Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 27 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 395
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lior Breaker צפה בהודעה
    [B]

"אולי" הוא עונה כשהוא חוזר אליך לבריכה "מצאנו אותה לפני שנים, כשרק הקמתי את האימפריה. היא הייתה מוחבאת בבור קטן. לידה היו שאריות מרוסקות. של עוד ביצים. לקחנו אותה ושמרנו אותה בתנאים מגבילים כדי שהיא תשאר רדומה. אבל עכשיו העלת את הרעיון וחשבתי לעצמי שאולי יש עוד תקווה חוץ ממני להקים מחדש את השושלת. אני מאוד מקווה שזה יצליח. רק צריך למצוא מישהי שתסכים לדגור על הביצה"
    "אמ..לא נעים לי לנדב מישהו ...אבל אולי איזה מישהו שרגיל לזה כמו ...לא יודעת,סטרפטורית ?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "אממממ... אוקייי נראה איפה את פצועה" אני אומר וטופס תחבושת עם הזנב החדש שלי תוך כדי ואז לוקח וחובש את דיגי
    אתה מתכונן לחבוש את דיגי כשפתאום אתה נוגע באחד מפצעיה. היד שלך זוהרת באור סגול חזק והאור מתפשט על הפצע כמו משחה. תוך שניות הפצע נסגר, מחלים ולא נותרת אפילו צלקת. אתה מופתע מאוד.

שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- ריפוי מקסימלי. ראה עוד בדף הרשומים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    אני רץ הכי מהר שאני יכול לעבר הצעקה
    אתה רץ במהירות אדירה. מרוב מהירות, אתה מותיר אחריך שובל אור כחול, ואתה רואה הכל בטישטוש. אתה מתנגש חזיתית בכמה קירות אבל הם מתפוצצים לאבק מרוב המהירות ואתה לא מרגיש כלום.

שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- מהירות על. ראה עוד בדף הרשומים.

אתה שומע את הצווחה של אספיאון, הרבה יותר קרובה ואתה בולם בקלות. אתה מתקרב לאט לאט, ובדיוק כמו בחיזיון- צרחה מקפיאת דם ודם מרסס את קירות המערה ואותך.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B

אתה רץ במהירות אדירה. מרוב מהירות, אתה מותיר אחריך שובל אור כחול, ואתה רואה הכל בטישטוש. אתה מתנגש חזיתית בכמה קירות אבל הם מתפוצצים לאבק מרוב המהירות ואתה לא מרגיש כלום.

שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- מהירות על. ראה עוד בדף הרשומים.

אתה שומע את הצווחה של אספיאון, הרבה יותר קרובה ואתה בולם בקלות. אתה מתקרב לאט לאט, ובדיוק כמו בחיזיון- צרחה מקפיאת דם ודם מרסס את קירות המערה ואותך.
    אני רץ אל אספיאון במהירות ומנסה לגלות מי עשה זאת
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה מתכונן לחבוש את דיגי כשפתאום אתה נוגע באחד מפצעיה. היד שלך זוהרת באור סגול חזק והאור מתפשט על הפצע כמו משחה. תוך שניות הפצע נסגר, מחלים ולא נותרת אפילו צלקת. אתה מופתע מאוד.
    "וואו!" אני חושב ואז מנסה להעיר את דיגי "היי תתעוררי! דיגי זה לוקאס תתעוררי!"

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheSkyRuby צפה בהודעה
    "אמ..לא נעים לי לנדב מישהו ...אבל אולי איזה מישהו שרגיל לזה כמו ...לא יודעת,סטרפטורית ?"
    דילוג
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

6. מורחקים
    באגי לא מבין למה את מתכוונת. לפתע המחשבה נכנסת בו והבעת הדאגה מתחלפת בצחוק מתגלגל. "חשבת שאני מבקש ממך לדגור?" הוא שאל "אני לא ביקשתי ממך לדגור, רציתי רעיונות!" הוא מצחקק ומנשק אותך.

אני רץ אל אספיאון במהירות ומנסה לגלות מי עשה זאת
    אתה רץ ועובר לחדר הבא ועוצר בבת אחת.
    הגופה של אספיאון שורעה על הריצפה. כולה מלאה בחתכים ופציעות. מעליה, עם סכין ביד, עומדת . משהו לא בסדא עם הלרוויטר הזו. האישונים שלה מורחבים, והפה שלה פעור. לפי מבנה הגוף שלה, אתה רואה שלא היא חטפה את אספיאון. היא קטנה מדי. אתה שם לב שלרויטר בוהה בחלל בלי מטרה ואז שם לב שהיא מוקף בשכבה דקיקה של אור ורוד בוהק. בטח השתלטו עליה! אבל הזעם שלך למראה הגופה של אספיאון, שמשוסעת ומשוספת ברמה אכזרית לא מותירה לך מקום קליל בראש לרחם על לרוויטר.

