Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 275
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    כינוי: OmerPoke
    שם : לוקאס
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : לוקאס שחצן וחברותי ותמיד ישמור על חבר
    שלוקאס היה קטן היה הולך ליערות ומורח דבש על העצים כדי ליראות פוקימוני חרק ,יום אחד כאשר היתחבא בשיחים הוא ראה סלבי שבא ללאכול את הדבש אך ליפני שהצליח להיתקרב סלבי נעלם מאז ועד היום,יומולדתו ה10 הוא רוצה לימצוא את הסלבי וללכוד אותו כדי שיוכל לינסוע איתו בזמן ולתקן את כל הדברים שקרו
    פוקימון התחלתי:

שותף/שותפה : בת
    מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד : פוקדורים פוקדקס פוקטץ חכה ישנה ותרופות
    הערות/הארות :משחק כיף יאללה לעבודה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. Retired
    שם: Ashar
    בר - רשומה

עומר - טסוטגה תפוס והרחב טיפה את הרקע
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    בר - ט'סוטגה נלקח ענה בחרי פוקימון אחר

עומר - טסוטגה תפוס והרחב טיפה את הרקע
    החלפת אז ...לא חשוב לא מחליפה התחלתי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheSkyRuby צפה בהודעה
    החלפת אז ...לא חשוב לא מחליפה התחלתי.

טעות שלי את יכולה לקחת אותו.
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    כינוי : darkon10000
    שם : דארקון ריין.
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : דארקון הוא מאמן מתחיל, הוא נולד בטבע כאשר הפוקימונים הפראיים עזרו לאמו של דארקון ללדת את דארקון, המכונה ריין.
    יש אומרים שכתוצאה מכך ריין (שמו השני של דארקון.) אוהב מאוד פוקימונים.
    בגיל מוקדם מאוד הוא התחיל לחבב נערה בשם בלונדינית בשם לוסי שגרה לידו ממש.
    הם היו חברים, אבל ריין תמיד רצה להיות הבן זוג של לוסי.
    חוץ מזה, ריין אהב מאוד לשחק עם הפוקימונים הפראיים ולקטוף פירות יער בחברתם, סה"כ נער כפרי רגיל.
    חלומו של ריין היה להיות מאמן פוקימונים, ותמיד אהב מאוד את העשב, וכיום, חלומו של ריין סוף סוף מתגשם.
    על הנער אין עוד מה לספר חוץ מזה.
    פוקימון התחלתי: טריקו
    שותף/שותפה : בת בשם לוסי.

מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד : אופני הרים, חכה ונרתיק פתיונות, פלאפון סללוארי, מטען לפלאפון, אוהל ומזרון מתקפלים, 1500 כסף, שלושה בקבוקי מים, כלים להכנת אוכל, 5 פוקדורים, פוקדע, תג זהות.
    הערות/הארות : משחק נחמד.
    נערך לאחרונה על ידי darkon10000, 09-16-2010 בשעה 12:44 AM
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : דארקון הוא מאמן מתחיל, הוא נולד בטבע כאשר הפוקימונים הפראיים עזרו לאמו של דארקון ללדת את דארקון, המכונה ריין.
    חוץ מזה, ריין אהב מאוד לשחק עם הפוקימונים הפראיים ולקטוף פירות יער בחברתם, סה"כ נער כפרי רגיל.
    חלומו של ריין היה להיות מאמן פוקימונים, ותמיד אהב מאוד את העשב, וכיום, חלומו של ריין סוף סוף מתגשם.
    פוקימון התחלתי : ההתחלתי עשב של הדור 5 (שחכתי איך קוראים לו, ותערוך את ההודעה עם השם שלו.)

מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד : אופני הרים, חכה ונרתיק פתיונות, פלאפון סללוארי, מטען לפלאפון, אוהל ומזרון מתקפלים, 1500 כסף, שלושה בקבוקי מים, כלים להכנת אוכל, 5 פוקדורים, פוקדע, תג זהות.
    תקשיב אני יודעת שאני לאהמנהלת של המשחק ,אבל טאסטוג'ה כבר נלקח על ידי ,אז אתה צריך להחליף...
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ערכתי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    תמונה/ספרייט :
    פוקימון התחלתי: טריקו

מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציטוט פורסם במקור על ידי OmerPoke צפה בהודעה
    כינוי: OmerPoke
    שם : לוקאס
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : לוקאס שחצן וחברותי ותמיד ישמור על חבר
    שלוקאס היה קטן היה הולך ליערות ומורח דבש על העצים כדי ליראות פוקימוני חרק ,יום אחד כאשר היתחבא בשיחים הוא ראה סלבי שבא ללאכול את הדבש אך ליפני שהצליח להיתקרב סלבי נעלם מאז ועד היום,יומולדתו ה10 הוא רוצה לימצוא את הסלבי וללכוד אותו כדי שיוכל לינסוע איתו בזמן ולתקן את כל הדברים שקרו
    פוקימון התחלתי:

מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד : פוקדורים פוקדקס פוקטץ חכה ישנה ותרופות
    הערות/הארות :משחק כיף יאללה לעבודה

רשומים

התחלה מחר ב2 בצהריים.
    פרישה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כינוי : Akainu.
    שם : לי
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : לי נולד למשפחה של מאמנים.כשאחיו הגדול הגיע לגיל המתאים וי היה בגיל 4 כשהוא יצא למסאו.לאחר שאחיו הגדול יצא למסע לי רצה גם לצאת למסע.אך הוא לא היה בגיל המתאים.עברו 2 שנתים מאז בהאח הגדול יצא למסע.ולי היה בן 6.האחיו הבינוי יצא גם למסע.כעבור 2 לי היה בגיל 8 כשאחיו הכי קטן אך הוא גדול ממנו יצא למסע גם.לי היה עצוב שרק הוא לא יצא עדין למסעו.לי היה עצוב אז הוא יצא מביתו והלך לשחק עם הפוקימונים.כשלי שיחק עם הפוקימונים הוא ראה טוטרצ'יק קטן וחמוד.וידע כאשר הוא יצא למסע הוא יבחר בטוראצ'יק לשותף שלו למסע.לי הגיע סוף סוף לגיל 10.לי שמח כול כך אז הוא יצא מיד מביתו ולך להתחיל את מסעו בתור מאמן פוקימונים.
    פוקימון התחלתי : טורצ'יק
    שותף/שותפה : בן
    מד כוח המחשבה : *לא לגעת*
    אחוזי מפה : *לא לגעת* בקרוב קישור למפות שעברתם.
    תגים: *לא לגעת*
    ציוד : אוכל,אוהל,אופניים,ציוד טיפוס,כסף,פוכדורים
    הערות/הארות :להירשם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. אני ניניני אני סמל מיני
    טופס הרשמה.
    כינוי : elbaz2008
    שם : אביב
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי :אביב גדל כבן יחיד למשפחה בעיר הגדולה.החיים הטובים,העושר אך כל זה לא הספיק לו.לא היה לו חיי חברה.
    הוא השתעמם מאודכאשר הוא נשאר לבדו בבית הענק שלו,אך הוריו לא הרשו לו לצאת מהבית כי חששו לשלומו והסכנות האורבות בחוץ.
    אביב שרצה חברה היה בורח מהבית בשעות שהוריו לא היו בבית לפארק הציבורי הקרוב לביתו,וכך הכיר חברים חדשים,ביינהם חברתו הטובה שלי.
    יום אחד תפסו אותו הוריו משחק בחוץ וכעסו נורא.אביו סילק אותו מהבית ושלח אותו לרחוב.הוא נאלץ לעבוד במלצרות כדיי לאכול(כפי שרואים בספרייט.).
    חברתו שלי עזרה לו כשלא הספיק לו הכסף ואף קנתה לו מידיי זמן בגדים חדשים.כשקיבל את המכתב הוא ממש שמח כי ידע שסופסוף יהיה לו יעוד בחייו.שלי הצרפה אליו ושניהם יצאו למסע הפוקימונים שלהם.
    פוקימון התחלתי : מדקיפ.
    שותף/שותפה : כן,בת,שם:שליספרייט:
    מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד :חבלי הצלה,ההולר של אביב שקנה לביטחונו ברחוב,תרמיל,מפה,אוכל פוקימונים.
    הערות/הארות : המשחק מעגניב!

קרדיט ענק לרועי!

11. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    כינוי : Akainu.
    שם : לי
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : לי נולד למשפחה של מאמנים.כשאחיו הגדול הגיע לגיל המתאים וי היה בגיל 4 כשהוא יצא למסאו.לאחר שאחיו הגדול יצא למסע לי רצה גם לצאת למסע.אך הוא לא היה בגיל המתאים.עברו 2 שנתים מאז בהאח הגדול יצא למסע.ולי היה בן 6.האחיו הבינוי יצא גם למסע.כעבור 2 לי היה בגיל 8 כשאחיו הכי קטן אך הוא גדול ממנו יצא למסע גם.לי היה עצוב שרק הוא לא יצא עדין למסעו.לי היה עצוב אז הוא יצא מביתו והלך לשחק עם הפוקימונים.כשלי שיחק עם הפוקימונים הוא ראה טוטרצ'יק קטן וחמוד.וידע כאשר הוא יצא למסע הוא יבחר בטוראצ'יק לשותף שלו למסע.לי הגיע סוף סוף לגיל 10.לי שמח כול כך אז הוא יצא מיד מביתו ולך להתחיל את מסעו בתור מאמן פוקימונים.
    פוקימון התחלתי : טורצ'יק
    שותף/שותפה : בן
    מד כוח המחשבה : *לא לגעת*
    אחוזי מפה : *לא לגעת* בקרוב קישור למפות שעברתם.
    תגים: *לא לגעת*
    ציוד : אוכל,אוהל,אופניים,ציוד טיפוס,כסף,פוכדורים
    הערות/הארות :להירשם
    רשום ליאור , רקע מעולה כל הכבוד.

ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    טופס הרשמה.

כינוי : elbaz2008
    שם : אביב
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי :אביב גדל כבן יחיד למשפחה בעיר הגדולה.החיים הטובים,העושר אך כל זה לא הספיק לו.לא היה לו חיי חברה.
    הוא השתעמם מאודכאשר הוא נשאר לבדו בבית הענק שלו,אך הוריו לא הרשו לו לצאת מהבית כי חששו לשלומו והסכנות האורבות בחוץ.
    אביב שרצה חברה היה בורח מהבית בשעות שהוריו לא היו בבית לפארק הציבורי הקרוב לביתו,וכך הכיר חברים חדשים,ביינהם חברתו הטובה שלי.
    יום אחד תפסו אותו הוריו משחק בחוץ וכעסו נורא.אביו סילק אותו מהבית ושלח אותו לרחוב.הוא נאלץ לעבוד במלצרות כדיי לאכול(כפי שרואים בספרייט.).
    חברתו שלי עזרה לו כשלא הספיק לו הכסף ואף קנתה לו מידיי זמן בגדים חדשים.כשקיבל את המכתב הוא ממש שמח כי ידע שסופסוף יהיה לו יעוד בחייו.שלי הצרפה אליו ושניהם יצאו למסע הפוקימונים שלהם.
    פוקימון התחלתי : מדקיפ.
    שותף/שותפה : כן,בת,שם:שליספרייט:
    מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד :חבלי הצלה,ההולר של אביב שקנה לביטחונו ברחוב,תרמיל,מפה,אוכל פוקימונים.

הערות/הארות : המשחק מעגניב!

אביב סחטן אחלה רקע כל הכבוד , רק אני יחליף לך ספרייטים הם לא נוחים ( הצבע השחור )

התחלה עוד כמה דקות אחרי שאני מעדכן את כולם.
    פרישה

12. Retired
    התחלה:

1.1.2011 , התחלת שנה חדשה ופתיחת מחוז פאובר.
    אחרי חגיגות של סוף השנה אתה מתעורר בסביבות שעה 8:30 כשקבעת במעבדה של פרופסור בריין בשעה 9
    אתה פותח עיניים מביט לצדדים שמח מאוד לקראת מחוז פאובר שבא אתה מתחיל , אתה שומע את הקולות בשמיים של דודוריו שמעיר את כל העיירה סיאזרו , אתה מתרומם מן המיטה מסתכל דרך החלון ורואה את הילדים רצים לבית ספר לפוקימונים , ואמך שואלת על התעוררת ואתה עונה לה " כן " , אתה מתארגן ורואה שנשאר לך עוד רבע שעה שאת אתה הולך , אתה מסתכל על השעון ורואה שהשניות עוברות לאט לאט , אתה פותח טלויזיה ורואה קרב הגמר של מחוז שינו ואתה רואה את הקרב של דאסקנויר ואת מגמרטור בקרב ענקים ואתה שקוע בקרב הגדול שאתה לא שם לב שהשעה כבר 9:15 , כעבור עוד כמה דקות נגמר הקרב עם ניצחון ענקי של מגמרטור ואתה מחייך ומחכה לרגע שלך , שתפתאום אתה שומע רעדות מהכיס שלך ואתה מגלה שהפלאפון שלך מצלצל , אתה עונה ומהצד בריין הפרופסור שאומר לך " היי ___ אני מחכה לך כבר מלא זמן איפה אתה ? " אתה מעלה הבעת פנים של " שיט שכחתי מזה " .
    אתה עונה :
    פרישה

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    כינוי : Avi
    שם : ג'ון
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : ג'ון מאוד אוהב פוקימוני מים, תמיד רצה שהפוקימון הראשון שלו יהיה פוקימון מים, הוא תמיד אוהב ללכת לראות קרבות פוקימונים כמו איפה שהמאמנים שאוספים תגים ומסיימים מגיעים, החלום שלו לנצח בקרב הגמר וגם להגיע לאליט של המחוז שלו, הוא חושב שמתאים לו מאוד להיות שם וגם אפילו לנצח את המדורג הראשון באליט. ההורים שלו דווקא לא רוצים שהוא יגיע לזה ורוצים שהוא יהיה דבר אחר כמו פרופסור לפוקימונים אבל ג'ון אמר להם שהוא לא רוצה להיות פרופסור לפוקימונים אלא מאמן גדול שיזכר לעד בעולם הפוקימונים ובמיוחד במחוז שלו, ההורים שלו מאוד מרוצים ממנו ורוצים לראות אותו מגשים את משאלתו.
    פוקימון התחלתי :
    מד כוח המחשבה : לא לגעת
    אחוזי מפה : לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    ציוד : פוכדורים, חכה, אוהל ושקי שינה, הרבה מזון (שתייה ואוכל), פלאפון, מפה חדשה וטובה, שעון, פוקידע וחבל.
    הערות/הארות : בהצלחה שחר במשחק החדש
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. אני ניניני אני סמל מיני
    התחלה:

אחרי חגיגות של סוף השנה אתה מתעורר בסביבות שעה 8:30 כשקבעת במעבדה של פרופסור בריין בשעה 9
    אתה פותח עיניים מביט לצדדים שמח מאוד לקראת מחוז פאובר שבא אתה מתחיל , אתה שומע את הקולות בשמיים של דודוריו שמעיר את כל העיירה סיאזרו , אתה מתרומם מן המיטה מסתכל דרך החלון ורואה את הילדים רצים לבית ספר לפוקימונים , ואמך שואלת על התעוררת ואתה עונה לה " כן " , אתה מתארגן ורואה שנשאר לך עוד רבע שעה שאת אתה הולך , אתה מסתכל על השעון ורואה שהשניות עוברות לאט לאט , אתה פותח טלויזיה ורואה קרב הגמר של מחוז שינו ואתה רואה את הקרב של דאסקנויר ואת מגמרטור בקרב ענקים ואתה שקוע בקרב הגדול שאתה לא שם לב שהשעה כבר 9:15 , כעבור עוד כמה דקות נגמר הקרב עם ניצחון ענקי של מגמרטור ואתה מחייך ומחכה לרגע שלך , שתפתאום אתה שומע רעדות מהכיס שלך ואתה מגלה שהפלאפון שלך מצלצל , אתה עונה ומהצד בריין הפרופסור שאומר לך " היי ___ אני מחכה לך כבר מלא זמן איפה אתה ? " אתה מעלה הבעת פנים של " שיט שכחתי מזה " .
    אתה עונה :
    "אני כבר בדרך אליך"אומר לו כשהבעה של'מה הוא רוצה מהחיים שלי ברגע זה'עולה על פני."אני עוד 5 דקות אצלך"אומר לו תוך כדיי לבישת הבגדים ושתיית השוקו שוק שלי.

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    התחלה:

אתה עונה :
    "אממ..
    צפיתי בגמר של מחוז שינו, היה מרהיב, קצת שחכתי." אני עונה לדוקטור, "מצטער." אני אומר.
    תוך כדי שהפלאפון על האוזן שלי אני מתחיל להתלבש.
    "אני כבר צריך להיות שם?" אני שואל את הדוקטור תוך כדי.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •