Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 12 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 179
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avi צפה בהודעה

לי
    אתה רואה את זרקום מתעופף ואז לאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך בדרך ואז אתה פתאום רואה הרבה פוקימונים אתה מתלהב מאוד, אתה רואה שאתה קרוב אל המעבדה של פרופסור סינתיה, אתה פתאום רואה איש זקן שפונה אליך מרחוק: "אתה באת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך?, ילד" מה תעשה?.
    אני אומר לאיש הזקן"כן איך ידעת שאני באתי לקבל התחלתי פה"?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    שם+כינוי:TheBlackKnight
    שם במשחק: ניב.
    תמונה:
    רקע: ניב גר אצל סבא וסבתא שלו מאז שהוא זוכר את עצמו, תמיד אמרו לו שהם נהרגו בקרב נגד צוות קון כשהוא היה בן 3, אבל אף אחד מעולם לא יודע מה קרה שם.
    כשהוא היה בן 12 הגיע איש עם חליפה מוזרה לבית של סבא וסבתא שלו,
    כשסבא שלו ראה אותו הוא דחף לו לידיים תיק ואמר לו שיש כאן כל מה שהוא יצטרך למסע, ושייצא מייד עד שיתחזק ויוכל לנצח את צוות קון ולנקום את מות הוריו.

פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טסטוסג'ה
    שותף/שותפה: לא.
    ציוד: תיק, ציוד מחנאות, חכה טובה, פוקדקס, 5 פוקדורים
    הערות/הארות: אם אפשר לתפוס פוקמון מים נחמד יחסית על ההתחלה...

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    TheBlackKnight
    מצטער, אין לי מקום במשחק שלי, אם יתפנה אני יתן לך.

לי
    האיש הזקן אומר לך בשמחה: "שלום, אני סמואל אוק, אני העוזר של פרופסור סינתיה, הפרופסור לא נמצאת כי היא הלכה למשימה יחד עם טוני, מנהיג הצוות הלוחמים, אני זה שיביא לך את הפוקימון הראשון שלך כי אני מחליף אותה בינתיים, בוא תכנס אל המעבדה", וסמואל פותח את הדלת של המעבדה מה תעשה?.

רון
    מתי שאתה דופק על דלת המעבדה אתה עדיין מרגיש כאב במצח, פתאום פותחת לך את הדלת אישה ואומרת לך: "שלום ילד, קוראים לי סינתיה, אני הפרופסור של המעבדה, אני יביא לך את הפוקימון הראשון שלך, מה קרה לך במצח שלך?, קיבלת מכה איפה שהוא או מישהו הרביץ לך?".

אד
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך אל המעבדה ופתאום אתה רואה הרבה פוקימונים, אתה פתאום רואה את המעבדה של הפרופסור סינתיה, אתה מגיע אל הדלת ופתאום אתה שומע משהו מהמעבדה, מה תעשה?.

בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    מתי שאתה דופק על דלת המעבדה אתה עדיין מרגיש כאב במצח, פתאום פותחת לך את הדלת אישה ואומרת לך: "שלום ילד, קוראים לי סינתיה, אני הפרופסור של המעבדה, אני יביא לך את הפוקימון הראשון שלך, מה קרה לך במצח שלך?, קיבלת מכה איפה שהוא או מישהו הרביץ לך?".
    אני עונה לה: "הייתי שקוע בכל הפוקימונים שיש ושאני יכול לתפוס והתנגשתי בדלת"
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.
    אני מסתכל עליו נדהם לכמה רגעים.. אך אחריי זה אומר לו בחיוך של בטיחון "אני מבטיח לך זרקום אני יביס את צוות קון, אני יכול!"
    ואחר כך אחכה לתגובתו ואמשיך אל המעבדה.

.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]TheBlackKnigh

לי
    האיש הזקן אומר לך בשמחה: "שלום, אני סמואל אוק, אני העוזר של פרופסור סינתיה, הפרופסור לא נמצאת כי היא הלכה למשימה יחד עם טוני, מנהיג הצוות הלוחמים, אני זה שיביא לך את הפוקימון הראשון שלך כי אני מחליף אותה בינתיים, בוא תכנס אל המעבדה", וסמואל פותח את הדלת של המעבדה מה תעשה?.

[

[/COLOR]
    אני אומר לאוק"אוקי אני אכנס למעבדה" אני נכנס למעבדה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    רון
    הפרופסור אומרת לך: "אהה, תזהר פעם הבאה, כי זה יכאב, יש לי פה משחה שתעזור פלוס פלסטר, חכה רגע", אתה רואה את סינתיה הפרופסורית מוציא בקבוק קטן ואז היא קוראת לך לבוא לפה שהיא תמרח לך את המשחה ותשים את הפלסטר מה תעשה?.

ג'ייסון
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו. אתה ממשיך בדרך של למעבדה ופתאום אתה רואה את כל הפוקימונים ואתה התמלא ומתלהב ורוצה לתפוס כמה מהפוקימונים שראית, פתאום אתה רואה איש זקן יחד עם אישה משוחחים מה תעשה?.

לי
    אתה נכנס אל המעבדה ואז סמואל אומר לך: "איך קוראים לך, ילד?, ואיזה פוקימון התחלתי אתה רוצה לקבל פה, אני אוהב מאוד כל אחד ואחת מהתחלתיים האלה אז כל בחירה היא טובה".

חתימה בשיפוצים.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U][COLOR=teal]

לי
    אתה נכנס אל המעבדה ואז סמואל אומר לך: "איך קוראים לך, ילד?, ואיזה פוקימון התחלתי אתה רוצה לקבל פה, אני אוהב מאוד כל אחד ואחת מהתחלתיים האלה אז כל בחירה היא טובה".
    אני אומר לאוק"שמי הוא לי.אני בוחר בפוקאבו בתור התחלתי שלי למסע"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: דור
    [U][COLOR=blue][B]
    ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.
    "וואו... זה היה מעניין..." אני אומר לעצמי ולאחר מכן אני מתחיל לרוץ במהירות לכיוון הפרופסור בזמן שאני עוד מסתכל על זאקרום.

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    סמואל אוק אומר לך: "וואו, זה פוקימון חזק מאוד, הנה הפוכדור שלו, הנה הוא פוקאבו שלך, אתה מקבל גם עוד 5 פוכדורים ופוקידע, בעזרת הפוקידע אתה תוכל לדעת הרבה על הפוקימונים שאתה תפגוש, תוכל עכשיו להפעיל אותו" מה תעשה?.

דור
    אתה רואה את זרקום מתעופף למשך דקה ולאחר הדקה הוא נעלם פתאום, אתה ממשיך בדרכך אל המעבדה, אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים ואת מתלהב מאוד ומחכה למסע שלך. אתה הגעת אל ני דרכים, אחת למעבדה והשנייה לעיירה קטנה, אתה הולך לימינית אבל אתה לא מוצא את המעבדה, מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    סמואל אוק אומר לך: "וואו, זה פוקימון חזק מאוד, הנה הפוכדור שלו, הנה הוא פוקאבו שלך, אתה מקבל גם עוד 5 פוכדורים ופוקידע, בעזרת הפוקידע אתה תוכל לדעת הרבה על הפוקימונים שאתה תפגוש, תוכל עכשיו להפעיל אותו" מה תעשה?.
    [/COLOR][/B]
    אני אומר לאוק"תודה לך על חפצים שנתת לי.אוקי מפעיל פוקידע" אני מפעיל תפוקידע שאוק נתן לי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    דור
    אתה רואה את זרקום מתעופף למשך דקה ולאחר הדקה הוא נעלם פתאום, אתה ממשיך בדרכך אל המעבדה, אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים ואת מתלהב מאוד ומחכה למסע שלך. אתה הגעת אל ני דרכים, אחת למעבדה והשנייה לעיירה קטנה, אתה הולך לימינית אבל אתה לא מוצא את המעבדה, מה תעשה?.
    "איפה המעבדה הזו יכולה להיות?!" אני שואל את עצמי בעצבים. לאחר מכן אני אתחיל לרוץ ברחבי האזור ולצעוק:"פרופסור!! פרופסור!" בתקווה שאני אמצא אותו.

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    אתה מדליק את הפוקידע החדש שלך שקיבלת מסמואל אוק ואז הפוקידע אומר לך: "שלום לי, אני הפוקידע שלך, בעזרתי תוכל לדעת על כל פוקימון שתפגוש במסע שלך, למשל תכוון אותי לפוקימון התחלתי שלך ואני יתן לך רקע עליו", מה תעשה?.

דור
    אתה צועק בכל הרחוב אבל אף אחד לא עונה לך, אתה מבין שטעית בדרך והגעת לעיירה, אתה הולך לשאול מישהו ואומר לך: "תחזור ל2 הדרכים ואז תפנה בדרך השנייה, שם נמצאת המעבדה של הפרופסור" מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=blue]
    דור
    אתה צועק בכל הרחוב אבל אף אחד לא עונה לך, אתה מבין שטעית בדרך והגעת לעיירה, אתה הולך לשאול מישהו ואומר לך: "תחזור ל2 הדרכים ואז תפנה בדרך השנייה, שם נמצאת המעבדה של הפרופסור" מה תעשה?.
    אני הולך לשביל השני בתקווה שאמצע שם את הפרופסור. 'מעניין למה הוא נמצא כאן,הרי לפי השבילים הוא היה אמור להיות שם.' אני חושב לעצמי ומתחיל לחפש אותו באזור.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    אתה מדליק את הפוקידע החדש שלך שקיבלת מסמואל אוק ואז הפוקידע אומר לך: "שלום לי, אני הפוקידע שלך, בעזרתי תוכל לדעת על כל פוקימון שתפגוש במסע שלך, למשל תכוון אותי לפוקימון התחלתי שלך ואני יתן לך רקע עליו", מה תעשה?.

[/COLOR][/B]
    אני אומר לפוקידע"אוקי תביא לי מידע על פוקאבו" אני מכון את הפוקידע לפוכדור של פוקאבו שהרגע קיבלתי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 4 מתוך 12 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •