[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"סקווירטל, צאי החוצה." אני אומרת ומכוונת את הפוכדור שקיבלתי על הקרקע, אני מתכופפת אל סקווירטל ומלטפת את ראשה. "שלום לך, אני המאמנת החדשה שלך וכמובן גם החברה הכי טובה שלך." אני אומרת בחיבה ובודקת את תגובותיה.
"הסתכלי על הקרב בין שניהם, בקרוב גם אנחנו נלחם בקרבות פוקמונים." אני אומרת לה בחיוך ומתקרבת אל הקרב מעט. אני בוחנת את המתקפות והטכניקות של הפוקמונים שלהם. אני מחכה לראות מי מהם ינצח.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
"פיקאצ'ו-תשתמש בשיתוק ואז במכת ברק שוב!" אומר לפיקאצ'ו ואדאג לשלומו.~WarWolf~
אתה רואה שהוולפיקס של הילדה מתחמק בזריזות רבה ומשתמש במתקפת להביור מסוכן מאוד שפוגע בפיקאצ'ו,אתה רואה שעל גבו יש סימן של כיווה.
NYO HO HO BITCH
~HannibaL ThE Cannibals~
אתה שומע את קולו של עומר שאומר לך:"ילד,לא ידעת שאסור להפריע לטקס ההתפתחות של הגסטלים,כול פעם שיש ירח מלא,זאת אומרת כול חודש,מתפתחים להם שני גסטלים והונטר אחד,זה טקס קדום ואסור שתפריע לו".
שלושת המחוזות
הילד מסתכל עליך ועל צ'ימצ'אר ואומר לך:"לא בגללכם מינכינו שלי מפחד,תסתכל רגע מאחוריך" אתה מסתובב ואתה רואה שלושה אוסרינגים זוהרים,מסוכנים וחזקים מתקרבים אליכם.
Pokefan
צ'רמנדר לא מגיב לשאלתך אתה רואה אי קטן בים,אי די קרוב לפה,מספיק אולי חמש דקות של נסיעה בסירה מהירה כדי להגיע לאי המסתורי הזה,אתה שומע קול של איש זקן שאומר:"נסיעה לאי הנעלם,נסיעה לאי הנעלם".
_KoDak_
*יש בדף רשומים.
אתה רואה את שני המאמנים שנלחמו מתקרבים,המאמן בעל הסטרלי משתמש בסטרלי שלו כדי להפחיד את הבוויזלים,אתה רואה שהשניקס של המאמן השני משתמש במתקפות מסוג חשמל כדי להביס את הבוויזלים.
JARI95
*עוד הודעה לא מושקעת כזו אתה עף מהמשחק.
אתה רואה שמה שלא זז שמה זז במהירות מפתיעה,טריקו שנמנה מבין פוקימוני העשב המהירים ביותר לא מצליח לגבור על המהירות של הפוקימון הזה.
MarshMellow
את רואה שסקווירטל שלך מחייכת אליך בחיבה רבה,את רואה שהיא קצת עייפה,את רואה ששני המאמנים נעלמו,כאילו בעלה אותם האדמה ואת מבינה שהקרב ביניהם נגמר והם הלכו.
~WarWolf~
אתה רואה שהכיווה של פיקאצ'ו שורפת לו ובגלל זה מתקפת השיתוק פוגעת בך ומכת הברק פוגעת במים,אתה רואה שהים גועש עוד יותר עכשיו.
"פיקאצ'ו!" אצעק לפיקאצ'ו וארוץ אליו ואחבק אותו שיתאושש(אש סטייל XD)~WarWolf~
אתה רואה שהכיווה של פיקאצ'ו שורפת לו ובגלל זה מתקפת השיתוק פוגעת בך ומכת הברק פוגעת במים,אתה רואה שהים גועש עוד יותר עכשיו.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
לא רשום שם כלום על המתקפות ..
--
אני אומר להם " וואו תודה רבה שהצלתם אותנו ! "
ואחשוב לעצמי 'אולי הם עוזרים לנו אבל עדיין צריך לתת לסניבי הזדמנות'
ואומר לסניבי " סניבי ! זהו קרב הבכורה שלנו ! זה יהיה הקרב הראשון שלנו לעכשיו ! תשתמש במתקפת העשב הכי חזקה שלך על אחד מהבוויזל שם ! "
ספוילר
"או, ילד, אל תבכה." אומר לו בעידוד. "הוא ניצח אבל היה לו יתרון סוג והוא אולי היה יותר מאומן ממך." אומר לו בעידוד. "בוא ניקח את סטרלי למרכז הפוקימונים הקרוב" אומר לו כדי לתת לו הרגשת עידוד נוספת ואומר לו: "לא צריך לבכות ילד, מה שמך?" אשאל אותו. "אחרי שנרפא את סטרלי, בוא נחזור לכאן, נתאמן קצת ואז נלחם, בסדר?" אשאל אותו.
ספוילר
~HannibaL ThE Cannibals~
אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה נער בגילך מביט בך ובמדקיפ שלך,אתה רואה שהילד מחייך ונעלם,אתה שם לב שהלילה עוד מעט יורד ובקושי הספקת לאמן את מדקיפ.
שלושת המחוזות
אתה רואה שליאו לא בורח אלא נשאר להילחם,ליאו מוציא עוד חמישה פוכדורים ואתה רואה:שינקס,סטרלי,ריאולו,טייפלוז'ן וסניזל בנוסף למינכינו.
Iipion
הילד עוצם את עינו ואומר לך:"שמי אינו חשוב,הסטרלי הזה במילא היה חלש מול השינקס האגדי של מייק,אני לא רוצה להילחם נגד מאמנים חזקים ממני,לא מוכן!".
_KoDak_
*כן רשום אני בדקתי.
אתה רואה שסניבי שלך אינו מקשיב לך ופשוט מתחפר באדמה כאחוז תזזית,אתה רואה את הגלים שהבוויזלים יוצרים פוגעים בבור שבו סניבי התחבא.
JARI95
*כמעט טובה ההודעה,ולמה הציטוט כזה ארוך ועוד פעם אחת אני רואה אץ "~~" אני העיף אותך כי זה לא רשום אצל אף אחד,וחלאס אם שגיאות הכתיב,לא יודע לכתוב כמו שצריך אל תשחק במ''תים במיוחד לא שלי כי אולי אחרים לא מכבידים אבל אני כן!
אתה רואה שהפוקדע שלך כבוי,אתה רואה שכתוב בצד:"אנרגיה סטטית גבוהה מדי פוקדע זה אינו מסוגל לקלוט מידע בעצומה כזו".
MarshMellow
את רואה שהלילה הולך ומתקרב,הים של העיירה סנדג'ם נרגע מעט,הגלים פוגעים בחול,הירח המלא משקיף מהשמיים,את רואה את פסגת הר קורונט.
~WarWolf~
אתה מרגיש את הכוויה של פיקאצ'ו מתחילה לשרוף גם לך,אתה מרגיש גם שהשיתוק הולך ונעלם,אתה קולט שפיקאצ'ו הולך להשתמש במכת ברק קטלנית אליך ואליו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)