Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 52 מתוך 102 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1524
  1. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה מתקרב אל אלקיד,גם הוא מתקרב אליך,אתם מסתכלים זה על זה,אתה רואה שצ'רמנדר לא יכול לבד,אתה רואה שגם אלקיד מבחין בזה והוא משתמש במתקפת אגרוף חשמלי שמבריח את פיג'יוט.
    אמשיך לחייך אל אלקיד באותו זמן אקח פוקדור אצביע איתו אליו בתקווה שיבין שאני רוצה לתפוס אותו ושאני מודה שהוא עזר לי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    שלמח''הם
    טדיאורסה ואקסו שוב חופרים עד שהם מוציאים באדמה מאובן,הוא כתום וקצת אלפסי צ'רן אומר לך:"זהו מאובן ענבר,יש בעיר אורבורג מוזיאון ומחייה מאובנים,עד כמה שאני זוכר מאובן ענבר מכיל בתוכו ארודקטייל!",אתה מכניס את אבן האופל ומאובן הענבר לכיס שלך.
    יש לך אבן אופל ומאובן ענבר!
    אני אומר לצ'רן"תודה על המידע.אני אקח ואתו ואחיה לי אותו כך היה לי ארודקטיל חזק שיעזור לי במסע.טוב יאלה בוא ניצא מפה מצאתי מה שחיפשתי מפה".אני מחזיר את טדיאורסה והולך לעיר ארורבוג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלמח''הם
    אתה וצ'רן יוצאים מהמכרה ואתה רואה עיר שכולה חצובה באבן,אתה רואה חמישה בניינים רבי קומות,חנות,מרכז פוקימונים,וביניהם אתה רואה את מכון העיר אורבורג,אתה רואה בקצה המזרחי של העיר את המוזיאון,בדרום אתה רואה את מחצבות העיר,לאן תבחר ללכת?

Bhrui10
    אלקיד עושה תנועת קרב,אתה מבין שהוא רוצה להיות פוקימון שלך אבל רק אחרי שתביס אותו או להפך,אתה רואה שצ'רמנדר שלך מוכן גם הוא לקרב של אחד על אחד.
    הקרב של צ'רמנדר נגד האלקיד הפראי מתחיל!

4. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אלקיד עושה תנועת קרב,אתה מבין שהוא רוצה להיות פוקימון שלך אבל רק אחרי שתביס אותו או להפך,אתה רואה שצ'רמנדר שלך מוכן גם הוא לקרב של אחד על אחד.
    הקרב של צ'רמנדר נגד האלקיד הפראי מתחיל!
    "אוקי,צ'ארמנדר רוץ אליו תשתמש בשריטה!" "לאחר מכן תנסה לשרוף אותו עם הזנב שלך" "עכשיו רוץ קצת אחורה ותנסה להתחמק ממתקפותיו"

5. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    צ'רמנדר רץ לכיוונו של אלקיד,אתה רואה שאלקיד משתמש במתקפת אגרוף רעם בפניו של צ'רמנדר,אתה רואה שצ'רמנדר מחשיל את אלקיד בעזרת הזנב שלו,שני הפוקימונים על הרצפה,אך צ'רמנדר קם במהירות רבה ואילו גם אלקיד אך באיטיות.

6. Surgeon of Death
    Bhrui10
    צ'רמנדר רץ לכיוונו של אלקיד,אתה רואה שאלקיד משתמש במתקפת אגרוף רעם בפניו של צ'רמנדר,אתה רואה שצ'רמנדר מחשיל את אלקיד בעזרת הזנב שלו,שני הפוקימונים על הרצפה,אך צ'רמנדר קם במהירות רבה ואילו גם אלקיד אך באיטיות.
    "קדימה צ'ארמנדר!" "תנצל את מצבו ותשתמש בשריטה בבראשו!" "תשתמש שוב בזנב הלוהט שלך כדי לנסות לשרוף אותו ונסה לסיים את זה בעוד שריטה"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    אתה וצ'רן יוצאים מהמכרה ואתה רואה עיר שכולה חצובה באבן,אתה רואה חמישה בניינים רבי קומות,חנות,מרכז פוקימונים,וביניהם אתה רואה את מכון העיר אורבורג,אתה רואה בקצה המזרחי של העיר את המוזיאון,בדרום אתה רואה את מחצבות העיר,לאן תבחר ללכת?

![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
    [אני אןמר לצ'רן"יאלה בוא נלך למוזיאון שם נחייה את המאובן שלי ואז נלך לממכ וןאורבוג ונילחם שם נגיד מנהיג המכון.אני הולך בהתרגשות רבה לעבר מוזיאון אורבוג בצפיה שהיה לי ארודקטיל משלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    *הפוכדור יהיה בתוך מים עמוקים אתה יודע.
    אתה רואה שאלקיד שוחה במהירות לפני שאתה זורק עליו אתה הפוכדור,אתה רואה שהוא משתמש במכת ברק מכוונת היטב ליד שלך ומעיפה את הפוכדור לדשא.
    *אם הוא השתמש במכת חשמל איך הוא לא התחשמל ? הוא בתוך המים אתה יודע..מים מעבירים חשמל..
    *איפה הוא ? כלומר באיזה מים ? ים,נחל...?
    אני אקח את הכדור ואומר לסניבי "צעקה שוב ! תוריד לו את ההתקפה ! "

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה שומע זעקת אימים של רד-איי אתה רואה את העין שלו זוהר והוא נעלם,הוא לא מת רק נעלם,לטיאוס ולטיאס יוצאים לדרכם,ג'ון אומר לך:"אני שמח שעשית מה שנכון,קדימה בוא נשחרר את פיקו הווינגל" אתה שומע את שלי צועקת:"אתה פשוט חלאה תומר,פשוט חלאה וגם אתה ג'ון,אני הולכת!" אתה רואה את שלי מתרחקת ממך ומג'ון,כנראה לנצח.
    [B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה וג'ון נפרדתם משלי!
    "אני מקווה עשיתי את הדבר הנכון ג'ון"אגיד לג'ון בבושה ואז אלך איתו לשחרר את הווינגל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שג'ון קצת מוטרד ממה שקרה עכשיו עם רד-איי ועם שלי,אתה והוא מצליחים בסופו של דבר לפתוח את כלובו של פיקו הווינגל,אתה רואה אותו יוצא החוצה,אתה רואה את האיש הזקן מופיע פתאום ואומר לכם:"תודה לכם ילדים".

שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"בוא נתחיל קודם במכון" אתה והוא נכנסים לעיר אורבורג עצמה,אתה רואה שזו עיר קטנה מאוד,אתה רואה אולי שלושה-ארבעה אנשים מסתובבים פה,אתה וצ'רן נכנסים למכון ואתה רואה חושך מוחלט.

Bhrui10
    אלקיד מצליח להתחמק מכול מתקפה ומתקפה שצ'רמנדר שולח אליו,אך אלקיד לא מפספס אפילו פעם אחת שהוא משתמש באגרופי חשמל חזקים במיוחד על גופו וראשו של צ'רמנדר.

KoDak
    *אלקיד בעל יכולת דיוק מדהימה והוא בתוך ים,לא נחל ולא אגם,ים.
    סניבי מנסה ולא מצליח לפגוע באלקיד,אתה רואה שהוא קופץ ושולח מכת ברק,ברגע שהוא חוזר למים הוא מפסיק את הזרם,הוא קופץ ושולח אותו שוב.

יגאל
    אתה רואה שזורא-צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מכול מתקפה בזכות גופו החדש והמהיר,אתה רואה אותו בורח לתוך הר קורונט,אתה רואה שראלטס קם על רגליו ורץ אחרי זורא-צ'ימצ'אר.

11. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שג'ון קצת מוטרד ממה שקרה עכשיו עם רד-איי ועם שלי,אתה והוא מצליחים בסופו של דבר לפתוח את כלובו של פיקו הווינגל,אתה רואה אותו יוצא החוצה,אתה רואה את האיש הזקן מופיע פתאום ואומר לכם:"תודה לכם ילדים".

שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"בוא נתחיל קודם במכון" אתה והוא נכנסים לעיר אורבורג עצמה,אתה רואה שזו עיר קטנה מאוד,אתה רואה אולי שלושה-ארבעה אנשים מסתובבים פה,אתה וצ'רן נכנסים למכון ואתה רואה חושך מוחלט.

Bhrui10
    אלקיד מצליח להתחמק מכול מתקפה ומתקפה שצ'רמנדר שולח אליו,אך אלקיד לא מפספס אפילו פעם אחת שהוא משתמש באגרופי חשמל חזקים במיוחד על גופו וראשו של צ'רמנדר.

KoDak
    *אלקיד בעל יכולת דיוק מדהימה והוא בתוך ים,לא נחל ולא אגם,ים.
    סניבי מנסה ולא מצליח לפגוע באלקיד,אתה רואה שהוא קופץ ושולח מכת ברק,ברגע שהוא חוזר למים הוא מפסיק את הזרם,הוא קופץ ושולח אותו שוב.

יגאל
    אתה רואה שזורא-צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מכול מתקפה בזכות גופו החדש והמהיר,אתה רואה אותו בורח לתוך הר קורונט,אתה רואה שראלטס קם על רגליו ורץ אחרי זורא-צ'ימצ'אר.
    אני מחזיר את מריפ ורץ אחרי ראלטס וצועק לו ''עם אתה רוצה להילחם נגד ראלטס אז בסדר''
    ואני מוסיף ''תתקוף אותו בכדור אור בכל הכוח''

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    [B][U][/FONTמש באגרופי חשמל חזקים במיוחד על גופו וראשו של צ'רמנדר.]
    אני צועק בקול רעם"הי יש פה מישהו בככלל?. אני והבחור שלידו באנו להילחם פה בקרב מכון נגד מנהיג המכון של המכון.יש פה מישהו בכלל?תוכלולהדליק לנו את האור כדי שנוכל לראות מה יש פה.האם המכון סגור בכלל.הלו יש פה מישהו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Surgeon of Death
    Bhrui10
    "אל תותר!" "תשתמש בצעקה ושרוט אותו בכל גוופ! תשתמש בשריטה אחת מאחורי ראשו ותכפופף את ראשו על ביטניו ותתשתמש בשריטה חזקה בבטן!"

14. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    אתה רואה את האורות נדלקים אבל בקושי אתה רואה אישה צעירה מחייכת ואומרת לך:"אני היא קלייר,ואני היא מנהיגת מכון העיר אורבורג,הקרב הוא אחד על אחד,בעוד שבקרב אסור להחליף פוקימונים,ברור?".

Bhrui10
    צ'רמנדר מצליח לפגוע באלקיד אבל זה היה מלכודת,היכולת המיוחדת של אלקיד-סטטיות מופעלת ומשתקת את צ'רמנדר,אלקיד מנצל זאת לטובתו והוא משתמש באגרוף חשמל מדויק להפליא.

יגאל
    זורא-צ'ימצ'אר שוב משתנה אך הפעם הוא משתנה לפיקאצ'ו,הזורא-פיקאצ'ו שולח מתקפת ברקים לראלטס שמצליח להדוף את זה בעזרת כדור אור,אתה רואה שהמתקפה מחלישה מאוד את ראלטס,אתה שומע קול שאומר:"גלייד,תשתמש בחרב אור!" אתה רואה גלייד זוהר עם ידיים לבנות פוגע בזורא-פיקאצ'ו.

15. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    אתה שומע זעקת אימים של רד-איי אתה רואה את העין שלו זוהר והוא נעלם,הוא לא מת רק נעלם,לטיאוס ולטיאס יוצאים לדרכם,ג'ון אומר לך:"אני שמח שעשית מה שנכון,קדימה בוא נשחרר את פיקו הווינגל" אתה שומע את שלי צועקת:"אתה פשוט חלאה תומר,פשוט חלאה וגם אתה ג'ון,אני הולכת!" אתה רואה את שלי מתרחקת ממך ומג'ון,כנראה לנצח.
    אתה וג'ון נפרדתם משלי!

שלמח''הם
    אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר:"אקסו תשתמש בחפירה בשביל לעזור לטדיאורסה" אתה רואה שטדיאורסה ואקסו פועלים בשיתוף פעולה מושלם,בסופו של דבר אתה מוצא אבן,אבן שחורה כמו הלילה,צ'רן אומר לך:"זוהי אבן אופל,היא יכולה לפתח מספר פוקימונים אך אני לא זוכר את מי".

Pokefan
    צ'רמנדר רואה אותך בוכה,היא נותנת לך יד,ושניכם ביחד יוצאים מהדלת האדומה,אתה רואה שהדלת הלבנה עדיין נעולה אבל עדיין יש שמה את הצעקות המחרידות האלה.

KoDak
    אלקיד משתמש שוב פעם באגרוף חשמל אך הפעם הוא פוגע בדיוק בפנים של סניבי שלך,אתה רואה שסניבי מתעצבן מאוד ומשתמש שוב ושוב במתקפת נגיחה,בסופו של דבר הוא מרים את אלקיד הולך לשפת הצוק הקרוב וזורק את אלקיד למים.

''עכשיו צ'ארמנדר מה את אומרת שננסה להציל את מי שתקוע זה יכול להיות רציני'',
    אומר לצ'ארמנדר ואמשיך,''צ'ארמנדר מהר תשתמשי בהמון שריטות על הדלת!'',
    אומר לצ'אמנדר,'חבל שצ'אמנדר עדיין לא יודעת מתקפה יותר אפקטיבית חוץ משריטה',אחשוב לעצמי ואצעק,
    ''וואו מי שזה לא יהיה מאחורי הדלת אל תדאג אנחנו מנסים להציל אותך'',אצעק לעבר הדלת.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

עמוד 52 מתוך 102 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •