Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 5 מתוך 102 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [B][U][COLOR=black][SIZ]
    Pokefan
    אתה רואה שצ'רמנדר מסתכל על הקרב בשעמום די רב,אתה רואה שכעבור כמה שניות הוא מתקרב אל הים הגועש ומביט בו בעניין די רב.
    [/COLOR".[/SIZE]
    ''הים הפתוח,הוא מסקרן אותך הא???,אל תדאגי אני מבטיח לך שיום אחד אנחנו נגיע למה שמעבר אליו אך בינתיים מה את אומרת שנלך להתאמן טיפה???'',
    אשאל את צ'רמנדר ואחכה לתשובתה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושת המחוזות
    אתה רואה שצ'ימצ'אר שלך לא יכול לזוז בגלל הקרן העל חושית של מינכינו של ליאו,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה בשביל להדוף את הקרן בהצלחה,אתה רואה שהמינכינו מתחיל לפחד.
    אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד לך הצלחת להפחיד את מיכונו.אוקי תשתמש במתקפת מחשבה על מיכונו.אני רוצה לראות ה עושה המתקפה מחשבה על פוקימון היריב.לאחר זאת רוץ בזיגזגים לעבר מכיונו וכשאתה קרוב אליו תקוף בשריטה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    "סקווירטל, צאי החוצה." אני אומרת ומכוונת את הפוכדור שקיבלתי על הקרקע, אני מתכופפת אל סקווירטל ומלטפת את ראשה. "שלום לך, אני המאמנת החדשה שלך וכמובן גם החברה הכי טובה שלך." אני אומרת בחיבה ובודקת את תגובותיה.
    "הסתכלי על הקרב בין שניהם, בקרוב גם אנחנו נלחם בקרבות פוקמונים." אני אומרת לה בחיוך ומתקרבת אל הקרב מעט. אני בוחנת את המתקפות והטכניקות של הפוקמונים שלהם. אני מחכה לראות מי מהם ינצח.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDak_
    סניבי מחייך אליך,אתה רואה להקת בוויזל יוצאת מהמים ומקיפה אותך,אתה מבין שאין לך הרבה ברירות,אתה שומע קול שאומר:"צריך עזרה?".
    אני אומר לקול המוזר " מי אתה ? וכן ! אני צריך עזרה מהר ! "
    ואומר לסניבי " אם תראה מישהו תאמר לי מהר ! "
    --
    מה המתקפות של סניבי ?

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה רואה שהוולפיקס של הילדה מתחמק בזריזות רבה ומשתמש במתקפת להביור מסוכן מאוד שפוגע בפיקאצ'ו,אתה רואה שעל גבו יש סימן של כיווה.
    "פיקאצ'ו-תשתמש בשיתוק ואז במכת ברק שוב!" אומר לפיקאצ'ו ואדאג לשלומו.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה שומע את קולו של עומר שאומר לך:"ילד,לא ידעת שאסור להפריע לטקס ההתפתחות של הגסטלים,כול פעם שיש ירח מלא,זאת אומרת כול חודש,מתפתחים להם שני גסטלים והונטר אחד,זה טקס קדום ואסור שתפריע לו".

שלושת המחוזות
    הילד מסתכל עליך ועל צ'ימצ'אר ואומר לך:"לא בגללכם מינכינו שלי מפחד,תסתכל רגע מאחוריך" אתה מסתובב ואתה רואה שלושה אוסרינגים זוהרים,מסוכנים וחזקים מתקרבים אליכם.

Pokefan
    צ'רמנדר לא מגיב לשאלתך אתה רואה אי קטן בים,אי די קרוב לפה,מספיק אולי חמש דקות של נסיעה בסירה מהירה כדי להגיע לאי המסתורי הזה,אתה שומע קול של איש זקן שאומר:"נסיעה לאי הנעלם,נסיעה לאי הנעלם".

_KoDak_
    *יש בדף רשומים.
    אתה רואה את שני המאמנים שנלחמו מתקרבים,המאמן בעל הסטרלי משתמש בסטרלי שלו כדי להפחיד את הבוויזלים,אתה רואה שהשניקס של המאמן השני משתמש במתקפות מסוג חשמל כדי להביס את הבוויזלים.

