פורסם במקור על ידי
טום רידל
The Saw
אתה רואה שטוד מחייך ואומר לך:"בדיוק כמו שציפיתי,צא איווזור אני בוחר בך,הפעם לעומת הקרב הקודם,אין החלפות בין הפוקימונים,הקרב הראשון,מרצ'ומפ נגד איווזור".
הקרב השני שלך מול טוד התחיל,הוא שולף את איווזור ואתה מוציא את מרצ'ומפ,ההתחלה לא נראת טוב.
שלמח''הם
אתה וצ'רן מתקדמים במהירות לכיוון העיר אורבורג,הוא אומר לך:"אני צריך קודם לאסוף חבילה קטנה מהעיר ג'ובילייף,זה בסדר מצידך נכון,זה פשוט משהו מיוחד מאוד שקיבלתי מתנה מאונובה אחרי שעזרתי להציל אותו,ורק עכשיו החוקרים נותנים לי בחזרה את המתנה".
Pokefan
הוא מוציא פוכדור אדום-לבן כמו הפוכדור של צ'רמנדר הוא זורק אותו לשמיים ואתה רואה אותו,את הדארקאי של טוביאס,אתה רואה שהוא מסתכל עליך ועל טוביאס במבט בוחן.
Bhrui10
אתה מחזיר את צ'רמנדר לפוכדור ובורח משם,אתה רואה שלטריקו האלה מצטרפים עוד חמישה טריקו,שלושה גרובייל וספטייל זוהר אחד,אתה מבין שהלהקה של השלישייה רוצה נקמה.
KoDak
הילדה צוחקת צחוק די מוזר ואומרת לך:"מה פתאום אני לא פוקימון ובטח שבטח לא אגדי,למרות זאת אני מקשרת בין בני האדם לפוקימונים אגדיים,זו העבודה שלי במקדש סנופויט,יש שלושה תפקידים שמה,ראש המקדש,רוח המקדש זאת אני,ושומרי המקדש".
YamiYugi
*תראה את ההודעות.
ריקואזה אומר לך:"מצטער אבל המשימה הזו מסוכנת מדי אפילו בשבילי,אני צריך את האדמה והמים בשביל לעצור אותו,הבא לי את הכדור האדום והכדור הכחול שנמצאים במקדש הים ובמקדש האש ובעזרתם הכוחות הקדומים של הים,היבשה והאוויר ישתלבו ויצרו את האחד,נו זוז כבר טרי!".
יגאל
אתה רואה אומנם שמתקפת העל חושי פוגעת אך לא מזיזה לפוקימוני אופל,אתה רואה יאנמגה מתעופף ומשתמש במתקפת חרק שלא ראית קודם אתה רואה ששלושת פוקימוני האופל בורחים,אתה שומע קול שאומר לך:"אני מקווה שעזרתי לך".
The Saw שמקבל ביצת לטיאוס ושלמח''הם שמקבל ביצת קיוגר!