אתה רוצה לתקוף אותי עם פוקימונים כל כך חלשים?אותי?
הכינוי שלי במאפית בלור הוא סטיבן-מוכר המכולת,אתה יודע למה?כי אני מוכר במכולת של החיים!!!"סטיבן מציג את עצמו בהתלהבות וזורק פוקדור.
מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי קוף עם מסיכה כחולה וזנב בוער
מה תעשה?
מתן~
מאדקיפ תוקף את שניהם בסטירת בוץ אך הם מתחמקים,בזמן שמאדקיפ מרטיב את הזירה עם אקדח המים שלו סידוט משתמש בכדור אנרגיה ויורה אותו,אך בגלל הסביבה הרטובה השליטה שלו הוא מחליק ובטעות פוגע במטאפוד,מטפוד מתעלף מכדור האנרגיה.
מאדקיפ גולש על זירת המים שהוא יצר ופוגע בסידוט פגיעה ישירה,אך סידוט קם על הרגליים ולא מוותר.
מה תעשה?
רד~
אין במשחק שיקויים ><
---
"שיקויים?מה זה?" היא שואלת בגיחוח,"אבל אם אתה מחפש משהו נעים,אתה יכול להשכיר את הגוף שלי ללילה" היא מציעה ומסתכלת עליך בחושניות.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
[/QUOTE]
רד~
אין במשחק שיקויים ><
---
"שיקויים?מה זה?" היא שואלת בגיחוח,"אבל אם אתה מחפש משהו נעים,אתה יכול להשכיר את הגוף שלי ללילה" היא מציעה ומסתכלת עליך בחושניות.
מה תעשה?
המשחק נעשה טוב יותר מרגע לרגע (8.
-------
"צ'רמנדר אתה יכול לחזור לפוקדור עכשיו" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור.
"אוקי אז כמה זה יעלה ללילה?" אומר לה בעודי חושב 'חחח אך המסע יעשה לי רק טוב"'.*
"טוב, אני לא חושב שיש משהו שאני אוכל לעשות..." אני אומר לאיש.
"תהיה חזק, אני מאחל להיטמונלי להחלים במהרה ושישוב למלוא כוחו, אבל אני אצטרך ללכת עכשיו" אני אומר לאיש ונפרד ממנו.
"אה כן, קח את מספר הפלאפון שלי. תעדכן אותי בנוגע למצב של היטמונלי" אני מוסיף ורושם לו את מספר הפלאפון שלי.
אני נפרד מהאיש והולך ממרכז הפוקימונים אל כיוון דרך 2 שוב.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)