Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 33 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1524
  1. Surgeon of Death
    Bhrui10
    *להבא יותר מושקע.
    אתה רואה שהטריקו האלה לא מוכנים לעזוב את צ'רמנדר שלך,אתה מבין שהם מאוד כועסים על כך שאתה והצ'רמנדר שלך מנסים להתקיף אותם.
    "הבנתי הבנתי אני לא אתקוף אתכם!" "סה"כ רציתי שאחד מיכם יצטרף לצוות שלי!" אומר אפילו שאני יודע שהם לא מבינים אותי אנסה להחזיר את צ'ארמנדר לפוקדור ולברוח מהאיזור

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    KoDaK
    הילדה אומרת לך:"אני יכולה לבוא איתך לראות את קרב המכון שלך?" אתה רואה שמנהיג המכון מתקרב אליך ואומר לך:"אין שום בעיה שתילחם מולי,בוא נלך שלושתנו למכון,הקרב הוא אחד על אחד,ברור?".

"בסדר..אבל תאמרי לי איך קוראים לך ! אולי את..פוקימון אגדי ? פגשתי ילד שהיה אגדי והוא היה דומה לך מאוד.."
    אומר בחשש ואלך לכיוון המכון .
    אלחש לפוכדור שלי בתקווה שסניבי ישמע "זה הרגע הגדול..סניבי החוצה ! ! ! "

Spoiler ספוילר

3. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    *בגלל שהפוקימון ההתחלתי שלך התפתח בזכות פרס אתה לא מקבל את הפרס של התפתחות ההתחלתי.
    אתה ממשיך במסע שלך נזכר ברעם הקטלני שחיזק את כוחות החשמל של פיקאצ'ו של עומר,אתה רואה דמות בעלת גלימה שחורה בעלת ברדס על ראש הדמות,הדמות פוסעת לה לכיוונך,אתה רואה ניצוץ מרושע איפה שעיניה.

שלמח''הם
    *טדיאורסה היה צריך מנוחה,בליסי עמדה לנצח אז...
    אתה רואה שפלאסל אוגר בתוכו את החשמל של סופת הברקים,אתה רואה שברגע שאגרוף האש נוגע בפלאסל הוא משחרר את כול החשמל שבתוכו לכיוון בליסי,אתה רואה שבליסי הובסה.
    פלאסל ניצח את בליסי,בגלל שטדיאורסה לא הובס אז התוצאות הם:3-0 לך!

Pokefan
    האיש מסתכל עליך מחייך ואומר:"שמי טוביאס,אני מה שמכנים 'מאמן אגדי' לא בגלל שאני מנהיג אליט פור ושולט בליגה זה חמש שנים ברציפות,אלא בגלל שאני מאמן של לטיאוס ודארקאי".

KoDak
    הילדה שוב לא עונה על השאלה 'איך קוראים לך?' אלא פשוט מצביעה לכיוון מערב,לכיוונה של העיר קנלייב,היא אומרת לך מהורהרת:"גם אני צריכה ללכת לעיר הזו,ללכת לספרייה,אני נשלחתי למסע על ידי ראש מקדש סנופויט בשביל לחפש מידע על רג'ינאגה".

YamiYugi
    *שיט זה לא קללה XD
    אתה רואה שריקואזה מעוות את פניך ואומר לך בזעם:"תגיד לי איפה רג'יגיגאס אתה לא יודע מה קורה שפוקימונים אגדיים הופכים להיות שייכים לבני תמותה,האיזון מופר,בגלל זה ארסיאוס מגייס את כול הפוקימונים האגדיים בשביל ליצור את הפוקימון השולט,הפוקימון הנצחי,אלפא".

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ולא מוצא פוקימון שחלש על ראלטס,להפך אתה מוצא מספר של פוקימוני אופל מסוכנים מאוד וחזקים מאוד שלא כדי שראלטס ילחם נגדם.
    אני אומר לראלטס ''קדימה אני בטוח שאתה יכול לנצח אותם תשתמש בשיגור ותשתגר מאחוריהם ואחרי זה במתקפה על חושי על שניהם''

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שטוד מחייך ואומר לך:"בדיוק כמו שציפיתי,צא איווזור אני בוחר בך,הפעם לעומת הקרב הקודם,אין החלפות בין הפוקימונים,הקרב הראשון,מרצ'ומפ נגד איווזור".
    הקרב השני שלך מול טוד התחיל,הוא שולף את איווזור ואתה מוציא את מרצ'ומפ,ההתחלה לא נראת טוב.

שלמח''הם
    אתה וצ'רן מתקדמים במהירות לכיוון העיר אורבורג,הוא אומר לך:"אני צריך קודם לאסוף חבילה קטנה מהעיר ג'ובילייף,זה בסדר מצידך נכון,זה פשוט משהו מיוחד מאוד שקיבלתי מתנה מאונובה אחרי שעזרתי להציל אותו,ורק עכשיו החוקרים נותנים לי בחזרה את המתנה".

Pokefan
    הוא מוציא פוכדור אדום-לבן כמו הפוכדור של צ'רמנדר הוא זורק אותו לשמיים ואתה רואה אותו,את הדארקאי של טוביאס,אתה רואה שהוא מסתכל עליך ועל טוביאס במבט בוחן.

Bhrui10
    אתה מחזיר את צ'רמנדר לפוכדור ובורח משם,אתה רואה שלטריקו האלה מצטרפים עוד חמישה טריקו,שלושה גרובייל וספטייל זוהר אחד,אתה מבין שהלהקה של השלישייה רוצה נקמה.

KoDak
    הילדה צוחקת צחוק די מוזר ואומרת לך:"מה פתאום אני לא פוקימון ובטח שבטח לא אגדי,למרות זאת אני מקשרת בין בני האדם לפוקימונים אגדיים,זו העבודה שלי במקדש סנופויט,יש שלושה תפקידים שמה,ראש המקדש,רוח המקדש זאת אני,ושומרי המקדש".

YamiYugi
    *תראה את ההודעות.
    ריקואזה אומר לך:"מצטער אבל המשימה הזו מסוכנת מדי אפילו בשבילי,אני צריך את האדמה והמים בשביל לעצור אותו,הבא לי את הכדור האדום והכדור הכחול שנמצאים במקדש הים ובמקדש האש ובעזרתם הכוחות הקדומים של הים,היבשה והאוויר ישתלבו ויצרו את האחד,נו זוז כבר טרי!".

יגאל
    אתה רואה אומנם שמתקפת העל חושי פוגעת אך לא מזיזה לפוקימוני אופל,אתה רואה יאנמגה מתעופף ומשתמש במתקפת חרק שלא ראית קודם אתה רואה ששלושת פוקימוני האופל בורחים,אתה שומע קול שאומר לך:"אני מקווה שעזרתי לך".

The Saw שמקבל ביצת לטיאוס ושלמח''הם שמקבל ביצת קיוגר!

5. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    S[/SIZEא
    Pokefan
    הוא מוציא פוכדור אדום-לבן כמו הפוכדור של צ'רמנדר הוא זורק אותו לשמיים ואתה רואה אותו,את הדארקאי של טוביאס,אתה רואה שהוא מסתכל עליך ועל טוביאס במבט בוחן.

''שווה!,שלום דארקראי שמי עידן וחלומי הוא להיות אלוף,
    כזה מגניב לראות אותך פנים מול פנים אתה אחד מהאגדיים האהובים עליי,ואני בטוח שאפילו יום אחד עוד נילחם באמת כבוד לפגוש אותך ואת המאמן שלך'',
    אומר לדארקראי ואפנה לטוביאס,
    ''תודה שנתת לי לראות את הדארקראי שלך אבל שאלה אחת למה הוא מסתכל עלינו כאילו הוא בוחן אותנו?''.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל;1044733
    [SIZE=2
    KoDak[/SIZE]
    הילדה צוחקת צחוק די מוזר ואומרת לך:"מה פתאום אני לא פוקימון ובטח שבטח לא אגדי,למרות זאת אני מקשרת בין בני האדם לפוקימונים אגדיים,זו העבודה שלי במקדש סנופויט,יש שלושה תפקידים שמה,ראש המקדש,רוח המקדש זאת אני,ושומרי המקדש".
    מזל טוב לזוכים...
    ~~
    "רוח מקדש ?! " אשאל בבהלה אך התעלם מזה ואלך לכיוון המכון.
    אחכה שהמנהיג יציג את עצמו ויאמר לי מי הוא ומאיזה סוג הוא ומי הפוקימון שלו .

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    *תראה את ההודעות.
    ריקואזה אומר לך:"מצטער אבל המשימה הזו מסוכנת מדי אפילו בשבילי,אני צריך את האדמה והמים בשביל לעצור אותו,הבא לי את הכדור האדום והכדור הכחול שנמצאים במקדש הים ובמקדש האש ובעזרתם הכוחות הקדומים של הים,היבשה והאוויר ישתלבו ויצרו את האחד,נו זוז כבר טרי!".
    "איפה המקדשים אבל?" אשאל את ריקואזה במהירות.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U][FONT=Arial]The Saw]
    שלמח''הם
    אתה וצ'רן מתקדמים במהירות לכיוון העיר אורבורג,הוא אומר לך:"אני צריך קודם לאסוף חבילה קטנה מהעיר ג'ובילייף,זה בסדר מצידך נכון,זה פשוט משהו מיוחד מאוד שקיבלתי מתנה מאונובה אחרי שעזרתי להציל אותו,ורק עכשיו החוקרים נותנים לי בחזרה את המתנה".

/FONT]
    אני אומר לצ'רן"טוב אוקי נלך לעיר ג'ויליף לקחת את המתנה שאאת אמור לקבל מן החוקרים של אנובה.אז באת לפה מן מחוז אנוןבה ממש מגניב עברת מחוז למחוז אחר"אני הולך עם צ'רן לעיר ג'וביליף לקחת לו את המתנה איתו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שטוד מחייך ואומר לך:"בדיוק כמו שציפיתי,צא איווזור אני בוחר בך,הפעם לעומת הקרב הקודם,אין החלפות בין הפוקימונים,הקרב הראשון,מרצ'ומפ נגד איווזור".
    הקרב השני שלך מול טוד התחיל,הוא שולף את איווזור ואתה מוציא את מרצ'ומפ,ההתחלה לא נראת טוב.

שלמח''הם

Pokefan

Bhrui10
    אתה מחזיר את צ'רמנדר לפוכדור ובורח משם,אתה רואה שלטריקו האלה מצטרפים עוד חמישה טריקו,שלושה גרובייל וספטייל זוהר אחד,אתה מבין שהלהקה של השלישייה רוצה נקמה.

KoDak

YamiYugi
    *תראה את ההודעות.

יגאל
    אתה רואה אומנם שמתקפת העל חושי פוגעת אך לא מזיזה לפוקימוני אופל,אתה רואה יאנמגה מתעופף ומשתמש במתקפת חרק שלא ראית קודם אתה רואה ששלושת פוקימוני האופל בורחים,אתה שומע קול שאומר לך:"אני מקווה שעזרתי לך".

''מה זה מה אתה עושה? אני לא הייתי צריך את העזרה שלך '' אני אומר לאיש ואחרי זה אני הולך לדרכי

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    "אוקיי מרשטומפ תשתמש בזנב ימי על איווזור ואז ביריית בוץ כדי שהוא יחליק ואפצע קשות!"אומר למרשטומפ בעידוד כדי שינצח את איווזור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. Surgeon of Death
    Bhrui10
    רץ במהירות משם למאחורי עץ ומתנשף,לאחר מכן רץ במהירות למרכז פוקימונים ונשען על צד הקיר.
    וואו,זה היה קרוב חושב לעצמי

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    טוד מחייך ואומר לאיווזור שלו:"תשתמש במתקפת כדור אנרגיה!" אתה רואה כדור ירוק יוצא מפיו של איווזור,אתה רואה שבמקום שהוא זורק אותו הוא בולע אותו,אתה רואה שהגפנים שלו מתחילים לזהור ולצמוח".

שלמח''הם
    אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם,אתה רואה שהוא נראה קצת עצבני,בסופו של דבר איש בעל חלוק מעבדה רץ נרגש אל צ'רן ואומר לו:"אדון צ'רן,נשלחתי להביא לך את הדבר הזה" אתה רואה שהוא מגיש לו אבן שחורה כלילה.

Pokefan
    טוביאס אומר לך:"בכול פעם שדארקאי פוגש מאמן חדש הוא בוחן אותו אם אפשר לסמוך עליו ואותי אם אני זימנתי אותו בשביל להיפרד ממנו,כמובן שאף פעם הוא לא פגש מאמן מסוכן או שאני רוצה לעזוב אותו".

Bhrui10
    אתה מבין שזה לא נגמר,אתה רואה שהספטייל הזוהר מתקרב אליך ומחייך חיוך מרושע,אתה מבין שאתה נכנסת למערב של הלהקה הזו,אתה רואה את שלושת הגרובייל מתקרבים".

KoDak
    הילדה רצה אחריך ואומרת לך:"לא רוח כזו,אני סוג של מדיום שמתקשרת עם פוקימונים,קוראים לי ככה כי אני מפיחה רוח חיים במקדש,הבנת?".

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"יש נבואה שאומרת,במקום הכי לוהט מקדש האדמה יזומן,הכוונה להר הגעש שליד סאנישור,ונבואה אחרת שאומרת מקדש הים ימצא תמיד בים הכי גועש,זה כמובן הים הצפוני".

יגאל
    המאמן אומר לך:"שמי ארון,אני לשעבר אליט פור של המחוז,הייתי מדהים עם סוגי חרק,עכשיו אני עוזר למאמנים אחרים,הראלטס שלך יודע רק מתקפות על חושי וזה חיסרון נגד אופל,לעומת זאת סוג חרק מנצח אופל בקלות".

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    טוד מחייך ואומר לאיווזור שלו:"תשתמש במתקפת כדור אנרגיה!" אתה רואה כדור ירוק יוצא מפיו של איווזור,אתה רואה שבמקום שהוא זורק אותו הוא בולע אותו,אתה רואה שהגפנים שלו מתחילים לזהור ולצמוח".
    למה אתה לא מסביר אם המתקפות פגעו בו או לא?!
    זה לא הגיוני שהמתקפות נעלמו!
    -----------------------------------
    "מרשטומפ תיזהר אבל תשתמש בזנב ימי על איווזור ואם הוא מתחמק תפתיע אותו ביירית בוץ!"אומר למרשטומפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם,אתה רואה שהוא נראה קצת עצבני,בסופו של דבר איש בעל חלוק מעבדה רץ נרגש אל צ'רן ואומר לו:"אדון צ'רן,נשלחתי להביא לך את הדבר הזה" אתה רואה שהוא מגיש לו אבן שחורה כלילה.
    [.
    אני ניגש בקלילות אל צ'רן ואומר לו"מצטער שאני מפריע לך אבל למה אתה פתאום עצבני?.לפני רגע היית שלו.ותגדי גם מה זה האבן השחורה הזאת שהאיש שמקודם ראיתי הביא לך?.זה המתנה שאמרת שהחוקרים יביאו לך על זה שהצלת את אנובה לא?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה מבין שזה לא נגמר,אתה רואה שהספטייל הזוהר מתקרב אליך ומחייך חיוך מרושע,אתה מבין שאתה נכנסת למערב של הלהקה הזו,אתה רואה את שלושת הגרובייל מתקרבים".
    מתקדם 3 צעדים לאחור עד שמגיע לקיר
    מחביא את הפוקדור של צ'ארמנדר מאחורי גבי זורק אותו רחוק ואומר לו בשקט "תישיתמש בצעקה" במטרה שהגרוובילים והספטייל ילכו להבין מה קורה ואז אני יברח מהאזור בכלל ויחזיר את צ'אמרנדר חזרה

עמוד 33 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •