Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 19 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 275
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    הריסון:
    כן אתה יכול להחליף אותו שלח לי בפרטי מה אתה רוצה להחליף

-------------------------------------
    אתה מסתכל לצדדים ומחפש את הדרך כאשר אתה מוציא מהמפה התיק גב שלך ורואה שזה מזרחה אבל מאיפה? איך תמצא את המזרח?
    לא הבנתי את העדכון? מה סתומרת איך אני ימצא את המזרח?? אני פשוט הולך בעקבות המפה..
    - - - - - - - - - - - - - -
    אני מסתובב קצת ומחפש אדם שיכוון אותי..

פתחתי את עמודד 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

2. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [SIZE=2][COLOR=#800080]

טריי :
    הלוכד : " נו מא אכפת לך להגיד לי? אהה.. אתה יודע ולא רוצה להגיד לי אוקיי נעשה את זה בדרך הקשה צא בידריל ."

בצעד יהיר אני רץ לכיוון ההפוך לכיוונו של קטרפי.
    "קטרפי בוא מהר!" אני צועק לו בעודי רץ ומקווה לראותו.
    באותו הזמן אני מסתכל לאחור אם תופס החרקים והבידריל שלו רודפים אחריי.

3. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    SIZE=2]מייק :
    כאשר אתה מזהיר את פיירו לא לגעת צ'ארמנדר משתמש בשריטות שלו כדי לחפור בור וכשמסיים פיירו מעיף אותו על העץ אך הידיים של צ'ארמנדר ניהיו אדומות , הוא למד אגרוף כאשר אתה מכניס טיילו לתוך הבור הקטן
    [/SIZE]
    * קיבלת נקודה במד המחשבה על מהלך נחמד של הבור.

״כל הכבוד צ׳ארמאנדר!״ אני קורא עכשיו תנסה לרכז אש בפה כדי ליצור גחלת.
    אם אתה לא מצליח תשתמש בדחיפה משולב באגרוף כדי ליצור אגרוף חזק!״ אני אומר ומחייך אל הטיילו בצורה של׳הכל יהיה בסדר׳.
    חג אז אני אוכל להגיב רק בחמישי בלילה.

קרדיט לmcshay

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    הנערה : " בשמחה אבל לא אני עושה את זה , אתה והפוקימון עושים את זה בקרב שמתאים לך אישית לפוקימון הנך רוצה להלחם בקרב הראשון שלך? "

אני אומר לנערה"אוקי כן בטח אשמח לקרב עם טורצ'יק שלי" אני מוציא את טורצ'יק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    [SIZE=2][COLOR=#800080]
    גיא :
    אתה שואל את סינדקוויל ומסתכל עליו הוא מתלבט ואז מסתכל לך בעיניים ומחייך , כנראה אתם הולכים למכון הטיפוח

כמה שגיאות כתיב יא ווארדי
    אוקי בוא נלך! אומר לו.
    אני חושב לעצמי: "עכשיו שאנו הולכים למכון הטיפוח אני יכול לגלות חלק מהאישיות של סינדקוויל, שיכולה לעזור לי באימונים ובקרבות! רעיון מעולה היה ללכת למכון הטיפוח"
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס :
    כאשר אתה מתבונן על החבילה בתיהיה שאינך לא יודע מה ממסתר שם בחבליה הקטנה והחומה , כאשר אתה ופקאוב מזריחים לכיוון דרך מס' 1 , כשעוברות להם דקות קלות אתם מגיעים לשלט דרך מס' 1 "הסטייה "

אני אומר לפוקאבו:"תשתמש במתקפת מהירות כדי לעבור מעץ לעץ ותשתמש בחבטה על כל עץ עד שתימצא משהו מעניין" בזמן שאני מחייך עלין ותועה מה יש בחבילה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. Retired
    שם: Ashar
    לוקאס :
    כשפוקאבו מתחיל לסרוק את האזור ההתחלתי של הדרך מס' 1 אתה תועה מה יש בחליבה עד שאתה לא יכול לחכות אתה פותח אותה ומגלה שם חליפת מועצבנת ומוכנה עם כוכהע שרשום עליו לוקאס ומעל השם הצורה של פוקאוב , המכנסיים מעוצבות בצבע אדום שחור החולצה עם פס בחלק בעליון אדום , כחול בצדדים ושחור אם נקודות קטנות אדומות באמצע , הגרביים בצבע שחור עם פסים אדומים ונעליים של נייק חדשות בצבע כחול עם דגש השם לוקאס בצהוב.

גיא :
    כאשר אתה עדיין חושב לעצמך עם כדי בכלל לעצור קודם כל במכון הטיפוח הזה , סינדקוויל כבר מזמן הסכים ואתה הולך עם הדעה שלו ואתה הולכים לכיוון המכון , כשבדרך אתם תוהים מה יש שם עולות לכם סיטואציות מאוד מזורות ומשונות שמעסיקות אתכם בכל הדרך , כאשר פתאום אתם רואים שלט ענק שרשום בו " מכון טיפוח לפוקימונים " אתם נכנסים ונגשת אליכם נערה ושואלת אתכם : " שלום מה מביא אתכם לפה? "

לי :
    כאשר אתה וטורצ'יק מוכנים ובטוחים לקראת הקרב שלכם , אתם ניגשים לזירה שהיא עם מלא אבנים קטנים וגדולי םשיכוילם לעזור לכם רק עם תחשבו ובצדדים שבילים של מגמה , אתה רואה את השופט רץ למקומו תבאמצע ומחכה שתוציאו את הפוקימונים שלכם שאתה רואה את היריב שלך נמצא מולך ואומר : " שיהיה בהצלחה " כאשר הוא חוזר למקומו ומוציא את לרויטר מהפוקדור כאשר יש לו יתרון בגלל הזירה מלאת האבנים .

מייק :
    צ'ארמנדר מנסה להקשיב לך ואתכה רואה את הלהבה בזנב שלו גדלה הוא פותח את הפה אך כלום לא יוצא , כנראה זה לא זמן טוב לנסות דברים כי פיירו במדרך אליו לנקר אותו , שצארמנדר עולה על העץ וקופץ ממנה לכיוון פירו עם הראש קדימה ומעיף אותו על הרצפה , צ'ארמנדר נופל עליו ונותן לו אגרוף כשהוא על הרצפה , ופיירו מתעצבן ועף באוויר כאשר צ'ארמנדר עליו מתנענע , פיירו עולה לשמיים לוקח תנופה ומתחיל להשתמש בכנפי בז לכיוון האדמה כאשר זה גורם לו להיות מהיר ושהוא שנייה לפני האדמה הוא עוצר וצ'ארמנדר נופל בחוזקה על האדמה ובקושי מצליח לקום , פיירו עולה שוב לשמיים ומתכונן לנקר את צ'ארמנדר

טריי :
    כשאתה מתסובב לאחור ומתחיל לרוץ ואף לצעוק כדי לחפש את קאטפרי אתה מוצא אותו ליד הבור שהיה כאשר אתה לוקח אותו ורץ חזרה לעיר , אך אינך לא שם לב לאבן שהיית בדרך ואתה נופל ונפצע בברך כשבידריל אחריך עומד לתקוף אותך , בדיוק באותה שנייה משהו חזק פוגע בבידריל ומעיף אותו אחורה.

הריסון:
    פתחת את עמוד 10 וזכית בנקודה במד המחשבה.
    אתה מחפש משהו שאוליי ידע איך להגיע לדרך מס' 1 , אתה מחפש יותר מ10 דקות ולא רואה משהו שלדעת יכול לעזור עד שאתה רואה את שוטרת ג'ני שמדברת עם נער קטן.
    פרישה

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    כאשר אתה וטורצ'יק מוכנים ובטוחים לקראת הקרב שלכם , אתם ניגשים לזירה שהיא עם מלא אבנים קטנים וגדולי םשיכוילם לעזור לכם רק עם תחשבו ובצדדים שבילים של מגמה , אתה רואה את השופט רץ למקומו תבאמצע ומחכה שתוציאו את הפוקימונים שלכם שאתה רואה את היריב שלך נמצא מולך ואומר : " שיהיה בהצלחה " כאשר הוא חוזר למקומו ומוציא את לרויטר מהפוקדור כאשר יש לו יתרון בגלל הזירה מלאת האבנים .

[/COLOR]
    [/I][/COLOR][/SIZE][/I]
    אני אומר לטורצ'יק"תשתמש בצעקה על הסלעים וכך תגרום שהסלעים יתגלגלו לעבר לרביטר ויפגעו בה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. with great power comes great responsibility

עומר :
    כשאתה עדיין חושב על המראה העצום של דיוקסיס כשאתה מתנשף ולאט לאט חוזר הנשימה הרגילה כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " עומר שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומסע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "
    'איזה פרופסור טמבל,אני מקווה שאני לא ישמע ממנו עוד הרבה במסע' אני חושב לעצמי ואומר לו:"האנדאוור" במבט זעום.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:
    פתחת את עמוד 10 וזכית בנקודה במד המחשבה.
    אתה מחפש משהו שאוליי ידע איך להגיע לדרך מס' 1 , אתה מחפש יותר מ10 דקות ולא רואה משהו שלדעת יכול לעזור עד שאתה רואה את שוטרת ג'ני שמדברת עם נער קטן.
    אני חושב לעצמי בחיוך "מעולה השוטרת ג'ני, היא חייבת לדעת!" וארוץ לעברה..

.

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס :
    כשפוקאבו מתחיל לסרוק את האזור ההתחלתי של הדרך מס' 1 אתה תועה מה יש בחליבה עד שאתה לא יכול לחכות אתה פותח אותה ומגלה שם חליפת מועצבנת ומוכנה עם כוכהע שרשום עליו לוקאס ומעל השם הצורה של פוקאוב , המכנסיים מעוצבות בצבע אדום שחור החולצה עם פס בחלק בעליון אדום , כחול בצדדים ושחור אם נקודות קטנות אדומות באמצע , הגרביים בצבע שחור עם פסים אדומים ונעליים של נייק חדשות בצבע כחול עם דגש השם לוקאס בצהוב.
    אני זכר שהייתי קטן אמא שלי רצתה שאני יהיה מתאם ואז אני יחשוב:"מעכשיו אנ ייהיה גם מתאם וגם מאמן!" ואז היסתכל מה פוקאבו מצא בזמן שהחשוב אם ללכת לתחרות סרט או למכון קודם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    שם: שון

טריי :
    כשאתה מתסובב לאחור ומתחיל לרוץ ואף לצעוק כדי לחפש את קאטפרי אתה מוצא אותו ליד הבור שהיה כאשר אתה לוקח אותו ורץ חזרה לעיר , אך אינך לא שם לב לאבן שהיית בדרך ואתה נופל ונפצע בברך כשבידריל אחריך עומד לתקוף אותך , בדיוק באותה שנייה משהו חזק פוגע בבידריל ומעיף אותו אחורה.

.
    [/COLOR]
    [/I][/COLOR][/SIZE][/I]
    בדיוק לפני הפגיעה ידיי היו בתיקי בכדי לחפש את הפוכדור של טרטויג.
    "מה לעז..." אני עוצר בתהדמה ולא מבין מה קרה פה.
    "הכל בסדר?" אני מעיף את מבטי לבדוק עם קאטרפי לא נפגע.

13. the bitch is back

רוני :
    כשאתה מנסה לסדר את נשימתך אתה רואה את הפרופסור בריין פותח את הדלת ומסתכל עליך , מחייך ואומר : " רוני , הנה אתה חיכיתי לך כבר הרבה זמן נערי נקווה שהשהייה תיהיה שווה את זה ואני מקווה שכך , אני מאוד שמח שהחלטת לקחת על עצמך את המסע הזה שיהיה לך רק בהצלחה עכשיו תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בחרת? יש לי בעיית זכרון נוראית "

וואי אפשר להחליף את הוורוד הזה? O_O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני בחרתי את צ'יקוריטה" אומר ואתיישר במקום ואחייך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה :

חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.
    * מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.

תומאס :
    חג שמח אחי , בכיף.
    --------------------
    כשאתה עדיין חושב על המאורע שקרה לפני כמה דקות ומהרהרהנך דופק 3 נקישות חלשות בדלת כשאתה חושב על הפוקימון האחרון שנשאר אצל פרופסור בריין , כשחולפות להן רק כמה רגעים אתה רואה אותו ניצב מולך כאשר פותח את הדלת ואומר לך : " תומאס שלום לך יכתי לך נעריי , אני מאוד שמח שהחלטת לצאת למסע שכזה הוא מאוד מסובך וקשה אז שיהיה לך רק בהצלחה , עכשיו יש לך מזל נשאר אצלי רק פוקימון אחרון במינו והוא באלבזור , תהנה איתו במסע אתה האחרון שעובר פה קח גם 5 פוקדורים , פוקדע משוכלל ומס' הפלאפון שלי לעת צרה , שיהיה לך רק בהצלחה " מה תעשה?
    'סוף סוף... אני מאמן פוקימונים!' אני חושב לעצמי באושר "בסדר בוא נראה..." אני מהרהר קצת בקול, ושולף את המפה, בודק לאילו ערים אני יכול ללכת 'טוב, בוא נבדוק את הסביבה קצת' אני חושב לעצמי ויוצא להסתובב קצת בעיר בשדות, אולי ניתקל באיזה פוקימון.

15. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    כשאתה נותן למדקיפ מוטביציה זה נראה שהוא שמח שיש לו על מי לסמוך ומתכונן לקפוץ למים , בדיוק בקפיצה יוצא מן המים גלי מים אדירים שפוגעיםבמדקיפ ומעיפים אותו על אחד הרפסודות בזירה והוא קם לאט לאט הוא נפצע מזה ף וולמר קופץ מן המים וזה נראה שהוא עולה לעשות רעידת מים והוא ליפול על המים ולנסות לנצח בקרב אך מדקיפ נכנס למים לפני הרעידה וולמר נכנס אחריו פנימה , מדקיפ מנצל את שוולמר הלך על המלכודת שלו וצווח במים וזה עושה רעש מחריד וזה מעיף את וולמר מעל המים גבווה והוא נופל בחוזקה על הרפסודה כשכולו שריטות ובקושי קם , מדקיפ קופץ מן המים ודוחף את וולמר מחוץ לזירה , השופט " וולמר לא יכול להלחם מדקיפ המנצח " , הנערה : " וולמר לא! , היית מצוינת וולמר , קרב טוב ילד "
    "תודה!"אסמיק ואומר."גם את היית לא רעה!"אחמיא לה בחיוך.
    "את האמת..זה הקרב הראשון שלי.."אומר עם קצת שחצנות
    "טוב...קדימה מדקיפ שנמשיך?בוא אנחנו צריכים עד חברים לצוות!"אומר לו בהתרגשות
    "קדימה בוא"אומר לו תוך כדי ריצה למקום עם פוקימונים לתפיסה.

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 10 מתוך 19 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •