דסו~
אוי >< אופס
-----
אתה מחזיר את יאנמה במהירות לפוקדור,ומוציא את טוטודייל.
טוטודייל רץ במהירות לעברו של בויזל ונושך אותו בחזקה ביד,אבל בויזל
יורה במהירות אקדח מים שפוגע בטוטודייל ומסיים את מתקפת הנשיכה.
"בויזל,אגרף קרח!" ווג' אומר והיד של בויזל מתחילה לזהור בצבע לבן בוהק,בויזל רץ לכיוון של
טוטודייל ומותיר אחריו גושי קרח קטנים.
מה תעשה?
עומר~
באטרפרי מפזר אבקת רעל ומעיף אותה עם רוח כסופה,"בויזל,תחמוק לתוך המים ותצא ברגע
שהאבקה מתפזרת,אח"כ תקפוץ אל באטרפרי ותתקוף אותו עם אגרוף קרח".
בויזל צולל מתוך המים ונמנע מהשפעת האבקה,לאחר חצי דקה הוא יוצא מהמים וקופץ
לעברו של באטרפרי בעוד היד שלו זוהרת ומותירה שביל של גושי קרח קטנים,באטרפרי תוקף
את בויזל מתקפת נגד עם אס אווירי,התנגשות המתקפות גורמת לפיצוץ.
אתה מנסה לגשש באפל ולראות מה קרה,לפתע כשהעשן מתפזר אתה רואה את באטרפרי צף
על פני המים בעודו מעולף ואת בויזל עומד וקורא:"בוייי בוייי!!".
מה תעשה?
נדב~
דריפלון שואף אוויר ואז נושף אותו בחזקה-מה שיוצר רוח חזקה,הרוח מטיחה את הורסי בקיר המכון והוא חוטף פגיעה ישירה.
"לא רע" ווג אומר בעודו מחזיר את הורסי לפוקדור ומוציא פוקדור חדש,הוא זורק אותו לתוך זירת
המים ויוצא ממנו כלב ים יפהפה"סיל,סיל!" הוא קורא.
מה תעשה?
מתן~
מאדקיפ=מעולף
רד~
תראה אחי,בזמן האחרון התגובות שלך מלאות שגיאות כתיב,אי אפשר ככה =\
-----------
אתם חוזרים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים,בעוד אתם חוזרים לדרך 4
והולכים לכיוון העיר פינלו אתם רואים
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
דילגת גם עלי...
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
[/QUOTE]רד~
תראה אחי,בזמן האחרון התגובות שלך מלאות שגיאות כתיב,אי אפשר ככה =\
-----------
אתם חוזרים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים,בעוד אתם חוזרים לדרך 4
והולכים לכיוון העיר פינלו אתם רואים
מה תעשה?
אוקי מעכשיו לא היו לי הרבה שגיאות כתיב.
--------
"אוקי זה הרגע שחיכיתי לו,אני אתפוס את הבוויזל הזה".צא צ'רמנדר" אני אומר לצרמנדר וזורק את הפוקדור לעבר אזור הקרב.
"תשתמש בשריטה" אני אומר לו. *
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
איזה זין.. הגבתי תגובה ארוכה מאוד לכולם ומשום מה אני לא רואה אותה פה =\
נדב~
אתה סורק את סיל בפוקדע ויוצא ממנו קול:"סיל,פוקמון כלב הים,הוא חי בקבוצות במעמקי
האוקייאנוס,הוא פוקימון מים אך כדאי להזהר גם ממתקפות הקרח שלו","סיל,קרח קרן" ווג' צועק
וסיל יורה קרן אדירה מפיו,הקרן פוגעת בדריפלון במהירות ונבלמת בקיר של המכון,דריפלון עולה
לשמיים במהירות ותוקף עם תגמול,סיל נפגע מהתגמול אך מצליח להימנע מפגיעה ישירה כשהוא
זז קצת ברגע האחרון,הוא קם מיד על רגליו.
מה תעשה?
רד~
צ'ארמנדר תוקף עם שריטה,אך בויזל מתחמק באלגנטיות ויורה זרם מים חזק מפיו לעברו של
צ'ארמנדר,צ'ארמנדר חוטף פגיעה ישירה אבל קם במהירות על הרגליים,"צ'ארמנדר!" הוא קורא.
מה תעשה?
מתן~
"קבענו שזה יהיה קרב של 3X3,למרות שזה לא משנה כי גם ככה תפסיד.." אדם אומר לך בזלזול.
אתה מוציא את רוזרייד שרד לעבר מאנצ'לאקס בלי פקודה שלך ויורה לעברו פצצת בוץ,
פצצת הבוץ פוגעת בו פגיעה ישירה ונראה שהיא גם מרעילה אותו.