"וואו!" אני חושב ואז מנסה להעיר את דיגי "היי תתעוררי! דיגי זה לוקאס תתעוררי!"
    דיגי מתעוררת, אבל היא עדיין חלשה ופצועה. אבל בכל מקום שאתה נוגע היא נרפאת וכיוון שגופה קטן, תוך שניות היא כבר נרפאת לחלוטין. היא מנערת את ראשה בהפתעה וקופצת לאדמה כדי שהפלג התחתון של גופה לא יפקע מהאור. היא מביטה סביב בהפתעה ואומרת "מה קרה?! למה הכל מלא דם?!"

7. Because lizards can swim
    דיגי מתעוררת, אבל היא עדיין חלשה ופצועה. אבל בכל מקום שאתה נוגע היא נרפאת וכיוון שגופה קטן, תוך שניות היא כבר נרפאת לחלוטין. היא מנערת את ראשה בהפתעה וקופצת לאדמה כדי שהפלג התחתון של גופה לא יפקע מהאור. היא מביטה סביב בהפתעה ואומרת "מה קרה?! למה הכל מלא דם?!"
    "לא יודע מישהו תקף אותך והצלתי את חייך... שוב... גייתי גם יכולת חדשה אבל יותר חשוב מה ניסית לעשות עם אבן הברק?!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ב

אתה רץ ועובר לחדר הבא ועוצר בבת אחת.
    הגופה של אספיאון שורעה על הריצפה. כולה מלאה בחתכים ופציעות. מעליה, עם סכין ביד, עומדת . משהו לא בסדא עם הלרוויטר הזו. האישונים שלה מורחבים, והפה שלה פעור. לפי מבנה הגוף שלה, אתה רואה שלא היא חטפה את אספיאון. היא קטנה מדי. אתה שם לב שלרויטר בוהה בחלל בלי מטרה ואז שם לב שהיא מוקף בשכבה דקיקה של אור ורוד בוהק. בטח השתלטו עליה! אבל הזעם שלך למראה הגופה של אספיאון, שמשוסעת ומשוספת ברמה אכזרית לא מותירה לך מקום קליל בראש לרחם על לרוויטר.
    אני אומר ללורויטר"את פגעת באספיאון?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. מורחקים
    "לא יודע מישהו תקף אותך והצלתי את חייך... שוב... גייתי גם יכולת חדשה אבל יותר חשוב מה ניסית לעשות עם אבן הברק?!"
    "אהה," היא אומרת ומסמיקה ואז אומרת "אני שומעת משהו נשרף, ביי!" היא אומרת ומתחילה ללכת למטבח במהירות אבל אתה מהיר יותר ואתה תופס אותה "נו טוב!" היא אומרת מרוגזת "רציתי שתתפתח אז לקחתי את אבן הברק ואת המפתח שהכנת לבית והחבאתי אותם בארו. ידעתי שתעשה בלאגן כדי למצוא את המפתח ולא תשים לב שאתה מרים את האבן..."

אני אומר ללורויטר"את פגעת באספיאון?"
    הקול שלך רועד בזעם. לרויטר בכלל לא מגיבה. אתה מתעצבן, ולא שולט בעצמך כשאתה נוגח בה בעוצמה שיכול להפיל עץ גדול.
    האישונים של לרוויטר מתכווצים, עיניה מפסיקות לבהות והשכבה הסגולה נעלמת. היא מנערת את ראשה ואומרת "מה הולך פה?!" דבר שמכעיס אותך מאוד, כיוון שהרגע רצחה ידידה שלך.

10. Because lizards can swim
    [QUOTE]
    "אהה," היא אומרת ומסמיקה ואז אומרת "אני שומעת משהו נשרף, ביי!" היא אומרת ומתחילה ללכת למטבח במהירות אבל אתה מהיר יותר ואתה תופס אותה "נו טוב!" היא אומרת מרוגזת "רציתי שתתפתח אז לקחתי את אבן הברק ואת המפתח שהכנת לבית והחבאתי אותם בארו. ידעתי שתעשה בלאגן כדי למצוא את המפתח ולא תשים לב שאתה מרים את האבן..."
    "... טוב בסדר אבל אל תעשי את זה שוב!" אני אומר בקול ספקני למדי "אני הולך לחפש את מי שתקף אותך תישארי פה!" אני אומר ומתחיל ללכת לעבר המקום שבו תקפו מקודם את דיגי..

11. משתמש מנוסה
    באגי לא מבין למה את מתכוונת. לפתע המחשבה נכנסת בו והבעת הדאגה מתחלפת בצחוק מתגלגל. "חשבת שאני מבקש ממך לדגור?" הוא שאל "אני לא ביקשתי ממך לדגור, רציתי רעיונות!" הוא מצחקק ומנשק אותך.

[/B]
    "אני יודעת את זה ,אבל אני רק הצעתי סטרפטורית מפני שהם סוג שנאמן לילדים ..."
    אני אומרת לו בחיוך.
    "ובמילא אם היית שם אותי בתור דגרנית היא הייתה מתה בגלל שהמים קרים ."
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]"

הקול שלך רועד בזעם. לרויטר בכלל לא מגיבה. אתה מתעצבן, ולא שולט בעצמך כשאתה נוגח בה בעוצמה שיכול להפיל עץ גדול.
    האישונים של לרוויטר מתכווצים, עיניה מפסיקות לבהות והשכבה הסגולה נעלמת. היא מנערת את ראשה ואומרת "מה הולך פה?!" דבר שמכעיס אותך מאוד, כיוון שהרגע רצחה ידידה שלך.
    אני אומר ללרויטר"את רצחת את ידיתי ומישהו שהטלט עליך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

מצטער,אבל נראה לי שאני פורש מהמשחק(הייתי TIGER לפני שינוי הכינוי)
    אין לי כל כך הרבה זמן להגיב,ובשלוש משחקים זה ממש קשה...
    אז מצטער,היה משחק נהדר,ובהצלחה לכולם...

14. מורחקים
    [quote=killerbee;794263]

"... טוב בסדר אבל אל תעשי את זה שוב!" אני אומר בקול ספקני למדי "אני הולך לחפש את מי שתקף אותך תישארי פה!" אני אומר ומתחיל ללכת לעבר המקום שבו תקפו מקודם את דיגי..
    "לא! חכה!" קוראת דיגי וממהרת אליך. אתה נעצר ומביט בה בשאלה. דיגי מגיעה אליך ואומרת "אתה לא יכול ללכת! אני לא אתן לך!" היא אומרת ואתה שולח בה מבט שאלה. "יש שם משהו... משהו רע" היא ממלמלת והיסטריה מתגנבת לקולה "מין צל כזה שנכנס ביצורים וגורם להם לעשות דברים רעים! אל תלך!"

"אני יודעת את זה ,אבל אני רק הצעתי סטרפטורית מפני שהם סוג שנאמן לילדים ..."
    אני אומרת לו בחיוך.
    "ובמילא אם היית שם אותי בתור דגרנית היא הייתה מתה בגלל שהמים קרים ."
    "אהה" אומר באגי ומפסיק לצחוק "פשוט נשמעת היסטרית וגם הייתה לך הבעת פנים משונה. טוב סטארפטורית את אומרת? בסדר, בואי!" הוא אומר ומתחיל לרוץ. לפתע הוא שם לב שאת לא באה איתו וחוזר אליך ושואל "את באה?"

אני אומר ללרויטר"את רצחת את ידיתי ומישהו שהטלט עליך"
    "לא..." אומרת הלרויטרית ופניה נמלאות פחד "זה לא נכון! זה היה רק סיוט!" היא אומרת ונמלאת היסטריה שמשכיחה את הכעס שלך. אתה מתיישב לידה ושואל "מה קרה?". היא מתייפחת ועונה בקול שבור "תפסו אותי כשנולדתי וחטפו אותי לכאן. עינו אותי ואז בא פוקימון שחור וענקי. הוא עשה לי מין טקס ומאז אני לא זוכרת כלום!" היא ממשיכה לבכות.

ציטוט פורסם במקור על ידי Joke צפה בהודעה
    מצטער,אבל נראה לי שאני פורש מהמשחק(הייתי TIGER לפני שינוי הכינוי)
    אין לי כל כך הרבה זמן להגיב,ובשלוש משחקים זה ממש קשה...
    אז מצטער,היה משחק נהדר,ובהצלחה לכולם...
    אוקיי, ביי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [QUOTE=Lior Breaker;796880]

"לא..." אומרת הלרויטרית ופניה נמלאות פחד "זה לא נכון! זה היה רק סיוט!" היא אומרת ונמלאת היסטריה שמשכיחה את הכעס שלך. אתה מתיישב לידה ושואל "מה קרה?". היא מתייפחת ועונה בקול שבור "תפסו אותי כשנולדתי וחטפו אותי לכאן. עינו אותי ואז בא פוקימון שחור וענקי. הוא עשה לי מין טקס ומאז אני לא זוכרת כלום!" היא ממשיכה לבכות.

[/B]
    אני אומר לרויטר"אל תדשאגי זה לא אשמתך מי שהו השתלט על גופך.תוכלי לתאאר את מי שהשתלט על גופך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 24 מתוך 27 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •