Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 55 מתוך 102 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    "אני לא רוצה לבזבז זמן אי צריך כבר להתחיל להתאמן עם וינפדה, אני צריך עוד להכיר אותו" אחשוב לעצמי ואלך משם לכיוון אחר כדי להיתאמן עם וינפאדה.
    "צא ויניפדה" אגיד והוציא את ויניפדה, "שלום חבר מהיום אני המאמן שלך אנחנו ניהיה צוות מעולה, קדימה שניגש כבר לאימונים?, בוא נזוז, קפוץ על כתף" אגיד לו בשמחה ואשים אותו על הכתף שלי ואתחיל לחפש פוקימונים להיתאמן איתם

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    TheMasterBar
    ויניפלדה מתקרב אל אחד העצים ומשתמש בעוקץ רעל על העץ ומפיל ממנו באדו קטן וחמוד,באדו משתמש בצמיחה,מתקפה שמגבירה לפוקימון המשתמש את יכולת התקיפה המיוחדת,אתה רואה שויניפלדה משתמש בניב רעל על באדו ומביס אותו תוך זמן קצר מאוד.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    *לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה XD
    הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.
    אני אמשיך בדרכי למכון סנוופוינט...

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    ויניפלדה מתקרב אל אחד העצים ומשתמש בעוקץ רעל על העץ ומפיל ממנו באדו קטן וחמוד,באדו משתמש בצמיחה,מתקפה שמגבירה לפוקימון המשתמש את יכולת התקיפה המיוחדת,אתה רואה שויניפלדה משתמש בניב רעל על באדו ומביס אותו תוך זמן קצר מאוד.
    "א-אני לא מאמין הבסתה אותו בלי להתאמץ, אתה מאוד חזק!, אתה תוכל לנצח הרבה פוקימונים של מנהיגי מכון, קדימה בוא נמשיך למצוא לנו איזה קרב נגד פוקימון כדי להיתאמן איתו" אגיד לו ונלך ביחד לחפש קרב נגד פוקימון כדי להיתאמן

5. משתמש מנוסה
    KoDak
    *להבא יותר מושקע.
    ספיר כאילו היא קראה את מחשבותיך אומרת לך:"אתה בטוח שכדי ללכת למכון סנופויט בהתחלה,המכון הרחוק ביותר מפה,שמעתי שבאורבורג שזו דרך יותר קצרה יש מכון של אחד על אחד".

TheMasterBar
    אתה וויניפלדה בקושי עושים צעד אחד וכבר אתה רואה מאמן מתקרב אליך הוא אומר לך:"אני מאתגר אותך ואת הפוקימון שלך לקרב פוקימונים של אחד על אחד!".

6. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    אתה וויניפלדה בקושי עושים צעד אחד וכבר אתה רואה מאמן מתקרב אליך הוא אומר לך:"אני מאתגר אותך ואת הפוקימון שלך לקרב פוקימונים של אחד על אחד!".
    "קדימה, ויניפדה שמעת אותו, לך לקרב, בוא נראה לו מה אנחנו שווים וכמה אתה חזק!" אגיד לו ולויניפאדה.
    "נו איזה פוקימון אתה עומד להתשתמש?" אשאל אותו

7. לא ברור בכלל
    KoDak
    *להבא יותר מושקע.

ספיר כאילו היא קראה את מחשבותיך אומרת לך:"אתה בטוח שכדי ללכת למכון סנופויט בהתחלה,המכון הרחוק ביותר מפה,שמעתי שבאורבורג שזו דרך יותר קצרה יש מכון של אחד על אחד".
    *לא היה לי מה לרשום...
    "אבל את בעצמך אמרת לי בוא נלך לשם ! ! עזבי.. אני אלך עד לשם ! אם תרצי..תבואי איתי.. אם לא אז ..." אומר בשקט ואתחיל ללכת לכיוון סנוופוינט תוך כדיי שאוציא את סניבי ואומר לו "בטח יש בדרך המון פוקימונים חזקים ! תפתח טוב טוב את עינייך ! "

*אתה יכול להתייחס לכל החלקים שכתבתי בתגובה ? כי לפעמים אתה מתייחס רק לחלק אחד..ואני מאוד הייתי רוצה לתפוס כבר פוקימון...

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.
    "אני אמשיך מכאן" אומר לפיקאצ'ו ולאחר מכן אלך אל קובאצ'ו ואומר לו "יודע מה קובאצ'ו-אתה תהיה פוקימון הקרח היחיד שלי,מרוצה?"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".

שלמח''הם
    צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.

Pokefan
    האיש המסתורי מחייך חיוך קר ואומר בקולו הקר:"לא הצעקות לא היו שלי אלא של מי שהפסיד לי,אתה מוכן לקרב?".

Bhrui10
    אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.

KoDak
    *לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה XD
    הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.

YamiYugi
    קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.

יגאל
    אתה יוצא מההר ואתה רואה מאמן גבוה בעל שיער לבן הוא אומר לך:"הבנתי שאתה מחפש פוקימוני חרק בשביל לנצח את קלייר מנהיגת מכון אורבורג,האם זה נכון?".
    אני אומר לו ''נכון'' ואני מוסיף ''אבל איך אתה יודע את זה''?

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלמח''הם
    צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.
    אני אומר לצ'ימצ'אר"מהלך אחר רוץ סביב סניזל בלי הפסקה במעגלים וכשאר היא תהיה מבולבלת .רוץ אליה במהירות וכשתהיה קרוב אליה תקוףאותה בשריטות הכי חזקות שלך.בנוסף שוב תנסה להשתמש בגחלת.קדימה אתה יכול ללמוד גחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    צ'ימצ'אר קורא קראת כאב,נופל ומפסיד,קלייר מחזירה את סניזל שלה ואומרת לך:"חבל מאוד,ציפיתי לקרב יותר ארוך,פוקימון אש הצ'ימצ'אר הזה אמור להיות,אפילו להבה קטנה לא מוציא,חבל".

KoDak
    אתה רואה שספיר ממשיכה אחריך,היא מלמלת:"טוב,איך שהוא רוצה",אתה וסניבי מסתכלים ימינה ושמאלה ולא רואים אף לא פוקימון אחד,חוץ מכמה פוקימוני עשב,אתה מבין שסניבי לא יהיה מרוצה מעוד פוקימון עשב אצלך.

YamiYugi
    קובצ'ו מהנהן וחוזר לפוכדור שלו,גם פיקאצ'ו מרוצה וחוזר לפוכדור שלו,אתה רואה איך הלילה מתחיל לרדת,אתה מרגיש איך הכפור מתחיל לזחול לתוכך.

יגאל
    האיש מתקרב אליך ואומר לך:"אני יודע כול מה שקורה במכון העיר אורבורג,לא רעיון חכם בכלל להשתמש בפוקימון על חושי,רוצה פוקימון חרק כן או לא?".

TheMasterBar
    המאמן מחייך ואומר לך:"אני אשתמש בפוקימון האהוב עליי קומבי,צא קומבי אני בוחר בך!" אתה רואה קומבי קטן וזוהר מתחיל להתרוצץ מסביב.
    הקרב נגד המאמן התחיל,0-0!

12. משתמש סופר ספאמר
    שלמח''הם
    צ'ימצ'אר קורא קראת כאב,נופל ומפסיד,קלייר מחזירה את סניזל שלה ואומרת לך:"חבל מאוד,ציפיתי לקרב יותר ארוך,פוקימון אש הצ'ימצ'אר הזה אמור להיות,אפילו להבה קטנה לא מוציא,חבל".

KoDak
    אתה רואה שספיר ממשיכה אחריך,היא מלמלת:"טוב,איך שהוא רוצה",אתה וסניבי מסתכלים ימינה ושמאלה ולא רואים אף לא פוקימון אחד,חוץ מכמה פוקימוני עשב,אתה מבין שסניבי לא יהיה מרוצה מעוד פוקימון עשב אצלך.

YamiYugi
    קובצ'ו מהנהן וחוזר לפוכדור שלו,גם פיקאצ'ו מרוצה וחוזר לפוכדור שלו,אתה רואה איך הלילה מתחיל לרדת,אתה מרגיש איך הכפור מתחיל לזחול לתוכך.

יגאל
    האיש מתקרב אליך ואומר לך:"אני יודע כול מה שקורה במכון העיר אורבורג,לא רעיון חכם בכלל להשתמש בפוקימון על חושי,רוצה פוקימון חרק כן או לא?".

TheMasterBar
    המאמן מחייך ואומר לך:"אני אשתמש בפוקימון האהוב עליי קומבי,צא קומבי אני בוחר בך!" אתה רואה קומבי קטן וזוהר מתחיל להתרוצץ מסביב.
    הקרב נגד המאמן התחיל,0-0!
    אני אומר לו ''כן אני רוצה אבל על כמה כסף אתה רוצה?''

13. לא ברור בכלל
    KoDak
    *לא יכולת לומר מי הם..?
    אני אסתכל ואומר "נו טוב..בטח יהיה כאן עוד משהו טוב.." אומר ואמשיך בדרכי לעיר סנוופוינט והפעם אחפש מאמנים שהולכים אולי או פוקימונים שהם לא מסוג עשב

Spoiler ספוילר

14. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.
    אני זורק פוקדור על אלקיד ואומר "בסדר" "לא נורא שהפסדנו עדין אלקיד יהיה פוקימון שלי" אומר לעצמי ואתחיל לחשוב לקוות שאצליח לתפוס אותו

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלמח''הם

אני מתעצבן מה שקליר אמרה לי ועל הפסד של צ'ימצ'אר בקרב.אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אני אומר לצ'רן"בהצלחה לך בקרב נגד קלייר היא חזקה מאוד".לאחר מכן אצפה בקרב שלו נגד קלייר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 55 מתוך 102 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •