דארקון~
אתה זורק על דאסקל פוקדור ומחזיר את סינדקוויל,הפוקדור פוגע בדאסקל והופך אותו לאור אדום בוהק,האור נכנס לתוך הפוקדור והפוקדור מתנדנד.
אתה מביט בפוקדור מתנדנד בהתלהבות,נדנוד ראשון,נדנוד שני אך לפתע הפוקדור נפתח ודאסקל יוצא ממנו,נראה שהוא עדיין לא נכנע,דאסקל שנראה עצבני תוקף אותך ב"שביל צל",דאסקול מתקדם אליך במהירות כשהוא מותיר אחריו שביל צל סוגל וזוהר,לפתע סינדקוויל יוצא מהכדור,מגן עליך וחוטף את המכה!,סינדקוויל נפגע פגיעה ישירה ומתעלף במקום.
מה תעשה?
מתן~
מאדקיפ תוקף את סידוט באקדח מים,אך סידוט מתחמק באלגנטיות.
מאדקיפ משגר את עצמו לשמיים עם ההדף של סטירת הבוץ אך סידוט תופס יוזמה ותוקף את מאדקיפ בכדור אנרגיה,כדור האנרגיה מהיר ופוגע פגיעה ישירה במאדקיפ.
הפיצוץ של כדור האנרגיה יוצא ענן עשן ואתה לא יכול לראות כלום,לפתע מאדקיפ יוצא מענן העשן ומנחית על סידוט דחיפה מהשמיים-לסידוט אין שום סיכוי והוא מתעלף במקום.
מה תעשה?
רד~
"באמת חשבת שאני רצינית?" דאוסי משיבה לך בגיחוח.
"אולי אני לא זונה,אבל אני יכולה להציע לך ללון באכסנייה של חברה טובה שלי תמורת 50 ש"ח ללילה" היא מציעה לך.
מה תעשה?
נדב~
אתה חוזר לדרך 2 ואתה רואה בית גדול,שאפשר לראות עליו שהוא מוזנח מאוד רק בהסתכלות עליו מבחוץ,מעל המבנה אתה רואה שלט שעליו רשום:"הגעת לבית הרוחות".
מה תעשה?
עומר~
אתה פוקד על צ'יקוריטה ומטפוד לתקוף,אך לפני שהם מספיקים לעשות משהו אתה שומע קול:"מופרנו!,תתקוף את שניהם עם אגרוף מאך",לפתע הידיים של מופרנו מתחילות לזהור ובמהירות שהעיניים שלך לא מספיקות לעקוב אחרי הוא מנחית אגרופים על צ'יקוריטה ומטפוד הפצועים,הם נחבטים ברצפה ומתעלפים בלית ברירה.
"מצטער ילד,אתה 100 שנים צעיר מידי בשביל לנצח אותי" סטיבן אומר לך באכזבה.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
"אם טוטודייל לא הצליח להתמודד עם באטרפריי אחד, לעצבן שלושה בידרילים זה לא מעשה חכם" אני חושב לעצמידסו~
אני כאילו מספר מה קרה...
---
אתה מגיע לסטארט סיטי ונכנס למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מרפאת את טוטודייל ואתה חוזר ליער.
שוב-אתה מריח את ריח העצים והצמחייה החזקה ומוצא את עצמך ביער,כעבור כמה שעות של הליכה אתה רואה
,הם עפים לכיוון שלך,מה תעשה?
אני מתכופף והולך בשקט, מנסה שלא למשוך את צומת ליבם.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אני שמח שמאדקיפ ניצח ואומר לו:"מאדקיפ כל הכבוד! היית אדיר שם! אני מאושר ממך, וזה היה ממש מעולה לקרב ראשון! אנחנו נהיה צוות נהדר ביחד!" ואז אני מחבק אותו, אחרי דקה או שתיים אני מחזיר אותו לפוכדור ואומר לו:"מגיעה לך קצת מנוחה, הרווחת את זה".
אחרי שהחזרתי אותו לפוכדור אני אמשיך לכיוון דרך 2
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
דסו~
אתה מתכופף והבידרילים עפים מעליך.
כעבור כמה דקות אתה רואה מחזה מדהים,מאות באטרפרים ובידרילים עפים לכיוון שלך ועוברים מעליך,בעודך לא מבין מה קורה אתה רואה באופק ענן גדול של עשן.
לפתע אתה רואה איש רוכב על אופניים נוסע במהירות לכיוונך,הוא מגיע אליך ועוצר,אתה יכול לראות אותו בבירור.
"פרצה שריפה עצומה ביער,כנראה מאמן טיפש השתגע עם פוקמוני האש שלו,כדאי לך לברוח" האיש אומר בעצבים ועוזב את המקום במהירות.
מה תעשה?
דארקון~
הארדן זורק אליך פוקדור ואומר:"תשתמש בו בחכמה ילד,עכשיו הוא שלך".
אתה זורק את הפוקדור ולפתע יוצא ממנו פוקימון חרק שמזכיר חיפושית זבל,הוא בעל כנפיים והאף שלו מוארך,הוא נראה חזק מאוד,אתה יכול לראות את הפוקימון בבירור*אני מעדכן לך אותו*
מה תעשה?
נדב~
אתה מגיע למבנה,השער שלו גדול אך יש בו חורים,'איכס,המקום הזה ממש מגעיל' אתה חושב לך ונכנס למבנה.
אתה מתבונן במבנה מבפנים,הוא חשוך מעט ולא פחות מוזנח מהחלק החיצוני,אתה יכול לראות בבירור קורי עכביש עצומים במקומות מסוימים במבנה.
לפתע אתה רואה.
מה תעשה?
מתן~
אתה ממשיך ביער של דרך 2 ולפתע רואה עץ חתוך ועליו מונחת ביצה,זה נראה לך כמו ביצה של פוקימון.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אני ארוץ בכיוון ההפוך של הרוכב האופניים, אולי אוכל בעזרת טוטודייל איכשהוא לעצור את השריפה.דסו~
אתה מתכופף והבידרילים עפים מעליך.
כעבור כמה דקות אתה רואה מחזה מדהים,מאות באטרפרים ובידרילים עפים לכיוון שלך ועוברים מעליך,בעודך לא מבין מה קורה אתה רואה באופק ענן גדול של עשן.
לפתע אתה רואה איש רוכב על אופניים נוסע במהירות לכיוונך,הוא מגיע אליך ועוצר,אתה יכול לראות אותו בבירור.
"פרצה שריפה עצומה ביער,כנראה מאמן טיפש השתגע עם פוקמוני האש שלו,כדאי לך לברוח" האיש אומר בעצבים ועוזב את המקום במהירות.
מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אמרת לערוך את זה נכון? אני רוצה להשתתף!!
כינוי: Guille
שם: טום ריד
ספרייט :
חפצים:5 פוקדורים, (אייפון , מחשב נייד ),פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: מדקיפ (עדיפות ראשונה) / פיפלאפ (עדיפות שנייה) / צימצאר (עדיפות שלישית) / טורטויג (עדיפות רביעית)
רקע: טום נולד בעיירה קטנה שבמחוז גוטו שמה של העיירה הוא NEW BARK TOWN הוא נולד למשפחה עמידה ואף פעם לא היה חסר לו כלום הוא תמיד הסתפק במה שיש לו היה לו איוי כחיית מחמד שהייתה שייכת לאח שלו הוא ממש נקשר לאיבי הזה עד שאח שלו החליט לצאת למסע לפני שנה ולקח את האיבי איתו אך הבטיח לחזור כאשר יהיה אלוף ליגת גוטו אחרי חצי שנה טום ומשפחתו עברו לגור בSTART CITY במחוז הרדוול (הם הודיעו לאח של טום על המעבר) הוא עזב את החברים הישנים שלו ופגש חדשים בניהם סוני
שנדלקה עליו בלי שהוא יודע על כך מאז הוא מבלה בSTART CITY את רוב הזמן בעזרה לפרופסור המקומי ביחד עם סוני. אחיו הוא מודל החיקוי שלו והוא גם רוצה לצאת למסע כמוהו...... (מקווה שמספיק ממש השקעתי הפעם)
שותפה: קוראים לה סוני והיא באותו גיל כמו טום
היא מאוהבת בו בסתר אבל אף פעם לא היתה לה בעיה להתקרב לטום היא מסתירה את זה מצוין
סוני שמה לה במטרה לעזור לטום במסע שלו ולהגשים את חלומו ואולי להיתקרב אליו ומוכנה לעזור בכל מקרה לטום
רומאנס : בסדר אבל שיהיה רק עם בנות
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: אני רוצה מרשמלו!!! המון רשמלו אפשר פוקדור בצורת מרשמלו תופס גורדון וקיוגר 100% כמו מסטרבל (החתימה של POKEDOR חח) אבל לא עובד על ראיקוזה כי אין לו שיניים
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-01-2010 בשעה 12:09 AM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
כינוי:יגאל
שם:יגאל
ספרייט דמות:
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
רקע:יגאל ילד יחיד לשני הורים שלא אוהבים פוקימונים אבל יגאל תמיד אהב פוקימוני האש וכשרצה לצאת למסע שלו הורים שלו לא הרשו לו אז הוא ברח מהבית בשביל להתחיל את המסע שלו
שותף:אין
רומאנס:אין
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו אין
מתן~
אתה מתקרב לביצה,שם עליה יד ומנסה להרים אותה אך היא נמשכת לכיוון השני,אתה מסתכל ורואה שגם מישהו אחר מושך אותה.
"היי תעזוב את הביצה,אני ראיתי אותה קודם ואתה תיקח אותה רק על גופתי המתה!!",הילד צועק עליך בכעס.
מה תעשה?
אבטיח מן~
אתה בודק את זהות הפוקימון בפוקידע:"גיראטינה,שמועה אומרת שהוא פוקימון שחי בעולם מקביל לשלנו והוא הגיע בזמנים קדומים,אך רק טיפשים מאמינים לשמועה כזאת" הקול שיוצא מהפוקידע אומר לכם בצחקוק.
מה תעשה?
דסו~
אתה רץ לכיוון השריפה ומגיע די קרוב אליה,השריפה עצומה ומהסתכלות עליה אתה מבין שפוקימון אחד לא יכול לכבות אותה,אתה מרגיש את החום שלה ומפחד מעט,אך לפתע אתה רואהתקוע בסבך זרדים ליד השריפה,נראה שאם מישהו לא יעזור לו הוא יישרף למוות.
מה תעשה?
רד~
"לא טיפשון,יש לי בית אתה יודע..." היא עונה לך ושוב צוחקת על השאלות שלך.
היא מובילה אותך לאכסניה אך לפתע אתם רואים ענן עשן עצום,שניכם מתפעלים מהעשן אך דאוסי מתעשטת ואומרת:"איפה שיש עשן,יש אש.. כדאי לנו לברוח".
מה תעשה?
---
לכל מי שניסה להירשם-בנתיים אין מקום וחוץ מזה הרקעים שלכם לא טובים.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"ok תישארי מאחורי"אני אומר לה ומוסיף "אנכנו צריכים לחקות כאן,אנכנו לא ניראה לאן אנכנו הולכים ואז נאבד אחד את השני".רד~
"לא טיפשון,יש לי בית אתה יודע..." היא עונה לך ושוב צוחקת על השאלות שלך.
היא מובילה אותך לאכסניה אך לפתע אתם רואים ענן עשן עצום,שניכם מתפעלים מהעשן אך דאוסי מתעשטת ואומרת:"איפה שיש עשן,יש אש.. כדאי לנו לברוח".
מה תעשה?
'חייב להיות משהוא שגרם את העשן,ניראה לי שזה פוקימון ולא שרפה' אני חושב לעצמי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)