מקס:
אתה עוזר לסמואל אוק לתפוס את סנייבי, אתה לוקח את סנייבי בצד אחד ותופס אותו, אתה נותן אותו לסמואל והוא אומר לך: "תודה רבה לך ילד". פרופסור סינתיה חוזרת עם הפוכדור של צ'ארמנדר ואומרת לך: "הנה הפוכדור של התחלתי שלך, הנה 5 פוכדורים כדי שתוכל לתפוס עוד פוקימונים בהמשל המסע שלך ופוקידע כדי שתוכל לדעת כל פוקימון ופוקימון" היא נותנת לך את הכל ואתה שם את הכל הדברים בתיק. אתה יוצא מהמעבדה לאחר פרידה מהפרופסור ופתאום בא ילד שאומר לך: "היי אני גרי אוק, אני ישמח אם תהיה היריב שלי, אני ילחם בפעם הבאה עם הפוקימון שעכשיו אני יקבל". מה תעשה?.
סטיבן
אתה מתבאס מזה שאתה צריך ללכת למצוא את הפוקימון התחלתי שלך ולא לקחת אותו ישר בלי להתאמץ, פרופסור סינתיה אומרת לך: "אל תתבאס סטיבן, אני יעזור לך למצוא אותו ויביא לך את כל מה שאתה צריך". שניכם יוצאים במהירות אל דרך 1, פתאום ב1 העצים אתה רואה את אושוויט שלך כמעט נופל ממנו, הוא בוכה מאוד עד שהוא כמעט לא מחזיק מעמד, פרופסור סינתיה אומרת לך: "מהר סטיבן, לך למקום שבו הוא יפול ותתפוס אותו מהר אחרת הוא יפול ויפגע בצורה קשה מאוד" מה תעשה?.
יוהן
אתה יוצא מהר מהמעבדה של הפרופסור ולוקח את האופונע שלך כדי לתפוס מהר את טורצ'יק בדרך 1, אתה רודף אחריו במהירות הכי גדולה, פתאום אתה רואה עץ ואתה מפחד שאתה תפגע בגלל העץ, אתה רואה את טורצ'יק משתמש בלהביור ושורף את העץ, ובנס אתה לא נפגע. אתה רואה את טורצ'יק רץ אלייך בחיוך ורוצה לנקר אותך, מה תעשה?.