[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כינוי:PikaRevolution
שם במשחק:עומר-קון.
תיאור:בעל שיער בלונדיני מסודר בפוני לצד,יחסית קצר ותמיד נושא איתו את תיק הגב שלו עם הדפסה של גולגולת המוות השחורה עליו. על הנעלים שלו יש סמלים של פוקדור וחולצה עלייה רשום:"אל תכנע בלי קרב" מכנסיו מכנסי ג'ינס,ויש לו טרנינג עליו רשום:"תחיה את הקרב ותנצח בחיים שלך".
פוקימון התחלתי:פיפלאפ
פוקימונים:
תגים:
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות:שתנסה כמה שיותר להאיץ אותי שהגיע לנקודה של האחרים.
"אוי לא!" אומר וארוץ לעבר הצרחות ואבדוק מה קורה שם.Uchihe Sasuke
אתה ממשיך להתקדם במנהרה,אתה שומע צרחות,אתה חושב שאולי זה דארקאי,אך הצרחות האלה לא נשמעות כמו של דארקאי אלא יותר עמוקות,אתה חושב שאולי אלה הצרחות של ארסיאוס!
NYO HO HO BITCH
Naruto Uzuzamaki
לאנס אומר לך:"זה לא בדיוק הכוח שלי אלא הכוח של ארסיאוס,כמו הראלטס הזוהר האגדי,ארסיאוס נתן לי איווי אגדי וחזק,הכוח שלי הוא לשלוט בפוקימון בעזרת המוח בגלל זה התפעלתי שג'ו,מנהיג המכון יודע גם להשתמש בזה".
Monster
מגן המים של אושווט של צ'רן הודף את צ'ימצ'אר,אתה רואה את הפחד של צ'ימצ'אר בעיניו הכחולות היפות,הוא מסתכל עליך,והוא משתמש בשריטה חזקה מאוד על פניו של אושווט,הוא פורץ את מגן המים ומביס את אושווט.
KoDakThe
מאסטר הקרח אומר לך:"שמי הוא סנואי,הפוקימון שלי הוא סנובר וקדימה,האורחים מתחילים,צא סנובר!" אתה רואה שעומד מולך ומול סניבי,סנובר זוהר וחזק מאוד,אתה מבין שלסנואי ולסנובר שלו יש היתרון יחסי על סניבי.
Uchihe Sasuke
אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".
איתי
זובאט משתמש במתקפת כנף על סניזל של קלייר,המתקפה מפספסת את סניזל ופוגעת באדמה,סניזל מנצלת את זה בשביל להשתמש ברוח קרה.
Scizor-X
*מזל טוב פתחת את ע''מ 90 אתה מקבל להילחם נגד רג'יסטיל.
*אין מרכז החלפות.
קרוגאנק מסתכל עליך ועל אושווט בזלזול רב,אתה רואה שאושווט משתמש בחבטה על קרוגאנק בשביל שיכבד אתכם אך קרוגאנק משתמש במתקפת רעל ופוגע באושווט.
קאקאשי סנסיי**
המאמן אומר לך:"לא יודע,תלוי כמה יעקבו אותנו" המאמן ממשיך בדרכו שלו,אתה רואה שהיד של הילד פצועה מאוד בגלל הנפילה שלו.
Tomer44
טום מחייך ואומר לך:"בחלומות,צא טדי!" מהפוכדור של טום יוצא טדיאורסה קטן וחמוד,אתה מבין ש'טדי' זה קיצור של טדיאורסה,הטדיאורסה המכונה 'טדי' משתמש במתקפת ציפורן על אבן בשביל להדגים את כוחו.
Virus
ג'וני מסתכל עליך ואומר לך:"קדימה צא שייני!",אתה רואה שמהפוכדור של ג'וני יוצא שינקס זוהר,אתה מבין מה מקור השם "שייני".
"שייני" משתמש במתקפת חשמל חזקה מאוד שפוגעת בטרטוויג.
אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד לך הצלחת להביס פוקימון מים ועוד את אוושאט של צ'רן.באמת התחזקת.טוב מגיעה לך מנוחה קטנה.אז כנס לפוכדור שלך".אני מכניס את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואז אומר לצ'רן"אושואט שלך היה טוב אבל בסוף הפסיד לצ'ימצ'אר שלי.טוב בוא למוזאון המאובנים של אורבוג כדי שאוכל להחיות תמאובן שלי".אני הולך למאוזון אורבוג
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"לא כלום,חשבתי ששכחתי פה משהו.." אומר לארכיאוס בחשש ואלך לדרכי.Uchihe Sasuke
אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)