Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 34 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"יש נבואה שאומרת,במקום הכי לוהט מקדש האדמה יזומן,הכוונה להר הגעש שליד סאנישור,ונבואה אחרת שאומרת מקדש הים ימצא תמיד בים הכי גועש,זה כמובן הים הצפוני".
    אתה יכול קצת לוותר לי עם העניין של הפרסים של המכונים כי אני כבר הייתי אמור להיות בעיצומו של הקרב השני..
    ------------------------------------------
    "איך אני אגיע לשם?" אשאל את ריקואזה בלחץ.
    NYO HO HO BITCH

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    KoDak
    הילדה רצה אחריך ואומרת לך:"לא רוח כזו,אני סוג של מדיום שמתקשרת עם פוקימונים,קוראים לי ככה כי אני מפיחה רוח חיים במקדש,הבנת?".
    אתה יכול כבר לעשות שאני אהיה במכון כבר ? אני מנסה כבר הרבה זמן להגיע לשם אבל אתה חוסם אותי !
    ---
    "הבנתי הבנתי לא לדאוג.." אומר לה ואלך לכיוון המכון ואוציא את סניבי בקריאת "סניבי זה התור שלך ! ! "
    ואז אשאל את המנהיג מכון "איך קוראים לך ומאיזה סוג המכון ? ויותר חשוב מי הפוקימון שלך !? "

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    טוביאס אומר לך:"בכול פעם שדארקאי פוגש מאמן חדש הוא בוחן אותו אם אפשר לסמוך עליו ואותי אם אני זימנתי אותו בשביל להיפרד ממנו,כמובן שאף פעם הוא לא פגש מאמן מסוכן או שאני רוצה לעזוב אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]

''מדליק הוא מעין בוחן את אישיות של המאמן?,אם כן מעניין מה הוא חושב עליי כרגע?,
    טוביאס באמת תודה על החוויה הזאת אני כבר לא יכול לחכות ליום שנלחם בו!'',
    אומר לטוביאס מתרגש.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    מרצ'ומפ משתמש במתקפת זנב ימי,אתה רואה שזנבו מתארך והופך להיות כחול זוהר,אתה רואה שהוא מטיל אותו על איווזור שמצליח להתחמק מהמתקפה שלך,אתה רואה שמרצ'ומפ משתמש עכשיו במתקפת כדור בוץ שמחטיאה,אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת עלי תער שפוגעים במרצ'ומפ שלך.

שלמח''הם
    צ'רן מחייך ואומר לך:"הייתי לחוץ טיפה,פשוט האבן הזו,השם שלה הוא אבן האופל,חברי הטוב,ג'ון זכה בתאומה שלה,אבן האור,פשוט המדענים לא בדיוק היו איך אומר את זה,מרוצים שביקשתי את האבן,אז חשבתי שהם ישמרו אותה בשביל עצמם".

Pokefan
    טוביאס אומר לך בחיוך:"עד שנילחם זה נגד זה ייקח לך זמן,טוב יש לי קרב היום נגד מאמן שטוען שיכול לנצח אותי,טוב עשינו עסקה אני והוא,אם הוא ינצח הוא יזכה באליפות אם לא אז לא".

Bhrui10
    המהלך שלך אינו עובד בגלל שהספטייל קולט מה שאתה מנסה לעשות ובועט בפוכדור של צ'רמנדר לפני שצ'רמנדר יוצא ממנו בכלל,אתה רואה שהפוכדור נופל לידיהם של הטריקו.

KoDak
    מנהיג המכון אומר לך:"יש לך רק את הסניבי הזה נכון?חבל מאוד כי המכון שלי לא מקבל קרבות של אחד על אחד רק של שלושה על שלושה או חמישה על חמישה,אם אתה מעוניין בקרב מלא,גם טוב,אבל אחד על אחד,מצטער".

YamiYugi
    *לא הבנתי?
    ריקואזה אומר לך:"לים הצפוני אתה תגיע דרך השביל שאיתו הגעת לפה,לעיר סאנישור,תלך לבד,בלי שום עזרה,ואז תגיע להר קורונט ותגיש לי את שתי האבנים האלה".

5. לא ברור בכלל

KoDak
    מנהיג המכון אומר לך:"יש לך רק את הסניבי הזה נכון?חבל מאוד כי המכון שלי לא מקבל קרבות של אחד על אחד רק של שלושה על שלושה או חמישה על חמישה,אם אתה מעוניין בקרב מלא,גם טוב,אבל אחד על אחד,מצטער".
    "בסדר לא צריך.." אומר לו ואומר לסניבי ולילדה "בואו הולכים חבר'ה..
    "תגידי רוח מקדש..אני צריך ללכת לסיפרייה ..אז בוא נלך ! ! "
    ואז כשאגיע לשם אחפש מידע על :
    דארקריי
    לטיאוס
    והאי הנעלם

Spoiler ספוילר

6. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    טוד מחייך ואומר לאיווזור שלו:"תשתמש במתקפת כדור אנרגיה!" אתה רואה כדור ירוק יוצא מפיו של איווזור,אתה רואה שבמקום שהוא זורק אותו הוא בולע אותו,אתה רואה שהגפנים שלו מתחילים לזהור ולצמוח".

שלמח''הם
    אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם,אתה רואה שהוא נראה קצת עצבני,בסופו של דבר איש בעל חלוק מעבדה רץ נרגש אל צ'רן ואומר לו:"אדון צ'רן,נשלחתי להביא לך את הדבר הזה" אתה רואה שהוא מגיש לו אבן שחורה כלילה.

Pokefan
    טוביאס אומר לך:"בכול פעם שדארקאי פוגש מאמן חדש הוא בוחן אותו אם אפשר לסמוך עליו ואותי אם אני זימנתי אותו בשביל להיפרד ממנו,כמובן שאף פעם הוא לא פגש מאמן מסוכן או שאני רוצה לעזוב אותו".

Bhrui10
    אתה מבין שזה לא נגמר,אתה רואה שהספטייל הזוהר מתקרב אליך ומחייך חיוך מרושע,אתה מבין שאתה נכנסת למערב של הלהקה הזו,אתה רואה את שלושת הגרובייל מתקרבים".

KoDak
    הילדה רצה אחריך ואומרת לך:"לא רוח כזו,אני סוג של מדיום שמתקשרת עם פוקימונים,קוראים לי ככה כי אני מפיחה רוח חיים במקדש,הבנת?".

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"יש נבואה שאומרת,במקום הכי לוהט מקדש האדמה יזומן,הכוונה להר הגעש שליד סאנישור,ונבואה אחרת שאומרת מקדש הים ימצא תמיד בים הכי גועש,זה כמובן הים הצפוני".

יגאל
    המאמן אומר לך:"שמי ארון,אני לשעבר אליט פור של המחוז,הייתי מדהים עם סוגי חרק,עכשיו אני עוזר למאמנים אחרים,הראלטס שלך יודע רק מתקפות על חושי וזה חיסרון נגד אופל,לעומת זאת סוג חרק מנצח אופל בקלות".
    אני אומר לארון ''תודה על המידע'' ואני הולך לדרכי עם ראלטס ואחרי כמה דקות הליכה אני אומר לראלטס אני רוצה שנתאמן בשביל שתלמד מתקפה חדשה אותות קרן (signal beam) המתקפה מסוג חרק היחידה שאתה יכול ללמוד אותה'' ואני ממשיך לומר לו ''תנסה לתקוף אותי במתקפה בכל הכוח שלך''

7. NYO HO HO
    YamiYugi
    *לא הבנתי?
    ריקואזה אומר לך:"לים הצפוני אתה תגיע דרך השביל שאיתו הגעת לפה,לעיר סאנישור,תלך לבד,בלי שום עזרה,ואז תגיע להר קורונט ותגיש לי את שתי האבנים האלה".
    "טוב ריקואזה!" אומר ואצדיע לו ואלך אל השביל שהגעתי ממנו.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: עידן

Pokefan
    טוביאס אומר לך בחיוך:"עד שנילחם זה נגד זה ייקח לך זמן,טוב יש לי קרב היום נגד מאמן שטוען שיכול לנצח אותי,טוב עשינו עסקה אני והוא,אם הוא ינצח הוא יזכה באליפות אם לא אז לא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]

''טוב תודה היה נעים לפגוש אותך טוביאס וגם אותך דארקראי בהצלחה בקרב נתראה'',
    אומר לטוביאס מחייך ואפנה לכיוון מרכז הפוקימונים.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    צ'רן מחייך ואומר לך:"הייתי לחוץ טיפה,פשוט האבן הזו,השם שלה הוא אבן האופל,חברי הטוב,ג'ון זכה בתאומה שלה,אבן האור,פשוט המדענים לא בדיוק היו איך אומר את זה,מרוצים שביקשתי את האבן,אז חשבתי שהם ישמרו אותה בשביל עצמם".

]
    אני אומר לצ'רן"אה אוקי טוב בוא נמשיך להעיר אורבוג אני רוצה להגיע אליה במהירות האפשרית שהכי אפשר.אוקי אז בוא נלך מהר לעיר אורבוג.אה תהנה מהמתנה שקבילת".אני מתחיל ללכת במהירות לאורבוג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    אתה בטעות נוגע באבן הזו ומרגיש שהיא פועמת כמו משהו חי,צ'רן אומר לך:"זה לא סתם אבן,זה הפוקימון האגדי זרקום,חברי שסיפרתי לך עליו קיבל את ראשיהם,כמובן שהם הסכימו להיות שייכים לנו".

Pokefan
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים של העיר סאנישור,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את שני הילדים שהצילו את חייך,אתה נכנס למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מחייכת,לוקחת את הפוכדור של צ'רמנדר ומחזירה לך את הפוכדור.

KoDak
    הילדה אומרת לך:"אנא ממך אל תקרא לי רוח המקדש,שמי הוא ספיר,אמי הייתה רוח המקדש של מקדש הים,היא הייתה שומרת אבן הספיר,שאני נקראת על שמה,הבנתי שאתה רוצה לחפש מידע,אז בוא נלך" אתה וספיר מגיעים לספרייה.
    גילית את שמה של הילדה המסתורית-ספיר!

YamiYugi
    אתה ממשיך לכיוון השביל בסופו של דבר אתה רואה קרן אור חזקה ובסיומה אתה מוצא את עצמך על השביל ההוא,אתה מבין שאתה יכול להמשיך בדרך,אתה ממשיך בדרך,דקה ועוד דקה,לאחר מספר דקות ארוכות,אתה רואה מקדש כחול עשוי אבן עתיקה.

יגאל
    *אני מעדיף לקרוא לך "קרן אות",אז אם אני כותב את זה ככה שתבין על מה מדובר.
    אתה רואה שראלטס מנסה להשתמש במתקפת החרק שאותה ביקשת אך הוא לא מצליח,אתה רואה מאמן בעל שיער סגול מאמן אלקזם.

11. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה ממשיך לכיוון השביל בסופו של דבר אתה רואה קרן אור חזקה ובסיומה אתה מוצא את עצמך על השביל ההוא,אתה מבין שאתה יכול להמשיך בדרך,אתה ממשיך בדרך,דקה ועוד דקה,לאחר מספר דקות ארוכות,אתה רואה מקדש כחול עשוי אבן עתיקה.
    "כנראה שהגעתי!" אומר לעצמי ואלך אל המקדש לחפש את האבן.
    NYO HO HO BITCH

12. לא ברור בכלל

KoDak
    הילדה אומרת לך:"אנא ממך אל תקרא לי רוח המקדש,שמי הוא ספיר,אמי הייתה רוח המקדש של מקדש הים,היא הייתה שומרת אבן הספיר,שאני נקראת על שמה,הבנתי שאתה רוצה לחפש מידע,אז בוא נלך" אתה וספיר מגיעים לספרייה.
    "איזה שם מגניב זה ספיר ! זה מזכיר לי את קיוגר..בנוגע למקדש הים..אם יש ים אז יש גם אוויר לא ? ובטח יש עוד מקדש.." אומר ואחפש מידע על :
    דארקריי
    לטיאוס
    האי הנעלם
    והמקדשים של הים ואחפש איזה עוד יש..במידה ויש אוויר אז גם עליו..

Spoiler ספוילר

13. משתמש סופר ספאמר
    שלמח''הם
    אתה בטעות נוגע באבן הזו ומרגיש שהיא פועמת כמו משהו חי,צ'רן אומר לך:"זה לא סתם אבן,זה הפוקימון האגדי זרקום,חברי שסיפרתי לך עליו קיבל את ראשיהם,כמובן שהם הסכימו להיות שייכים לנו".

Pokefan
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים של העיר סאנישור,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את שני הילדים שהצילו את חייך,אתה נכנס למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מחייכת,לוקחת את הפוכדור של צ'רמנדר ומחזירה לך את הפוכדור.

KoDak

YamiYugi

יגאל
    *אני מעדיף לקרוא לך "קרן אות",אז אם אני כותב את זה ככה שתבין על מה מדובר.
    אתה רואה שראלטס מנסה להשתמש במתקפת החרק שאותה ביקשת אך הוא לא מצליח,אתה רואה מאמן בעל שיער סגול מאמן אלקזם.
    אני מגש למאמן ושואל אותו ''אתה רוצה להתאמן איתי? אני צריך ללמד את ראלטס מתקפה ונראה לי שאנחנו נעזור אחד לשני''

14. משתמש מנוסה
    KoDak
    אתה וספיר נכנסים לספרייה היא אומרת לך:"יש המון מקדשים,כמובן יש את מקדש האוויר ומקדש האדמה,טוב אם אתה רוצה לחפש מידע על לטיאוס קח את הספר הזה" היא מגישה לך ספר ישן שבו כתוב:"אבן הנשמה,אגדה או לא?".

YamiYugi
    אתה נכנס לתוך המקדש אתה מרגיש את ההילה המיוחדת ששוררת כאן,אתה רואה מסדרון ארוך,בסופו יש פיצול לשני חדרים שונים,אתה רואה שכתוב ליד החדר השמאלי:"לכול...שצריך...תמיד...מישהו...לו" וליד הימני כתוב:"...אחד...עזרה...יהיה...שיעזור..." אתה שומע קול שאומר לך:"מעניין לא?".

יגאל
    המאמן מחייך ואומר לך:"לא תודה,אני ואלקזם שלי לא צריכים עזרה,אם אתה צריך עזרה באימונים נגד סוג אופל לך לידידי ארון,הוא היה אליט פור של חרק ואני של על-חושי,נעים מאוד לוסיאן".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלמח''הם

Pokefan[/SIZ.[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן"ממגניב יש לך אבן שבה נמצא פוקימון האגדי זרקוםאיזה כיף לך הלואי שכם לי היה אגדי משלי שהיתי יכול להשתמש בו בקרבות שלי".אני הולך לעיר אורבוג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 34 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •