ניר
אתה יוצא מין המעבדה של הפרופסור, אתה הולך לדרך 1 ופתאום בא אליך , קורומירו מה תעשה?.
לא,אני לא אוהב את הפוקימון הזה,אבל פוקאבו בו נילחם בו!
עכשיו פוקאבו צעקה,ותנסה להוציא אש מהפה!,קדימה אתה יכול!
ג'ייסון
אתה מנסה להזעיק את הפרופסור אבל קון בורח בקלות ממך אבל אמר: "עוד נפגש, אתה עוד תראה את זה ולא רק אתה", אתה ממשיך בדרך 1 ורואה את הפוקימוןקורומירו, מה תעשה?.
בלייר
לאחר שאת מוותרת את רואה פתאום את, לוחמת מצוות קון שאומרת לך: "תביא לי את הפוקימון שלך אחרת את תפגעי חזק" מה תעשי?.
ניר
אתה החלטת שאתה רוצה לחזק את פוקאבו שלך בלחימה. פוקאבו מצליח להוציא קצת ללהבה שמתחזקת מרגע לרגע, ופגעה קשות בקורומירו הקטן. קורומירו משתמש ברעל על פוקאבו שלך. מה תעשה?.
פוקאבו למד להביור.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
כןאתה החלטת שאתה רוצה לחזק את פוקאבו שלך בלחימה. פוקאבו מצליח להוציא קצת ללהבה שמתחזקת מרגע לרגע, ופגעה קשות בקורומירו הקטן. קורומירו משתמש ברעל על פוקאבו שלך. מה
--
פוקאבו יופי!,תנסה להוציא להביור מהפה,תעזר בזה עם צעקה!
עכשיו יואב,תוציא את מיג'מרו,ותן לו להסתכל איך מנצחים פוקימון.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי
פוקאבו עושה מה שאמרת לו לעשות, הוא מתחמק בקלות מהאס אווירי של מאמפאטו, אחר כך הוא משתמש בחבטה הכי חזקה והוא פוגע קשות במאמפאטו שמובס בקרב הזה. מה תעשה?.
אדם
אתה מוציא את טסוטסג'ה שלך, גרי אומר לך: "אני ישתמש בפוקאבו שלי שקיבלתי היום בבוקר, אין לו עדיין מתקפות אש, אתה תתחיל בכל זאת ראשון" מה תעשה?.
ניר
יואב, שותפך, מוציא את מיג'מארו כמו שביקשת, פוקאבו עושה מה שאמרת לו לעשות. פוקאבו נפגע קצת מהרעל אבל עדיין לא מורעל, הוא משתמש בלהביור חזק מאוד בעזרת הצעקה ומביס את קורומירו. מה תעשה?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
][/QUOTE]ניר
יואב, שותפך, מוציא את מיג'מארו כמו שביקשת, פוקאבו עושה מה שאמרת לו לעשות. פוקאבו נפגע קצת מהרעל אבל עדיין לא מורעל, הוא משתמש בלהביור חזק מאוד בעזרת הצעקה ומביס את קורומירו. מה תעשה?.
יופי פוקאבו! למדת להביור!. ואלך ויתן לו חטיף. אגיד ליואב: "תעזור לי לחפש פוקימון,הייתי שמח למעופף"
ואלך והסתכל בשמיים,לראות פוקימון מעופף.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-02-2010 בשעה 08:10 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לו: "וכשניפגש אני אביס אותך שוב" ופונה לדרכירון
מיג'מארו עושה בדיוק מה שאמרת לו לעשות. הוא מתחמק בקלות מהדחיפה של טסוטסג'ה של גרי ואז הוא משתמש בדחיפה עליו, טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ומובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד לך, נפגש בהמשך המסע" מה תעשה?.
"תתחמק ותשתמש בדחיפה עוד פעם!" אומר לטסטורג'ה.ברוס
אתה מוציא את טסוטסג'ה שלך לקרב, הוא משתמש בדחיפה על פוקאבו של גרי, פוקאבו לא מצליח להתחמק ונפגע קצת, גרי אומר לפוקאבו: "תשתמש בחבטה חזקה על הפוקימון שלו", פוקאבו מתחיל לרוץ, מה תעשה?.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)