JARI95
    *עוד הודעה לא מושקעת כזו אתה עף מהמשחק.
    אתה רואה שמה שלא זז שמה זז במהירות מפתיעה,טריקו שנמנה מבין פוקימוני העשב המהירים ביותר לא מצליח לגבור על המהירות של הפוקימון הזה.

MarshMellow
    את רואה שסקווירטל שלך מחייכת אליך בחיבה רבה,את רואה שהיא קצת עייפה,את רואה ששני המאמנים נעלמו,כאילו בעלה אותם האדמה ואת מבינה שהקרב ביניהם נגמר והם הלכו.

~WarWolf~
    אתה רואה שהכיווה של פיקאצ'ו שורפת לו ובגלל זה מתקפת השיתוק פוגעת בך ומכת הברק פוגעת במים,אתה רואה שהים גועש עוד יותר עכשיו.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה שומע את קולו של עומר שאומר לך:"ילד,לא ידעת שאסור להפריע לטקס ההתפתחות של הגסטלים,כול פעם שיש ירח מלא,זאת אומרת כול חודש,מתפתחים להם שני גסטלים והונטר אחד,זה טקס קדום ואסור שתפריע לו".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    'איזה באסה'אחשוב לעצמי ואז ארוץ לעיר פלאורמה כדי לחפש פוקימונים ובמיוחד את ראלטס הזוהר!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה רואה שהכיווה של פיקאצ'ו שורפת לו ובגלל זה מתקפת השיתוק פוגעת בך ומכת הברק פוגעת במים,אתה רואה שהים גועש עוד יותר עכשיו.
    "פיקאצ'ו!" אצעק לפיקאצ'ו וארוץ אליו ואחבק אותו שיתאושש(אש סטייל XD)
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    הילד מסתכל עליך ועל צ'ימצ'אר ואומר לך:"לא בגללכם מינכינו שלי מפחד,תסתכל רגע מאחוריך" אתה מסתובב ואתה רואה שלושה אוסרינגים זוהרים,מסוכנים וחזקים מתקרבים אליכם.
    אני אומר לליאו"כדי שנברח אין לנו סיכוי נגד 3 אורסרינגים3אזברח במהירות האפשרית עם מיכנו שלך.צ'ימצ'אר ינסה לעכב אותם." אני אומר לצ'ימצ'אר"שריטה עלים תנסה לעכב אותם לכמה שניות ואזברח איתנו".אני מתחיל לברוח מהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    את רואה שסקווירטל שלך מחייכת אליך בחיבה רבה,את רואה שהיא קצת עייפה,את רואה ששני המאמנים נעלמו,כאילו בעלה אותם האדמה ואת מבינה שהקרב ביניהם נגמר והם הלכו.
    אני נאנחת, "תנוחי בנתיים בפוכדור שלך." אני מחייכת אליה ומחזירה אותה אל הפוכדור. אני מתחילה להתקדם אל העיר ג'ובילייף, בדרכי לשם אני מחפשת פוקמונים להתאמן נגדם ואולי גם לצרף אחד לצוות.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_KoDak_
    *יש בדף רשומים.
    אתה רואה את שני המאמנים שנלחמו מתקרבים,המאמן בעל הסטרלי משתמש בסטרלי שלו כדי להפחיד את הבוויזלים,אתה רואה שהשניקס של המאמן השני משתמש במתקפות מסוג חשמל כדי להביס את הבוויזלים.
    לא רשום שם כלום על המתקפות ..
    --
    אני אומר להם " וואו תודה רבה שהצלתם אותנו ! "
    ואחשוב לעצמי 'אולי הם עוזרים לנו אבל עדיין צריך לתת לסניבי הזדמנות'
    ואומר לסניבי " סניבי ! זהו קרב הבכורה שלנו ! זה יהיה הקרב הראשון שלנו לעכשיו ! תשתמש במתקפת העשב הכי חזקה שלך על אחד מהבוויזל שם ! "

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    Iipion
    את רואה שהסוג באמת הפעם ניצח,שינקס השתמש במתקפת מכת ברק קטלנית על סטרלי שנפל והובס,הילד בעל השינקס מחייך והולך משם,את רואה את המאמן של הסטרלי מסתכל על סטרלי ומתחיל לבכות.
    "או, ילד, אל תבכה." אומר לו בעידוד. "הוא ניצח אבל היה לו יתרון סוג והוא אולי היה יותר מאומן ממך." אומר לו בעידוד. "בוא ניקח את סטרלי למרכז הפוקימונים הקרוב" אומר לו כדי לתת לו הרגשת עידוד נוספת ואומר לו: "לא צריך לבכות ילד, מה שמך?" אשאל אותו. "אחרי שנרפא את סטרלי, בוא נחזור לכאן, נתאמן קצת ואז נלחם, בסדר?" אשאל אותו.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ~~
    .

.

.

__
    *
    .

JARI95
    *עוד הודעה לא מושקעת כזו אתה עף מהמשחק.
    אתה רואה שמה שלא זז שמה זז במהירות מפתיעה,טריקו שנמנה מבין פוקימוני העשב המהירים ביותר לא מצליח לגבור על המהירות של הפוקימון הזה.

.

~~
    .

אני עבדוק עם הפוקידע את הפוקימון ואומר לטריקו כדי להגיע אל הפוקימון לנסות לעשות קיצורי דרך כדי להשיג את הפוקימון הזה
    נערך לאחרונה על ידי JARI95, 02-26-2011 בשעה 06:48 PM

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה נער בגילך מביט בך ובמדקיפ שלך,אתה רואה שהילד מחייך ונעלם,אתה שם לב שהלילה עוד מעט יורד ובקושי הספקת לאמן את מדקיפ.

שלושת המחוזות
    אתה רואה שליאו לא בורח אלא נשאר להילחם,ליאו מוציא עוד חמישה פוכדורים ואתה רואה:שינקס,סטרלי,ריאולו,טייפלוז'ן וסניזל בנוסף למינכינו.

Iipion
    הילד עוצם את עינו ואומר לך:"שמי אינו חשוב,הסטרלי הזה במילא היה חלש מול השינקס האגדי של מייק,אני לא רוצה להילחם נגד מאמנים חזקים ממני,לא מוכן!".

_KoDak_
    *כן רשום אני בדקתי.
    אתה רואה שסניבי שלך אינו מקשיב לך ופשוט מתחפר באדמה כאחוז תזזית,אתה רואה את הגלים שהבוויזלים יוצרים פוגעים בבור שבו סניבי התחבא.

JARI95
    *כמעט טובה ההודעה,ולמה הציטוט כזה ארוך ועוד פעם אחת אני רואה אץ "~~" אני העיף אותך כי זה לא רשום אצל אף אחד,וחלאס אם שגיאות הכתיב,לא יודע לכתוב כמו שצריך אל תשחק במ''תים במיוחד לא שלי כי אולי אחרים לא מכבידים אבל אני כן!
    אתה רואה שהפוקדע שלך כבוי,אתה רואה שכתוב בצד:"אנרגיה סטטית גבוהה מדי פוקדע זה אינו מסוגל לקלוט מידע בעצומה כזו".

MarshMellow
    את רואה שהלילה הולך ומתקרב,הים של העיירה סנדג'ם נרגע מעט,הגלים פוגעים בחול,הירח המלא משקיף מהשמיים,את רואה את פסגת הר קורונט.

~WarWolf~
    אתה מרגיש את הכוויה של פיקאצ'ו מתחילה לשרוף גם לך,אתה מרגיש גם שהשיתוק הולך ונעלם,אתה קולט שפיקאצ'ו הולך להשתמש במכת ברק קטלנית אליך ואליו.

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה נער בגילך מביט בך ובמדקיפ שלך,אתה רואה שהילד מחייך ונעלם,אתה שם לב שהלילה עוד מעט יורד ובקושי הספקת לאמן את מדקיפ.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    'למה כולם נעלמים לי היום?!'אחשוב לי בכעס ואז אחזיר את מדקיפ ואומר לו:"נתאמן מחר"ואז אלך למרכז פוקימונים כדי לישון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 5 מתוך 102 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •