עומר~
"סניז..סניז" היא מנגבת את הנזלת ואומרת בגמגום:"או..לי א..ני אוכל לעזור לך באימונים" היא
אומרת בהיסוס ומוציאה את צ'ארמיליון,צ'ארמיליון נראה עצוב לראות את נועה עצובה,"תתרכז
בקרב,אל תיהיה עצוב בגללי" היא אומרת לו "אני אלחם בשאפט,תתחיל לתקוף אתה" היא
אומרת לך בהיסוס לאחר כמה רגעים של שתיקה.
מה תעשה?
דארקון~
אתה עכשיו בעיר פרי,העיר שבסוף דרך 3,תסתכל במפה איפה אתה נמצא ותגיב תגובה חדשה...
דסו~
אתה מרפא את הפוקימונים במרכז במהירות והולך לכיוון מכון המים,אתה עומד בפתחו של המכון המרשים,המכון נמצא במפל מים מלאכותי ובאמצע המפל נמצאת דלת גדולה,בקצה המפל האבנים הגדולות מסודרות בצורה מיוחדת שהם יוצרות את המילה GYM.
אתה נכנס למכון וצועק:"יש פה מישהו?","רק רגע" קול גברי עונה לך,אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה"שלום,אני מנהיג מכון המים ווג',באת לאתגר אותי לקרב מכון?"
אתה משיב לו בחיוב והוא מוביל אותך לזירה,האזור הוא בתוך מפל ומלא סלעים,אבל הזירה עצמה מלאה במים ועליה יש מצופים שהפוקימונים יכולים לעמוד עליהם בזמן הקרב.
"הקרב שלנו יהיה קרב של 3X3,ברגע שפוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד בקרב,אם 3 הפוקימונים של המנהיג מובסים בקרב המתמודד מנצח וזוכה בתג הטיפה.,כמו כן למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" הוא מסביר לך את החוקים ומוציא את פוקדור מאחד הכיסים שלו,מהפוקדור יוצא פוקמון דמוי סמור,אתה מזהה אותו כבויזל.
מה תעשה?
מתן~
גיבל תוקף במהירות במתקפת חול שלא משאירה לקרבי שדה ראייה,קרבי מנסה לתקוף עם קרן בועות, אך הוא
מפספס בגלל מתקפת החול של גיבל,גיבל מנצל את ההזדמנות,הוא אוצר אנרגיה סגולה בטפריו ומשסע אותם
בקרבי החלש והאיטי,לקרבי אין סיכוי והוא מתעלף.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"בויזל הא? צא ינאמה!" אני אומר ומוציא את יאנמה החוצה, תשתמש בצוות כפול, ואז במתקפת כנף, כך הוא לא יוכל לדעת מי האמיתי וממי לתחמק!"דסו~
אתה מרפא את הפוקימונים במרכז במהירות והולך לכיוון מכון המים,אתה עומד בפתחו של המכון המרשים,המכון נמצא במפל מים מלאכותי ובאמצע המפל נמצאת דלת גדולה,בקצה המפל האבנים הגדולות מסודרות בצורה מיוחדת שהם יוצרות את המילה Gym.
אתה נכנס למכון וצועק:"יש פה מישהו?","רק רגע" קול גברי עונה לך,אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה"שלום,אני מנהיג מכון המים ווג',באת לאתגר אותי לקרב מכון?"
אתה משיב לו בחיוב והוא מוביל אותך לזירה,האזור הוא בתוך מפל ומלא סלעים,אבל הזירה עצמה מלאה במים ועליה יש מצופים שהפוקימונים יכולים לעמוד עליהם בזמן הקרב.
"הקרב שלנו יהיה קרב של 3x3,ברגע שפוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד בקרב,אם 3 הפוקימונים של המנהיג מובסים בקרב המתמודד מנצח וזוכה בתג הטיפה.,כמו כן למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" הוא מסביר לך את החוקים ומוציא את פוקדור מאחד הכיסים שלו,מהפוקדור יוצא פוקמון דמוי סמור,אתה מזהה אותו כבויזל.
מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
דארקון~
מה עם המכון? לא משנה...
------
אתה הולך לכיוון דרך 6 ומגיע לסוג של ספארי,העצים גבוהים והעשבים מגיעים לך לכתפיים.
"יהיה קשה להתקדם פה" לוסי אומרת,לפתע אתם רואים,אתם שומעים זמזום ולפתע רואים
"נראה שנכנסנו לו לטריטוריה,הוא נראה עצבני" לוסי אומרת בפחד ומחבקת אותך.
מה תעשה?
מתן~
אתה זורק פוקדור על קרבי,הפוקדור מתנדנד 3 פעמים עד שאתה שומע את הצליל שמבשר לך
שהצלחתי ללכוד את קרבי.
אתה חוזר לעיר פנולו והולך לכיוון של מרכז ההחלפות.
אתה נכנס למרכז ההחלפות ואתה מוצא את עצמך במקום עצום ומבריק,הוא נקי כל כך שאתה יכול להריח את הריח של חומרי הניקוי,זה נראה כאילו המקום מתוחזק טוב.
אתה נכנס במהירות למרכז ההחלפות ומסתובב במקום שניות ספורות עד שניגשת אליך אישה"אהוייי מאמן פוקימונים,איזה
יפה אתה נראה היום... אני לינדסיה המארחת של מרכז ההחלפות,במרכז ההחלפות
תוכל להחליף פוקימונים עם המחשבים החדשניים שלנו ע"י זה שתציע את אחד מהפוקימונים שלך למכירה,
ברגע שתציע אותו למכירה ותלחץ אנטר תופיע מולך רשימה של אנשים שרוצים את אותו הפוקימון ואתה תוכל לראות את ההצעות שלכם,
אם תקבל את אחת ההצעות תוכל להעביר את הפוקדור שלך דרך המחשב ולקבל את הפוקדור שלהם עם הפוקימון הרצוי" היא מסבירה לך
בפירוט,אתה הולך לאחד המחשבים ומופיע על המסך תיבת טקסט שמעליה רשום:"רשמו את הפוקימון שיוצע להחלפה".
מה תעשה?
עומר~
שאפט תוקף את צ'ארמיליון עם אש רפאים,"צארמיליון תתחמק ותתקוף עם להביור!" נופר אומרת
וצ'ארמיליון מצליח להתחמק ברגע האחרון ולשחרר זרם אש לוהט מפיו,הלהביור פוגע בשאפט ישירות
ומפיל אותו ארצה.
שאפט עומד על הרגליים ותוקף עם כדור צל,"צ'ארמיליון,תחמוק ותתקוף עם להביור שוב!" נופר פוקדת על צ'ארמיליון בבטחון,הפעם צ'ארמיליון לא מספיק מהיר כדי להתחמק וכדור הצל פוגע בו ישירות,הוא חוטף מכה ומוטח על הרצפה אך שאפט לא עוצר ותוקף עם אגרוף פטי (שזה התרגום ההזוי לסאקר פונץ').,ראשו של שאפט הופך לסגלגל והוא נוגח בחזקה בצ'ארמיליון!.
"צ'ארמיליון,אל תוותר!" נועה צועקת לצ'ארמיליון.
צ'ארמיליון קם באפיסת כוחות ולפתע אור לבן זוהר ממנו,הוא משנה צורה,מצמיח כנפיים והופך לעצום,
האור הלבן מתפוגג ואתה יכול לזהות אותו"זארדדד!!" הוא צועק לאוויר באיום.
מה תעשה?
דסו~
אתה מוציא את יאנמה שמשתמש בצוות כפול,יאנמה משכפל את עצמו ל10 יאנמה שנראים זהים לגמרי
,"בויזל,תתחבא בתוך המים ותירה משם אקדחי מים לעבר היאנמות עד שתמצא את האמיתי!" ווג
פוקד על בויזל ובויזל צולל לתוך המים במהירות,הוא יורה זרמי מים עוצמתיים מתוך המים ומפיל את
השכפולים של יאנמה אחד אחרי השני,יאנמה נראה חסר אונים.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"תעלה לאוויר ותהיה מוכן להתחמק מאקדחי המים, תשתמש בסופר סוניק! אין דבר שמעביר יותר טוב גלי קול ממים!:דסו~
אתה מוציא את יאנמה שמשתמש בצוות כפול,יאנמה משכפל את עצמו ל10 יאנמה שנראים זהים לגמרי
,"בויזל,תתחבא בתוך המים ותירה משם אקדחי מים לעבר היאנמות עד שתמצא את האמיתי!" ווג
פוקד על בויזל ובויזל צולל לתוך המים במהירות,הוא יורה זרמי מים עוצמתיים מתוך המים ומפיל את
השכפולים של יאנמה אחד אחרי השני,יאנמה נראה חסר אונים.
מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
"אוי אלוהים." אני אומר, עוטף את לוסי בידי האחת, ובשניה אני זורק פוקדור "דאסקל תעזור לנו." אני לוחש.
ואומר "דאסקל!, צא בקרן בלבול מהירה, אחרי זה במנעול נבזי (איך מתרגים את החרא הזה 'מיין לאוק'?!), ואז מיד בכדור צל!." אני פוקד עליו ומביט בלוסי בזמן לשנייה "אני מקווה מאוד בשביל שנינו שהיצור הזה בלי שבט וניזוק מאופל."
ואז אני אומר "במידה שקרן הבלבול נגמרה והוא תוקף השתמש בהתגנבות צללים!."
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
הומר ()~
לפני ששאפט מספיק לתקוף צ'אריזארד טס אליו במהירות שהעין שלך מתקשה לעקוב אחרי,הכנף שלו
מתחילה לזהור באור לבן,הכנף פוגעת בו במהירות ובעוצמה רבה,שאפט נופל על הרצפה ומתעלף.
"תודה על הקרב,החזרת אותי ואת צ'אריזארד לתלם,אני עוד יחזיר לך טובה" נופר אומרת ועוזבת את המקום.
אתה מחזיר את שאפט לכדור,ממשיך בדרך 4 ולבסוף מגיע לעיר פינלו,נגלת לעיניך עיר מפוארת וידידותית,מלאה במזרקות מים,פארקים ענקיים ומדשאות.
אתה מרפא את הפוקימונים במרכז הקרוב ומחליט לעשות סיור בעיר,תחילה אתה רואה מבנה קטן ורשום עליו Market,אתה ממשיך לסייר בעיר ורואה מבנה כחול,מפואר וגדול,בקצהו יש שלט ועליו רשום "Trade Station",אתה מביט לסביב ורואה מפל מלאכותי,באמצע המפל יש סוג של דלת מוצקה וכחולה והסלעים שתלויים לאורך המפל יוצרים את המילה:"GYM".
מה תעשה?
דסו~
יאנמה מתכונן לתקוף עם סופרסוניק אך בדיוק אחד מאקדחי המים של בויזל פוגעים בו,יאנמה מוטח בתקרת המכון אך מתאושש במהרה,"כל הכבוד בויזל" ווג' אומר.
יאנמה מתעשט ותוקף עם סופר-סוניק,בויזל מבולבל והוא מתחיל לסטור לעצמו,"בויזל צא מזה!" ווג' אומר,אך זה לא עוזר.
מה תעשה?
דארקון~
אתה מוציא את דאסקל אך לפני שהוא מספיק לעשות משהותוקף עם מספרי אקס שמטיחות את דאסקל ברצפה,
דאסקל מתאושש במהירות ותוקף עם קרן בלבול,קרן הבלבול מפספסת את קריקטון וקריקטון עף לעבר דאסקל במטרה לתקוף אותו במספרי אקס.
מה תעשה?
מתן~
אתה מקיש קרבי בתיבת הטקסט ושומע קול היוצא מהמחשב:"אנא בחר את הפוקימון שאתה רוצה
לקבל בתמורה לפוקימון המוחלף ולחץ עליו,לאחר מכן תכניס את הפוקדור של הפוקימון המוחלף למכונה",אתה מסתכל על צג המחשב ורואה את האפשרויות שלך:
פוקימון:וולטרוב-----פוקימון:הוטהוט---פוקימון:אברה
סוג:חשמל----------סוג:מעופף-------סוג:על-חושי
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
עומר~
אתה מרפא את הפוקימונים במרכז במהירות והולך לכיוון מכון המים,אתה עומד בפתחו של המכון המרשים,המכון נמצא במפל מים מלאכותי ובאמצע המפל נמצאת דלת גדולה,בקצה המפל האבנים הגדולות מסודרות בצורה מיוחדת שהם יוצרות את המילה GYM.
"הקרב שלנו יהיה קרב של 3X3,ברגע שפוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד בקרב,אם 3 הפוקימונים של המנהיג מובסים בקרב המתמודד מנצח וזוכה בתג הטיפה.,כמו כן למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" הוא מסביר לך את החוקים ומוציא את פוקדור מאחד הכיסים שלו,מהפוקדור יוצא פוקימון לבן דמוי כלב ים:"סיילל" הוא קורא.
מה תעשה?
דארקון~
לפני שדאסקול מספיק לזוז קריקטון עף אליו ותוקף אותו בנשיכת חרק מתמשכת,
הוא נושך את דאסקול שניות ארוכות,"דאס...קול" דאסקול קורא בזמן שהוא נאנק מכאבים.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)