"חתיכת אפס,תתקוף עם אגרוף ממוקד!" אדם אומר ומאנצ'לאקס רץ לעבר רוזרייד.
מה תעשה?
דארקון~
אתה נכנס למרכז ההחלפות,אתה מוצא את עצמך במקום עצום ומבריק,הוא נקי כל כך שאתה יכול להריח את הריח של חומרי הניקוי,זה נראה כאילו המקום מתוחזק טוב.
אתה מסתובב במקום שניות ספורות וניגשת אליך אישה"אהוייי מאמן פוקימון חמוד שלי,איזה יפה אתה נראה היום... אני לינדסיה המארחת של מרכז ההחלפות,במרכז ההחלפות תוכל להחליף פוקימונים עם המחשבים החדשניים שלנו ע"י זה שתציע את אחד מהפוקימונים שלך למכירה,ברגע שתציע אותו למכירה ותלחץ אנטר תופיע מולך רשימה של אנשים שרוצים את אותו הפוקימון ואתה תוכל לראות את ההצעות שלכם,אם תקבל את אחת ההצעות תוכל להעביר את הפוקדור שלך דרך המחשב ולקבל את הפוקדור שלהם עם הפוקימון הרצוי" היא מסבירה לך בפירוט,אתה הולך לאחד המחשבים ומופיע על המסך תיבת טקסט שמעליה רשום:"רשמו את הפוקימון שיוצע להחלפה".
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"טוטודייל תקפוץ למים!" אני אומר, "ואז תשתמש באסטרטגיה של ווג נגדו! תשתמש באקדח מים מתוך המים כדאי להקפיץ את עצמך למעלה, ואז תפגיז את בויזל באקדחי מים, אחרי הקרב עם יאנמה הוא צריך להיות מותש!"דסו~
אוי >< אופס
-----
אתה מחזיר את יאנמה במהירות לפוקדור,ומוציא את טוטודייל.
טוטודייל רץ במהירות לעברו של בויזל ונושך אותו בחזקה ביד,אבל בויזל
יורה במהירות אקדח מים שפוגע בטוטודייל ומסיים את מתקפת הנשיכה.
"בויזל,אגרף קרח!" ווג' אומר והיד של בויזל מתחילה לזהור בצבע לבן בוהק,בויזל רץ לכיוון של
טוטודייל ומותיר אחריו גושי קרח קטנים.
מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
"צרמנדר תשתמש ב נשימת דרקון,ככה שכול הלהבה שיוצא ממנו תגרום לבוויזל לא ליראות,לאחר מיכן תשתמש בשריטה,וכשהוא לא היה מוכן תשתמש בלהביור" אני אומר לצ'רמנד שכולי התרגשות.
רד~
צ'ארמנדר תוקף עם שריטה,אך בויזל מתחמק באלגנטיות ויורה זרם מים חזק מפיו לעברו של
צ'ארמנדר,צ'ארמנדר חוטף פגיעה ישירה אבל קם במהירות על הרגליים,"צ'ארמנדר!" הוא קורא.
מה תעשה?
*
פורסם במקור על ידי SexStyle;724095
[SIZE=2
"אוי לא באטרפריי!" אקרא בעצב ואחזיר אותו לפוקדור "גם אתה היית נהדר" אומר לפוקדור שלו ואז אנשקו.
"טוב הגיע הזמן לחשוף את הכוכבת הראשית!" אומר ואז אוציא במהירות את הפוקדור של צ'יקוריטה "התחילי ע אבקת רעל והישתמשי בעלי קסם כדי לגרום לה לפגוע בבוייזל הארור יותר מהר!" אקרא במהירות "אחרי זה עלי טער בכל הכוח!"
עומר~
"צ'יקו צ'יקו!" ציקוריטה קוראת ויורה במהירות עליו כחולים שזוהרים בצבע סגול,העלים נעים
במהירות לכיוון של בויזל,"בויזל,תצלול שוב מתחת למים!" ווג קורא ובויזל מנסה לקפוץ למים,
אבל הפעם הוא לא מספיק,העלים הקסומים פוגעים בו וחותכים את עורו,צ'יקוריטה תוקפת מיד
עם עלי תער,עלי התער נעים במהירות לעבר בויזל,"בויזל,תעיף עם עלי התער עם אגרוף קרח ואז
תתקוף גם את צ'יקוריטה!" ווג פוקד עליו,היד של בויזל מתחילה לזהור והוא מאגרף את עלי התער בעוצמה
מבלי להיפגע,הוא מדלג במהירות על המצופים לעבר צ'יקוריטה כשאגרופו מורם ומותיר אחריו שביל של קוביות קרח קטנות.
מה תעשה?
דסו~
טוטודייל קופץ במהירות לתוך המים ומשגר פרצי מים מהירים לעבר בויזל,"בויזל,תירה אקדח מים גם אתה!" ווג פוקד.
בויזל משחרר זרם מים חזק מפיו שפוגע באקדח המים של טוטודייל,בגלל פגישת אקדחי המים נוצר פיצוץ ועשן כבד מסתיר את בויזל וטוטודייל.
אתה מודאג לרגע אבל אז חושב לעצמך 'טוטודייל במים,אז הוא לא ייפגע'.
כעבור כחצי דקה העשן מתפזר,בויזל עומד על הרגליים,"בויזל,אתה בסדר?" ווג' צועק לעברו,"בוי בויזל!" בויזל משיב ומחייך לווג',"יופי,אז תתקוף באקדח מים!"
ווג פוקד עליו,כעבור כמה רגעים מהמילה האחרונה של ווג' בויזל מתמוטט ונופל על המצוף,"בויזל לא יכול להילחם!" השופט מכריז.
"אוי.. לי,אוקי,בויזל תחזור" ווג' אומר ומחזיר את בוזיל,שניה לאחר מכן הוא זורק פוקדור,מהפוקדור יוצא כלב-ים לבן,"סייל סייל" הוא קורא.
מה תעשה?
מתן~
רוזרייד לא מקשיב לך ועומד במקום,כאשר מאנצ'לאקס מגיע אליו הוא זז הצידה ושם לו רגל שמפילה אותו באלגנטיות,מאנצ'לאקס מתעלף.
"רוז רוז" רוזרייד מגחח בזלזול,"ארג... בוא נמשיך" אדם אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי קוף עם מסיכה כחולה על ראשו.
מה תעשה?
רד~
צ'ארמנדר לא מבין מה הכוונה שלך ומשתמש בנשימת דרקון ישירות לעברו של בויזל,נשימת
הדרקון פוגעת בו ישירות,אבל בויזל קם במהירות.
הוא נראה עצבני ואוצר בידיו פעימת מים,הפעימה נראית ככדור מים דחוס ונורת לעבר צ'ארמנדר
שנפצע פגיעה ישירה,הוא קם מיד על רגליו ומחכה לפקודה ממך.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"אוקי טוטודייל, תצא מהמים ותעלה לאחד המזרונים הצפים, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שהוא יקפיא את המים כשאתה בפנים".דסו~
טוטודייל קופץ במהירות לתוך המים ומשגר פרצי מים מהירים לעבר בויזל,"בויזל,תירה אקדח מים גם אתה!" ווג פוקד.
בויזל משחרר זרם מים חזק מפיו שפוגע באקדח המים של טוטודייל,בגלל פגישת אקדחי המים נוצר פיצוץ ועשן כבד מסתיר את בויזל וטוטודייל.
אתה מודאג לרגע אבל אז חושב לעצמך 'טוטודייל במים,אז הוא לא ייפגע'.
כעבור כחצי דקה העשן מתפזר,בויזל עומד על הרגליים,"בויזל,אתה בסדר?" ווג' צועק לעברו,"בוי בויזל!" בויזל משיב ומחייך לווג',"יופי,אז תתקוף באקדח מים!"
ווג פוקד עליו,כעבור כמה רגעים מהמילה האחרונה של ווג' בויזל מתמוטט ונופל על המצוף,"בויזל לא יכול להילחם!" השופט מכריז.
"אוי.. לי,אוקי,בויזל תחזור" ווג' אומר ומחזיר את בוזיל,שניה לאחר מכן הוא זורק פוקדור,מהפוקדור יוצא כלב-ים לבן,"סייל סייל" הוא קורא .
מה תעשה?
אני מסתכל על הזירה ומנסה לחשוב על אסטראטגיה, "טוטודייל תשתמש Leer (מבט?) ואז בפרצוף מפחיד כדאי להחליש אותו! אחרי זה תפגיז אותו באקדחי מים!
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
דסו~
טוטודייל משתמש במבט,שמפחיד את סיל קלות,"סיל,אל תסתכל על העיניים של טוטודייל ותתקוף עם קרח קרח!" ווג צועק.
סיל מתעשט ויורה לעבר טוטודייל במהירות קרן לבנה,טוטודייל מתחמק אך נראה שקרן הקרח
שפשפה את אחת מהמותניים שלו ויצרה גוש קרח עליה,"טוטו טוטו" טוטודייל צועק,נראה שהגוש
הקרח מקרר את גופו והוא לא יכול לסבול את זה.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)