Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 41 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    *נינדורן נעלם.
    אתה רואה שאיווי מחפש את נינדורן,אתה רואה את טוד עושה תנועה של 'אתה לא מבין רמזים!?" אתה רואה שאיווי אולי קלט משהו והוא מתחיל לחפור באדמה[שים לב זה לא אומר שהוא יודע חפירה].
    "איווי תשתמש בכדור צל לעבר האדמה ואם נידורן יוצא תשתמש בעל-חושי!"אומר לאיווי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה שומע את קולו של ריקואזה שאומר לך:"יש לך מזל שאני לצדך אחרת היית מצטרף לפרופסור רואן" אתה שומע שוב את צליל הירייה,אתה שומע את האיש צועק זעקת אימה:"לא בבקשה מאסטר לא!"אתה שומע צליל של משהו שנפל לים.
    "אני מאוד מודה לך ריקואזה.." אומר לריקואזה ואמשיך לרוץ לעבר השביל.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלמח''הם
    צ'רן אומר לדילן:"אתה דילן המפורסם?"דילן מחייך ואומר:"כן,שמעת אליי" צ'רן אומר בזעם:"כן שמעתי,אני מאתגר אותך לדו-קרב פוקימונים,אחד על אחד,הפוקימון החזק ביותר שלי נגד שלך,על סמל החזית שלך".

.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן"אחרי שתפסיד או שתנצח את דילן אתה נלחם בי אנחנו ממשיכים תקרב.אז בהצלחה בהסת הדילן הזה מוח החזית הזה".אני צופה בהרב שלהם ומעודד את שניהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    אתה רואה שאיווי משתמש בכדור צל שפוגע במסך האור המסוכן ושובר אותו,אתה רואה שאיווזור מרוצה מאוד כי הוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה,שלא כמו בפעם הקודמת הוא לא בולע אותו הוא זורק אותו,אתה רואה שהוא מתקרב אל איווי.

שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"אומנם יפגע אבל לא יעזור" אתה רואה שסופת הברקים פוגעת באקסו אך לא משפיעה עליו,אתה רואה שהוא משתמש בציפורן דרקון שפוגע בפלאסל בצורה קשה מאוד.

Pokefan
    אתה חוזר לכיוון העיר סאנישור כשאתה רוצה פוקימון יוצא מהמים,אתה רואה שהוא דומה מאוד לברווז,אתה מבין שזה דאקלט[פוקימון מספר 580,פוקימון כנף-מים]אתה רואה שצ'רמנדר מאוד שמחה לראות פוקימון חדש.

KoDak
    אתה שומע שספיר אומרת:"אני גם לא מאמינה שאבסול מביא מזל רע,פשוט לפני כמה ימים נלחמתי בשבט של אבסול באזור,לא נראה לי הם בדיוק מרוצים שלקחתי להם את האוצר שלהם".

YamiYugi
    *ריקואזה ביקש את האבן הכחולה לא את אבן הספיר.
    אתה שומע בראשך קול שואג:"אתה חושב שאני רוצה את אבן הספיר,אני מעוניין אך ורק באבן הכחולה והאבן האדומה!" אתה מבין שאין שום סיכוי שריקואזה יתפשר על אבן הספיר,אתה רואה שקיוגר נראה עצבני,אתה קולט שמאחוריך מופיעות עוד שתי דמויות,ריקואזה צורת האנוש ועוד אדם לבוש אדום שנראה כמו קיוגר,אתה מבין שזה גראודון.

יגאל
    מריפ לא מצליחה להתחמק ממתקפת העל חושי של ראלטס,אתה רואה שמסביב למריפ מופיע זוהר כחול,אתה מבין שהמתקפה הצליחה,אך מריפ מצליחה להשתמש במתקפת גל-הלם.

*סורי שלא הגבתי המון זמן פשוט שכחתי אין תירוץ
    *סורי גם שזה לא מצוטט רק על שלי אני אערוך אח''כ כי אני ממהר
    -------------------------------------
    ''אוקיי צ'ארמנדר מה את אומרת שננסה לתפוס אותו?,
    קדימה צ'אמנדר תתקפי אותו בשריטה!'',
    אומר לצ'אמנדר להוט לקרב.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שאיווי אינו מוותר וממשיך לחפור ללא שום תועלת,בסופו של דבר נינדורן קופץ מחור אחר שפוגע באיווי בגבו ומביס אותו,אתה מבין שנינדורן חזק מאוד.
    נינדורן הביס את איווי,2-1 לטוד.

שלמח''הם
    אתה,צ'רן ודילן מגיעים לזירה מפוארת שבה כתוב "אזור הקרב,מחוז החזית-דילן,עוזרים יוליוס ובריאנה" אתה רואה שני אחים משתחווים שהם רואים את דילן והם אומרים פה אחד:"ברוך הבא מאסטר הזירה".

Pokefan
    *זה לא אכפת לי איך זה מצוטט,זה מצוטט זה מה שחשוב.
    אתה רואה שדאקלט משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגע בצ'רמנדר ומביס אותה,אתה רואה את דאקלט מנופף בכנפיו ובורח.

YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שליד השביל צפה לה גופה,הגופה של מי שניסה לקחת לך את הכדורים-פוקימונים אגדיים,אתה רואה שעל פניו חבטות חזקות,אתה שומע קול צעדים ואתה שומע קול של גבר קורא:"תעצור עכשיו".

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה,צ'רן ודילן מגיעים לזירה מפוארת שבה כתוב "אזור הקרב,מחוז החזית-דילן,עוזרים יוליוס ובריאנה" אתה רואה שני אחים משתחווים שהם רואים את דילן והם אומרים פה אחד:"ברוך הבא מאסטר הזירה".

Pokefan[/SIZ
    אני מחפש את המקום שבו אוכל לשבת ובו לצפות בקרב שהיה דילן נגד צ'רן.אני צועק להם"חיאלה דילן תביס את צ'רן.צ'רן תביס את דילן אתה הרבה יותר חזק מימנו.תביס מוח חזית.תשתמש בזרקום והיה לך קל להביס את דילן בתנאי שאין לו אגדי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווי אינו מוותר וממשיך לחפור ללא שום תועלת,בסופו של דבר נינדורן קופץ מחור אחר שפוגע באיווי בגבו ומביס אותו,אתה מבין שנינדורן חזק מאוד.
    נינדורן הביס את איווי,2-1 לטוד.
    "נלחמת מצוין איווי תחזור!"אומר לאיווי תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו.
    'אני צריך לבחור באגון לפי מה שהאח של טוד אמר לי שכדאי...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מוציא את באגון ואומר לו:"באגון תשתמש בפעימת דרקון ואז בניב אש לעבר נידורן!"

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה נזכר בדבריו של אחיו של טוד,אתה מוציא את באגון לקרב,אתה רואה שנינדורן נראה קצת מפוחד מפניו של באגון,אתה רואה שמתקפת פעימת הדרקון פועלת בהצלחה ופוגעת בחוזקה בנינדורן ואילו שמתקפת ניב האש נכשלה ופספסה.

שלמח''הם
    צ'רן זורק פוכדור לאוויר וקורא:"אקסו,אני בוחר בך!"דילן זורק גם הוא פוכדור והוא צועק:"רוטום,צא להילחם!" אתה רואה שאקסו של צ'רן נראה עצבני כמו המאמן שלו בעוד שהרוטום של דילן מסתובב בשמחה בלי שום מעצורים.
    הקרב של דילן וצ'רן התחיל,צ'רן הוציא את אקסו ודילן את רוטום!

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    צ'רן זורק פוכדור לאוויר וקורא:"אקסו,אני בוחר בך!"דילן זורק גם הוא פוכדור והוא צועק:"רוטום,צא להילחם!" אתה רואה שאקסו של צ'רן נראה עצבני כמו המאמן שלו בעוד שהרוטום של דילן מסתובב בשמחה בלי שום מעצורים.
    הקרב של דילן וצ'רן התחיל,צ'רן הוציא את אקסו ודילן את רוטום!
    אני מתחיל לצפות בהנאה כשאני יושב על כיסא בקרב של דילן וצ'רן בין רוטום והאקסו של שניהם.אני אומר להם"קדימה צ'רן אתה מסוגל להביס את הרוטום הזה.רוום סוג חשמל וזה לא יעבוד ע אקסו שלך כמו שסופת הברקים של פלאסאל שלי לא עבדה על אקסו.יאלה בהצלחה בשנים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה נזכר בדבריו של אחיו של טוד,אתה מוציא את באגון לקרב,אתה רואה שנינדורן נראה קצת מפוחד מפניו של באגון,אתה רואה שמתקפת פעימת הדרקון פועלת בהצלחה ופוגעת בחוזקה בנינדורן ואילו שמתקפת ניב האש נכשלה ופספסה.
    "באגון תרוץ לעבר נידורן בניב אש ואז שהוא נפגע תתקוף אותו בפעימת דרקון בכול הכוח שיש לך!"אומר לבאגון בתקווה שיעלף את נידורן.

11. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שליד השביל צפה לה גופה,הגופה של מי שניסה לקחת לך את הכדורים-פוקימונים אגדיים,אתה רואה שעל פניו חבטות חזקות,אתה שומע קול צעדים ואתה שומע קול של גבר קורא:"תעצור עכשיו".
    "אם אתה עם האיש השני תכף תצטרף אליו.." אומר לאיש השני ואלך לדרכי.
    NYO HO HO BITCH

12. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה שומע את הילד מלמל:"מריפ אוהב אזורי מים בהם הוא יכול לפרוק אנרגיה מתאים למימד החדש,בעוד זאת מנקי אוהב עצים גבוהים ואיתו גם וורפל,שלושת הפוקימונים יתאימו למימד החדש".
    חוקר עאלק! אחשוב הוא בטח קשור איכשהו לצוות גלאקטיק עם כל התוכניות של העוןלם החדש אחשוב ואסתכל מה הוא עושה לפוקימונים

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    שוב פעם ניב האששל באגון מפספס אך מתקפת פעימת הדרקון פועל ומביסה את נינדורן,טוד אומר בזעם:"נינדורן תחזור,צא קרוגאנק!".
    באגון הביס את נינדורן,טוד הוציא את קרוגאנק שלו,2-2.

שלמח''הם
    דילן אומר לצ'רן:"בוא נעשה קרב זוגות,אני ויוליוס נגדך ונגד הילד הזה שעומד ביציאה,אם תנצחו שניכם תקבלו את סמל האומץ,דיל?" צ'רן מסתכל עליך ואומר לך:"נו אתה בא?"?

Bhrui10
    הילד אומר לך:"אני יודע מה אתה חושב,אני לא שייך לשום צוות רע,אני מאלה שיודעים שקץ העולם בא,אז המדענים שלנו פתחו מימד חדש שבו בני האדם הטובים והפוקימונים יוכלו לחיות ללא רשע,אני בודק את הפוקימונים בשביל לדעת באיזה אזור לשים אותם,אם אתה לא מאמין לי בוא איתי למעבדה הראשית".

YamiYugi
    אתה שומע ירייה של אקדח אך הכדור מחטיא בערך בחוט השערה האיש אומר לך:"אם אתה לא רוצה לקבל כזה לפנים,תביא את הכדור הכחול שיש לך!",אתה מבין משהו,מי שזה לא יהיה לא יודע שיש לך את שאר הכדורים.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    דילן אומר לצ'רן:"בוא נעשה קרב זוגות,אני ויוליוס נגדך ונגד הילד הזה שעומד ביציאה,אם תנצחו שניכם תקבלו את סמל האומץ,דיל?" צ'רן מסתכל עליך ואומר לך:"נו אתה בא?"?

[
    אני אומר לצ''רן"אני מסכים אני ילחם נגד דילן וילויוס שלי.גם לי בא לזכות בסמל האומץ.טוב אני יורד חכו לי".אני קם מן הכיסא שאני יושב עליו ויורד אל הזירה.אני נעמד לי צ'רן ואז זורק פוכדור ומוציא את ונלידה החוצה לקרב שלו ואומר לו"זה הקרב הראשון שלך תן את כול כולך".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה שומע ירייה של אקדח אך הכדור מחטיא בערך בחוט השערה האיש אומר לך:"אם אתה לא רוצה לקבל כזה לפנים,תביא את הכדור הכחול שיש לך!",אתה מבין משהו,מי שזה לא יהיה לא יודע שיש לך את שאר הכדורים.
    "בחיים לא!אמרתי כבר לאיש השני!" אומר בזעם לאיש ואברח לנפשי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 41 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •