ערכתי. נראה לי שעכשיו זה בסדר.
ערכתי. נראה לי שעכשיו זה בסדר.
איתי, אדם ואד
התקבלתם, איתי תכתוב על הרקע ליותר טוב כמו שאמרת, אדם ואד הרקעים שלכם מושקעים, ההתחלה כמו שאמרתי לכם מחר.
אדם תשנה התחלתי.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
טוב אמרתה שהתחלתי האש תפוס כבר אז אני הקח את התחלי העשב.
ספוילר
שם+כינוי:yuval2132131
שם במשחק:רוני
תמונה:
רקע:רוני גדל עם הסבים שלו בכפר קטן שבצפון המחוז. הוריו נהרגו בצורה מיסטורית בזמן שהיו במשימה לא ידועה (כנראה [לפי מה שחשבו {ואולי לא ידעו}] קשורה לשלושת האגדיים[ואולי זה באמת נכון]) ועד היום לא מצאו את הגופות שלהם (הוא חושב שהם עדיין חיים [אף אחד לא יודע]) הם עדיין מוגדרים כנעדרים אבל רק רוני מאמין שהם רק "נעדרים" ולא מתים. הם נהרגו כשהוא היה קטן בערך בגיל 3 ככה שהוא לא ממש זוכר אותם. הוא תמיד חלם להיות המאמן הכי טוב מכולם ולגלות איפה הוריו. הוא ילד מאד אפקטיבי ופעיל ותמיד מוכן לבצע כל משימה שיטילו עליו גם אם היא מסוכנת. והוא יהיה דבק במטרה הוא לא יפסיק לעשות את המשימה עד שהיא תושלם גם עם זה יקח מלא זמן (מיצידו עד אפילו יותר משה רק שיסים) הוא מאד אוהב פוקימונים ותמיד רצה שיהיה לו אחד משלו. וכנראה היום הזה הגיע!!
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי: טסטוסג'ה
שותף:![]()
רוק ושהפוקימון שלו יהיה פוקאבו
ציוד: 3000 כסף 5פוקדורים פוקדקס ומפה יספיק...
הערות: מסחק שנראה לי מעולה!!! ואני מת ללכוד את התנין![]()
נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 09-26-2010 בשעה 09:54 AM
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
מקס
התקבלת, רקע מושקע מאוד, עכשיו אני יכתוב כאן את ההתחלה אז תתכוננן טוב?.
רוני
מצטער, אין מקום, בקרוב עוד אחת תשתתף בגלל שהיא הכינה לי את הלוגו.
ההתחלה של המשחק:
הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
מה תעשו?.
חתימה בשיפוצים.
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
אני אומר לזקרום: "אני אעזור ברגע שאני אקבל את הפוקימון הראשון שלי" ופונה לכיוון המעבדה של פרופסור סינתיההבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
מה תעשו?.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
רוני
סבבה, רק בבקשה ללא תגובות כאלה הם ספאם.
רון
אתה רואה את זרקום עף למעלה ולאחר דקה הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך בדרך ללכת אל המעבדה של פרופסור סינתיה, פתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שמסתובבים וחולם לתפוס כמה מהם שאתה הכי אוהב, פתאום אתה מקבל מכה מהדלת של המעבדה מרוב שהיית שקוע ממחשבות על הפוקימונים שראית מה תעשה?.
לי
אתה רואה את זרקום מתעופף ואז לאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך בדרך ואז אתה פתאום רואה הרבה פוקימונים אתה מתלהב מאוד, אתה רואה שאתה קרוב אל המעבדה של פרופסור סינתיה, אתה פתאום רואה איש זקן שפונה אליך מרחוק: "אתה באת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך?, ילד" מה תעשה?.
חתימה בשיפוצים.
"אאוץ'!" אני אומר כשאני משפשף את מצחי הכואב ודופק על דלת המעבדהרון
אתה רואה את זרקום עף למעלה ולאחר דקה הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך בדרך ללכת אל המעבדה של פרופסור סינתיה, פתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שמסתובבים וחולם לתפוס כמה מהם שאתה הכי אוהב, פתאום אתה מקבל מכה מהדלת של המעבדה מרוב שהיית שקוע ממחשבות על הפוקימונים שראית מה תעשה?.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)