Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 27 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 395
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "נורא מצחיק אני הולך לשתוף את זה..." אני אומר והולך לשטוף...
    אתה הולך לשטוף בברז שהקמת אבל אז נזכר שהוא לא מחובר למקור מים. אתה מניד בראשך ומסתובב ליד הברז. הזנב שלך בטעות מפעיל אותו ואתה קופץ ונתלה על התיקרה עם הציפורניים שלך מרוב הפתעה כשאתה שומע זרימת מים. אתה רואה שמהברז זורמים מים. 'מוזר' אתה חושב ומקמט את המצח. דיגי באה לראות מה כל הרעש והיא רואה אותך תלוי על התיקרה והיא נראית... מקנאת... 'עוד יותר מוזר' אתה חושב

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    "הכול בשבלך." אני לוחש לה, "תרצי שנעשה משהו ביחד?" אני שואל אותה.
    קורסולה מצחקקת ומסמיקה כשהראש שלך כל כך קרוב לשלה. היא אומרת "בוא אחריי" ומתחילה ללכת לאט לא וההליכה שלה כל כך חיננית ומפתה שאתה נגרר אחריה. אתם נכנסים לחדר ענקי עם בריכות גדולות. רחש המים מפר את הבלבול שאתה היית שרוי בוא ואתה רואה שקורסולה נעלמה. אתה מחפש אותה ואז פתאום היא מופיעה מאחורייך ומניפה אות באוויר עם הקרניים שלה ומשליכה אותך לבריכה בעודה מצחקקת וקופצת מיד אחריך.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "את נראית מדהים" אני מחמיא לה ומנשק אותה בפה נשיקה קצרה.
    לאחר מכן אני מציע:"את רוצה ללכת לטיול?אני עדיין לא מתמצא בכל הסביבה כאן" אני אומר ומסתכ לעליה במבט שואל.
    סנדי אומרת "ברור" ואתה מופתע מהביטחון שיש לה כעת אחרי שהתפתחה. ביטחון שכל כך חסר לה כשהייתה סינדקווילית "בוא" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת ליער. אתה הולך אחריה. בדרך אתה רואה המון פוקימונים על העצים, בשיחים, וחלק מהפוקימונים הם חלק מהנוף. אתה בטעות מטפס על גבעה קטנה שמתחילה לזוז ומגלה שזה טורטרה, מיח בטעות סנפלורה ומנסה לאכול צ'ירובי קטן שדומה לדובדבן.
    לבסוף אתם מגיעים למעיין קטן שורץ פקימונים מכל הסוגים.

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "אני ...אני התפתחתי ...אני לנטורן!!!יש !" אני צועקת כל כך חזק שכל הטירה יכלה ממש לשמוע.
    באגי מתאושש מההלם ואומר לך "כל הכבוד! כמה שאת יפה!" ואז מנשק אותך נשיקה ממושכת. כל הפוקימונים מתאוששים גם ומתחילים לברך אותך לחבק אותך או לטפוח לך על הגב. באגי כל אותו זמן נשאר על ידך ונראה חושש כל פעם שפוקימון התכוון לחבק אותך כאילו הוא חושש שיגנבו לו אותך. לפתע מופיע לנטורן זכר ונושק לך על הלחי במקום לברך אותך. באגי מתעצבן כמו שאת התעצבנת במקרה צ'נסי והציפורניים באחת הרגליים שלו מתארכות והוא חובט בעוצמה בלנטורן הזכר ומעיף אותו אל הקיר הנגדי. כל הפוקימונים משתתקים. אחרי רגע ההלם הם כולם מתחילים לצעוק על לנטורן דברים כמו "חשבנו שאתה סתם דיברת כל הזמן!" "בוגד!" אידיוט!". באגי מתרחק ממך ולפתע הקול שלו נעשה עמוק יותר. קול של מבוגר. לקול החדש יש הד נוסף. "תסלקו אותו מטריטוריה הזו!".
    ברגע שהוא אומר את זה הפוקימונים מפסיקים לצעוק על לנטורן ומתחילים לתקוף. את רואה כמה גרידוסים יוצרים מערבולת סביבו שמעיפה אותו לתקרה. אחרי זה רמוריידים משתמשים עליו בקרן על ואז כמה ווינגלים ופליפרים נושאים אותו משם הרחק הרחק...
    באגי חוזר אליך ואומר לך בקולו הרגיל "מצטער שהיית צריכה לראות את זה"

ציטוט פורסם במקור על ידי death note צפה בהודעה
    "מעניין מזה היה" אני אומר לעצמי "טוב הגיע הזמן לחפש מקום טוב למנוחה" אני אומר ומחפש
    אתה זוחל כמה מטרים ולפתע מוצא מערה. מהמערה בוקעים קולות רעם עמומים. אתה מסתקרן ונכנס למערה.
    לפתע אתה רואה הבזק גדול של אור לבן ואתה ממצמץ.
    כשאתה פוקח את עיניך אתה לא במערה. מאחוריך יש פתח למערה אבל אתה בתוך מקום עם אור עמום. האור העמום מקנה לך הרגשה נוחה כיוון שזה האור שפוקימוני דרקון בדרך כלל חיים איתו.
    אחרי רגע אתה מבחין באגם ענקי שמשתרע לאורך קילומטרים. באגם אתה רואה כמה צלליות שמתקרבות אליך. אתה נבהל ונסוג אבל אז פורצים מהמים קבוצה של דרטינים, כמו שהיית לפני שהתפתחת, ובראשם דרגונייר כמו שאתה עכשיו. למראה בני מינך אתה נרגע.

ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"טוב אני אלך לבד להציל אתת בנך אמבריאון"
    "אתה בטוח?" אומרת אספיאון ונראית לפתע עוד יותר מודאגת. שזנב שלה מצליף כעת חזק יותר וכל הצלפה נשמעת כמו צליפת שוט. "אני לא בטוחה שאפשר" היא אומרת ומצביעה לכיוון השמים.
    אתה מביט לשמיים ונפל על הטוסיק שלך מהפתעה כשאתה רואה בשמיים קבוצת כוכבים אדומים בוהקים שיוצרת צורת דארקראי אדום בשמיים. הדארקראי נע באיטיות לעבר מרכז השמים ואתה יודע שמשהו נורא יקרה כשהוא יהיה באמצעם. הצבע האדום שלו מזכיר באופן מדהים את הצבע של העיטורים שהיו על האמבריאון... זה אותו צבע. גל הבנה פתאומי מכה בך.

[quote=METAGROSS16;725502]
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Lior Dragon~ צפה בהודעה
    [B

-----------------------
    'מאז שיצאתי מכדור הארץ לא אכלתי אפילו קצת אוכל'אני חושב לעצמי,-ניגש לאחד מעצי הפרי,קוטף כמה פירות ואוכל אותם,-ובנוסף אני שואל את בילייף עם היא רוצה גם.
    אתה אוכל מהפירות. הטעם שלהם מדהים. הראש שלך מסתחרר מרוב שהם טעימים ואתה בולע בטעות תפוח בלי ללעוס אותו אבל במקום להתקע בגרון שלך, הוא מחליק מטה ומורח את הטעם שלו על כל הרון שלך, מה שמקנה לך הרגשה נעימה. לפתע אתה מזהה את הטעם של הפירות, ואת הקור שמתפשט כל פעם שנושמים... הפירות שקטפת מהעץ המסויים הזה הם בטעם מנטה! אתה מציע לביילי אחד והיא בולעת את הפרי בהנאה צרופה.

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE=~Lior Dragon~;725560][B]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה אוכל מהפירות. הטעם שלהם מדהים. הראש שלך מסתחרר מרוב שהם טעימים ואתה בולע בטעות תפוח בלי ללעוס אותו אבל במקום להתקע בגרון שלך, הוא מחליק מטה ומורח את הטעם שלו על כל הרון שלך, מה שמקנה לך הרגשה נעימה. לפתע אתה מזהה את הטעם של הפירות, ואת הקור שמתפשט כל פעם שנושמים... הפירות שקטפת מהעץ המסויים הזה הם בטעם מנטה! אתה מציע לביילי אחד והיא בולעת את הפרי בהנאה צרופה.
    ------------------
    'זה מוזר,-אף פעם לא ראיתי פירות כאלו בכדור הארץ'אני חושב לעצמי בעודי קוטף עוד פרי,-ואוכל אותו.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה הולך לשטוף בברז שהקמת אבל אז נזכר שהוא לא מחובר למקור מים. אתה מניד בראשך ומסתובב ליד הברז. הזנב שלך בטעות מפעיל אותו ואתה קופץ ונתלה על התיקרה עם הציפורניים שלך מרוב הפתעה כשאתה שומע זרימת מים. אתה רואה שמהברז זורמים מים. 'מוזר' אתה חושב ומקמט את המצח. דיגי באה לראות מה כל הרעש והיא רואה אותך תלוי על התיקרה והיא נראית... מקנאת... 'עוד יותר מוזר' אתה חושב
    "מה קרה דיגי? למה את נראית מקנאת?"

4. מורחקים
    [quote=METAGROSS16;725571]

------------------
    'זה מוזר,-אף פעם לא ראיתי פירות כאלו בכדור הארץ'אני חושב לעצמי בעודי קוטף עוד פרי,-ואוכל אותו.
    אתה קוטף פרי, הפעם מעץ אחר. אתה טועם אותו והטעם הזה, שכל כך התגעגעת אליו כיוון שלא טעמת אותו מאז שהמאמן שלך זרק אותך בבעיטה מהבית שלו. הפרי החום בהיר בטעם של עוגיות שוקולד ציפס נוזליות... אתה לא שם לב ואוכל עוד כמה עד שביילי מצחקקת ואומרת "שלא תגמור את הכל טיפשוני!" ואז גוררת אותך עם הגפנים שלה ומנשקת אותך, מה שמסיח את דעתך מהפירות.

"מה קרה דיגי? למה את נראית מקנאת?"

[b]"למה אני מקנאה?" היא אומרת ואז מתחילה להתקדם לעם אחד הקירות ואומרת "תראה למה!" ומנסה לטפס במעלה הקיר. היא לא מצליחה אפילו להתחיל לעלות עליו וכבר מתהפכת על הראש. היא במהרה מוציאה אותו החוצה בהבעת פנים חמוצה "כי אני לעומת שאר הדיגלטים, וגם לעומתך, אף פעם לא הצלחתי להתהפך או לטפס על קירות ולהצמד לתקרה...

5. Because lizards can swim
    ]"למה אני מקנאה?" היא אומרת ואז מתחילה להתקדם לעם אחד הקירות ואומרת "תראה למה!" ומנסה לטפס במעלה הקיר. היא לא מצליחה אפילו להתחיל לעלות עליו וכבר מתהפכת על הראש. היא במהרה מוציאה אותו החוצה בהבעת פנים חמוצה "כי אני לעומת שאר הדיגלטים, וגם לעומתך, אף פעם לא הצלחתי להתהפך או לטפס על קירות ולהצמד לתקרה...
    את צריכה רק לחפור דרך הקיר ולנסות לעלות וחוץ מזה זה לא חשוב לעשות את זה.." אני אומר ויורד מהתקרה..
    "מעניין איך הברז פיתאום עבד... מוזר.."

סנדי אומרת "ברור" ואתה מופתע מהביטחון שיש לה כעת אחרי שהתפתחה. ביטחון שכל כך חסר לה כשהייתה סינדקווילית "בוא" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת ליער. אתה הולך אחריה. בדרך אתה רואה המון פוקימונים על העצים, בשיחים, וחלק מהפוקימונים הם חלק מהנוף. אתה בטעות מטפס על גבעה קטנה שמתחילה לזוז ומגלה שזה טורטרה, מיח בטעות סנפלורה ומנסה לאכול צ'ירובי קטן שדומה לדובדבן.
    לבסוף אתם מגיעים למעיין קטן שורץ פקימונים מכל הסוגים.
    אני צולל במים חמים,ואז עולה שוב לאויר הפתוח כעבור שני שניות,מריח את אווירת האגם.
    "את רוצה להצטרף אלי?נורא נעים כאן" אני קרוא ומשפריץ מעט מים אחורה עם רגלי האחוריות.

7. משתמש מנוסה

באגי מתאושש מההלם ואומר לך "כל הכבוד! כמה שאת יפה!" ואז מנשק אותך נשיקה ממושכת. כל הפוקימונים מתאוששים גם ומתחילים לברך אותך לחבק אותך או לטפוח לך על הגב. באגי כל אותו זמן נשאר על ידך ונראה חושש כל פעם שפוקימון התכוון לחבק אותך כאילו הוא חושש שיגנבו לו אותך. לפתע מופיע לנטורן זכר ונושק לך על הלחי במקום לברך אותך. באגי מתעצבן כמו שאת התעצבנת במקרה צ'נסי והציפורניים באחת הרגליים שלו מתארכות והוא חובט בעוצמה בלנטורן הזכר ומעיף אותו אל הקיר הנגדי. כל הפוקימונים משתתקים. אחרי רגע ההלם הם כולם מתחילים לצעוק על לנטורן דברים כמו "חשבנו שאתה סתם דיברת כל הזמן!" "בוגד!" אידיוט!". באגי מתרחק ממך ולפתע הקול שלו נעשה עמוק יותר. קול של מבוגר. לקול החדש יש הד נוסף. "תסלקו אותו מטריטוריה הזו!".
    ברגע שהוא אומר את זה הפוקימונים מפסיקים לצעוק על לנטורן ומתחילים לתקוף. את רואה כמה גרידוסים יוצרים מערבולת סביבו שמעיפה אותו לתקרה. אחרי זה רמוריידים משתמשים עליו בקרן על ואז כמה ווינגלים ופליפרים נושאים אותו משם הרחק הרחק...
    באגי חוזר אליך ואומר לך בקולו הרגיל "מצטער שהיית צריכה לראות את זה"

"זה בסדר גמור" ,אני אומרת לו.
    "ככה אני הרגשתי כשצ'נסי ניסתה לנשק אותך ,אבל ....לנטורן זה סוג נכחד..מאיפה הוא צץ?" אני שואלת אותו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

"אתה בטוח?" אומרת אספיאון ונראית לפתע עוד יותר מודאגת. שזנב שלה מצליף כעת חזק יותר וכל הצלפה נשמעת כמו צליפת שוט. "אני לא בטוחה שאפשר" היא אומרת ומצביעה לכיוון השמים.
    אתה מביט לשמיים ונפל על הטוסיק שלך מהפתעה כשאתה רואה בשמיים קבוצת כוכבים אדומים בוהקים שיוצרת צורת דארקראי אדום בשמיים. הדארקראי נע באיטיות לעבר מרכז השמים ואתה יודע שמשהו נורא יקרה כשהוא יהיה באמצעם. הצבע האדום שלו מזכיר באופן מדהים את הצבע של העיטורים שהיו על האמבריאון... זה אותו צבע. גל הבנה פתאומי מכה בך.
    אני אומר לאספיאון"הדרקאי הזה בטח שולט באמבריאון שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. מורחקים
    את צריכה רק לחפור דרך הקיר ולנסות לעלות וחוץ מזה זה לא חשוב לעשות את זה.." אני אומר ויורד מהתקרה..
    "מעניין איך הברז פיתאום עבד... מוזר.."
    אתה פותח את הארון שמתחת לברז. אתה מופתע לראות צינורות. אתה גורם לרצפה שם להעלם ורואה מערכת צינורות. אתה נכנס לבור ודיגי מיד אחריך. אתה עוקב אחרי הצינור של הבית שלך. הוא נמשך לאורך כמו עשרות מטרים ולבסוף מגיע לחלל גדול. אתה מסייר בחלל הגדול ואז הלסת שלך צונחת. אתה רואה מאגר מים אדיר. אתה לא רואה את סופו, ולא רואה את קרקעיתו. המים במאגר צלולים מאוד אבל הוא לא מתאים לשם... מאגר מים גדול וצלול לא מתאים לעומק כזה באדמה...

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    אני צולל במים חמים,ואז עולה שוב לאויר הפתוח כעבור שני שניות,מריח את אווירת האגם.
    "את רוצה להצטרף אלי?נורא נעים כאן" אני קרוא ומשפריץ מעט מים אחורה עם רגלי האחוריות.
    קורסולה מצחקקת ואתה רואה שהיא הרבה לפניך באמצע האגם ואתה מופתע מאוד. 'איך היא הגיעה לשם?' אתה חושב לעצמך. אץה שוחה לאיפה שהיא אבל היא צוללת ומופיעה בתוך שניות מאחוריך ומקפיצה אותך עד כדי כך שאתה מתחיל לטבוע. היא מתפקעת מצחוק ומניפה אותך עם הקרניים שלך. היא מוציאה אותך מהמים כדי שתוכל להכנס שוב מבלי לטבוע. היא צוללת שוב ומופיעה בתוך שנייה בצד השני. איך היא כזו מהירה?

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "זה בסדר גמור" ,אני אומרת לו.
    "ככה אני הרגשתי כשצ'נסי ניסתה לנשק אותך ,אבל ....לנטורן זה סוג נכחד..מאיפה הוא צץ?" אני שואלת אותו.
    באגי מביט בך לשנייה אחת ואז מתחיל להתפקע מצחוק. את לא מבינה מה מצחיק ואת מתעצבנת מאוד ושולחת אליו זרם חשמל. הוא קופץ ומפסיק לצחוק והבעת כאב מופיעה בעיניו "היי! צחקתי כי דיברת שטויות! אולי בכדור הארץ לנטורן נכחד, אבל פה הוא מצוי יותר ממג'יקארפ! לא הייתי צריכה לחשמל אותי!"

ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"הדרקאי הזה בטח שולט באמבריאון שלך"
    "אולי" אומרת אספיאון "אבל זה לא שום דבר טוב. בגלל שהקבוצה הזו מופיעה רק בלילה, נראה לי שהיא מביאה כוח לפוקימוני אופל אפלים (XD) כמו אמבריאון שלי. אז אולי כדי שנחכה לבוקר... אחרי הכל ראית באיזו מהירות הוא התאושש, נכון? אף פוקימון לא מתאושש כזה מהר מכזה הדף...

קורסולה מצחקקת ואתה רואה שהיא הרבה לפניך באמצע האגם ואתה מופתע מאוד. 'איך היא הגיעה לשם?' אתה חושב לעצמך. אץה שוחה לאיפה שהיא אבל היא צוללת ומופיעה בתוך שניות מאחוריך ומקפיצה אותך עד כדי כך שאתה מתחיל לטבוע. היא מתפקעת מצחוק ומניפה אותך עם הקרניים שלך. היא מוציאה אותך מהמים כדי שתוכל להכנס שוב מבלי לטבוע. היא צוללת שוב ומופיעה בתוך שנייה בצד השני. איך היא כזו מהירה?

קורסולה?
    אני עם סנדי הקווילבה,שלא נראה לי ממש יכולה להכנס למים,שלא לדבר על לצלול...

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

"אולי" אומרת אספיאון "אבל זה לא שום דבר טוב. בגלל שהקבוצה הזו מופיעה רק בלילה, נראה לי שהיא מביאה כוח לפוקימוני אופל אפלים (XD) כמו אמבריאון שלי. אז אולי כדי שנחכה לבוקר... אחרי הכל ראית באיזו מהירות הוא התאושש, נכון? אף פוקימון לא מתאושש כזה מהר מכזה הדף...
    אני אומר לאספיאון"אוקי נחכה לבוקר אני מסכים איתך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. Because lizards can swim
    אתה פותח את הארון שמתחת לברז. אתה מופתע לראות צינורות. אתה גורם לרצפה שם להעלם ורואה מערכת צינורות. אתה נכנס לבור ודיגי מיד אחריך. אתה עוקב אחרי הצינור של הבית שלך. הוא נמשך לאורך כמו עשרות מטרים ולבסוף מגיע לחלל גדול. אתה מסייר בחלל הגדול ואז הלסת שלך צונחת. אתה רואה מאגר מים אדיר. אתה לא רואה את סופו, ולא רואה את קרקעיתו. המים במאגר צלולים מאוד אבל הוא לא מתאים לשם... מאגר מים גדול וצלול לא מתאים לעומק כזה באדמה...
    "זה מוזר את יודעת משהו על זה?" אני שואל בפליאה מהמקום ומתחיל לעלות למעלה לבית שלי

13. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

קורסולה מצחקקת ומסמיקה כשהראש שלך כל כך קרוב לשלה. היא אומרת "בוא אחריי" ומתחילה ללכת לאט לא וההליכה שלה כל כך חיננית ומפתה שאתה נגרר אחריה. אתם נכנסים לחדר ענקי עם בריכות גדולות. רחש המים מפר את הבלבול שאתה היית שרוי בוא ואתה רואה שקורסולה נעלמה. אתה מחפש אותה ואז פתאום היא מופיעה מאחורייך ומניפה אות באוויר עם הקרניים שלה ומשליכה אותך לבריכה בעודה מצחקקת וקופצת מיד אחריך.

( שתי הראשים שלי קרובים מאוד אליה ^^ )

אני טובל את הראש בתוך המים, מבעבע, ואז מרים את ראשי במהירות במטרה להתיז על קרוסולה מים כדי להחזיר לה.
    "נו, יש לך שם רוץ מקרוסלוה?, קרוסי מותק." אני שואל אותה, שיחה סביבה ונותן לה נשיקה בלחי.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

14. משתמש מנוסה

באגי מביט בך לשנייה אחת ואז מתחיל להתפקע מצחוק. את לא מבינה מה מצחיק ואת מתעצבנת מאוד ושולחת אליו זרם חשמל. הוא קופץ ומפסיק לצחוק והבעת כאב מופיעה בעיניו "היי! צחקתי כי דיברת שטויות! אולי בכדור הארץ לנטורן נכחד, אבל פה הוא מצוי יותר ממג'יקארפ! לא הייתי צריכה לחשמל אותי!"

"ברצינות?אז אולי גם הסלאמנסים נמצאים באזור?1"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

15. the bitch is back
    הוקפא ע"פ בקשת הפותח.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 22 מתוך 27 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •