"אני מאוד מודה לך ריקואזה.." אומר לריקואזה ואמשיך לרוץ לעבר השביל.YamiYugi
אתה שומע את קולו של ריקואזה שאומר לך:"יש לך מזל שאני לצדך אחרת היית מצטרף לפרופסור רואן" אתה שומע שוב את צליל הירייה,אתה שומע את האיש צועק זעקת אימה:"לא בבקשה מאסטר לא!"אתה שומע צליל של משהו שנפל לים.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
The Saw
אתה רואה שאיווי אינו מוותר וממשיך לחפור ללא שום תועלת,בסופו של דבר נינדורן קופץ מחור אחר שפוגע באיווי בגבו ומביס אותו,אתה מבין שנינדורן חזק מאוד.
נינדורן הביס את איווי,2-1 לטוד.
שלמח''הם
אתה,צ'רן ודילן מגיעים לזירה מפוארת שבה כתוב "אזור הקרב,מחוז החזית-דילן,עוזרים יוליוס ובריאנה" אתה רואה שני אחים משתחווים שהם רואים את דילן והם אומרים פה אחד:"ברוך הבא מאסטר הזירה".
Pokefan
*זה לא אכפת לי איך זה מצוטט,זה מצוטט זה מה שחשוב.
אתה רואה שדאקלט משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגע בצ'רמנדר ומביס אותה,אתה רואה את דאקלט מנופף בכנפיו ובורח.
YamiYugi
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שליד השביל צפה לה גופה,הגופה של מי שניסה לקחת לך את הכדורים-פוקימונים אגדיים,אתה רואה שעל פניו חבטות חזקות,אתה שומע קול צעדים ואתה שומע קול של גבר קורא:"תעצור עכשיו".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
The Saw
אתה נזכר בדבריו של אחיו של טוד,אתה מוציא את באגון לקרב,אתה רואה שנינדורן נראה קצת מפוחד מפניו של באגון,אתה רואה שמתקפת פעימת הדרקון פועלת בהצלחה ופוגעת בחוזקה בנינדורן ואילו שמתקפת ניב האש נכשלה ופספסה.
שלמח''הם
צ'רן זורק פוכדור לאוויר וקורא:"אקסו,אני בוחר בך!"דילן זורק גם הוא פוכדור והוא צועק:"רוטום,צא להילחם!" אתה רואה שאקסו של צ'רן נראה עצבני כמו המאמן שלו בעוד שהרוטום של דילן מסתובב בשמחה בלי שום מעצורים.
הקרב של דילן וצ'רן התחיל,צ'רן הוציא את אקסו ודילן את רוטום!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אם אתה עם האיש השני תכף תצטרף אליו.." אומר לאיש השני ואלך לדרכי.YamiYugi
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שליד השביל צפה לה גופה,הגופה של מי שניסה לקחת לך את הכדורים-פוקימונים אגדיים,אתה רואה שעל פניו חבטות חזקות,אתה שומע קול צעדים ואתה שומע קול של גבר קורא:"תעצור עכשיו".
NYO HO HO BITCH
חוקר עאלק! אחשוב הוא בטח קשור איכשהו לצוות גלאקטיק עם כל התוכניות של העוןלם החדש אחשוב ואסתכל מה הוא עושה לפוקימוניםBhrui10
אתה שומע את הילד מלמל:"מריפ אוהב אזורי מים בהם הוא יכול לפרוק אנרגיה מתאים למימד החדש,בעוד זאת מנקי אוהב עצים גבוהים ואיתו גם וורפל,שלושת הפוקימונים יתאימו למימד החדש".
The Saw
שוב פעם ניב האששל באגון מפספס אך מתקפת פעימת הדרקון פועל ומביסה את נינדורן,טוד אומר בזעם:"נינדורן תחזור,צא קרוגאנק!".
באגון הביס את נינדורן,טוד הוציא את קרוגאנק שלו,2-2.
שלמח''הם
דילן אומר לצ'רן:"בוא נעשה קרב זוגות,אני ויוליוס נגדך ונגד הילד הזה שעומד ביציאה,אם תנצחו שניכם תקבלו את סמל האומץ,דיל?" צ'רן מסתכל עליך ואומר לך:"נו אתה בא?"?
Bhrui10
הילד אומר לך:"אני יודע מה אתה חושב,אני לא שייך לשום צוות רע,אני מאלה שיודעים שקץ העולם בא,אז המדענים שלנו פתחו מימד חדש שבו בני האדם הטובים והפוקימונים יוכלו לחיות ללא רשע,אני בודק את הפוקימונים בשביל לדעת באיזה אזור לשים אותם,אם אתה לא מאמין לי בוא איתי למעבדה הראשית".
YamiYugi
אתה שומע ירייה של אקדח אך הכדור מחטיא בערך בחוט השערה האיש אומר לך:"אם אתה לא רוצה לקבל כזה לפנים,תביא את הכדור הכחול שיש לך!",אתה מבין משהו,מי שזה לא יהיה לא יודע שיש לך את שאר הכדורים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"בחיים לא!אמרתי כבר לאיש השני!" אומר בזעם לאיש ואברח לנפשי.YamiYugi
אתה שומע ירייה של אקדח אך הכדור מחטיא בערך בחוט השערה האיש אומר לך:"אם אתה לא רוצה לקבל כזה לפנים,תביא את הכדור הכחול שיש לך!",אתה מבין משהו,מי שזה לא יהיה לא יודע שיש לך את שאר הכדורים.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)