Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 92 מתוך 102 ראשוןראשון ... 42829091929394 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה

Tomer44
    טום מחייך ואומר לך:"בחלומות,צא טדי!" מהפוכדור של טום יוצא טדיאורסה קטן וחמוד,אתה מבין ש'טדי' זה קיצור של טדיאורסה,הטדיאורסה המכונה 'טדי' משתמש במתקפת ציפורן על אבן בשביל להדגים את כוחו.
    .
    "וואו הוא ממש חזק" אני אומר לעצמי "טפיג אני בוחר בך!" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו לאוויר "עכשיו תשתמש בבלימה על טדי" אני אומר לו

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    ארסיאוס מלמל משהו שדומה ל"חושבים שאני מטומטם בני האדם האלה,לא יודעים שאני קורה מחשבות" אך אתה מתעלם מזה וממשיך בדרכך אתה רואה יומן ישן מונח על הרצפה אתה רואה שבו כתוב:"יומנו של צ'רלס וונסון נכתב בשנים 1922-1946",'השם הזה צ'רלס וונסון,מוכר לי' אתה חושב,ואז אתה נזכר,פרופסור צ'רלס וונסון הוא זה שכתב את הפתק שהזהיר מפני דארקאי!
    "מעניין אם יש עוד אזהרות נגד אגדיים שונים או סכנות אחרות ביומן הזה.." אומר, אקח את היומן מרצפה ואקרא בו.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Monster
    אתה מרוצה מניצחונו של צ'ימצ'אר שלך על אושווט של צ'רן,אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו וממשיך עם צ'רן לכיוון מוזיאון העיר אורבורג.
    אתה וצ'רן מגיעים למבנה ישן מרובע ודי גדול,אתה רואה שלוש דלתות כניסה,אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מוזיאון הפוקימונים,נפתח בשנת אלף תשע מאות עשרים ושתיים".

KoDakThe
    סניבי הולך לפי התוכנית אך סנובר הורס אותו בגלל שהוא נשאר במקומו,הוא מרים את זרוע שמאל שלו,אתה רואה שברגע שסניבי עוצר למתקפת כדור האנרגיה,סנובר משתמש בתותח קרח לבן כמו שלג שפוגע בסניבי.

Uchihe Sasuke
    ארסיאוס מלמל משהו שדומה ל"חושבים שאני מטומטם בני האדם האלה,לא יודעים שאני קורה מחשבות" אך אתה מתעלם מזה וממשיך בדרכך אתה רואה יומן ישן מונח על הרצפה אתה רואה שבו כתוב:"יומנו של צ'רלס וונסון נכתב בשנים 1922-1946",'השם הזה צ'רלס וונסון,מוכר לי' אתה חושב,ואז אתה נזכר,פרופסור צ'רלס וונסון הוא זה שכתב את הפתק שהזהיר מפני דארקאי!

SportMan
    באדו לא מוותר הוא מתרומם לאט לאט מין הקרקע הירוקה היפה,באלבזור הזוהר אינו מוותר גם הוא הוא משתמש בתותח עשב חזק מאוד.
    האנרגיה הירוקה נשלחת אל באדו,אך בגלל שבאדו הוא גם מסוג עשב המתקפה אינה משפיעה עליו כמו שהיא הייתה משפיעה על פוקימון מים.

קאקאשי סנסיי**
    המאמן אומר לך בקול קר:"אמרתי לך,אני לא מתעכב,יש לי קרב פוקימונים עם מנהיג הליגה,אם אנצח אותו אצליח להיות האלוף החדש,להתראות" והמאמן נעלם באפלה.
    הילד הקטן מסתכל עליך ואומר לך:"זו רק שריטה זה בסדר,זה ביד שמאל" אתה מסתכל ביד שמאל ואתה רואה שזו לא שריטה אלא חתך ממש עמוק.

Virus
    טרטוויג קופץ לשמיים הכחולים והיפים בשביל להתחמק ממתקפות החשמל של השינקס הזוהר המכונה "שייני",כשטרטוויג נוחת על הקרקע הוא משתמש בראשו בשביל לפגוע ב"שייני" השינקס.

PikaRevolution
    תגיב להתחלה בע''מ 2.
    אני אומר "תרגע .זה לא שריטה זה חתך די עמוק בוא נרוץ למרפאה אבל אל תכנס ללחץ"אני אומר מקים אותו ומריץ אותו למרפאה תוך שאני חושב לעצמי 'איזה פספוס עכשיו איך אני אגיע?'אבל ישר אני חושב 'שטויות מזל שלא הלכתי אם אדם חסר רגשות כזה איך הוא מתנהג לסביבה שלו'

4. Surgeon of Death
    כינוי מקורי
    אתה מחפש אחר פוקימון אחר,אך אתה נתקל בבניין מוזר מאוד שעל השלט שלו כתוב:"תעשיות קרב" ומתחתיו שלט כתב שבו כתוב:"סיור חינם למאמנים מתחילים,בסוף הסיור מחלקים פוקימוני כנף,אדמה וברזל".
    מקבלים שם בסוף פוקימון חינם... אבל אני חושד בדבר הזה לא קצת אחשוב אכניס את הפוקדורים לכיסי ואביט מה קורה בפנים בחשד

5. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"זה לא בדיוק הכוח שלי אלא הכוח של ארסיאוס,כמו הראלטס הזוהר האגדי,ארסיאוס נתן לי איווי אגדי וחזק,הכוח שלי הוא לשלוט בפוקימון בעזרת המוח בגלל זה התפעלתי שג'ו,מנהיג המכון יודע גם להשתמש בזה".
    "אוקיי." אגיד לג'ון בשמחה ואז אלך למרכז הפוקימונים שבספינה כדי לרפא את הפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"זה לא בדיוק הכוח שלי אלא הכוח של ארסיאוס,כמו הראלטס הזוהר האגדי,ארסיאוס נתן לי איווי אגדי וחזק,הכוח שלי הוא לשלוט בפוקימון בעזרת המוח בגלל זה התפעלתי שג'ו,מנהיג המכון יודע גם להשתמש בזה".

Monster
    מגן המים של אושווט של צ'רן הודף את צ'ימצ'אר,אתה רואה את הפחד של צ'ימצ'אר בעיניו הכחולות היפות,הוא מסתכל עליך,והוא משתמש בשריטה חזקה מאוד על פניו של אושווט,הוא פורץ את מגן המים ומביס את אושווט.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"שמי הוא סנואי,הפוקימון שלי הוא סנובר וקדימה,האורחים מתחילים,צא סנובר!" אתה רואה שעומד מולך ומול סניבי,סנובר זוהר וחזק מאוד,אתה מבין שלסנואי ולסנובר שלו יש היתרון יחסי על סניבי.

Uchihe Sasuke
    אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".

איתי
    זובאט משתמש במתקפת כנף על סניזל של קלייר,המתקפה מפספסת את סניזל ופוגעת באדמה,סניזל מנצלת את זה בשביל להשתמש ברוח קרה.

Scizor-X
    *מזל טוב פתחת את ע''מ 90 אתה מקבל להילחם נגד רג'יסטיל.
    *אין מרכז החלפות.
    קרוגאנק מסתכל עליך ועל אושווט בזלזול רב,אתה רואה שאושווט משתמש בחבטה על קרוגאנק בשביל שיכבד אתכם אך קרוגאנק משתמש במתקפת רעל ופוגע באושווט.

קאקאשי סנסיי**
    המאמן אומר לך:"לא יודע,תלוי כמה יעקבו אותנו" המאמן ממשיך בדרכו שלו,אתה רואה שהיד של הילד פצועה מאוד בגלל הנפילה שלו.

Tomer44
    טום מחייך ואומר לך:"בחלומות,צא טדי!" מהפוכדור של טום יוצא טדיאורסה קטן וחמוד,אתה מבין ש'טדי' זה קיצור של טדיאורסה,הטדיאורסה המכונה 'טדי' משתמש במתקפת ציפורן על אבן בשביל להדגים את כוחו.

Virus
    ג'וני מסתכל עליך ואומר לך:"קדימה צא שייני!",אתה רואה שמהפוכדור של ג'וני יוצא שינקס זוהר,אתה מבין מה מקור השם "שייני".
    "שייני" משתמש במתקפת חשמל חזקה מאוד שפוגעת בטרטוויג.

אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.
    "וואו חברה תרגעו!" אני צועק ומפריד בין אושוואט וקרוגאנק ונוזף בשניהים. "אנחנו צריכים ללמוד להסתדר" אני מביט באושוואוט במבט של "אני אטפל בזה,תנסה להתנהג יפה" ואז אני מתיישב על הרצפה,לוקח את קרוגאנק ומסביר לו. "אני מבין שאתה די כועס שלכדתי אותך בניגוד לרצונך אבל אני רוצה שתבין שאני ואשווואט וגם אתה אם תרצה הולכים להיות צוות מנצח. אני לא רצה לכעוס עליך אבל אני גם לא רוצה לכפות עליך משהו בניגוד לרצונך. אם אתה רוצה להיות חופשי זה בסדר מבחינתי ואני אשחרר אותך,רק תגיד לי מה אתה בוחר"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים שעל הספינה,אתה רואה שלט כתב שבו כתוב:"ספינה זו אינה מכילה חנות או מרכז פוקימונים,אבל היא מכילה דוג'ו,מרכז אימונים ואזור קרבות מיוחד".

The New World
    אתה רואה שהמכשיר מראה על הצג שלו תמונה של המאובן שלך,אתה רואה שהמאובן מראה התפתחות,המאובן מצמיח לאט מאוד גוף,לאחר כמה דקות של המתנה המכשיר משמיע קול שאומר:"נתוני המאובן אינם הגיוניים".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך המבנה ואתה רואה חדר ארוך מאוד וצר מאוד,אתה מתקדם בו ואתה מגיע לחדר הבא,אתה רואה שגם הוא ארוך וצר אתה ממשיך לדרכו,רק בחדר השלישי אתה רואה מאמן עומד מולך.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"רצפת האימונים היא רצפת קרח שלמה,אם תסדוק אותה זאת אומרת אם תצליח כי הקרח הזה מעורב עם פלדה יצוקה,אם תצליח,אתה,סניבי,אני וסנובר ניפול לתוך האזור התת קרקעי של המחוז.

Uchihe Sasuke
    אתה פותח את היומן של פרופסור וונסון,אתה פותח בעמוד אקראי שהתאריך שלו הוא ה-9.4.1922,הפרופסור כותב:"המשלחת הראשונה למחוז סינו יצאה אתמול,אני פרופסור צ'רלס וונסון השלישי,יצאתי עם עוד שלושה פרופסורים,פרופסור רואן,פרופסור מרסל ופרופסור סיירוס,מין המחקר מראה שאנרגיות מוזרות מאוד נפלטות מההר הגבוה שבמרכז המחוז,אנו קוראים לו 'הר קורונט',מעניין מה נמצא במחוז המסקרן הזה" אתה מדפדף שוב ואתה רואה שהתאריך הוא ה-9.4.1923,ביומן כתוב:"לפני שנה יצאה המשלחת הראשונה,מאז יצאו עוד חמש משלחות,המשלחת השלישית שרובה הצוות של סיירוס נעלמה באזור ימי שצפון מערב המחוז,נראה שסיירוס לא מתרגש מזה,מוזר מאוד,אני חושד בו".

בר רפאלי
    *מה זה הכינוי הזה?!
    זובאט משתמש בחץ רעיל על סניזל אך סניזל מתחמקת במהירות רבה מאוד מחץ הרעל שזובאט שלח אליה,סניזל מגיבה במהירות רבה בעזרת גל קור חזק מאוד שפוגע בזובאט.

Scizor-X
    קרוגאנק מחבק מאוד חזק את הפוכדור שלו אתה מבין שהוא מעדיף להישאר אצלך לעומתו אושווט לוקח את הפוכדור שלו והוא תנועה כאילו הוא מעדיף לשבור את הפוכדור הזה.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והילד מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקדמת אל עברכם,היא שואלת אתכם:"מה קרה ליד שלו?" הילד אומר לה:"ג'וי זה כלום,זה סתם שריטה" האחות ג'וי לוקחת נייר ספיגה וסופגת את הדם,לאחר שהדם נעלם הפצע נראה כאילו לא קרה מעולם,אין שום סימן של פגיעה,הוא אומר לכם:"אמרתי לכם שזה שום דבר".

Tomer44
    טפיג שלך משתמש במתקפת חבטה חזקה במיוחד על 'טדי' הטדיאורסה,אך זה מגיב במתקפת ציפורן תער חזקה במיוחד שפוגעת בטפיג שלך,'טדי' הטדיאורסה משתמש ברוח תער שפוגע בטפיג שלך.

Virus
    *בסדר.
    טרטוויג משתמש במתקפת חבטה שפוגעת ב'שייני' השינקס,אך הוא מגיב במתקפת טעינת חשמל,אחרי זה הוא שולח מתקפת גל חשמל חזק מאוד שפוגע בטרטוויג שלך.

PikaRevolution
    המאמן בעל השינקס אומר לך:"אם אני אנצח השינקס שלי ינצח את הפיפלאפ שלך במהירות,כי אם הפיפלאפ שלך חדש הוא לא יודע מתקפות מים,אך השינקס שלי יודע מתקפות חשמל,מצד שני הסטרלי לא יודע מתקפות חזקות על מים".

8. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים שעל הספינה,אתה רואה שלט כתב שבו כתוב:"ספינה זו אינה מכילה חנות או מרכז פוקימונים,אבל היא מכילה דוג'ו,מרכז אימונים ואזור קרבות מיוחד".
    'אוף! איזה באסה!' אחשוב לעצמי ואז אגיד ללאנס, ג'ון ושלי: "בוא נלך לאזור הקרבות המיוחד, אוקיי?" ואם הם עונים שכן אז אלך איתם ביחד לאזור הקרבות המיוחד.

9. משתמש מנוסה
    Tomer44
    טפיג שלך משתמש במתקפת חבטה חזקה במיוחד על 'טדי' הטדיאורסה,אך זה מגיב במתקפת ציפורן תער חזקה במיוחד שפוגעת בטפיג שלך,'טדי' הטדיאורסה משתמש ברוח תער שפוגע בטפיג שלך.
    ".
    "הטדיאורסה הזה ממש חזק" אני חושב לעצמי "טפיג תשתמש בצעקה על טדי כדי להחליש אותו ומיד לאחר מכן תשתמש בחבטה" אני אומר לטפיג

10. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki

The New World
    אתה רואה שהמכשיר מראה על הצג שלו תמונה של המאובן שלך,אתה רואה שהמאובן מראה התפתחות,המאובן מצמיח לאט מאוד גוף,לאחר כמה דקות של המתנה המכשיר משמיע קול שאומר:"נתוני המאובן אינם הגיוניים".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך המבנה ואתה רואה חדר ארוך מאוד וצר מאוד,אתה מתקדם בו ואתה מגיע לחדר הבא,אתה רואה שגם הוא ארוך וצר אתה ממשיך לדרכו,רק בחדר השלישי אתה רואה מאמן עומד מולך.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"רצפת האימונים היא רצפת קרח שלמה,אם תסדוק אותה זאת אומרת אם תצליח כי הקרח הזה מעורב עם פלדה יצוקה,אם תצליח,אתה,סניבי,אני וסנובר ניפול לתוך האזור התת קרקעי של המחוז.

Uchihe Sasuke
    אתה פותח את היומן של פרופסור וונסון,אתה פותח בעמוד אקראי שהתאריך שלו הוא ה-9.4.1922,הפרופסור כותב:"המשלחת הראשונה למחוז סינו יצאה אתמול,אני פרופסור צ'רלס וונסון השלישי,יצאתי עם עוד שלושה פרופסורים,פרופסור רואן,פרופסור מרסל ופרופסור סיירוס,מין המחקר מראה שאנרגיות מוזרות מאוד נפלטות מההר הגבוה שבמרכז המחוז,אנו קוראים לו 'הר קורונט',מעניין מה נמצא במחוז המסקרן הזה" אתה מדפדף שוב ואתה רואה שהתאריך הוא ה-9.4.1923,ביומן כתוב:"לפני שנה יצאה המשלחת הראשונה,מאז יצאו עוד חמש משלחות,המשלחת השלישית שרובה הצוות של סיירוס נעלמה באזור ימי שצפון מערב המחוז,נראה שסיירוס לא מתרגש מזה,מוזר מאוד,אני חושד בו".

בר רפאלי
    *מה זה הכינוי הזה?!
    זובאט משתמש בחץ רעיל על סניזל אך סניזל מתחמקת במהירות רבה מאוד מחץ הרעל שזובאט שלח אליה,סניזל מגיבה במהירות רבה בעזרת גל קור חזק מאוד שפוגע בזובאט.

Scizor-X
    קרוגאנק מחבק מאוד חזק את הפוכדור שלו אתה מבין שהוא מעדיף להישאר אצלך לעומתו אושווט לוקח את הפוכדור שלו והוא תנועה כאילו הוא מעדיף לשבור את הפוכדור הזה.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והילד מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקדמת אל עברכם,היא שואלת אתכם:"מה קרה ליד שלו?" הילד אומר לה:"ג'וי זה כלום,זה סתם שריטה" האחות ג'וי לוקחת נייר ספיגה וסופגת את הדם,לאחר שהדם נעלם הפצע נראה כאילו לא קרה מעולם,אין שום סימן של פגיעה,הוא אומר לכם:"אמרתי לכם שזה שום דבר".

Tomer44

Virus
    *בסדר.
    טרטוויג משתמש במתקפת חבטה שפוגעת ב'שייני' השינקס,אך הוא מגיב במתקפת טעינת חשמל,אחרי זה הוא שולח מתקפת גל חשמל חזק מאוד שפוגע בטרטוויג שלך.

PikaRevolution
    המאמן בעל השינקס אומר לך:"אם אני אנצח השינקס שלי ינצח את הפיפלאפ שלך במהירות,כי אם הפיפלאפ שלך חדש הוא לא יודע מתקפות מים,אך השינקס שלי יודע מתקפות חשמל,מצד שני הסטרלי לא יודע מתקפות חזקות על מים".

" אוי לא ! טרטוויג אתה בסדר ?! אוקיי טרטוויג תקשיב לי טוב ! אנחנו חייבים לנסות משהו ! אני יודע שרוב הסיכויים שלא תצליח אבל זה הסיכויי היחידי לנצח ! תנסה להשתמש בעלי תער ! צא !!! " אומר ומתפלל שהוא יצליח .

11. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    "מעניין מה קרה לפרופסור סיירוס.." אומר בתהיה ואסגור את היומן "אמשיך לקרוא אותו אחר-כך." ואפתח את התיק שלי.בתיק אחפש תא גדול מספיק שיכיל את היומן ואשים בו אותו.לאחר מכן אחזור לאזור ההר ואמשיך את מה שהתחלתי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס מחייך ואומר:"הרגע חזרנו משם,זירת הקרבות הזו היא חלק מאזור הקרבות המיוחד" אתה רואה נער בעל שיער חום ווסט שחור ומכנסי חוקרים חומות,הוא אומר לך:"מישהו פה מחפש קרב קטן של שלושה על שלושה,משעמם על הספינה הזו" הוא מסתכל על לאנס ואומר לו:"אתה מוכר לי מאיזשהו מקום,זה הגיוני?" לאנס מסתכל על האיש ואומר לו:"לא אני חדש באזור,אני הגעתי ממחוז אחר,קנטו" האיש מחייך ואומר:"גם אני משם".

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה פתק נוסף שכנראה נתלש מהיומן,בפתק כתוב:"התאריך 12.3.2009,כאן פרופסור צ'רלס וונסון,התוכנית של סיירוס הצליחה הוא ליצור עולם חדש,רק חבל שהוא הרס את צוות גאלקטיק בשביל זה".

Tomer44
    'טדי' הטדיאורסה משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שהודף את טפיג בצורה חזקה מאוד,מסביב ל'טדי' הטדיאורסה יש הילה שחורה מוזרה מאוד לעומתו לטפיג יש הילה אדומה כמו אש.

Virus
    המאמן של השינקס הזוהר המכונה 'שייני' אומר לו:"שייני,תשתמש במתקפת הילה,ככה מסיימים קרב" אתה רואה שהשינקס הזוהר עוצם את עיניו,אתה רואה שמסביבו יש הילה צהובה ההילה מקבלת לאט לאט צורה של שינקס!

13. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס מחייך ואומר:"הרגע חזרנו משם,זירת הקרבות הזו היא חלק מאזור הקרבות המיוחד" אתה רואה נער בעל שיער חום ווסט שחור ומכנסי חוקרים חומות,הוא אומר לך:"מישהו פה מחפש קרב קטן של שלושה על שלושה,משעמם על הספינה הזו" הוא מסתכל על לאנס ואומר לו:"אתה מוכר לי מאיזשהו מקום,זה הגיוני?" לאנס מסתכל על האיש ואומר לו:"לא אני חדש באזור,אני הגעתי ממחוז אחר,קנטו" האיש מחייך ואומר:"גם אני משם".
    "ילד אני רוצה קרב שלושה על שלושה, אוקיי?" אשאל את הילד בשמחה ואז אם הוא יסכים אלך איתו לאזור הקרבות.

14. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה פתק נוסף שכנראה נתלש מהיומן,בפתק כתוב:"התאריך 12.3.2009,כאן פרופסור צ'רלס וונסון,התוכנית של סיירוס הצליחה הוא ליצור עולם חדש,רק חבל שהוא הרס את צוות גאלקטיק בשביל זה".

Tomer44
    'טדי' הטדיאורסה משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שהודף את טפיג בצורה חזקה מאוד,מסביב ל'טדי' הטדיאורסה יש הילה שחורה מוזרה מאוד לעומתו לטפיג יש הילה אדומה כמו אש.

Virus
    המאמן של השינקס הזוהר המכונה 'שייני' אומר לו:"שייני,תשתמש במתקפת הילה,ככה מסיימים קרב" אתה רואה שהשינקס הזוהר עוצם את עיניו,אתה רואה שמסביבו יש הילה צהובה ההילה מקבלת לאט לאט צורה של שינקס!
    אבל אמרתי לטרטוויג לנסות להשתמש בעלי תער למה אתה לא עושה כלום ? -.- לא משנה .. ואי אפשר לעשות קרבות כשיש רק מתקפה 1 !!!

"טרטוויג חזור ! " אומר ומחזיר את טרטוויג לפוכדור שלו , נפרד לשלום מהמאמן וממשיך בדרכי .

15. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    "מעניין.." אומר לעצמי "כדאי שאשמור את הפתק הזה.." וארים את הפתק מהרצפה.לאחר מכן אחפש את היומן של צ'ארלס ואכניס את הפתק ליומן בתחילתו,כדי שלא אשכח איפה הוא.אחר כך אחזור אל הליכתי אל אזור ההר על מנת לאמן את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 92 מתוך 102 ראשוןראשון ... 42829091929394 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •