Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 19 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 275
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה

ג'ון :
    אתה רץ לכיוון טדיהורסה שמתקב לעבר המלכודת והוא כמעט אליה אתה עוצר במקום כדי לא ליפול בעמך אך הוא בצד השני מהר מה תעשה? ( תוכל להשתמש בדמיון )
    אני אומר לעצמי: "כדאי שאני יפול אליו כך אני והוא לא נהיה במלכדות", אני זורק את עצמי על הפוקימון ומרחיק אותו ואותי מהמלכדות.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    SIZE=2]מייק :[/SIZE]
    צ'ארמנדר מנסה להקשיב לך ואתכה רואה את הלהבה בזנב שלו גדלה הוא פותח את הפה אך כלום לא יוצא , כנראה זה לא זמן טוב לנסות דברים כי פיירו במדרך אליו לנקר אותו , שצארמנדר עולה על העץ וקופץ ממנה לכיוון פירו עם הראש קדימה ומעיף אותו על הרצפה , צ'ארמנדר נופל עליו ונותן לו אגרוף כשהוא על הרצפה , ופיירו מתעצבן ועף באוויר כאשר צ'ארמנדר עליו מתנענע , פיירו עולה לשמיים לוקח תנופה ומתחיל להשתמש בכנפי בז לכיוון האדמה כאשר זה גורם לו להיות מהיר ושהוא שנייה לפני האדמה הוא עוצר וצ'ארמנדר נופל בחוזקה על האדמה ובקושי מצליח לקום , פיירו עולה שוב לשמיים ומתכונן לנקר את צ'ארמנדר

׳בוא נראה׳ אני חושב ׳פירו אמנם מהיר וחזק, אבל ההגנה, המהירות הגנה ומהירות ההתקפה שלו לא טובים לכן אני צריך להתחמק ולתקוף מהר כדי לגמור את הקרב׳ ואז אומר לצ׳ארמאנדר ״מהירות ההתקפה של פיר. נמוכה לכן יהיה לך קל להתחמק! תתחמק ממנו ואז המקור שלו יתקע האדמה. אחר כך תתקוף אותו בצווחה מטווח אפס וכשהוא פגוע מהצווחה תשתמש בדחיפה בכל הכח כדי לגמור את הקרב*בגלל שההגנה שלו נמוכה!״ אני אומר לצ׳ארמאנדר ומקווה שהאסטרטגיה המסובכת אך החכמה תעבוד.

קרדיט לmcshay

3. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    [SIZE=2][COLOR=#800080]

גיא :
    כאשר אתה עדיין חושב לעצמך עם כדי בכלל לעצור קודם כל במכון הטיפוח הזה , סינדקוויל כבר מזמן הסכים ואתה הולך עם הדעה שלו ואתה הולכים לכיוון המכון , כשבדרך אתם תוהים מה יש שם עולות לכם סיטואציות מאוד מזורות ומשונות שמעסיקות אתכם בכל הדרך , כאשר פתאום אתם רואים שלט ענק שרשום בו " מכון טיפוח לפוקימונים " אתם נכנסים ונגשת אליכם נערה ושואלת אתכם : " שלום מה מביא אתכם לפה? "
    הממ.. סינדקוויל הביא אותי לפה... מה יש לכם לתת לסינדקוויל? אומר לה
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

4. משתמש סופר ספאמר

איתי :
    עוד לא אתה תראה אותה בעיר הבאה ( כמו כולם )

-----------------------------
    כאשר אייפום קופץ מעץ לעץ מאושר צ'ימצאר משתמש בצעקה עצבנית שמבהיל את אייפום שנופל על הראש משפשף ומסתכל על צ'ימצאר כנראה מתפתח פה קרב ואייפום אוהב קרבות

כאשר אייפום משתמש בכוכבים ו'צימצאר מנסה להתחמק והוא נתפס בחבל פתאומי ואתם שומעים צחקוקים מאחורה , אתם מסתובבים וראים את צוות רוקט.

[
    אני אומר להם להחזיר לי את הצ'ימצ'אר שלי מיד ואני שואל את אייפום עם הוא יכול לעזור לי להחזיר את צ'ימצ'אר

5. Retired
    שם: Ashar
    איתי :
    צוות רוקט שרים את ההמנון היחידו שלכם , ואז מייאו מנסה לשלוח יד תופסת גם על אייפום הוא משתמש במתקפה מהירה ומעיף את היד , אייפום מסכים להצעתך , הוא משתמש במתקפה מהירה לכיוון החבל לנסות לשחרר אותו ומצליח , ג'סי : " לא כל כך מהר זה סוויפר " , ג'יימס : " צא קרניביין " כנראה זה קרב 2 על 2

גיא :
    הנערה : " אני יכולה להציע לך וסינדקוויל קרב שמותאם אישית לפוקימון ושהזירה מתאימה בהמחלט לקרב התרחש ולפעמים הוא יכול לשחק לטובתך רק עם קצת מחשבה " האם תסכים ותעשה את הקרב הראשון של דווקא במכון הטיפוח? או שתתחרט?

מייק :
    צ'ארמנדר נשמע מסובך ומבולבל אך הוא מקשיב לך , פיירו משתמש הפעם ניקור אליי הוא מסתובב וסביבו יש אור סגול והמקור שלו מחודד , זה ניקור אכזרי כאשר הוא מתקדם במהירות למעטה כדי לפגוע חזק בצ'ארמנדר , אך צ'ארמנדר מחליט להשתעשע ולהתגרות בפיירו כאשר הוא מפליק לעצמו בישבן ומנענע אותו , ואז פיירו מגיע לנקודה של אל-חזור צ'ארמנדר מצליח להתחמק ומשום מקום פיירו על האדמה ובקושי מצליח לקום , צ'ארמנדר מוותר על הצווחה ועולה על העץ ליד במהירות וקופץ ממנו על פיירו במטרה לסיים את הקרב , אך פיירו החליט לוותר ולברוח מן המקום.
    * קיבלת עוד נקודה במד מחשבה על אסטרגיה נחמדה מאוד.

אביב :
    אתה יוצא מן המכון ורץ לכיוון דרך מס' 1 כאשר מדקיפ מאחוריך מאושר לנצח את קרב הראשון שלכם , הדרך אתה שומע קול שאומר לך : " עצור אדוני " אתה מסתכל ואתה רואה את פרופסור בריין , " אביב נערי עברתי פה בסביבה וכאשר ראיתי אותך אני חייב להגיד לך שאמך אמרה לי להעביר לך חבילה חשבתי שזה מאוחר מדי אבל הנה קח "

ג'ון :
    אתה קופץ על טדיהורסה במטרה להציל אותו ואתה מצליח , אבל מיז'מורו מסתכל על האבטיח ומרגיש צורך לאכול אותו והוא מתקדם תופס אותו ונופול למלכודת , ברגע שזה קורה אתה שומע אזעקה כזאת , ואתה רואה משהו בחליפה מוזרה מגיע ומסתכל עליך ואומר : " אתה מה עשית למלכודת המושלמת שלי? " כאשר הוא מסתכל פנימה ורואה את מיז'מורו ומתכוון ללכוד אותו

תומאס :
    אתה מסתכל סביב ומחפש דרך להכנס לדרך הראשונה דרך מס' 1 ששמה "הסטייה" , אתה מסתכל במפה ומחפש מאיזה כיוון היא כשאתה רואה שהיא מזרחה מן המעבדה של הפרופסור ולשם אתה הולך שאתה עדיין מסתכל במפה אולי לראות משהו מגניב בדרך כששכחת שלא עשית עדיין הכרות עם באלבזור

רוני :
    החלפתי =]
    ---------------
    אתה מסתכל על הפרופסור , מתישר ומחייך ואומר " בצ'יקוריטה אדוני " , הפרופסור : " צ'יקוריטה אהה? בחירה מעולה נערי , כאשר הוא מסתכל על הפוקדורים שנשארו לו ומביא לך את של צ'יקוריטה שיהיה לך רק בהצלחה במסע כאשר הוא מחייך ונותן לך עוד 5 פוקודרים כדי ללכוד פוקימונים נוספים במסע ואף גם פוקדע משוכלל , ואת מס' הפלאפון שלו שעם תזדקק לעזרה בדרך.

טריי:
    כאשר אתה לא יודע מה קורה אתה מביט על קאטפרי ורואה שבידריל מסתלק משם אתה , רואה הרקרוס אדיר , שעדיין זוהר לו הקרן מהמתקפה שלו ואז אתה שומע מאחוקיו קול שנשמע לך מוכר ואתה לא יודע ממה אומר : " עבודה טובה הרקרוס " כאשר הוא מתקרב ומלטף אותו ואתה רואה שזה אש

לוקאס:
    כשאתה מביט שנייה על פוקאבו ועל הבגדים של אמך ואתה מגלה שבחבילה יש פתק מאמך שבו רשום : " לוקאס כל כך גדלת , ואנ ישמחה מאוד אני הבנתע שאת הרוצה להיות מאסטר של עולם הפוקימונים ועכשיו זאת ההזדמנות שלך לעשות את זה ואני לא יפריע לך עם הפנטזיות של העבר שלי , עזוב את התיאום לך תשיג אותם בשבילי , בשבילך ובשביל הפוקימונים שלך , בהצלחה לוקאס אני איתך תמיד "

הריסון:
    אתה רץ לעבר השוטרת ג'ני כשהיא מסיימת לדבר ומסתכלת עליך ואומרת : " כן איך אוכל לעזור לך? "

עומר :
    כאשר אתה מסתלבט על הפרופסור על הבעייה שלו אתה מתחיל להתעצבן והלגיד בקול רם " האנדור " , הפרופסור : " האנדור , פוקימון האש הנפלא יש לך מזל שבדיוק יש לי אחד כזה אתה מאמן בר מזל וגם האנדור בר מזל שקיבל אות " אתה מקבל את הפוקדור שלו ועוד 5 פוקדורים לתפוס פוקימונים נוספים , פוקדע משוכלל שכולל גם את הדור החמישי ומס' הפלאפון שלו לעת צרה . מה תעשה עכשיו?

לי :
    אסתטרגיה חכמה על ההתחלה כשטורצ'יק משתמש בקולו כדי שהסלעים יתחילו להתגלגל אל עבר לרויטר וזה מצליח קלות על אף שהקול שלו לא כל כך חזק וזה אחת האבנים פוגעת בלרויטר , אבל הוא תופס את אח תהאבנים ומעיף על טטורצ'יק ומפיל אותו על הרצפה .

* קיבלת נקודה על האסטרגיה הנחמדה הזאת

פרישה

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    אסתטרגיה חכמה על ההתחלה כשטורצ'יק משתמש בקולו כדי שהסלעים יתחילו להתגלגל אל עבר לרויטר וזה מצליח קלות על אף שהקול שלו לא כל כך חזק וזה אחת האבנים פוגעת בלרויטר , אבל הוא תופס את אח תהאבנים ומעיף על טטורצ'יק ומפיל אותו על הרצפה .

* קיבלת נקודה על האסטרגיה הנחמדה הזאת

אני אומר לטורצ'יק"תשתמש שוב במהלך הזה והפעם נסה להגביר תצעקה שלך."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס:
    כשאתה מביט שנייה על פוקאבו ועל הבגדים של אמך ואתה מגלה שבחבילה יש פתק מאמך שבו רשום : " לוקאס כל כך גדלת , ואנ ישמחה מאוד אני הבנתע שאת הרוצה להיות מאסטר של עולם הפוקימונים ועכשיו זאת ההזדמנות שלך לעשות את זה ואני לא יפריע לך עם הפנטזיות של העבר שלי , עזוב את התיאום לך תשיג אותם בשבילי , בשבילך ובשביל הפוקימונים שלך , בהצלחה לוקאס אני איתך תמיד "

אני מזיל דמעת רגב ואומר לפוקאבו:"קדימה לדרך הריאשונה!" ואז חושב בראש אם לנסות את שני הדרכים או רק מאמן ואני מתחיל להילחץ
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    ]

גיא :
    הנערה : " אני יכולה להציע לך וסינדקוויל קרב שמותאם אישית לפוקימון ושהזירה מתאימה בהמחלט לקרב התרחש ולפעמים הוא יכול לשחק לטובתך רק עם קצת מחשבה " האם תסכים ותעשה את הקרב הראשון של דווקא במכון הטיפוח? או שתתחרט?

מעולה! "סינדקוויל אתה מוכן לקרב הראשון שלנו?" אשאל את סינדקוויל
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

9. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [SIZE=2][COLOR=#000000]
    טריי:
    כאשר אתה לא יודע מה קורה אתה מביט על קאטפרי ורואה שבידריל מסתלק משם אתה , רואה הרקרוס אדיר , שעדיין זוהר לו הקרן מהמתקפה שלו ואז אתה שומע מאחוקיו קול שנשמע לך מוכר ואתה לא יודע ממה אומר : " עבודה טובה הרקרוס " כאשר הוא מתקרב ומלטף אותו ואתה רואה שזה אש

"ואוו תודה רבה לך" אומר לו ואקום ממקומי.
    "ממש מזל שהופעת" אני אומר לו בעודי מנקה טיפה את בגדיי לאחר שנפלתי על הקרקע.
    "אני טריי נעים מאוד" אני מציג את עצמי בפניו.

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב
    אתה מוציא את הפוכדורשלאבסול מכיסך.אבסול יוצא מהפוכדור שלו.אבסול מידשולח כדור צל אל האבן שבמרחק מטר מינו.הכדור צל שבר תאבן לאלפי חתיכות קטנות.
    "בסדר!תודה"אומר לו בהנהון עם הראש.
    "קדימה בוא מדקיפ יש לנו משימה "אצעק אתןך כדיי ריצה

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה

תומאס :
    אתה מסתכל סביב ומחפש דרך להכנס לדרך הראשונה דרך מס' 1 ששמה "הסטייה" , אתה מסתכל במפה ומחפש מאיזה כיוון היא כשאתה רואה שהיא מזרחה מן המעבדה של הפרופסור ולשם אתה הולך שאתה עדיין מסתכל במפה אולי לראות משהו מגניב בדרך כששכחת שלא עשית עדיין הכרות עם באלבזור

אני שולף את הפוכדור של באלבאזור ומסתכל עליו 'הגיע הזמן להכיר אותו' אני חושב לעצמי "בסדר באלבאזור, אני בוחר בך!" אני קורא וזורק את הפוכדור קדימה, מחכה לראותו.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

הריסון:
    אתה רץ לעבר השוטרת ג'ני כשהיא מסיימת לדבר ומסתכלת עליך ואומרת: "כן איך אוכל לעזור לך?"
    "תגידי תוכלי להפנות אותי לדרך מס' אחת?" אשאל בסקרנות, ואחכה לתשובה...

.

13. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ]
    מייק :
    צ'ארמנדר נשמע מסובך ומבולבל אך הוא מקשיב לך , פיירו משתמש הפעם ניקור אליי הוא מסתובב וסביבו יש אור סגול והמקור שלו מחודד , זה ניקור אכזרי כאשר הוא מתקדם במהירות למעטה כדי לפגוע חזק בצ'ארמנדר , אך צ'ארמנדר מחליט להשתעשע ולהתגרות בפיירו כאשר הוא מפליק לעצמו בישבן ומנענע אותו , ואז פיירו מגיע לנקודה של אל-חזור צ'ארמנדר מצליח להתחמק ומשום מקום פיירו על האדמה ובקושי מצליח לקום , צ'ארמנדר מוותר על הצווחה ועולה על העץ ליד במהירות וקופץ ממנו על פיירו במטרה לסיים את הקרב , אך פיירו החליט לוותר ולברוח מן המקום.
    * קיבלת עוד נקודה במד מחשבה על אסטרגיה נחמדה מאוד.
    ״כל הכבוד צ׳ארמאנדר!״ אני אומר לו ומצדיע כמו שהוא עשה בפעם הראשונה שנפגשנו ״ניצחנו בקרב הראשון שלנו!״
    ואז הולך מהר אל טיילו ואומר לו ״אל תדאג, אני אטפל בך״ והולך לחפש מרכז פוקימונים.

קרדיט לmcshay

14. משתמש סופר ספאמר
    איתי :
    צוות רוקט שרים את ההמנון היחידו שלכם , ואז מייאו מנסה לשלוח יד תופסת גם על אייפום הוא משתמש במתקפה מהירה ומעיף את היד , אייפום מסכים להצעתך , הוא משתמש במתקפה מהירה לכיוון החבל לנסות לשחרר אותו ומצליח , ג'סי : " לא כל כך מהר זה סוויפר " , ג'יימס : " צא קרניביין " כנראה זה קרב 2 על 2

[/COLOR][/SIZE]
    אני אומר לצ'ימצ'אר להישתמש בצעקה כדי להחליש את קרניביין ואחר כך תתקקפי אותו בשריטות

15. Retired
    שם: Ashar
    איתי :
    צ'ימצאר פותח את הקרב כאשר הוא רץ אל עבר קרנביין ששולח ירי זרעים לכיוונו אך ההשפעה קטנה והוא ממשיך לרוץ , ומשתמש בצעקה שמחלישה את קרניביין , כשאייפום מנצל את זה ושלוח אגרוף ממוד אל עבר קרניביין ומוריד אותו על הרצפה , סוויפר מתגנבס מאורחיים ומשתמש ביריית רעל ופוגע בשניים ומעיף את אייפום וצ'ימצאר על רצפה כשקרניביין שוב קם ומתכונן לתקוף אבל צ'ימצאר משיג אותו ומשתמש בשריטות חזקות שפוגעות בו ומעיפות אותו אחורה כמה מטרים.

מייק :
    כאשר אתה שמח שצ'ארמנדר ניצח אתה עוד מסתכל על טיילו הפצוע וחוזר לעיר מגורתייכם ונכנס למרכז הפוקימונים שם אתה לא רואה את אחות ג'וי רק את צ'אנסי מנקה מה תעשה?

הריסון:
    השוטרת : " דרך מס' 1 נמצאת מזרחית לעיר , זאת אומרת מאיפה שאנחנו נמצאים תמשיך ימינה עד שתראה שלט שכתוב עליו דרך מס' 1 " הסטייה " " היא מחייכת ומחכה לתשובתך.

תומאס :
    אתה נרגש לראות את באלבזור בפעם הראשונה , כאשר אתה זורק את הפוקדור שלו באוויר ומחכה שהוא יצא , ועוברות להן כמה רגעים ואתה רואה את באלבזור ניצב לפנייך מבולבל ,אך אתה עושה איתו הכרות ובשניות הוא מתאהב בך , כנראה אתם " שתופים לדרך " כאשר הוא מתקרב לך לרגל ומתחיל ללטף אותה בעדינות.

טריי :
    אתה נרגש מאוד לראותו כאשר אתה קם ונותן כמה מכות במכנסיים כדי שהלכלוך יירד ואז אתה מציג את עצמך לאש : " שלום אש , שמ.. שמ. שמי טריי ואני מתכנן להיות אלוף! " , אש : " שלום טריי אני רואה שאתה מזהה אותי , אל תתבייש זה בסדר להתחיל מסע שכזה " אחרי שהוא אומר את זה אתה רואה שמשהו זז לו ליד השיער ואז אתה רואה את החמוד והקטן על הקטף שלו.

גיא :
    סינדקוויל נראה מוכן ומזומן כאשר הוא נותן לעצמו ביד אגרופים קטנים , הנערה : " אוקיי בואו אחריי "
    אתה מסתכל על סינדקוויל ואז הולך אחריי הנערה ואתם מגיעים לחדר ענקי מלא אבנים ובצדדים לבה , זה נראת הזירה שלכם , כאשר אתה בטוח אחריי שאתה רואה את השופט של הקרב נכנס ומגיע למקומו באמצע , ואז מלפנייך עולה טריס ואתה רואה את המאמן שאתה נלחם נגדו , מתקרב אליך ואומר : " שיהיה קרב טוב " הוא חוזר למקום שלו ואתם מתכוננים לקרב.

לוקאס:
    כאשר אתה רואה מה אמך שלחה לך אתה רואה עד כמה אתה נחוש אך עדיין מבולבל ולא יודע במה לבחור כאשר אתה עדיין מסתכל על הפתק ואתה בטעות הסתרת מילה בין השורה " עזוב את התיאום לך תשיג בשבילי " כשבין התשיג לי רשום את התגים , וכנראה זה אומר שהיא רוצה שלא תיהיה מאתם תיהיה מה שתמיד רצית להיות מאמן שמשיג את התגים ונלחם בליגה של מחוז פאובר.

לי :
    טורצ'יק מנסה להשתמש בצעקה אבל הוא מתחת לסלע וקשה לו לצעוק , כאשר לרוויטר משתמש באגרוף לעבר טורצ'יק אך בטעות משתמש על הסלע ומעיף אותה , וטורצ'יק מנצל את זה ונותן צעקה רצינית לידיו שמעיפה את לרויטר עם האבנים לכיוון הלבה אבל הוא מצליח לא להכנס לשם.
    פרישה

עמוד 11 מתוך 19 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •