אתה מתכונן לחבוש את דיגי כשפתאום אתה נוגע באחד מפצעיה. היד שלך זוהרת באור סגול חזק והאור מתפשט על הפצע כמו משחה. תוך שניות הפצע נסגר, מחלים ולא נותרת אפילו צלקת. אתה מופתע מאוד.
שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- ריפוי מקסימלי. ראה עוד בדף הרשומים.
אתה רץ במהירות אדירה. מרוב מהירות, אתה מותיר אחריך שובל אור כחול, ואתה רואה הכל בטישטוש. אתה מתנגש חזיתית בכמה קירות אבל הם מתפוצצים לאבק מרוב המהירות ואתה לא מרגיש כלום.
שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- מהירות על. ראה עוד בדף הרשומים.
אתה שומע את הצווחה של אספיאון, הרבה יותר קרובה ואתה בולם בקלות. אתה מתקרב לאט לאט, ובדיוק כמו בחיזיון- צרחה מקפיאת דם ודם מרסס את קירות המערה ואותך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
באגי לא מבין למה את מתכוונת. לפתע המחשבה נכנסת בו והבעת הדאגה מתחלפת בצחוק מתגלגל. "חשבת שאני מבקש ממך לדגור?" הוא שאל "אני לא ביקשתי ממך לדגור, רציתי רעיונות!" הוא מצחקק ומנשק אותך.
אתה רץ ועובר לחדר הבא ועוצר בבת אחת.
הגופה של אספיאון שורעה על הריצפה. כולה מלאה בחתכים ופציעות. מעליה, עם סכין ביד, עומדת. משהו לא בסדא עם הלרוויטר הזו. האישונים שלה מורחבים, והפה שלה פעור. לפי מבנה הגוף שלה, אתה רואה שלא היא חטפה את אספיאון. היא קטנה מדי. אתה שם לב שלרויטר בוהה בחלל בלי מטרה ואז שם לב שהיא מוקף בשכבה דקיקה של אור ורוד בוהק. בטח השתלטו עליה! אבל הזעם שלך למראה הגופה של אספיאון, שמשוסעת ומשוספת ברמה אכזרית לא מותירה לך מקום קליל בראש לרחם על לרוויטר.
דיגי מתעוררת, אבל היא עדיין חלשה ופצועה. אבל בכל מקום שאתה נוגע היא נרפאת וכיוון שגופה קטן, תוך שניות היא כבר נרפאת לחלוטין. היא מנערת את ראשה בהפתעה וקופצת לאדמה כדי שהפלג התחתון של גופה לא יפקע מהאור. היא מביטה סביב בהפתעה ואומרת "מה קרה?! למה הכל מלא דם?!"
"לא יודע מישהו תקף אותך והצלתי את חייך... שוב... גייתי גם יכולת חדשה אבל יותר חשוב מה ניסית לעשות עם אבן הברק?!"דיגי מתעוררת, אבל היא עדיין חלשה ופצועה. אבל בכל מקום שאתה נוגע היא נרפאת וכיוון שגופה קטן, תוך שניות היא כבר נרפאת לחלוטין. היא מנערת את ראשה בהפתעה וקופצת לאדמה כדי שהפלג התחתון של גופה לא יפקע מהאור. היא מביטה סביב בהפתעה ואומרת "מה קרה?! למה הכל מלא דם?!"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אהה," היא אומרת ומסמיקה ואז אומרת "אני שומעת משהו נשרף, ביי!" היא אומרת ומתחילה ללכת למטבח במהירות אבל אתה מהיר יותר ואתה תופס אותה "נו טוב!" היא אומרת מרוגזת "רציתי שתתפתח אז לקחתי את אבן הברק ואת המפתח שהכנת לבית והחבאתי אותם בארו. ידעתי שתעשה בלאגן כדי למצוא את המפתח ולא תשים לב שאתה מרים את האבן..."
הקול שלך רועד בזעם. לרויטר בכלל לא מגיבה. אתה מתעצבן, ולא שולט בעצמך כשאתה נוגח בה בעוצמה שיכול להפיל עץ גדול.
האישונים של לרוויטר מתכווצים, עיניה מפסיקות לבהות והשכבה הסגולה נעלמת. היא מנערת את ראשה ואומרת "מה הולך פה?!" דבר שמכעיס אותך מאוד, כיוון שהרגע רצחה ידידה שלך.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
[quote=killerbee;794263]"לא! חכה!" קוראת דיגי וממהרת אליך. אתה נעצר ומביט בה בשאלה. דיגי מגיעה אליך ואומרת "אתה לא יכול ללכת! אני לא אתן לך!" היא אומרת ואתה שולח בה מבט שאלה. "יש שם משהו... משהו רע" היא ממלמלת והיסטריה מתגנבת לקולה "מין צל כזה שנכנס ביצורים וגורם להם לעשות דברים רעים! אל תלך!"
"... טוב בסדר אבל אל תעשי את זה שוב!" אני אומר בקול ספקני למדי "אני הולך לחפש את מי שתקף אותך תישארי פה!" אני אומר ומתחיל ללכת לעבר המקום שבו תקפו מקודם את דיגי..
"אהה" אומר באגי ומפסיק לצחוק "פשוט נשמעת היסטרית וגם הייתה לך הבעת פנים משונה. טוב סטארפטורית את אומרת? בסדר, בואי!" הוא אומר ומתחיל לרוץ. לפתע הוא שם לב שאת לא באה איתו וחוזר אליך ושואל "את באה?"
"לא..." אומרת הלרויטרית ופניה נמלאות פחד "זה לא נכון! זה היה רק סיוט!" היא אומרת ונמלאת היסטריה שמשכיחה את הכעס שלך. אתה מתיישב לידה ושואל "מה קרה?". היא מתייפחת ועונה בקול שבור "תפסו אותי כשנולדתי וחטפו אותי לכאן. עינו אותי ואז בא פוקימון שחור וענקי. הוא עשה לי מין טקס ומאז אני לא זוכרת כלום!" היא ממשיכה לבכות.
אוקיי, ביי![]()
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)