המשחק מתחיל מחר.
יש עוד מקומות רשומים,ד''ר שנה לסניבי [טסוטג'ה זה סניבי Xd].
ואם מישהו רוצה התחלתי שכבר "לקחו" הוא יכול גם,לדוגמא משתמש א' רוצה צ'רמנדר וגם משתמש ב' רוצה אותו,שניהם מקבלים צ'רמנדר.
המשחק מתחיל מחר.
יש עוד מקומות רשומים,ד''ר שנה לסניבי [טסוטג'ה זה סניבי Xd].
ואם מישהו רוצה התחלתי שכבר "לקחו" הוא יכול גם,לדוגמא משתמש א' רוצה צ'רמנדר וגם משתמש ב' רוצה אותו,שניהם מקבלים צ'רמנדר.
המשחק התחיל!
ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
התחלה:
יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
~HannibaL ThE Cannibals~
הילד בעל השינקס אומר לך:"אני השגתי אותו ליד אורבורג,שמה השינקסים חזקים יותר מפה אבל גם פה אפשר להשיג כמה טובים,פגשתי שינקס פראי שיודע מכת וולט,מעניין איך הוא למד את זה" הילד בעל הסטרלי מוסיף:"כן מעניין,סטרלי אפשר לתפוס בכול מקום,אם אתה מחפש סטרביה לעניין או סטרפטור לעניין תתפוס סטרלי חלש ותאמן אותו".
~HannibaL ThE Cannibals~
אתה ממשיך בדרכך לכיוון הלא נודע,למסע חיפוש אחרי שני פוקימוני לא ממש נדירים,אינך יודע לאן תגיע,אתה יוצא מהעיירה סנדג'ם ואתה רואה נער לבוש שחורים,שיער אדום כדם מאמן לו פיג'יוט זוהר ומסוכן,אתה שומע את הנער אומר לפיג'יוט:"תנסה להשתמש באס אווירי בבקשה ממך פיג'יוט אגדי שלי".
~HannibaL ThE Cannibals~
הנער מסתובב אליך ואומר לך:"את פיג'יוט שלי השגתי שהסתובבתי במחוז קנטו לפני שנה,בתור פיג'י,הוא ננטש על ידי הוריו והותקף על ידי להקת ספירו בהנהגת פירו הצלחתי להציל את פיג'י לא בגלל שהוא זוהר הוא מיוחד בגלל שאני לא יכול לראות שפוקימון סובל בקרב לא הוגן,לקחתי תחת חסותי את פיג'י שהתפתח לפיג'יוטו ומשם לפיג'יוט,אם אתה מחפש פיג'י,חפש טוב,פיג'ים הם מהירים,חזקים ויגרמו לך צרות,אם אתה מחפש פוקימון כנף טוב,חפש הוטהוט או סטרלי".
~HannibaL ThE Cannibals~
אתה מחפש סטרלי זוהר ולא מוצא אפילו סטרלי רגיל,אתה רואה נער ונערה מסתובבים להם באזור כאילו מחפשים משהו,אתה שומע את הנער אומר:"ליירה,הראלטס הזוהר שאת מחפשת יודע בוודאות שיגור,הוא בטח נעלם!".
~WarWolf~
תגיב להתחלה.
~HannibaL ThE Cannibals~
ליירה והנער מסתכלים אליך במבט בוחן,ליירה אומרת:"לא,הוא פראי אבל הוא צריך להיות שלי,תחשוב מה זה גדוואור או גלייד זוהרים בעלי מתקפות אגדיות כמו שאגת זמן או עצם המרחב",הנער אומר לליירה בלגלוג:"ליירה הראלטס הזה יהיה שלך כמו שהפיקאצ'ו האגדי של אש קאצ'ם יתפתח!".
~HannibaL ThE Cannibals~
ליירה אומרת לך במבט מושפל:"מצטערת אבל אני לא נלחמת נגד מאמנים חדשים,כי ברור שאני יוכל לנצח אותם,רק עכשיו קיבלת את הפוקימון הראשון שלך נכון,לא הייתה לך הזדמנות להילחם,גם אם תנצח לא תוכל לתפוס את הראלטס האגדי" אתה שומע קול מוכר אומר:"תראו,תראו מה בא מהקור העז של סונופויט,עומר וליירה,שלום לשניכם",אתה מסתובב ואתה רואה את המאמן בעל הפיג'יוט הזוהר,אתה שומע את עומר ואת ליירה אומרים בזמן:"זירו!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)