יגאל
*נכון קראו למאמן 'שאדו' אבל הוא היה מהטובים,המאמן הנוכחי מהרעים.
אתה מרגיש רעידת אדמה אתה נופל על הרצפה בחוזקה,אתה שומע שאגה נוראה,לא שאגת כעס או שנאה,שאגת כאב,אתה רואה את מולטרס שחור כמו צל,אפילו הלהבות שלו שחורות רק עיניו אדומות כמו הלהבות שהיו לו,אתה רואה את המאמן הרשע רוכב על מולטרס ושואג:"הנה המאמן,תפוס אותו שאדו-מולטרס!".
יגאל
המאמן צוחק ואומר:"ראית יותר מידי ילד,אסור שאף אחד ידע על קיומו של צוות שאדו!" אתה רואה מאמן אחר רוכב על לוגיה טהור,הלוגיה משתמש במתקפה לבנה כמו שלג שפוגעת בשאדו-מולטרס,בסופו של דבר שאדו-מולטרס חוזר להיות מולטרס האיש הרשע בורח,אתה רואה שהמאמן שרכב על לוגיה מחייך ואומר לך:"אל תדאג,אני לא אפגע בך".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"ריקואזה,אני מצטער," אומר לריקואזה בצער ובתחושה שנכשלתי במשימתי "קיוגר לא מוכן להתפשר על האבן הכחולה וחשבתי שאבן הספיר מתאימה למשימה.בבקשה,אל תגרום לי להיכשל!"YamiYugi
*ריקואזה ביקש את האבן הכחולה לא את אבן הספיר.
אתה שומע בראשך קול שואג:"אתה חושב שאני רוצה את אבן הספיר,אני מעוניין אך ורק באבן הכחולה והאבן האדומה!" אתה מבין שאין שום סיכוי שריקואזה יתפשר על אבן הספיר,אתה רואה שקיוגר נראה עצבני,אתה קולט שמאחוריך מופיעות עוד שתי דמויות,ריקואזה צורת האנוש ועוד אדם לבוש אדום שנראה כמו קיוגר,אתה מבין שזה גראודון.
NYO HO HO BITCH
"טוב תודה על שהצלת אותי ואת צ'ארמנדר שלי"Bhrui10
המאמן לא עונה הוא מרים מהרצפה את הפוכדור של צ'רמנדר וזורק לך אותו,הוא אומר לך:"שמור על הפוכדורים שלך טוב,יש מאמנים שהיו פשוט בורחים איתם".
"ואנסה לשמור עליהם טוב יותר"
אומר ואמשיך בחיפושי אחרי פוקימון חדש
The Saw
אתה רואה שאיווי שוב לא מקשיב לך,הוא משתמש במתקפה על חושית על כדור האנרגיה ומשמיד אותו,בדרך הוא פוגע בעצמו ובאיווזור,אתה רואה שכדור הצל אינו עוזר בכלל למצב בגלל שהוא מפספס.
שלמח''הם
פלאסל משתמש שוב ושוב במתקפת סופת ברקים אך הקוצים הצהובים והמסוכנים עשויים ברק לא משפיעים בכלל על אקסו,צ'רן מחייך ואומר לך:"הקרב הזה לא יתפתח לשום מקום,תחזור אקסו,צא אושווט!".
Bhrui10
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימונים שונים,אחד הוא מריפ,אחד הוא מנקי והאחרון הוא בכלל וורפל זוהר,אתה שם לב למאמן צעיר יותר ממך מתבונן מרחוק על השלושה.
KoDak
אתה מבין שלסניבי תהיה בעיה קטנה עם להילחם נגד אבסול בגלל שאבסול הביא איתו כמה "חברים" שילחמו לצידו,אתה רואה שספיר מחפשת משהו בתיק שלה,בסופו של דבר היא מוציאה אבן בעלת סימנים מוזרים,היא זורקת אותה ליער והאבסול רץ אחריי האבן.
YamiYugi
ריקואזה שם את ידו על כתפיך ואומר לך:"אל תדאג,אני יודע בדיוק איך להרוס את קיוגר בשביל לקחת ממנו את האבן,זה אומנם לא יהיה נעים אבל שאין בררה,אין בררה,קאלה אקווה אינפרס" אתה רואה שקיוגר צורח מכאבים בסופו של דבר הוא הופך לכדור כחול.
יגאל
המאמן מחייך אליך ואומר לך:"נראה לי שזה בסדר,במילא אני צריך להחזיר את לוגיה להר קורונט,לוגיה הוא פראי הוא אינו שייך למאמנים בכלל,קיבלתי אותו לכמה ימים בשביל להגן על מולטרס".
The Saw
איווי משתמש במתקפת על חושי אך ללא הצלחה בגלל שאיווזור מצליח להתחמק מהמתקפה ולשלוח מתקפת גל הלם מסוכן מאוד שמשתק את איווי,אתה רואה שטוד מחייך חיוך שאומר שהכול הולך בדיוק כמו שהוא רוצה,איווי מצליח להתרומם מעט והוא שולח מתקפת כדור צל שפוגעת אך ללא להועיל באיווזור.
The Saw
אתה רואה שאיווי מסתכל עליך ואז על איווזור ועל טוד בסופו של דבר הוא משחרר מתקפת חיקוי שמחקה את מתקפת כדור האנרגיה של איווזור,אתה רואה שאיווי מוציא כדור ירוק שפוגע באיווזור.
איווי למד חיקוי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)