Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 2 מתוך 102 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    המשחק מתחיל מחר.
    יש עוד מקומות רשומים,ד''ר שנה לסניבי [טסוטג'ה זה סניבי Xd].
    ואם מישהו רוצה התחלתי שכבר "לקחו" הוא יכול גם,לדוגמא משתמש א' רוצה צ'רמנדר וגם משתמש ב' רוצה אותו,שניהם מקבלים צ'רמנדר.

2. משתמש מנוסה
    המשחק התחיל!
    ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    המשחק התחיל!
    ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    אני אגש לילדים ואשאל אותם:"מצטער שאני מפריע אבל מאיפה אפשר להשיג סטארלי או שינקס?אני פשוט התחלתי את המסע שלי עכשיו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    הילד בעל השינקס אומר לך:"אני השגתי אותו ליד אורבורג,שמה השינקסים חזקים יותר מפה אבל גם פה אפשר להשיג כמה טובים,פגשתי שינקס פראי שיודע מכת וולט,מעניין איך הוא למד את זה" הילד בעל הסטרלי מוסיף:"כן מעניין,סטרלי אפשר לתפוס בכול מקום,אם אתה מחפש סטרביה לעניין או סטרפטור לעניין תתפוס סטרלי חלש ותאמן אותו".

5. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    הילד בעל השינקס אומר לך:"אני השגתי אותו ליד אורבורג,שמה השינקסים חזקים יותר מפה אבל גם פה אפשר להשיג כמה טובים,פגשתי שינקס פראי שיודע מכת וולט,מעניין איך הוא למד את זה" הילד בעל הסטרלי מוסיף:"כן מעניין,סטרלי אפשר לתפוס בכול מקום,אם אתה מחפש סטרביה לעניין או סטרפטור לעניין תתפוס סטרלי חלש ותאמן אותו".
    "וואו רעיון מעולה!"אומר לילדים, אלחץ את ידיהם כאות תודה ואז אלך לחפש לי סטארלי או שינקס לתפיסה וגם לאימון מדקיפ!

6. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון הלא נודע,למסע חיפוש אחרי שני פוקימוני לא ממש נדירים,אינך יודע לאן תגיע,אתה יוצא מהעיירה סנדג'ם ואתה רואה נער לבוש שחורים,שיער אדום כדם מאמן לו פיג'יוט זוהר ומסוכן,אתה שומע את הנער אומר לפיג'יוט:"תנסה להשתמש באס אווירי בבקשה ממך פיג'יוט אגדי שלי".

7. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון הלא נודע,למסע חיפוש אחרי שני פוקימוני לא ממש נדירים,אינך יודע לאן תגיע,אתה יוצא מהעיירה סנדג'ם ואתה רואה נער לבוש שחורים,שיער אדום כדם מאמן לו פיג'יוט זוהר ומסוכן,אתה שומע את הנער אומר לפיג'יוט:"תנסה להשתמש באס אווירי בבקשה ממך פיג'יוט אגדי שלי".
    אני אלך לילד עם הפיג'יוט בשקט כדי שלא יפגעו בי ואז שאני אגיע לילד אשאל אותו:"איך השגת את הפוקימון הזה?"

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כינוי:~WarWolf~
    שם במשחק: טרי מקינגס
    תיאור:
    פוקימון התחלתי: פיקאצ'ו
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
    כסף:3000$
    בקשות:אם אתם רוצים משהו.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    הנער מסתובב אליך ואומר לך:"את פיג'יוט שלי השגתי שהסתובבתי במחוז קנטו לפני שנה,בתור פיג'י,הוא ננטש על ידי הוריו והותקף על ידי להקת ספירו בהנהגת פירו הצלחתי להציל את פיג'י לא בגלל שהוא זוהר הוא מיוחד בגלל שאני לא יכול לראות שפוקימון סובל בקרב לא הוגן,לקחתי תחת חסותי את פיג'י שהתפתח לפיג'יוטו ומשם לפיג'יוט,אם אתה מחפש פיג'י,חפש טוב,פיג'ים הם מהירים,חזקים ויגרמו לך צרות,אם אתה מחפש פוקימון כנף טוב,חפש הוטהוט או סטרלי".

10. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    הנער מסתובב אליך ואומר לך:"את פיג'יוט שלי השגתי שהסתובבתי במחוז קנטו לפני שנה,בתור פיג'י,הוא ננטש על ידי הוריו והותקף על ידי להקת ספירו בהנהגת פירו הצלחתי להציל את פיג'י לא בגלל שהוא זוהר הוא מיוחד בגלל שאני לא יכול לראות שפוקימון סובל בקרב לא הוגן,לקחתי תחת חסותי את פיג'י שהתפתח לפיג'יוטו ומשם לפיג'יוט,אם אתה מחפש פיג'י,חפש טוב,פיג'ים הם מהירים,חזקים ויגרמו לך צרות,אם אתה מחפש פוקימון כנף טוב,חפש הוטהוט או סטרלי".
    "אוקיי תודה על המידע!אני אלך לי לחפש סטארלי!"אומר לילד בנחמדות ואז אלך לי לחפש סטארלי זוהר ואם אני לא אמצא אז סטארלי רגיל.

11. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה מחפש סטרלי זוהר ולא מוצא אפילו סטרלי רגיל,אתה רואה נער ונערה מסתובבים להם באזור כאילו מחפשים משהו,אתה שומע את הנער אומר:"ליירה,הראלטס הזוהר שאת מחפשת יודע בוודאות שיגור,הוא בטח נעלם!".

~WarWolf~
    תגיב להתחלה.

12. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה מחפש סטרלי זוהר ולא מוצא אפילו סטרלי רגיל,אתה רואה נער ונערה מסתובבים להם באזור כאילו מחפשים משהו,אתה שומע את הנער אומר:"ליירה,הראלטס הזוהר שאת מחפשת יודע בוודאות שיגור,הוא בטח נעלם!".
    "הראלטס הזה פראי או שלך ליירה?"אשאל את ליירה בחשש בגלל שאסור לי לצוטט לשיחות של אחרים.

13. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה והנער מסתכלים אליך במבט בוחן,ליירה אומרת:"לא,הוא פראי אבל הוא צריך להיות שלי,תחשוב מה זה גדוואור או גלייד זוהרים בעלי מתקפות אגדיות כמו שאגת זמן או עצם המרחב",הנער אומר לליירה בלגלוג:"ליירה הראלטס הזה יהיה שלך כמו שהפיקאצ'ו האגדי של אש קאצ'ם יתפתח!".

14. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה והנער מסתכלים אליך במבט בוחן,ליירה אומרת:"לא,הוא פראי אבל הוא צריך להיות שלי,תחשוב מה זה גדוואור או גלייד זוהרים בעלי מתקפות אגדיות כמו שאגת זמן או עצם המרחב",הנער אומר לליירה בלגלוג:"ליירה הראלטס הזה יהיה שלך כמו שהפיקאצ'ו האגדי של אש קאצ'ם יתפתח!".
    "ליירה יש לי רעיון את רוצה לתפוס את ראלטס נכון?אם תנצחי אותי בקרב פוקימונים את תוכלי לחפש אותו ולתפוס אותו אבל אם אני מנצח אני אלך לתפוס אותו...רוצה כן או לא?"אשאל את ליירה בפרצוף רציני וקול רציני.

15. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה אומרת לך במבט מושפל:"מצטערת אבל אני לא נלחמת נגד מאמנים חדשים,כי ברור שאני יוכל לנצח אותם,רק עכשיו קיבלת את הפוקימון הראשון שלך נכון,לא הייתה לך הזדמנות להילחם,גם אם תנצח לא תוכל לתפוס את הראלטס האגדי" אתה שומע קול מוכר אומר:"תראו,תראו מה בא מהקור העז של סונופויט,עומר וליירה,שלום לשניכם",אתה מסתובב ואתה רואה את המאמן בעל הפיג'יוט הזוהר,אתה שומע את עומר ואת ליירה אומרים בזמן:"זירו!".

עמוד 2 מתוך 102 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •