פורסם במקור על ידי
טום רידל
The Saw
טוד מחייך ואומר לאיווזור שלו:"תשתמש במתקפת כדור אנרגיה!" אתה רואה כדור ירוק יוצא מפיו של איווזור,אתה רואה שבמקום שהוא זורק אותו הוא בולע אותו,אתה רואה שהגפנים שלו מתחילים לזהור ולצמוח".
שלמח''הם
אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם,אתה רואה שהוא נראה קצת עצבני,בסופו של דבר איש בעל חלוק מעבדה רץ נרגש אל צ'רן ואומר לו:"אדון צ'רן,נשלחתי להביא לך את הדבר הזה" אתה רואה שהוא מגיש לו אבן שחורה כלילה.
Pokefan
טוביאס אומר לך:"בכול פעם שדארקאי פוגש מאמן חדש הוא בוחן אותו אם אפשר לסמוך עליו ואותי אם אני זימנתי אותו בשביל להיפרד ממנו,כמובן שאף פעם הוא לא פגש מאמן מסוכן או שאני רוצה לעזוב אותו".
Bhrui10
אתה מבין שזה לא נגמר,אתה רואה שהספטייל הזוהר מתקרב אליך ומחייך חיוך מרושע,אתה מבין שאתה נכנסת למערב של הלהקה הזו,אתה רואה את שלושת הגרובייל מתקרבים".
KoDak
הילדה רצה אחריך ואומרת לך:"לא רוח כזו,אני סוג של מדיום שמתקשרת עם פוקימונים,קוראים לי ככה כי אני מפיחה רוח חיים במקדש,הבנת?".
YamiYugi
ריקואזה אומר לך:"יש נבואה שאומרת,במקום הכי לוהט מקדש האדמה יזומן,הכוונה להר הגעש שליד סאנישור,ונבואה אחרת שאומרת מקדש הים ימצא תמיד בים הכי גועש,זה כמובן הים הצפוני".
יגאל
המאמן אומר לך:"שמי ארון,אני לשעבר אליט פור של המחוז,הייתי מדהים עם סוגי חרק,עכשיו אני עוזר למאמנים אחרים,הראלטס שלך יודע רק מתקפות על חושי וזה חיסרון נגד אופל,לעומת זאת סוג חרק מנצח אופל בקלות".