Pokefan
אתה רואה את אזלף מתפרץ מהדלת האדומה,הוא מסתכל עליך,עיניו משתנות לצבע הכחול,אתה רואה הילה כחולה מסביבה של צ'רמנדר,אתה רואה שהיא עפה לכיוון הקיר,אזלף מביט בך ואומר לך:"מצטער,אבל אסור לבני אדם להיכנס בדלת הלבנה".
יגאל
אתה רואה שראלטס חלש מידי בשביל להשתמש בכדור אור,אתה שומע את אותו קול שזימן את גלייד אומר לך:"שפוקימוני על חושי משתמשים במתקפות אור הם נחלשים מאוד,מה שאומר שצריך להשתמש במתקפות כאלה רק בתור מוצא אחרון,אתה לא יכול לצפות שפוקימון כמו ראלטס יהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בשחרור כזה של כוחות".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
''צ'ארמנדר את בסדר??(רץ אליה ומחזיק אותה בידי)'',
אשאל את צ'אמנדר ואפנה אל אזלף,''אזלף אם לבני אדם אסור להיכנס לדלת הלבנה למה אני שומע צעקות של אדם מעבר לדלת?,מה אתה מסתיר שם אזלף?,מה כזה חשוב שהיית צריך להשתמש בכוחך כדי להרחיק אותי ואת צ'ארמנדר ממנו?,אני לא אוהב שקרים ובטח לא אוהב שפוגעים בחבריי אז בבקשה אל תשקר
לי'',אומר לאזלף בקול בטוח וטיפה חושש.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"פיקאצ'ו-חזור!" אומר ואחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.לאחר מכן אלך בחשדנות לעיר הבאה.YamiYugi
אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.
NYO HO HO BITCH
ספוילר
שלמח''הם
צ'רן אומר לך:"לא זה בסדר,עדיף שאני אלמד את השיטה שלה",קלייר מוציאה פוכדור וזורקת אותו לאוויר,לא יוצא ממנו כלום,אתה רואה שמאחוריך יוצאת סניזל קטנה ומרשעת שמתקרבת לכיוונה של קלייר,אתה מבין שזה הפוקימון שלה.
Pokefan
אזלף בוכה מעט ואומר לך:"דברים איומים קורים מאחורי הדלת הלבנה,הציבו אותי כשומר עליה שנשמות תועות לא יכנסו לשם וימצאו שמה את מותם,אם אתה כול כך רוצה להיכנס" אתה שומע קליק מתכתי והדלת הלבנה נפתחת,אתה רואה כלום חוץ מלובן,אזלף אומר לך בזעם:"עכשיו אי אפשר לסגור אותה,אתה וצ'רמנדר חייבים להיכנס,הדלתות האחרות כולל דלת היציאה נעולות,ניסיתי להגן עליך ועל צ'רמנדר עכשיו מאוחר מדי!".
KoDak
אתה מרים את האבן שמצאת אתה זורק אותה אך מפספס את אלקיד,אתה רואה שהוא קופץ על איזה גזע עץ ובורח ממך ומהסניבי שלך.
YamiYugi
פיקאצ'ו חוזר לפוכדור שלו,אתה ממשיך לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה דמות לבנה קטנה,שנראית כמו עץ קטן,אתה מבין זה סנובר קטן וחמוד ולא סתם סנובר אלא סנובר זוהר!
יגאל
אתה רואה שמריפ שלך משתמשת בגל הלם שמפספס בחוט השערה את זורא-פיקאצ'ו שמצליח לברוח לך עמוק לתוך מערות הר קורונט,אתה רואה שהגלייד הזוהר נעלם באור אדום,אתה מבין שהמאמן שלו החזיר אותו לפוכדור שלו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלמח''הם
קלייר מחייכת חיוך קטן ואומר לסניזל שלה:"סניזל תשתמשי במתקפת סיבוב מים" אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר יוצר מגע עם סניזל,סניזל מתחילה להסתובב ויוצרת מעגל מים שפוגע ישירות בצ'ימצ'אר המסכן.
"סטטיות..." "רגע יש לי נוגדן לשיתוק!" אחרי שאפעיל את הנוגדן אומר "צעקה קודם כלן כדי להחלישו ואז שריטה חזקה!"Bhrui10
צ'רמנדר מצליח לפגוע באלקיד אבל זה היה מלכודת,היכולת המיוחדת של אלקיד-סטטיות מופעלת ומשתקת את צ'רמנדר,אלקיד מנצל זאת לטובתו והוא משתמש באגרוף חשמל מדויק להפליא.
"וואוו!" אומר ואבחן את הסנובר "זה סנובר זוהר!" ולאחר מכן אומר לסנובר:"רוצה קרב?"YamiYugi
פיקאצ'ו חוזר לפוכדור שלו,אתה ממשיך לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה דמות לבנה קטנה,שנראית כמו עץ קטן,אתה מבין זה סנובר קטן וחמוד ולא סתם סנובר אלא סנובר זוהר!
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)