SIZE=2]מייק :
כאשר אתה מזהיר את פיירו לא לגעת צ'ארמנדר משתמש בשריטות שלו כדי לחפור בור וכשמסיים פיירו מעיף אותו על העץ אך הידיים של צ'ארמנדר ניהיו אדומות , הוא למד אגרוף כאשר אתה מכניס טיילו לתוך הבור הקטן[/SIZE]
* קיבלת נקודה במד המחשבה על מהלך נחמד של הבור.
״כל הכבוד צ׳ארמאנדר!״ אני קורא עכשיו תנסה לרכז אש בפה כדי ליצור גחלת.
אם אתה לא מצליח תשתמש בדחיפה משולב באגרוף כדי ליצור אגרוף חזק!״ אני אומר ומחייך אל הטיילו בצורה של׳הכל יהיה בסדר׳.
חג אז אני אוכל להגיב רק בחמישי בלילה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לוקאס :
כשפוקאבו מתחיל לסרוק את האזור ההתחלתי של הדרך מס' 1 אתה תועה מה יש בחליבה עד שאתה לא יכול לחכות אתה פותח אותה ומגלה שם חליפת מועצבנת ומוכנה עם כוכהע שרשום עליו לוקאס ומעל השם הצורה של פוקאוב , המכנסיים מעוצבות בצבע אדום שחור החולצה עם פס בחלק בעליון אדום , כחול בצדדים ושחור אם נקודות קטנות אדומות באמצע , הגרביים בצבע שחור עם פסים אדומים ונעליים של נייק חדשות בצבע כחול עם דגש השם לוקאס בצהוב.
גיא :
כאשר אתה עדיין חושב לעצמך עם כדי בכלל לעצור קודם כל במכון הטיפוח הזה , סינדקוויל כבר מזמן הסכים ואתה הולך עם הדעה שלו ואתה הולכים לכיוון המכון , כשבדרך אתם תוהים מה יש שם עולות לכם סיטואציות מאוד מזורות ומשונות שמעסיקות אתכם בכל הדרך , כאשר פתאום אתם רואים שלט ענק שרשום בו " מכון טיפוח לפוקימונים " אתם נכנסים ונגשת אליכם נערהושואלת אתכם : " שלום מה מביא אתכם לפה? "
לי :
כאשר אתה וטורצ'יק מוכנים ובטוחים לקראת הקרב שלכם , אתם ניגשים לזירה שהיא עם מלא אבנים קטנים וגדולי םשיכוילם לעזור לכם רק עם תחשבו ובצדדים שבילים של מגמה , אתה רואה את השופט רץ למקומו תבאמצע ומחכה שתוציאו את הפוקימונים שלכם שאתה רואה את היריב שלךנמצא מולך ואומר : " שיהיה בהצלחה " כאשר הוא חוזר למקומו ומוציא את
לרויטר מהפוקדור כאשר יש לו יתרון בגלל הזירה מלאת האבנים .
מייק :
צ'ארמנדר מנסה להקשיב לך ואתכה רואה את הלהבה בזנב שלו גדלה הוא פותח את הפה אך כלום לא יוצא , כנראה זה לא זמן טוב לנסות דברים כי פיירו במדרך אליו לנקר אותו , שצארמנדר עולה על העץ וקופץ ממנה לכיוון פירו עם הראש קדימה ומעיף אותו על הרצפה , צ'ארמנדר נופל עליו ונותן לו אגרוף כשהוא על הרצפה , ופיירו מתעצבן ועף באוויר כאשר צ'ארמנדר עליו מתנענע , פיירו עולה לשמיים לוקח תנופה ומתחיל להשתמש בכנפי בז לכיוון האדמה כאשר זה גורם לו להיות מהיר ושהוא שנייה לפני האדמה הוא עוצר וצ'ארמנדר נופל בחוזקה על האדמה ובקושי מצליח לקום , פיירו עולה שוב לשמיים ומתכונן לנקר את צ'ארמנדר
טריי :
כשאתה מתסובב לאחור ומתחיל לרוץ ואף לצעוק כדי לחפש את קאטפרי אתה מוצא אותו ליד הבור שהיה כאשר אתה לוקח אותו ורץ חזרה לעיר , אך אינך לא שם לב לאבן שהיית בדרך ואתה נופל ונפצע בברך כשבידריל אחריך עומד לתקוף אותך , בדיוק באותה שנייה משהו חזק פוגע בבידריל ומעיף אותו אחורה.
הריסון:
פתחת את עמוד 10 וזכית בנקודה במד המחשבה.
-------------------------------------
אתה מחפש משהו שאוליי ידע איך להגיע לדרך מס' 1 , אתה מחפש יותר מ10 דקות ולא רואה משהו שלדעת יכול לעזור עד שאתה רואה את שוטרת ג'ני שמדברת עם נער קטן.
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
"תודה!"אסמיק ואומר."גם את היית לא רעה!"אחמיא לה בחיוך.אביב :
כשאתה נותן למדקיפ מוטביציה זה נראה שהוא שמח שיש לו על מי לסמוך ומתכונן לקפוץ למים , בדיוק בקפיצה יוצא מן המים גלי מים אדירים שפוגעיםבמדקיפ ומעיפים אותו על אחד הרפסודות בזירה והוא קם לאט לאט הוא נפצע מזה ף וולמר קופץ מן המים וזה נראה שהוא עולה לעשות רעידת מים והוא ליפול על המים ולנסות לנצח בקרב אך מדקיפ נכנס למים לפני הרעידה וולמר נכנס אחריו פנימה , מדקיפ מנצל את שוולמר הלך על המלכודת שלו וצווח במים וזה עושה רעש מחריד וזה מעיף את וולמר מעל המים גבווה והוא נופל בחוזקה על הרפסודה כשכולו שריטות ובקושי קם , מדקיפ קופץ מן המים ודוחף את וולמר מחוץ לזירה , השופט " וולמר לא יכול להלחם מדקיפ המנצח " , הנערה : " וולמר לא! , היית מצוינת וולמר , קרב טוב ילד "
"את האמת..זה הקרב הראשון שלי.."אומר עם קצת שחצנות
"טוב...קדימה מדקיפ שנמשיך?בוא אנחנו צריכים עד חברים לצוות!"אומר לו בהתרגשות
"קדימה בוא"אומר לו תוך כדי ריצה למקום עם פוקימונים לתפיסה.
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)