Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 42 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3240414243445292 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    שוב פעם ניב האששל באגון מפספס אך מתקפת פעימת הדרקון פועל ומביסה את נינדורן,טוד אומר בזעם:"נינדורן תחזור,צא קרוגאנק!".
    באגון הביס את נינדורן,טוד הוציא את קרוגאנק שלו,2-2.
    "באגון תשתמש בפעימת דרקון על האדמה ועל קרוגאנק ואז בניב אש ישר בריצה לעבר קרוגאנק!"אומר לבאגון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שקרוגאנק נראה די מותש עוד לפני שהקרב התחיל,אתה נזכר שקרוגאנק עבד מאוד קשה בשביל להביס את איווי בקרב הקודם שלך נגד טוד,אתה מבין שטוד לא רפא את הפוקימונים שלו,אתה שם לב שבאגון משתמש שוב ושוב בניב אש אבל לא מצליח לפגוע בקרוגאנק.

שלמח''הם
    אתה עומד ליד צ'רן,וניליטה הזוהר שלך עומד ליד אקסו של צ'רן,יוליוס עומד ליד דילן,הסולוסיס של יוליוס עומד ליד רוטום של דילן,ארבעת הפוקימונים מוכנים לקרב,אתה רואה שצ'רן מתמקד במיוחד באקסו וברוטום.
    הקרב הכפול התחיל,אתה וצ'רן עם וניליטה ואקסו נגד דילן ויוליוס עם רוטום וסולוסיס!

YamiYugi
    אתה רואה שהוא מכוון אליך את האקדח שלו הוא יורה,אתה שומע את הירייה אך היא לא פוגעת בך,אתה רואה שהיא עוברת דרכך לכיוון הים,אתה רואה שהאיש בורח כול עוד נפשו בו,הוא צועק:"רוח רפאים,רוח רפאים!".

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה רואה שהוא מכוון אליך את האקדח שלו הוא יורה,אתה שומע את הירייה אך היא לא פוגעת בך,אתה רואה שהיא עוברת דרכך לכיוון הים,אתה רואה שהאיש בורח כול עוד נפשו בו,הוא צועק:"רוח רפאים,רוח רפאים!".
    "על מה הוא מדבר?" אומר בחשדנות ואנסה להעביר את ידי דרך סלע בשביל שאהיה בטוח שלא מתתי.
    לאחר הניסיון, אמשיך בדרכי.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    אתה עומד ליד צ'רן,וניליטה הזוהר שלך עומד ליד אקסו של צ'רן,יוליוס עומד ליד דילן,הסולוסיס של יוליוס עומד ליד רוטום של דילן,ארבעת הפוקימונים מוכנים לקרב,אתה רואה שצ'רן מתמקד במיוחד באקסו וברוטום.
    [B]הקרב הכפול התחיל,אתה וצ'רן עם וניליטה ואקסו נגד דילן ויוליוס עם רוטום וסולוסיס!
    [/.
    אני אומר לולניליטה"אוקי תשתמש בערפל שיכסה את כול הזירה והפוקימונים שלהם לא יראו כלום.בנוסף תעבוד בצצות עם האקסו של צ'רןן איך שתרצה זה לא משנה.טוב תשתף כוחות עם אקסו ותיריה חתיכות קרח על סולויוס של יוליוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה רואה שקרוגאנק נראה די מותש עוד לפני שהקרב התחיל,אתה נזכר שקרוגאנק עבד מאוד קשה בשביל להביס את איווי בקרב הקודם שלך נגד טוד,אתה מבין שטוד לא רפא את הפוקימונים שלו,אתה שם לב שבאגון משתמש שוב ושוב בניב אש אבל לא מצליח לפגוע בקרוגאנק.
    "אם אתה לא מצליח לפגוע בו בעזרת ניב אש תעבור לפעימת דרקון לעבר קרוגאנק בגלל שהוא תשוש וכך הוא יתעלף!"אומר לבאגון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שבאגון לא מוותר וממשיך וממשיך עם ניב האש בסופו של דבר באגון פוגע בצווארו של קרוגאנק,לאחר חמש שניות הוא עוזב אותו,אתה רואה סימני כיווה על צווארו של קרוגאנק שמובס,אתה רואה את טוד מתקרב אליך ואומר לך:"ברכותיי,זכית בתג הרעל" הוא מושיט לך תג סגול.
    באגון למד להשתמש בניב אש,באגון הביס את קרוגאנק,3-2 לך,זכית בתג הרעל!
    ________
    שים לב אתה יכול לקבל ביצת פוקימון אקראי או שאתה בוחר להבקיע את ביצת הלטיאוס שיש לך מה אתה בוחר?

שלמח''הם
    אתה רואה שהערפל שוניליטה יוצר נקרע על ידי קרן על שיוצר אקסו של צ'רן,אתה שומע את רוטום קורא קריאת כאב כאילו מישהו פגע בו,אתה מבין שהקרן פגעה ברוטום,אתה רואה צל של מישהו מתקרב לוניליטה.

YamiYugi
    ידך מתקרבת לסלע אתה מרגיש את המגע הקר של הסלע,אתה לא רוח רפאים,אך אתה לא מבין איך כדור האקדח פשוט עבר בתוכך,ריקואזה אומר לך:"הפעם זה לא הייתי אני" אתה שומע קול חדש שאומר:"ילד,כאן מדבר גראודון איך הפחדנו את המרושע הזה!".

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה שהערפל שוניליטה יוצר נקרע על ידי קרן על שיוצר אקסו של צ'רן,אתה שומע את רוטום קורא קריאת כאב כאילו מישהו פגע בו,אתה מבין שהקרן פגעה ברוטום,אתה רואה צל של מישהו מתקרב לוניליטה.

אני אומר לצ'רן"למה אקסו שך הרס תערפל זה היה יכול לעזור לשנינו בקרב?".אני אומר לונליטה"תשתמש בחתיכות קרח על הצל שמתקרב אליך .יש סיכוי שסוליוס של יוליוס.לאחר שתקוף בחתיכות קרח תקוף את הצל ברוח קרה שתקפיא אותו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    צ'רן לא עונה לך רק מסתכל על הערפל מתפוגג ואומר לאקסו:"אקסו תשתמש במתקפת טיל דרקון!" אתה רואה שאקסו נהיה סגול-אדום בסופו של דבר הוא פוגע בכול הזירה,אתה רואה את רוטום מנסה לעזור לסולוסיס ואת וניליטה מנסה לקום,אתה רואה שוניליטה חלש מדי בשביל להשתמש במתקפות בינתיים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    צ'רן לא עונה לך רק מסתכל על הערפל מתפוגג ואומר לאקסו:"אקסו תשתמש במתקפת טיל דרקון!" אתה רואה שאקסו נהיה סגול-אדום בסופו של דבר הוא פוגע בכול הזירה,אתה רואה את רוטום מנסה לעזור לסולוסיס ואת וניליטה מנסה לקום,אתה רואה שוניליטה חלש מדי בשביל להשתמש במתקפות בינתיים.
    אני צופה במהלך טיל הדרקון של אקסו מה שהוא גורם לרוטום ולסלויוס.לאחר מכן אאומר לוניליטה"טוב תאגור את הכוחות שלך בזמן שאקסו מעסיר את שני הפוקימונים של הירי.אתה חייב לאגור כוחות אחרת תפסיד בקרב.כשתצליח לאגור תשלח חתיכות קרח לעבר רוטום"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    אתה מרגיש פתאום איך האוויר נהיה קר יותר,אתה רואה שוניליטה נהיה כחול מאוד,דילן אומר לך:"זו יכולת אגירת החום של וניליטה,הוא אוסף את החום שבאוויר בשביל ליצור מתקפות קרח חזקות יותר,כמובן בלי אוויר חם יש רק קר" אתה רואה שוניליטה משתמש ברוח קרה עוצמתית למדי שפוגעת בצורה חמורה ברוטום ובסולוסיס.

11. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שאיווי מבולבל,אתה רואה שאין בכלל עוד כפילים חוץ מזה שהושמד כליל,אתה רואה שטוד מחייך עושה עם האגודל שלו כלפי מטה,אתה מבין שהוא מלגלג עליך,או שאולי הוא מנסה לעזור.

שלמח''הם
    תסתכל על הפרס של ע''מ 40 בעמוד הראשי ותגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה מבין השניים.
    אתה רואה שפלאסל משתמש במתקפת סופת ברקים שהייתה פוגעת באושווט אם הוא לא היה משתמש בצדף שעל גופו,צ'רן אומר לך:"זוכר שאמרתי שהקרב לא יתפתח,אבל אושווט כן" אתה רואה שאושווט זוהר בזוהר לבן ואז אתה רואה שאושווט מתפתח לדווט.
    האושווט של צ'רן התפתח לדווט,עדיין 0-0.

Bhrui10
    המאמן אומר לך:"אני חוקר את ההתנהגות של פוקימוני האזור בשביל לדעת מה הסביבה הטבעית של כול פוקימון" אתה רואה שלידו יש מזוודת ברזל שעליה רשום בצבע כחול האות P.

YamiYugi
    *ברגע שליאור יבחר את הפרס שלו אתה מקבל את השני.
    גראודון מחייך ואומר לך:"אני לא כמו אחי אני יודע מה המטרה של לורד השמיים ריקואזה,הצטרפתי מרצוני" אתה רואה שגראודון הופך לכדור אדום,אתה רואה שריקואזה הופך לכדור ירוק,אתה שומע קול שאומר לך:"קח אותנו לסנופויט".

יגאל
    אתה שומע שאגה חזקה ואתה רואה שלוגיה טס במהירות הבזק כעבור כמה שניות אתה מוצא את עצמך מול מכון העיר אורבורג,אתה רואה את המאמן מחייך ואומר:"טוב,להתראות".
    אני אומר לו ''להית' '' ואני נכנס למכון וצועק ''אני מאתגר את מנהיג המכון לקרב''

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ידך מתקרבת לסלע אתה מרגיש את המגע הקר של הסלע,אתה לא רוח רפאים,אך אתה לא מבין איך כדור האקדח פשוט עבר בתוכך,ריקואזה אומר לך:"הפעם זה לא הייתי אני" אתה שומע קול חדש שאומר:"ילד,כאן מדבר גראודון איך הפחדנו את המרושע הזה!".
    "תודה גראודון!" אומר לגראודון בשמחה ואלך בדרכי.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך,אתה שומע את קולו של קיוגר שאומר לך:"הפעם תורי לעזור,רוחות הים קחו אותנו לעיר סנופויט" אתה רואה גל צונאמי ענק פוגע בך בסוף הגל אתה מוצא את עצמך יבש לגמרי ובשער המקדש.

יגאל
    אתה שומע קול שאומר לך:"אני מבקשת,לא מנהיג המכון,מנהיגת המכון" אתה רואה שמין הצללים יוצאת אישה צעירה,בעלת סוודר צהוב,שיער שחור וג'ינס,היא אומרת לך:"ברוך הבא למכון,האם אתה מעוניין לקרב".

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    אתה מרגיש פתאום איך האוויר נהיה קר יותר,אתה רואה שוניליטה נהיה כחול מאוד,דילן אומר לך:"זו יכולת אגירת החום של וניליטה,הוא אוסף את החום שבאוויר בשביל ליצור מתקפות קרח חזקות יותר,כמובן בלי אוויר חם יש רק קר" אתה רואה שוניליטה משתמש ברוח קרה עוצמתית למדי שפוגעת בצורה חמורה ברוטום ובסולוסיס.
    אני אומר לצ'רן"תודה על המידע שנתת לי על היכולת של ונליטה".אני אומר לונהיליטה"יש לך יכולת אדירה היא תעזור לנו בקרב.עכשיו שחזרו לך הכוחות להילחם תשלח חתיכות קרח לעבר רוטום שיפגעו בו.ורוח קרה שתקפיע את סולוסיס הזה.קדימה תביס אותם אני מאמין שתצליח"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך,אתה שומע את קולו של קיוגר שאומר לך:"הפעם תורי לעזור,רוחות הים קחו אותנו לעיר סנופויט" אתה רואה גל צונאמי ענק פוגע בך בסוף הגל אתה מוצא את עצמך יבש לגמרי ובשער המקדש.

יגאל
    אתה שומע קול שאומר לך:"אני מבקשת,לא מנהיג המכון,מנהיגת המכון" אתה רואה שמין הצללים יוצאת אישה צעירה,בעלת סוודר צהוב,שיער שחור וג'ינס,היא אומרת לך:"ברוך הבא למכון,האם אתה מעוניין לקרב".
    אני אומר לה ''סליחה לא ידעתי שיש מנהיגת מכון. וכן אני רוצה קרב'' ואני מוציא את ראלטס לקרב

עמוד 42 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3240414243445292 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •