[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אני מקווה שזה לא כאב לו.." אומר לריקואזה בדאגה לקיוגר." מה עכשיו?אני צריך את האבן מגראודון נכון?"YamiYugi
ריקואזה שם את ידו על כתפיך ואומר לך:"אל תדאג,אני יודע בדיוק איך להרוס את קיוגר בשביל לקחת ממנו את האבן,זה אומנם לא יהיה נעים אבל שאין בררה,אין בררה,קאלה אקווה אינפרס" אתה רואה שקיוגר צורח מכאבים בסופו של דבר הוא הופך לכדור כחול.
NYO HO HO BITCH
The Saw
אתה רואה שאיווי מבולבל,אתה רואה שאין בכלל עוד כפילים חוץ מזה שהושמד כליל,אתה רואה שטוד מחייך עושה עם האגודל שלו כלפי מטה,אתה מבין שהוא מלגלג עליך,או שאולי הוא מנסה לעזור.
שלמח''הם
תסתכל על הפרס של ע''מ 40 בעמוד הראשי ותגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה מבין השניים.
אתה רואה שפלאסל משתמש במתקפת סופת ברקים שהייתה פוגעת באושווט אם הוא לא היה משתמש בצדף שעל גופו,צ'רן אומר לך:"זוכר שאמרתי שהקרב לא יתפתח,אבל אושווט כן" אתה רואה שאושווט זוהר בזוהר לבן ואז אתה רואה שאושווט מתפתח לדווט.
האושווט של צ'רן התפתח לדווט,עדיין 0-0.
Bhrui10
המאמן אומר לך:"אני חוקר את ההתנהגות של פוקימוני האזור בשביל לדעת מה הסביבה הטבעית של כול פוקימון" אתה רואה שלידו יש מזוודת ברזל שעליה רשום בצבע כחול האות P.
YamiYugi
*ברגע שליאור יבחר את הפרס שלו אתה מקבל את השני.
גראודון מחייך ואומר לך:"אני לא כמו אחי אני יודע מה המטרה של לורד השמיים ריקואזה,הצטרפתי מרצוני" אתה רואה שגראודון הופך לכדור אדום,אתה רואה שריקואזה הופך לכדור ירוק,אתה שומע קול שאומר לך:"קח אותנו לסנופויט".
יגאל
אתה שומע שאגה חזקה ואתה רואה שלוגיה טס במהירות הבזק כעבור כמה שניות אתה מוצא את עצמך מול מכון העיר אורבורג,אתה רואה את המאמן מחייך ואומר:"טוב,להתראות".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
סבבה..YamiYugi
*ברגע שליאור יבחר את הפרס שלו אתה מקבל את השני.
גראודון מחייך ואומר לך:"אני לא כמו אחי אני יודע מה המטרה של לורד השמיים ריקואזה,הצטרפתי מרצוני" אתה רואה שגראודון הופך לכדור אדום,אתה רואה שריקואזה הופך לכדור ירוק,אתה שומע קול שאומר לך:"קח אותנו לסנופויט".
----------
"אוקיי!" אומר ואהנהן בראשי לכדורים ולאחר מכן ארוץ את ריצת חיי אל השביל שהביא אותי למקום ואלך לסנופוינט.
NYO HO HO BITCH
שלמח''הם
*בחרת קיבלת,אגב הוא זוהר.
צ'רן אומר לך:"לעומת פוקימוני מים אחרים דווט שלי יודע מתקפות חזקות מאוד,דווט תשתמש ברוח כסופה!" אתה רואה שמכיוונו של דווט מתקרבת רוח לבנה שפוגעת בפלאסל.
YamiYugi
*אתה קיבלת את קובצ'ו לעומת ליאור הפוקימון שלך לא זוהר.
אתה רואה בתוך שלושת הכדורים דמויות קטנות,בכדור הכחול דמותו של קיוגר שט לו בים בעת סערה קשה,בכדור האדום אתה רואה את גראודון שואג בתוך שדה לבה רותחת,ובכדור הירוק אתה רואה את ריקואזה שט לו באוויר ברוגע ובשלווה,אתה שומע קול קר מאחוריך שאומר לך:"עשית עבודה טובה,עכשיו תן לי את הכדורים".
יאי
-------------------------------------------------
אני מחזיר את פלאסאל לפוכדור שלו ואז מוציא את טדיאורסה לקרב נגד בדייוט.אני אומר לטדיאורסה"אני סומך עליך שתביס את דייווט של צ'רן.רוץ אליו ותקוף בציפורן ברזל לעבר הצדף שבטנו שבור את הצדך שלו והוא היה חשוף לתקוף כך.בהצלחה בזה"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אוקי אז אני לא אפיריע לך פה"Bhrui10
המאמן אומר לך:"אני חוקר את ההתנהגות של פוקימוני האזור בשביל לדעת מה הסביבה הטבעית של כול פוקימון" אתה רואה שלידו יש מזוודת ברזל שעליה רשום בצבע כחול האות P.
אומר ואלךאחרי שהיה רחוק מספיק ארוץ אל השיחים ויתקדם שאני כפוף אנסה לראות מה הוא עושה
נערך לאחרונה על ידי Bard, 03-18-2011 בשעה 08:00 PM
"לעולם לא!" אומר ואסתכל אל האדם שמאחורי במבט מאיים ואגיד לו:"בחיים לא אתן לך את הכדורים,לאף אחד לא!"YamiYugi
*אתה קיבלת את קובצ'ו לעומת ליאור הפוקימון שלך לא זוהר.
אתה רואה בתוך שלושת הכדורים דמויות קטנות,בכדור הכחול דמותו של קיוגר שט לו בים בעת סערה קשה,בכדור האדום אתה רואה את גראודון שואג בתוך שדה לבה רותחת,ובכדור הירוק אתה רואה את ריקואזה שט לו באוויר ברוגע ובשלווה,אתה שומע קול קר מאחוריך שאומר לך:"עשית עבודה טובה,עכשיו תן לי את הכדורים".
NYO HO HO BITCH
שלמח''הם
אתה שומע קול של נער מבוגר שאומר:"אני רואה שאתם באמצע קרב,אם לא אכפת לכם,תעבירו את הקרב לזירה רשמית יותר ולא באמצע העיר ג'ובילייף,יש לי מקום מצוין,אגב נעים מאוד,שמי דילן ואני ראש אזור הקרב".
Bhrui10
אתה שומע את הילד מלמל:"מריפ אוהב אזורי מים בהם הוא יכול לפרוק אנרגיה מתאים למימד החדש,בעוד זאת מנקי אוהב עצים גבוהים ואיתו גם וורפל,שלושת הפוקימונים יתאימו למימד החדש".
YamiYugi
האיש אומר לך:"חבל" האיש מוציא אקדח טוען אותו יורה,ואין שום ירייה,הוא טוען שוב ויורה שוב ואין ירייה,בסופו של דבר הוא מתעצבן ויורה לשמיים,יש ירייה הוא מכוון עליך שוב,אין ירייה הוא אומר לך:"עוף מפה,לפני שאני מתחרט!".
"שמח לעזור.." אומר לאיש בציניות,אכניס את הכדורים לתיק ואברח.YamiYugi
האיש אומר לך:"חבל" האיש מוציא אקדח טוען אותו יורה,ואין שום ירייה,הוא טוען שוב ויורה שוב ואין ירייה,בסופו של דבר הוא מתעצבן ויורה לשמיים,יש ירייה הוא מכוון עליך שוב,אין ירייה הוא אומר לך:"עוף מפה,לפני שאני מתחרט!".
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שלמח''הם
צ'רן אומר לדילן:"אתה דילן המפורסם?"דילן מחייך ואומר:"כן,שמעת אליי" צ'רן אומר בזעם:"כן שמעתי,אני מאתגר אותך לדו-קרב פוקימונים,אחד על אחד,הפוקימון החזק ביותר שלי נגד שלך,על סמל החזית שלך".
YamiYugi
אתה שומע את קולו של ריקואזה שאומר לך:"יש לך מזל שאני לצדך אחרת היית מצטרף לפרופסור רואן" אתה שומע שוב את צליל הירייה,אתה שומע את האיש צועק זעקת אימה:"לא בבקשה מאסטר לא!"אתה שומע צליל של משהו שנפל לים.
The Saw
*נינדורן נעלם.
אתה רואה שאיווי מחפש את נינדורן,אתה רואה את טוד עושה תנועה של 'אתה לא מבין רמזים!?" אתה רואה שאיווי אולי קלט משהו והוא מתחיל לחפור באדמה[שים לב זה לא אומר שהוא יודע חפירה].
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)