Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 73
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    עידן
    רקע טוב, התקבלת.

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.

מי שיתקבל שיכתוב על ההתחלה,
    מי שעדיין לא נרשם, שירשם!.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. Surgeon of Death
    ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.
    וואו אש ניצח את פול אחשוב ואצא מהבית טאוץ למעבדה ואצעק "זרקום!" ואסתכל לשמים בחיוך תוך כדי שאני רץ למעבדה ואחשוב על הצותים
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 03-26-2011 בשעה 01:03 PM

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מקס
    אתה צועק אל זרקום בזמן שאתה רץ אל המעבדה, אתה רואה את זרקום מתעופף במעגלים כמה דקות צעד שאתה לא רואה אותו יותר, פתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שמסתובבים וחולם לתפוס כמה מהם שאתה הכי אוהב, אתה מגיע למעבדה ואתה רואה את הדלת של המעבדה, אתה שומע שיש הרבה רעש גדול במעבדה, מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Pearl צפה בהודעה
    ההתחלה של המשחק:
    מה תעשו?.
    "אין בעיה!"אצעק לו 'אגיע הזמן להתחיל את המסע שלי!'אחשוב בהתרגשות ויתחיל לרוץ לכיוון המעבדה נרגש מאוד
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם+כינוי: אין כינוי... ניר.
    שם במשחק: סופרמאנפראג'אליסטיקאקספיאלידושס (בקיצור, יוהן.)
    תיאור: ברדס שחור, כפפות ברזל הנמשכות לכל היד, מגפיים וחולצה לבנה. צבע עיניים שחור וצבע שיער גם שחור.. גלימה אדומה.
    רקע: ניר התחיל בכלל הואן, ואז התחיל ללכת לכל שאר המחוזות,
    ניר תמיד בחר בפוקימוני אש כי אהב אותם במיוחד,הייתה שמועה שהוא לא הפסיד אף פעם לפוקימון עשב
    כשאר ניר שמע על המקום החדש עם דברים חדשים (כמו מחוז) מיד בא, ורצה את טורצ'יק בגלל העניין שלו עם פוקימוני האש.
    אחרי שניר שמע על הארגון,הבין שאם לא יעזור לו ובמקום לעזור להם להשמיד אותם, היה לו יותר קל בליגה והוא גם רצה להשמיד (בכוונה לשלוט) את היקום, כי אבא שלו, הקריב את חייו לליטאוס.
    אחרי שניר הבין בדיוק על צוות קון, רצה להצטרף אליהם אבל במקום לקבל אותו, גירשו אותו והעיפו אותו מהאזור. הוא חזר אל הארגון- לא כדי לעזור להם, אלא כדי להתנקם בצוות קון. הוא מסתיר את זה, ואף אחד לא יודע על זה.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק
    שותף/שותפה: כן. סבא של שמוליק חבר של יוהן... (אלברט) ואם אפשר לו פוקימון, אז.. נזליף

ציוד: אוכל ומים, אוכל פוקימונים, אופנוע, דאון, מצנח, אוהל, קאנו מתקפל, פוקדע, מקל (לסבא של שמוליק...) פוקדע, פוקדורים!
    הערות/הארות: אין

6. Surgeon of Death
    מקס
    אתה צועק אל זרקום בזמן שאתה רץ אל המעבדה, אתה רואה את זרקום מתעופף במעגלים כמה דקות צעד שאתה לא רואה אותו יותר, פתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שמסתובבים וחולם לתפוס כמה מהם שאתה הכי אוהב, אתה מגיע למעבדה ואתה רואה את הדלת של המעבדה, אתה שומע שיש הרבה רעש גדול במעבדה, מה תעשה?.
    הרעש הזה! אולי צוות קון פרץ למעבדה? אולי משהו קרה? אחשוב ואשאל את עצמי שאלות ואז אכנס בחשש ואנסה להסתתר במהירות מאחורי שולחן למקרה שמשהו קרה

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מקס
    אתה מפחד שצוות קון פרץ אל תוך המעבדה של הפרופסור ואתה תרצה לעזור להם במקרה הצורך, אתה פותח שלא ישמעו את הדלת ולפני שאתה רוצה להתחבא מאוחרי השולחן אתה רואה את הפרופסור אומרת לך: "מה אתה עושה מקס?, למה אתה רוצה להתחבא מאחורי השולחן?" ואתה רואה את העוזר של הפרופסור, סמואל אוק מתעסק בתפיסת סנייבי שברח, ושאר העוזרים מתעסקים בעצירת טאפיג ואושוויט. מה תעשה?.

סטיבן
    אתה צועק אל זרקום בזמן שאתה רץ אל המעבדה, אתה רואה את זרקום מתעופף במעגלים כמה דקות צעד שאתה לא רואה אותו יותר, פתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שמסתובבים וחולם לתפוס כמה מהם שאתה הכי אוהב, אתה מגיע למעבדה ואתה לא רואה את הדלת של המעבדה של הפרופסור ובטעות אתה מנגש בדלת, פתאום מאחור באה הפרופסור ואומרת לך: "אתה בסדר סטיבן?, אתה צריך קרח?" מה תעשה?.

יוהן
    רשום, תגיב להתחלה של המשחק טוב?.

זהן, אין מקום לאנשים שלא שמרו אצלי מקום.

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=#ffa500][U]

מה תעשו?.[/CENTER]

[/]
    אסע אל המעבדה עם האובפנוע ואחנה אותו לידה. אלך ליד הדלת, ואדפוק בחוזק 3 פעמים עם כפפות הברזל שלי...
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 03-26-2011 בשעה 01:30 PM

9. Surgeon of Death
    מקס
    אתה מפחד שצוות קון פרץ אל תוך המעבדה של הפרופסור ואתה תרצה לעזור להם במקרה הצורך, אתה פותח שלא ישמעו את הדלת ולפני שאתה רוצה להתחבא מאוחרי השולחן אתה רואה את הפרופסור אומרת לך: "מה אתה עושה מקס?, למה אתה רוצה להתחבא מאחורי השולחן?" ואתה רואה את העוזר של הפרופסור, סמואל אוק מתעסק בתפיסת סנייבי שברח, ושאר העוזרים מתעסקים בעצירת טאפיג ואושוויט. מה תעשה?.
    "סליחה אני חשבתי שמשהו קרה בגלל כל הרעש" "בכל מקרה אני יכול לקבל את צ'ארמנדר?"

10. משתמש מנוסה
    סטיבן
    אתה צועק אל זרקום בזמן שאתה רץ אל המעבדה, אתה רואה את זרקום מתעופף במעגלים כמה דקות צעד שאתה לא רואה אותו יותר, פתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שמסתובבים וחולם לתפוס כמה מהם שאתה הכי אוהב, אתה מגיע למעבדה ואתה לא רואה את הדלת של המעבדה של הפרופסור ובטעות אתה מנגש בדלת, פתאום מאחור באה הפרופסור ואומרת לך: "אתה בסדר סטיבן?, אתה צריך קרח?" מה תעשה?.
    "לא תודה"אגיד לה עם מבט נבוך מאוד וחיוך נבוך "פרופסור באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי למסע בדרך לעצור את צוות קון!"אגיד לה במבט רציני "בבקשה אם את יכולה למהר ולהביא לי אותו אני אשמח"אגיד לה עם חיוך קל על הפנים בזמן שאלטף קצת את אזור הפגיעה מהדלת
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם+כינוי: KoDaK
    שם במשחק: קודק
    תיאור: טוב-לב,חכם,עקשן,מנהיג מלידה וסבלני.
    רקע: קודק נולד למשפחה ענייה וקטנה במיוחד..הוא היה הולך לנהרות ולשדות ומפרנס את משפחתו ממכירת צדפות,וחקלאות.
    יום אחד קודק הלך ומצא צדפה קטנה ומבהיקה במיוחד,הוא הלך לכיוונה והרים אותה שפתע משהו משך אותהמהצד השני.
    הוא ראה שזהו אושוואט קטן שאמר לו "אושוו..." כאות 'זה שלי..' קודק הבין והניח לו ולצדפה רק כשעזב אותה אושוואט עף לכיוון הנחל והוא סחף אותו.
    קודק רךץ לןעזור לו ותפס אותו בידיו הם הגיעו לאחד מהאיים ולא הכירו אותו שפתע באה סינת'יה והחזירה אותם לביתם ולמעבדה שם אושוואט הודה לקודק ונתן לו פנינה שהוא מצא.
    קודק התלהב מאוד ולקח את הפנינה והבטיח לאושוואט שהוא ייצא איתו למסע של פעם בחיים !
    סינת'ייה לקחה את אותו האושוואט והבטיחה לקודק שביום המתאים היא תיתן לו אותו..
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: אושוואט
    שותף/שותפה: כן . שם: טוד
    ציוד: מפה,אוכל לפוקימונים ולבני אדם, פוקדקס, סופר חכה, משקפת, (גם לבחור פוכדורים או שאני כבר אקבל ? )
    הערות/הארות: להירשם..

עריכה: לא ראיתי שאין מקום...סליחה..אולי בהמשך ?

Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מקס:
    פרפוסור סינתיה אומרת לך: "כן, אנחנו ארגנו לך אותו, עכשיו אני יביא לך אותו", אתה מחכה כמה דקות עד שהיא מביאה לך את הפוכדור של צ'ארמנדר, בזמן הזה העוזר של הפרופסור שואל אותך: "ילד, תוכל לעזור לי תפוס את סנייבי הזה?, הוא ממש עקשן גדול, אתה תביא בצד אחד ואני יבוא לצד השני טוב? אז או אני או אתה נתפוס אותו" ואז סמואל מחכה לתשובתך. מה תעשה?.

סטיבן
    הפרופסור סינתיה אומרת לך: "טוב, אם לא כואב לך ואתה רוצה כבר לקבל את הפוקימון שלך, אז בסדר, היא פותחת את הדלת של המעבדה ואתה רואה את העוזר שלה, סמואל אוק אומר לה: "סינתיה יש לנו מצב חירום" היא שואלת אותו: "מה קרה סמואל?", הוא עונה לה: "אושוויט שרצינו להביא לילד הזה ברח לנו יחד עם טאפיג לאחר ריב שהיה פה, העוזרים שלנו הלכו לחפש אותם" היא אומרת לך: "אני מצטערת סטיבן, תצטרך לחכות פה עד שיחזירו אותו, תרצה להצטרף לחיפוש?" מה תעשה?.

יוהן
    אתה נוסע באופונע שלך כדי להגיע למעבדה של פרופסור סינתיה, בדרך אתה רואה הרבה פוקימונים שחלמת לתפוס במשך הדרך, אתה עוצר במעבדה דופק בדלת של המעבדה בעזרת כפפות הברזל שלך, ואז אתה רואה את טורציק יוצא מהדלת לאחר שהפרופסור פותח לך ואומרת: "מהר, זה הפוקימון התחלתי שלך, יוהן, תעזור לעצור אותו" אבל לא היה זמן וטורציק ברח מהר ממך אל תוך הדרך 1". מה תעשה?.

קודק
    כן, אני יתלבט אולי לתת לך את המקום 11, אם יהיה לי זמן.

חתימה בשיפוצים.

13. Surgeon of Death
    מקס:
    פרפוסור סינתיה אומרת לך: "כן, אנחנו ארגנו לך אותו, עכשיו אני יביא לך אותו", אתה מחכה כמה דקות עד שהיא מביאה לך את הפוכדור של צ'ארמנדר, בזמן הזה העוזר של הפרופסור שואל אותך: "ילד, תוכל לעזור לי תפוס את סנייבי הזה?, הוא ממש עקשן גדול, אתה תביא בצד אחד ואני יבוא לצד השני טוב? אז או אני או אתה נתפוס אותו" ואז סמואל מחכה לתשובתך. מה תעשה?.
    "אוקי" אומר ועוזר לו לתפוס אותובא מצד אחד ומנסה להחזיק אתו בידי וומביא אתו לעוזר של הפרופסור אז לוקח את הפוקדורים ויוצא

14. משתמש מנוסה
    סטיבן
    הפרופסור סינתיה אומרת לך: "טוב, אם לא כואב לך ואתה רוצה כבר לקבל את הפוקימון שלך, אז בסדר, היא פותחת את הדלת של המעבדה ואתה רואה את העוזר שלה, סמואל אוק אומר לה: "סינתיה יש לנו מצב חירום" היא שואלת אותו: "מה קרה סמואל?", הוא עונה לה: "אושוויט שרצינו להביא לילד הזה ברח לנו יחד עם טאפיג לאחר ריב שהיה פה, העוזרים שלנו הלכו לחפש אותם" היא אומרת לך: "אני מצטערת סטיבן, תצטרך לחכות פה עד שיחזירו אותו, תרצה להצטרף לחיפוש?" מה תעשה?.
    'נו באמת מה עוד יכול להשתבש...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מחמיץ פנים "טוב אני יעזור בכל זאת זה אמור להיות אושווט שלי!"אגיד לסינתיה ואתחיל לרוץ לכיוון שרצו שאר העוזרי מעבדה במחשבות 'נו באמת מה זה המזל הרע שיש לי!'
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    יוהן
    אתה נוסע באופונע שלך כדי להגיע למעבדה של פרופסור סינתיה, בדרך אתה רואה הרבה פוקימונים שחלמת לתפוס במשך הדרך, אתה עוצר במעבדה דופק בדלת של המעבדה בעזרת כפפות הברזל שלך, ואז אתה רואה את טורציק יוצא מהדלת לאחר שהפרופסור פותח לך ואומרת: "מהר, זה הפוקימון התחלתי שלך, יוהן, תעזור לעצור אותו" אבל לא היה זמן וטורציק ברח מהר ממך אל תוך הדרך 1". מה תעשה?.
    אני עולה על האופנוע מהר ונוסע לעבר דרך 1. אני מנסה לתפוס את טורצ'יק בעודי נוסע על האופנוע.

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •